2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay kızlar iyi olsunda yeterki 5 6 hafta daha dayansalar hiç olmazsa inşallah tabi daha uzun dururlarsa çok süper olur. Yarın haber bize de kupon nerde yazıyo yaa

bana da dr sola yatınca daha rahat kan gidiyor sola yatmaya ağırlık ver dedi ama bilmiyorum ben sağ sol düz neresi rahat gelirse oraya yatıyorum DRLAR BİR KONUDA DA ARANIZDA ANLAŞIN BEEE
Çarşamba ben de soracağım doktoruma. Daha önce sormak aklıma gelmemişti. Benimki ne yumurtlayacak bakalım

İlk kez kayıt olunca minimum yoktu
Süper
Sleepy ne aldın? Islak mendil kampanyası bitti galiba

Canım yorulduğumuz günler sürekli sallana sallana karnimizda daha rahat uyuyolarmıs , gece yatınca dinlenince felan uyanik olup tekme atiyolar işte, gece uyutmamalari bu yüzden
Kızlar tetanoz aşısı olduğumuz gün duşa girebiliyor muyuz
Ben bugün oldum bir gün duş yok dedi
Tabii ki aşı olmak duşa engel değil sadece o bölgeye nazik olmak gerekiyor

Teşekkür ettim kızlar ben ne olur ne olmaz aşı öncesi sabah duşa girip gideyim. Bir de aşıyı sağ koluma yaptırsam diyorum. Gece zaten sola yatmakta zorlanıyorum bi de ağrı olursa hiç sola yatamam
Ben sol koluma oldum pişmanım, sola yatamadım için

Kızlar sola yatma konusunu benim doktorumda sol istiyor, strese giren bebekler icinde sola yatiyoruz anneyi dedi, sag tarafta bebeğe giden damarlar gibi bir seyden söz etti o akış kesilmesin diye sağa yatma dedi

Trendyolda geçen hafta almıştım o bugün geldi kargo ile 24 lü bio naturel 350 yada 370 e gelmişti
Bebek bezinde şuan bekliyorum birkaç gün sonra stok şov
Kız 159 a vardı ya bitmiş
Keşke bir tane daha alsaydım

Sleepy e hemen fiyat koymuşlar

Alıntımı gördün mü bez konusunda
Narin popolu yavrun için

Bnde aynı surecteyim o kdr kötüyüm ki bebeklerimi bile düşünemedim öyle üzüldüm ağladım kendimi yiprattim ki halada devam ediyor rabbim yardımcınız olsun bn çözüm bulamadım hala ne yazikki

Ayy anladim kuzum ama gec anladim. Kalmamis kupon. Bekliym bari. Sagolasin
Zhahshshs dizi izliodum kacirdim muhabbetti dnfjdjfjfjd aynen full senaryo

34 veya 35. Haftada alabilir miyiz peki yoksa
O zaman da alınabilir hatta 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu aldık diyelim sonra çalışmak istemedik doktora gidip yoruluyorum vb diyince hemen izne ayrilabiliyiruz

Benim de dün strese girme nedenlerimden biri de buydu gerçekten insanlar çok çok anlayışsız iki canlıyız hiç halimizden anlamıyorlar toplumun biraz daha bilinclenmesi lazım hamilelere karşı.
Bende gün sayiyıyorum izne çıkmak için. Bildiğim kadarıyla özel hastanelerde heyet oluyormus bugün hamile bir arkadaşım söyledi kadin doğumcu da uygun görürse heyet onayıyla 40 gün rapor hakkın dolsa da rapor alabiliyorsun bir araştır istersen hamileligin de sıkıntılıymis zaten benim oyle olsa bir dk düşünmezdim Allah yardımcın olsun canım benim
Bnde aynı surecteyim o kdr kötüyüm ki bebeklerimi bile düşünemedim öyle üzüldüm ağladım kendimi yiprattim ki halada devam ediyor rabbim yardımcınız olsun bn çözüm bulamadım hala ne yazikki
Ah kuzum üzme kendini bebeklerini dusun ben bebegim icin güçlü olmaya çalışıyorum onu kucağıma aldığımı düşündükçe herseyi unutuyorum senin bir değil iki tane yavrun var daha güçlü olman lazım hiç kimse için değmez o sabileri strese soktuguna

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Süper Paket 96 Adet 306,00 TL yerine 258,99 TL
burada bez daha uyguna geliyor 258 TL 200 lira üstüne 50 TL kupon veriyor 208 TL oluyor
Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Süper Paket 96 Adet 306,00 TL yerine 258,99 TL

Nasıl yürüdü diye ağlıyorsun

Ay kızlar iyi olsunda yeterki 5 6 hafta daha dayansalar hiç olmazsa inşallah tabi daha uzun dururlarsa çok süper olur. Yarın haber bize de kupon nerde yazıyo yaa
Geldim kontrolden, kizlar iyi sulari iyi.

bana yine yasadigina gore fazla iyisin ama yatmaya devam kalkma dedi . Dikis tutuyormus su an, dikis yapmasak gelirmis kesin suyu. Cok sukur :)

Belirtim yok ama sularini camurlu gordu, enfeksiyon baslangici olabilirmis. Yine antibiyotik verdi maalesef. Bebege bir zarari yok merak etme enfensiyon olursa dogumu baslatmak zorunda kaliriz, o en buyuk zarar dedi.

Simdi hedef 26. Hafta 12 gun kaldi :)

Sanlisin ki ikiz dedi bir de. O nasil oluyor dedim. Ikizlerde cigerler erken gelisirmis tek bebege gore. Bebekler bile biliyor erken dogma risklerinin oldugunu ve cigerlerini erken gelistiriyor. Nasil bir yaratilis

ben yatis ve kupon takibine devam, size de yazarim :)

Kızlar next baby nin kendi sitesinden alışveriş yapmayı düşünen var mı? Trendyolda çok pahalı.

Ben dusunuyorum. Ama yenidogan icin degil de 6 ay 1 yas gibi. Hem tulumlar cok tatli daha uzun kullansinlar, hem de kargo ne zaman gelir kim bilir, kucukken beden tutturamam diye. Dogduktan sonra alacagim o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…