2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sleppyin kendi sitene gir orda üstte kampanyalar var geçiyor sürekli orda

Sırt üstü yatmak evet anne için zararlı çünkü yük omurgaya biniyor falan ama sağ sol konusunda son dönemlerde pek fark olmadığını söyleyenler de var, kafalar karışık yani birde ben sola asla yatamam babam hep sağa yatın elinizi yüzünüze koyun diyordu öyle alışmışım sola yatsam da bir zaman sonra dönüyorum

Kızlar emzirme yastığı aldınız mı? Aldıysanız hangisinden?
Bende bunu söyleyecektim size ya ben aldım e bebekten baby mom marka dun geldi resim çekmeyi unuttum gayet güzel büyük dolgun ben xok begendim oyle ucuk fiyatlar vermek istemedim 140 tldi fiyat performans ürünü bence

Ben de inanılmaz dönen bir insanım yüzüstü hariç her pozisyonda buluyorum kendimi sabahları

Ben de inanılmaz dönen bir insanım yüzüstü hariç her pozisyonda buluyorum kendimi sabahları
Bende en çok yüzüstü yatmayı seviyorum tabi şimdi yatmıyorum ama özledim doğurunca da süt dolu memeler yüzünden yatılmıyormuş

Soğuk algınlığına bal limon şerbeti çok iyi geliyor her akşam yatmadan içersen koruyorda

Burası bir nimet zaten dün fark ettim ben çok kazıklanmışım ahshshhs
Dün kocamla tartıştık dedim sen tişörtü bile araştırıp alan birisin şimdi hiç bişey araştırmıyorsun niye ilgisizsin falan diye oda diyor ki sen kadınlar kulübünden öğrenip öğrenip geliyorsun bana araştıracak bişey kalmıyor

Adam da haklı sjsjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…