- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.161
Ben kesinlikle istiyorumKızlar next baby nin kendi sitesinden alışveriş yapmayı düşünen var mı? Trendyolda çok pahalı.
Badger almak aklımda vardı sevindim önerilmiş olmasınaGünaydın kızlar
Bi bilgi yakaladım
Incia’da çok duyduklarımdan ona da bir bakayımIncianin pişik kreemi çok güzel içerik olarak
Ayy ne kadar güzel bir haber kızlar biraz daha sabretsin bakalım, anniş de bol bol yatsın bize kupon ve indirim bulsunGeldim kontrolden, kizlar iyisulari iyi.
bana yine yasadigina gore fazla iyisin ama yatmaya devam kalkma dedi. Dikis tutuyormus su an, dikis yapmasak gelirmis kesin suyu. Cok sukur :)
Belirtim yok ama sularini camurlu gordu, enfeksiyon baslangici olabilirmis. Yine antibiyotik verdi maalesef. Bebege bir zarari yok merak etme enfensiyon olursa dogumu baslatmak zorunda kaliriz, o en buyuk zarar dedi.
Simdi hedef 26. Hafta 12 gun kaldi :)
Sanlisin ki ikiz dedi bir de. O nasil oluyor dedim. Ikizlerde cigerler erken gelisirmis tek bebege gore. Bebekler bile biliyor erken dogma risklerinin oldugunu ve cigerlerini erken gelistiriyor. Nasil bir yaratilis
ben yatis ve kupon takibine devam, size de yazarim :)
Ben dusunuyorum. Ama yenidogan icin degil de 6 ay 1 yas gibi. Hem tulumlar cok tatli daha uzun kullansinlar, hem de kargo ne zaman gelir kim bilir, kucukken beden tutturamam diye. Dogduktan sonra alacagim o yuzden.
Ohh çok şükür bin şükür canım o 12 günde inşallah hayırla sağlıkla hemen geçiverecek. Antibiyotik çözer enfeksiyonu. Dinlen sen ikiz ya seni sonra daha çok yoracaklar diye şimdiden kızlar sana kıyak geçiyor diye düşünGeldim kontrolden, kizlar iyisulari iyi.
bana yine yasadigina gore fazla iyisin ama yatmaya devam kalkma dedi. Dikis tutuyormus su an, dikis yapmasak gelirmis kesin suyu. Cok sukur :)
Belirtim yok ama sularini camurlu gordu, enfeksiyon baslangici olabilirmis. Yine antibiyotik verdi maalesef. Bebege bir zarari yok merak etme enfensiyon olursa dogumu baslatmak zorunda kaliriz, o en buyuk zarar dedi.
Sanlisin ki ikiz dedi bir de. O nasil oluyor dedim. Ikizlerde cigerler erken gelisirmis tek bebege gore. Bebekler bile biliyor erken dogma risklerinin oldugunu ve cigerlerini erken gelistiriyor. Nasil bir yaratilis
Ben dusunuyorum. Ama yenidogan icin degil de 6 ay 1 yas gibi. Hem tulumlar cok tatli daha uzun kullansinlar, hem de kargo ne zaman gelir kim bilir, kucukken beden tutturamam diye. Dogduktan sonra alacagim o yuzden.
Ay iyi yaa çok sevindim inşallah daha da uzun süre dururlar güzel güzel gelişirler aminGeldim kontrolden, kizlar iyisulari iyi.
Sudokrem in içinde bi ben yokumGünaydın kızlar
Bi bilgi yakaladım
Gözlerim doldu okurkenGeldim kontrolden, kizlar iyisulari iyi.
Bir çay kaşığının ucuyla çok çok az zencefil ve yoğurt kat aç karnına ye. 10 dk boğazında kalsın. Peşine 10 dk bişey yeme.Kızlar ben sanırım soğuk algınlığı oldum. Boğazım yanıyor tahriş olmuş gibi, burnumun biri kapanıyor diğeri açılıyor, geceden beri giderek halsizleşiyorum sanki. Tuzlu su yaptım gece hem gargara hem burnuma çektim. Dua edin geçsin hemen. Benim gripler ağır ve zor geçer çünküdoktora yazacağım birazdan
Ben 6-9 ay aldım bunlarıKızlar günaydın bizim cigitler geldiiyi ki 9-12 almışım minnacık geldiler bana bi tane de bi tık büyük pembe aldım. Kuponum vardı onu da kullanmıştım, tanesi 42₺ gibi bişey oldu
Ihtiyacin varsa isi nem olcer. Fiyati en uygun amazondaAmazon’da 40 tl kuponum var ama ne alacağımı bilmiyorum ne alabilirim ki?
ben de düşünüyorum next directten getirtmeyi kalitesi çok iyi ve fiyatlar buraya göre çok uygun oluyor. mesela beğendiğim tulum seti 3lü 414 tl adet olarak kalitesine göre çok iyi.Kızlar next baby nin kendi sitesinden alışveriş yapmayı düşünen var mı? Trendyolda çok pahalı.
daha önce 6-9 almıştımBen 6-9 ay aldım bunları
Tamam canım sağolasın yapayım hemen kahvaltıdan sonra.Bir çay kaşığının ucuyla çok çok az zencefil ve yoğurt kat aç karnına ye. 10 dk boğazında kalsın. Peşine 10 dk bişey yeme.
güle güle kullansınn inşallah,Bugün ki gömülerim
Battaniyeyi bebiş doğana kadar biz sarılıp kullanıcaz
Cigit tayt 0-3 ay boyutu bence normal ve minnoş
Diğerleri 6-9 ay boyutları omlarında gayet iyi aşırı küçük değil bence ( arkada duran kapana yastığımdan boyut belli oluyor as çok )
Ben de bunu düşünmüştüm ama satıcı Amazon değil, Amazon olması gerekiyormuş kuponu kullanabilmek içinIhtiyacin varsa isi nem olcer. Fiyati en uygun amazonda
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre LCD Ekranlı Isı Nem Ölçer https://amzn.eu/d/crRrXvv
Uyuyor demekki ben iş yaptıkça teşekkür ederim öğrenmiş oldumCanım yorulduğumuz günler sürekli sallana sallana karnimizda daha rahat uyuyolarmıs , gece yatınca dinlenince felan uyanik olup tekme atiyolar işte, gece uyutmamalari bu yüzden
Ben bugün oldum bir gün duş yok dedi
Ben sol koluma oldum pişmanım, sola yatamadım için
Kızlar sola yatma konusunu benim doktorumda sol istiyor, strese giren bebekler icinde sola yatiyoruz anneyi dedi, sag tarafta bebeğe giden damarlar gibi bir seyden söz etti o akış kesilmesin diye sağa yatma dedi
Ben yazı düşünerek aldım 6-9 ayıdaha önce 6-9 almıştımilk zamanlar onları giyer azcık bacağını kıvırırız sonra açarız çabuk büyüyo dedikleri için hazır indirim varken bunları da aldım
Tummy time yastığı almadiysan dudunebilirsinBen de bunu düşünmüştüm ama satıcı Amazon değil, Amazon olması gerekiyormuş kuponu kullanabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?