2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bionatural ile naturalin ne farkı var? Ben sadece natural aldım 42li. Ben tanesi 1,75e denk geliyordu tekrar aldam mı diye düşündüm ama siz hiç natural almamışsınız.

Kızlar bionatural ile naturalin ne farkı var? Ben sadece natural aldım 42li. Ben tanesi 1,75e denk geliyordu tekrar aldam mı diye düşündüm ama siz hiç natural almamışsınız.
Bionaturelin içeriği çok temiz kuru tutma süresi daha fazla

Aldığım müslin kumaşlardan kaynanama battaniye yaptırdım. Bir tanesi bitmiş. Kv güzel çekememiş ama siz anlarsınız bence nasıl olduğunu

Eklentiler

• e7613524-a891-4f84-a038-52d04a26da90.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 68
  • e8fb76ea-060d-4a22-ab3a-f7bbade97b02.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 72
Kişiye gire değişir ama benim aldığım ilk şeylerden biriydi karın üstü egzersizi bebek için yapılabilecek en iyi egzersiz
Öncelikli alınacaklar ihtiyaç listesinde değil ya canım onun için dedim, o yastığın işlevini bir battaniye ya da başka bir şey görmez mi gibisinden, bu konuda pek bilgim yok illa alınması gereken bir şeyse alırım

Kızlar sleepy 1 numaradan yanlışlıkla 4 tane sipariş vermişim. 64lü 2 paket yeter diye düşünmüştüm. Sizce iade edeyim mi fazla 2 paketi. Yoksa kullanılır mı

Belki çok çiş yapan bir bebek olur, içine sinmiyorsa birini iade et. Çünkü ben de 160 tanenin yeteceğini sanmıyorum
Sleepy kalıbı küçük dedikleri için 2 hafta sonra 2ye geçeriz diyordum. Gerçi bebek kaç kg doğacak çişli bi bebek mi olacak şimdiden tahmin etmek zor

Sleepy kalıbı küçük dedikleri için 2 hafta sonra 2ye geçeriz diyordum. Gerçi bebek kaç kg doğacak çişli bi bebek mi olacak şimdiden tahmin etmek zor
Kalsın annesi bence ne olur ne olmaz. O zaman lazım olursa gelecek zammı düşün. Elinde kalması daha iyi. Birine verirsin en kötü kullanmazsan

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-29-12-16-49-00_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…