- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.181
Yaaa çok teşekkür ederimhepsiburada bebek bezinde devam ediyor
Tüm Ürünler - Trendyol // ıslak mendil kampanyası devam ediyor burada canım
Bionaturelin içeriği çok temiz kuru tutma süresi daha fazlaKızlar bionatural ile naturalin ne farkı var? Ben sadece natural aldım 42li. Ben tanesi 1,75e denk geliyordu tekrar aldam mı diye düşündüm ama siz hiç natural almamışsınız.
Almadım ama gerekli mi bilemedimTummy time yastığı almadiysan dudunebilirsin
Kişiye gire değişir ama benim aldığım ilk şeylerden biriydi karın üstü egzersizi bebek için yapılabilecek en iyi egzersizAlmadım ama gerekli mi bilemedim
32+0 şart degil mi bu bilgiyi idare mi dediO zaman da alınabilir hatta 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu aldık diyelim sonra çalışmak istemedik doktora gidip yoruluyorum vb diyince hemen izne ayrilabiliyiruz
Öncelikli alınacaklar ihtiyaç listesinde değil ya canım onun için dedim, o yastığın işlevini bir battaniye ya da başka bir şey görmez mi gibisinden, bu konuda pek bilgim yok illa alınması gereken bir şeyse alırımKişiye gire değişir ama benim aldığım ilk şeylerden biriydi karın üstü egzersizi bebek için yapılabilecek en iyi egzersiz
32+0 oldu hemen raporu vereyim gibi bir durum yok cumartesiye denk geldi diyelim sen raporu 32+3 aldın32+0 şart degil mi bu bilgiyi idare mi dedi
iste denk gelmiyor :/32+0 oldu hemen raporu vereyim gibi bir durum yok cumartesiye denk geldi diyelim sen raporu 32+3 aldın
Ben molfixin almıştım 160 tane. Yenidoğan için. Bence kullanılır.Kızlar sleepy 1 numaradan yanlışlıkla 4 tane sipariş vermişim. 64lü 2 paket yeter diye düşünmüştüm. Sizce iade edeyim mi fazla 2 paketi. Yoksa kullanılır mı
Benim toplam 256 tane oluyor baya fazla bence bilemedimBen molfixin almıştım 160 tane. Yenidoğan için. Bence kullanılır.
Belki çok çiş yapan bir bebek olur, içine sinmiyorsa birini iade et. Çünkü ben de 160 tanenin yeteceğini sanmıyorumBenim toplam 256 tane oluyor baya fazla bence bilemedim
Kampanyalarda yazıyor zaten ikincisi 1 TL diyeKızlar ikincisi 1 tl ürünleri nasıl görebiliyoruz trendyolda?
Sleepy kalıbı küçük dedikleri için 2 hafta sonra 2ye geçeriz diyordum. Gerçi bebek kaç kg doğacak çişli bi bebek mi olacak şimdiden tahmin etmek zorBelki çok çiş yapan bir bebek olur, içine sinmiyorsa birini iade et. Çünkü ben de 160 tanenin yeteceğini sanmıyorum
Bionatural ıslak mendil yazınca sitede direkt bu kampanyalı ürün çıkmıyor. Gözden kaçırmayım diye sorayım dedimKampanyalarda yazıyor zaten ikincisi 1 TL diye
Kalsın annesi bence ne olur ne olmaz. O zaman lazım olursa gelecek zammı düşün. Elinde kalması daha iyi. Birine verirsin en kötü kullanmazsanSleepy kalıbı küçük dedikleri için 2 hafta sonra 2ye geçeriz diyordum. Gerçi bebek kaç kg doğacak çişli bi bebek mi olacak şimdiden tahmin etmek zor
Dur atayım ben sanaBionatural ıslak mendil yazınca sitede direkt bu kampanyalı ürün çıkmıyor. Gözden kaçırmayım diye sorayım dedimçünkü anladığıma göre bu zamana kadar çok kazıklanmışım sjdkdkkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?