2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ciğitlerin fotosunu atsana poposu narin kızçenin cicilerine bakalım
Ben heyet raporu alıcam ya semıner haftası almayım, ekders alıyımbakalım dıyordum
Ek ders nasıl alıcan uzaktan eğitime mi katılcan? Oluyor mu öyle?
Kızlar n11de 40 lira kuponum vardı bende bunu aldım 10 liraya geldi oğlumun ilk defa oyuncağı oldu,
150 tl yi neyle doldurdun oyuncak 50 de
Tabii ki aşı olmak duşa engel değil sadece o bölgeye nazik olmak gerekiyor
Duş alınmıyor dedi hemşire

Leblebi al

Ara tatıl semınerlerı onlıne oluyor, hanı en az 1 vıdeo ızleyın dıyorlar ya o hafta 15 saat ekders alıyosun

Bana da cok oluyor boyle bi de sakarlik yuklendi hamilelikte
Kız geçen mutfak bezi tutuştu tencereyi tutarken alttan yanmış ben öyle tutuyorum eşim geldi ne kokuyor diye öyle kenara koymuş bakmamışım bile. 5-10 sn lik bişii ama adamcağız korktu. Ben bide sakin sakin lavaboya atıp bişii yok onda deyince hepten korktu acaba kaç kere yaşadım bu durumu diye. neyse olur öyle ya “zaten taşınacağız

Teşekkür ettim kızlar ben ne olur ne olmaz aşı öncesi sabah duşa girip gideyim. Bir de aşıyı sağ koluma yaptırsam diyorum. Gece zaten sola yatmakta zorlanıyorum bi de ağrı olursa hiç sola yatamam
Ben bugün 2. Aşımı yaptırdım, dediğin gibi sağ koluma tercih ettim, sol tarafıma daha sık yattığım için. İlk aşımı sola yaptırıp çok pişman olmuştum 3-4 gün yatamadım üstüne çünkü

Bugün ki gömülerim
Battaniyeyi bebiş doğana kadar biz sarılıp kullanıcaz

Cigit tayt 0-3 ay boyutu bence normal ve minnoş
Diğerleri 6-9 ay boyutları omlarında gayet iyi aşırı küçük değil bence ( arkada duran kapana yastığımdan boyut belli oluyor as çok )

Eklentiler

• 5E06FF43-281A-40FC-875C-34239BFDCEFF.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 9053C88F-D893-4692-91C6-8C0B5BF11BE1.webp
    48 KB · Görüntüleme: 80
  • 1186F317-689F-463E-B640-C79E1ACD57B1.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 76
Valla açık olmak gerekirse ben çok dikkat etmiyorum yatışa ya sola da yatsam sağa da yatsam gece dönüyoruz elbet.

Kız senin yüzünden ben durdum Yoksa goon moon ne bulsam yapıştıracaktım kampanyadan gittim leblebi aldım gümüş kapak aldım

Şoktan 2 paket pure de alayım diyorum sana uyup
Akşam akşam bende gümüş kapak aşkıyla yanıyorum zaten dur hatırlatma
Bu gidişle eşimi gece taksiye filan göndermem gerekecek.
Az önce biri sleppy ikinci 1 dedi diye slepy aşkıma geldim
Biri indirim var der öbürü ürün kapar biri kupon der elim ayağım titriyor kampanyaları ya kaçırırsam diye

Evet işte bunu düşündüm ben de. Herkesin ağrısı olmuş nerdeyse. O yüzden sağa yaptırmak çok mantıklı geliyor sağol canım

Valla açık olmak gerekirse ben çok dikkat etmiyorum yatışa ya sola da yatsam sağa da yatsam gece dönüyoruz elbet.
Bana doktorum sola yatmam gerek di mi diye sorunca gülmüştü öf inanma her gördüğüne demişti ve bilimsel olarak da önemli olmadığını açıkladı ama ben açıklayamam bebiş daha az vuruyor diye sola yatıyorum yine de

bana da dr sola yatınca daha rahat kan gidiyor sola yatmaya ağırlık ver dedi ama bilmiyorum ben sağ sol düz neresi rahat gelirse oraya yatıyorum DRLAR BİR KONUDA DA ARANIZDA ANLAŞIN BEEE

bana da dr sola yatınca daha rahat kan gidiyor sola yatmaya ağırlık ver dedi ama bilmiyorum ben sağ sol düz neresi rahat gelirse oraya yatıyorum DRLAR BİR KONUDA DA ARANIZDA ANLAŞIN BEEE
Aynen kesinlikle ben çok emin sormuştum sola yatayım di mi diye benimle dalga geçti doktor hatta google’a çok bakma da dedi bazı konularda çok fikir ayrılıkları var. Ne yapacağımızı sonra biz şaşırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…