- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.121
Ciğitlerin fotosunu atsana poposu narin kızçenin cicilerine bakalımKızlar bugün eşime 4 ayrı kargo firmasından 4 ayrı ürünüm gelmiş . Tüm kargocular aynı anda gelmiş üstüne eşim neye uğradığını şaşırmış
*** Cigit ürünleri ile aşk yaşıyor olabilirim şuan fiyatları dahada artmış heryerde 3 gün önce çok iyi fiyata almışız ürünleri . Boyutları bana çok küçük gelmedi 6-9 söylemişim genelde oradan kurtardım gibi
*** Hamuroutlet setim geldi. Hepsi şahane kumaşalarda bende şansa hiç defo yoktu benim ürün yere düşmüş üstü hafif çamur lekesi olmuş eve gelir gelmez kısa programda yıkadım pırıl pırıl oldular oradanda kardayız
**** Dolaptan aldığım ateş ölçer geldi . Taş gibi sıfır kutusunda geldi
Ek ders nasıl alıcan uzaktan eğitime mi katılcan? Oluyor mu öyle?Ben heyet raporu alıcam ya semıner haftası almayım, ekders alıyımbakalım dıyordum
150 tl yi neyle doldurdun oyuncak 50 deKızlar n11de 40 lira kuponum vardı bende bunu aldım 10 liraya geldi oğlumun ilk defa oyuncağı oldu,
Duş alınmıyor dedi hemşireTabii ki aşı olmak duşa engel değil sadece o bölgeye nazik olmak gerekiyor
Leblebi alAyy canim sagolasin. Iyiyim yatis devam. Biraz örgü biraz kitap booolca alisverisraporumun bitmesine 1 hafta kaldi. Biraz daha uzatma isteyecegim sanirim hic calisasim yok.
Esim de evden calisiyor kargo kapi acmaktan adam hic bir toplaniya kesintisiz giremiyor
Kontrol yarin sabah cok heyecanliyim. Bu isin tek iyi yani dinlenmek ve her hafta bebisleri görmek oldu :)
Hala 100 tl ye 40 tl kuponla alacak bir sey bakiyorum
Ara tatıl semınerlerı onlıne oluyor, hanı en az 1 vıdeo ızleyın dıyorlar ya o hafta 15 saat ekders alıyosunCiğitlerin fotosunu atsana poposu narin kızçenin cicilerine bakalım
Ek ders nasıl alıcan uzaktan eğitime mi katılcan? Oluyor mu öyle?
150 tl yi neyle doldurdun oyuncak 50 de
Duş alınmıyor dedi hemşire
34 veya 35. Haftada alabilir miyiz peki yoksaİstersen 33. Haftada bile alabilirsinsadece 31+6 alınmıyor gibi düşün
Kız geçen mutfak bezi tutuştuBana da cok oluyor boylebi de sakarlik yuklendi hamilelikte
İlk kez kayıt olunca minimum yoktuCiğitlerin fotosunu atsana poposu narin kızçenin cicilerine bakalım
Ben bugün 2. Aşımı yaptırdım, dediğin gibi sağ koluma tercih ettim, sol tarafıma daha sık yattığım için. İlk aşımı sola yaptırıp çok pişman olmuştum 3-4 gün yatamadım üstüne çünküTeşekkür ettim kızlarben ne olur ne olmaz aşı öncesi sabah duşa girip gideyim. Bir de aşıyı sağ koluma yaptırsam diyorum. Gece zaten sola yatmakta zorlanıyorum bi de ağrı olursa hiç sola yatamam
Tatlım öyle genel birsey yok.Evet bide dahada ağırlaşıyormusuz nefes alıp vermek bile zorlaşıyormus
Bugün ki gömülerimCiğitlerin fotosunu atsana poposu narin kızçenin cicilerine bakalım
Güle güle kullanınBugün ki gömülerim
Battaniyeyi bebiş doğana kadar biz sarılıp kullanıcaz
Cigit tayt 0-3 ay boyutu bence normal ve minnoş
Diğerleri 6-9 ay boyutları omlarında gayet iyi aşırı küçük değil bence
Valla açık olmak gerekirse ben çok dikkat etmiyorum yatışa yaSanki çocukken olduğumuz aşılardan aklımda öyle bi bilgi kalmışsağ kolumu kullanıyorum canım normalde ama gece üstüne yatamazsam sağıma yatmak zorunda kalırım diye düşündüm. Gerçi bu sola yatma konusunu da abartıyoruz sanki o da var
Tıp dünyasında yine kafalar karışıkDuş alınmıyor dedi hemşire
Akşam akşam bende gümüş kapak aşkıyla yanıyorum zaten dur hatırlatmaKız senin yüzünden ben durdumYoksa goon moon ne bulsam yapıştıracaktım kampanyadan gittim leblebi aldım gümüş kapak aldım
Şoktan 2 paket pure de alayım diyorum sana uyup
Valla benim bildiğim alınmasında sakınca yok biraz bakındım internette de genel görüş öyle ama tabii kişi kendi bilir. Sağlık açısından bir zararı yok yaniDuş alınmıyor dedi hehemşire
Evet işte bunu düşündüm ben de. Herkesin ağrısı olmuş nerdeyse. O yüzden sağa yaptırmak çok mantıklı geliyor sağol canımBen bugün 2. Aşımı yaptırdım, dediğin gibi sağ koluma tercih ettim, sol tarafıma daha sık yattığım için. İlk aşımı sola yaptırıp çok pişman olmuştum 3-4 gün yatamadım üstüne çünkü
Ben de çok dönüyorum ama yine de sola yattığım kadarı kârdır diyorumValla açık olmak gerekirse ben çok dikkat etmiyorum yatışa yasola da yatsam sağa da yatsam gece dönüyoruz elbet.
Bana doktorum sola yatmam gerek di mi diye sorunca gülmüştüValla açık olmak gerekirse ben çok dikkat etmiyorum yatışa yasola da yatsam sağa da yatsam gece dönüyoruz elbet.
bana da dr sola yatınca daha rahat kan gidiyor sola yatmaya ağırlık ver dedi ama bilmiyorum ben sağ sol düz neresi rahat gelirse oraya yatıyorumBana doktorum sola yatmam gerek di mi diye sorunca gülmüştüöf inanma her gördüğüne demişti ve bilimsel olarak da önemli olmadığını açıkladı ama ben açıklayamam bebiş daha az vuruyor diye sola yatıyorum yine de
Aynen kesinliklebana da dr sola yatınca daha rahat kan gidiyor sola yatmaya ağırlık ver dedi ama bilmiyorum ben sağ sol düz neresi rahat gelirse oraya yatıyorumDRLAR BİR KONUDA DA ARANIZDA ANLAŞIN BEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?