- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.201
Sleppyin kendi sitene gir orda üstte kampanyalar var geçiyor sürekli ordaBionatural ıslak mendil yazınca sitede direkt bu kampanyalı ürün çıkmıyor. Gözden kaçırmayım diye sorayım dedimçünkü anladığıma göre bu zamana kadar çok kazıklanmışım sjdkdkkf
Kız işte bu sayfayı bulamıyorum ben nereye tıklayıp gircem
Heh tamamSleppyin kendi sitene gir orda üstte kampanyalar var geçiyor sürekli orda
Sen sürekli burayı takip et indirim haberleri yazıyor kızlarKız işte bu sayfayı bulamıyorum ben nereye tıklayıp gircem
Sırt üstü yatmak evet anne için zararlı çünkü yük omurgaya biniyor falan ama sağ sol konusunda son dönemlerde pek fark olmadığını söyleyenler de var, kafalar karışık yaniBana doktorum sola yatmam gerek di mi diye sorunca gülmüştüöf inanma her gördüğüne demişti ve bilimsel olarak da önemli olmadığını açıkladı ama ben açıklayamam bebiş daha az vuruyor diye sola yatıyorum yine de
Bende bunu söyleyecektim size ya ben aldım e bebekten baby mom marka dun geldi resim çekmeyi unuttum gayet güzel büyük dolgun ben xok begendim oyle ucuk fiyatlar vermek istemedim 140 tldi fiyat performans ürünü benceKızlar emzirme yastığı aldınız mı? Aldıysanız hangisinden?
Sırt üstü yatmak evet anne için zararlı çünkü yük omurgaya biniyor falan ama sağ sol konusunda son dönemlerde pek fark olmadığını söyleyenler de var, kafalar karışık yanibirde ben sola asla yatamam babam hep sağa yatın elinizi yüzünüze koyun diyordu öyle alışmışım sola yatsam da bir zaman sonra dönüyorum
Bende en çok yüzüstü yatmayı seviyorum tabi şimdi yatmıyorum ama özledimBen de inanılmaz dönen bir insanım yüzüstü hariç her pozisyonda buluyorum kendimi sabahları
Lansinoh göğüs pedi, göğüs ucu kremi vs alabilirsinBen de bunu düşünmüştüm ama satıcı Amazon değil, Amazon olması gerekiyormuş kuponu kullanabilmek için
Mantığı yok yeterki bişey gerçekleşsin vicdan yapıp ağlıyorumNasıl yürüdü diye ağlıyorsun
Burası bir nimet zatenSen sürekli burayı takip et indirim haberleri yazıyor kızlar
Soğuk algınlığına bal limon şerbeti çok iyi geliyor her akşam yatmadan içersen koruyordaKızlar ben sanırım soğuk algınlığı oldum. Boğazım yanıyor tahriş olmuş gibi, burnumun biri kapanıyor diğeri açılıyor, geceden beri giderek halsizleşiyorum sanki. Tuzlu su yaptım gece hem gargara hem burnuma çektim. Dua edin geçsin hemen. Benim gripler ağır ve zor geçer çünküdoktora yazacağım birazdan
Peki hametan hakkında bilginiz varmı herşeye onu kullanıyorum çok memnunumGünaydın kızlar
Bi bilgi yakaladım
İnşallah bundan sonra olmaz diyelim jcjxjzkkBurası bir nimet zatendün fark ettim ben çok kazıklanmışım ahshshhs
İnşallahhİnşallah bundan sonra olmaz diyelim jcjxjzkk
Dün kocamla tartıştık dedim sen tişörtü bile araştırıp alan birisin şimdi hiç bişey araştırmıyorsun niye ilgisizsin falan diyeBurası bir nimet zatendün fark ettim ben çok kazıklanmışım ahshshhs
Adam da haklı sjsjdjdDün kocamla tartıştık dedim sen tişörtü bile araştırıp alan birisin şimdi hiç bişey araştırmıyorsun niye ilgisizsin falan diyeoda diyor ki sen kadınlar kulübünden öğrenip öğrenip geliyorsun bana araştıracak bişey kalmıyor
Ya da gümüş kapak varsa uyguna bir araştırayım, fiyatı en uygun Amazon’da olan bir üründe kullanmak istiyorumLansinoh göğüs pedi, göğüs ucu kremi vs alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?