2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar next baby nin kendi sitesinden alışveriş yapmayı düşünen var mı? Trendyolda çok pahalı.
Ben kesinlikle istiyorum ürünleri harika
Günaydın kızlar
Bi bilgi yakaladım
Badger almak aklımda vardı sevindim önerilmiş olmasına
Incianin pişik kreemi çok güzel içerik olarak
Incia’da çok duyduklarımdan ona da bir bakayım
Ayy ne kadar güzel bir haber kızlar biraz daha sabretsin bakalım, anniş de bol bol yatsın bize kupon ve indirim bulsun antibiyotikten de bir şey olmaz ben şükrediyorum tedavi yöntemlerinin çokluğuna yeter ki iyi gelsin gelecektir de

Ohh çok şükür bin şükür canım o 12 günde inşallah hayırla sağlıkla hemen geçiverecek. Antibiyotik çözer enfeksiyonu. Dinlen sen ikiz ya seni sonra daha çok yoracaklar diye şimdiden kızlar sana kıyak geçiyor diye düşün

Ay iyi yaa çok sevindim inşallah daha da uzun süre dururlar güzel güzel gelişirler amin

Kızlar ben sanırım soğuk algınlığı oldum. Boğazım yanıyor tahriş olmuş gibi, burnumun biri kapanıyor diğeri açılıyor, geceden beri giderek halsizleşiyorum sanki. Tuzlu su yaptım gece hem gargara hem burnuma çektim. Dua edin geçsin hemen. Benim gripler ağır ve zor geçer çünkü doktora yazacağım birazdan

Gözlerim doldu okurken

Bir çay kaşığının ucuyla çok çok az zencefil ve yoğurt kat aç karnına ye. 10 dk boğazında kalsın. Peşine 10 dk bişey yeme.

Kızlar next baby nin kendi sitesinden alışveriş yapmayı düşünen var mı? Trendyolda çok pahalı.
ben de düşünüyorum next directten getirtmeyi kalitesi çok iyi ve fiyatlar buraya göre çok uygun oluyor. mesela beğendiğim tulum seti 3lü 414 tl adet olarak kalitesine göre çok iyi.

güle güle kullansınn inşallah,
hamur nasıl geldi burdan çok güzel duruyo renkleri, dolaptaan aldın değil mi?

Uyuyor demekki ben iş yaptıkça teşekkür ederim öğrenmiş oldum şimdiden alışsın bari uykuya doğunca zorlanmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…