- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.141
Ay kızlar iyi olsunda yeterki 5 6 hafta daha dayansalar hiç olmazsa inşallahAyy canim sagolasin. Iyiyim yatis devam. Biraz örgü biraz kitap booolca alisverisraporumun bitmesine 1 hafta kaldi. Biraz daha uzatma isteyecegim sanirim hic calisasim yok.
Esim de evden calisiyor kargo kapi acmaktan adam hic bir toplaniya kesintisiz giremiyor
Kontrol yarin sabah cok heyecanliyim. Bu isin tek iyi yani dinlenmek ve her hafta bebisleri görmek oldu :)
Hala 100 tl ye 40 tl kuponla alacak bir sey bakiyorum
bana da dr sola yatınca daha rahat kan gidiyor sola yatmaya ağırlık ver dedi ama bilmiyorum ben sağ sol düz neresi rahat gelirse oraya yatıyorumDRLAR BİR KONUDA DA ARANIZDA ANLAŞIN BEEE
Çarşamba ben de soracağım doktoruma. Daha önce sormak aklıma gelmemişti. Benimki ne yumurtlayacak bakalımAynen kesinlikleben çok emin sormuştum sola yatayım di mi diye benimle dalga geçti doktor hatta google’a çok bakma da dedi bazı konularda çok fikir ayrılıkları var. Ne yapacağımızı sonra biz şaşırıyoruz
Süperİlk kez kayıt olunca minimum yoktu
Sleepy ne aldın? Islak mendil kampanyası bitti galibaAkşam akşam bende gümüş kapak aşkıyla yanıyorum zaten dur hatırlatma
Bu gidişle eşimi gece taksiye filan göndermem gerekecek.
Az önce biri sleppy ikinci 1 dedi diye slepy aşkıma geldim
Biri indirim var der öbürü ürün kapar biri kupon der elim ayağım titriyor kampanyaları ya kaçırırsam diye
Canım yorulduğumuz günler sürekli sallana sallana karnimizda daha rahat uyuyolarmıs , gece yatınca dinlenince felan uyanik olup tekme atiyolar işte, gece uyutmamalari bu yüzdenKızlar siz her gün güçlü şekilde hissediyor musunuz bebekleri? Benim bazen çok hareketli bazen çok sakin oluyor. Mesela dün karnımı delmek üzereydi bugün az az minik minik hissediyorum. Özellikle yorulduğum günler daha sakin oluyor acaba onlar da mı yoruluyor? Doktora gitmeli miyim bilmiyorum kontrol haftaya
Ben bugün oldum bir gün duş yok dediKızlar tetanoz aşısı olduğumuz gün duşa girebiliyor muyuz
Tabii ki aşı olmak duşa engel değil sadece o bölgeye nazik olmak gerekiyor
Ben sol koluma oldum pişmanım, sola yatamadım içinTeşekkür ettim kızlarben ne olur ne olmaz aşı öncesi sabah duşa girip gideyim. Bir de aşıyı sağ koluma yaptırsam diyorum. Gece zaten sola yatmakta zorlanıyorum bi de ağrı olursa hiç sola yatamam
Trendyolda geçen hafta almıştım o bugün geldi kargo ile 24 lü bio naturel 350 yada 370 e gelmiştiSüper
Sleepy ne aldın? Islak mendil kampanyası bitti galiba
Kız 159 a vardı ya bitmişTrendyolda geçen hafta almıştım o bugün geldi kargo ile 24 lü bio naturel 350 yada 370 e gelmişti
Bebek bezinde şuan bekliyorum birkaç gün sonra stok şov
Bnde aynı surecteyim o kdr kötüyüm ki bebeklerimi bile düşünemedim öyle üzüldüm ağladım kendimi yiprattim ki halada devam ediyor rabbim yardımcınız olsun bn çözüm bulamadım hala ne yazikkiKızlar 3 gündür o kadar çok stres oldum ki hersey üst üste geldi çok üzüldüm ağladım bağırdım çağırdım en çok da bu yüzden bebeğime bunları yaşattığım için üzüldüm ben stres oldukça o daha çok tekmeledi ben daha çok üzüldüm hala daha sıkıntılar devam ediyor ve düşünmeden edemiyorum dua okuyorum namaz kılıyorum kuran okuyorum ama yok gecmiyor bebeğime eziyet ettiğim için vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil. Bundan en az zarari almasi için ne yapabilirimbaşımı alıp gidesim var ama öyle bir şansım da yok napicam bılmıyorum
Ayy anladim kuzum ama gec anladim. Kalmamis kupon. Bekliym bari. SagolasinCanim gec gordum kusura bakma. N11 e giriyorsun sol ustte "kuponlar" diye bir ufak kare var. Oraya bas. Yeni kupon ekle alanina "kacmaz40" yaziyorsun sana alisverislerinde kullanabilecegi bir kupon veriyor. Sınırlı sayida oldugu icin bitmis olabilir su an. Bazen de ana sayfadaki banner da kupon banner i oluyor ordan tiklayip aliyoruz. Her gece 12 de bir kupon duyurusu oluyor anasayfada mesela
O konu benim de aklimda ama 0-36ay oto koltugu almayi planliyorum. Arabaya kucakta bindirebilir miyim diye hastaneye soracagim. Puset gereksiz geliyor 2 taneyi evde ne yapacagim?
Zhahshshs dizi izliodum kacirdim muhabbettiŞimdi ocak grubunda olsaydık sen bana kalplinin iyi olmadığını anlatırdın ben de delicesine kalpliyi savunurdumhiç ocak grubunda olmadım ama burda yazılanları okuyunca gözümde canlandı. Sonra dgg gelir hepimiz dağılırdık ( sanırım senaryo böyle gelişiyordu)
O zaman da alınabilir hatta 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu aldık diyelim sonra çalışmak istemedik doktora gidip yoruluyorum vb diyince hemen izne ayrilabiliyiruz34 veya 35. Haftada alabilir miyiz peki yoksa
Benim de dün strese girme nedenlerimden biri de buydu gerçekten insanlar çok çok anlayışsız iki canlıyız hiç halimizden anlamıyorlar toplumun biraz daha bilinclenmesi lazım hamilelere karşı.Ben is yerimde çok sıkıntı yasamaya başladım beni aşırı strese sokuyorlar. Normalde haftalik nöbetlerimiz oluyo gece is gelebiliyor mesela suan 20+4teyim ben, 24. Haftadan sonra nöbet tutmuyoruz ya benim nöbette tam 24 e denk geliyordu kurtariyordum sonra bi arkadas izne cikti nobetler kaydi 23. Haftama denk geliyor. Erkeklerde hic sıkıntı yok ama kadınlar o kadar fenalar ki beni ilgilendirmez tutacaksın şöyle yapacaksin böyle yapacaksin gibi bir üslupla konustu bitanesi bugun benimle aşırı canım sıkıldı. Heyet raporu falan alabilecegim biyer bulsam direk basip gidicem Ankara'ya o kadar doldum ki anlatamam. İnsan değiller gercekten empati sıfır sözde hem cinsimiz olacaklar. Ki ben bu insanlara o kadar yardımcı oldum ki her konuda, yeri geldi onlar isi bilmiyo diye aksam saatinde bile kalktim gittim yardım etmek icin. Ama değmezmiş. Gerçekten beni insanlıktan iyilik yapmaktan soguttular. Hamile halimle ağlicam valla nerdeyse o kadar sinirim bozuldu belki de hormonlardan dolayı bu kadar etkileniyorum her seyden bilmiyorum. Cok dertliyim valla32. Haftaya gün sayiyorum
Ah kuzum üzme kendini bebeklerini dusun ben bebegim icin güçlü olmaya çalışıyorum onu kucağıma aldığımı düşündükçe herseyi unutuyorum senin bir değil iki tane yavrun var daha güçlü olman lazım hiç kimse için değmez o sabileri strese soktugunaBnde aynı surecteyim o kdr kötüyüm ki bebeklerimi bile düşünemedim öyle üzüldüm ağladım kendimi yiprattim ki halada devam ediyor rabbim yardımcınız olsun bn çözüm bulamadım hala ne yazikki
hepsiburada bebek bezinde devam ediyorKızlar geçen günki ıslak mendil indirimini kaçırdım ben. Görenler duyanlar haber ederse çok sevinirim
Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Süper Paket 96 Adet 306,00 TL yerine 258,99 TLhepsiburada bebek bezinde devam ediyor
Tüm Ürünler - Trendyol // ıslak mendil kampanyası devam ediyor burada canım
Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Süper Paket 96 Adet 306,00 TL yerine 258,99 TLSleepy Bio Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Süper Paket 96 Adet 306,00 TL yerine 258,99 TL
burada bez daha uyguna geliyor258 TL 200 lira üstüne 50 TL kupon veriyor 208 TL oluyor
Günaydın
Çok duygusallaştım
Vicdanım sığmıyor artık içime herşeye üzülüyorum ağlıyırum hele de anneme karşı yürüse niye yürüdü diyip vicdan yapıp ağlıyorum
Saçma sapan şeyler vicdanıma sığmıyor
Eskiden odun gibiydim hiçbişeyi umursamıyordum
Incianin pişik kreemi çok güzel içerik olarakGünaydın kızlar
Bi bilgi yakaladım
Geldim kontrolden, kizlar iyiAy kızlar iyi olsunda yeterki 5 6 hafta daha dayansalar hiç olmazsa inşallahtabi daha uzun dururlarsa çok süper olur. Yarın haber bize de kupon nerde yazıyo yaa
Kızlar next baby nin kendi sitesinden alışveriş yapmayı düşünen var mı? Trendyolda çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?