- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.221
İçinde iki çeşit parafin var bebeklerde kullanima uygun değilPeki hametan hakkında bilginiz varmı herşeye onu kullanıyorum çok memnunum
Ben yüzüstü yatmayı göbeğim çıkınca bıraktım öyle de dönüyordum ama göbeğim sağolsun minik falan ama yatamıyorumBen de inanılmaz dönen bir insanım yüzüstü hariç her pozisyonda buluyorum kendimi sabahları
Tüh oda elendi demek ee ne kullanacağızİçinde iki çeşit parafin var bebeklerde kullanima uygun değilama cidden güzel bir keem
Ben pişik için baya araştırıp incia aldım bakabilirsin istersenTüh oda elendi demek ee ne kullanacağız
Aynı sorun bende de var hametan kullanmayı düşünüyordum ama oda temiz değilmiş şöyle kolay ulaşabileceğim bi krem olmalı bitti mi hemen aldırayımTüh oda elendi demek ee ne kullanacağız
Aynı durumu bende yaşadımDün kocamla tartıştık dedim sen tişörtü bile araştırıp alan birisin şimdi hiç bişey araştırmıyorsun niye ilgisizsin falan diyeoda diyor ki sen kadınlar kulübünden öğrenip öğrenip geliyorsun bana araştıracak bişey kalmıyor
Duphalac diye bir ilaç var onu kullanabilirsin doğal içerikli doktoruna da sor yada zeytinyağı varsa 2 yemek kaşığı iç akşamına rahatlarsın. Kuru kayısı da çok işe yarar suda bekletirsen o daha iyi gelirKızlar kan ilacını doktorum 2 ye çıkardığından beri kabızlık sorunum başladı magnezyumda kullanıyorum ama çare olmuyor çözümü olan var mi kuru kayısı falanda yiyorum
Banada doktorum Ferrum yazmıştı 1 haftadır bende kabızdımKızlar kan ilacını doktorum 2 ye çıkardığından beri kabızlık sorunum başladı magnezyumda kullanıyorum ama çare olmuyor çözümü olan var mi kuru kayısı falanda yiyorum
Kabuğuyla İncir demiştim ben bulambiliyorsan birde fındık ne zaman yesem tuvalete çıkartıyor beniKızlar kan ilacını doktorum 2 ye çıkardığından beri kabızlık sorunum başladı magnezyumda kullanıyorum ama çare olmuyor çözümü olan var mi kuru kayısı falanda yiyorum
Ya ben garip şekilde yüzüstü yatıyorum halaBen yüzüstü yatmayı göbeğim çıkınca bıraktım öyle de dönüyordum ama göbeğim sağolsun minik falan ama yatamıyorum
giyer bence ya ayak kısmı açık ya sorun olmaz benceBen yazı düşünerek aldım 6-9 ayıumarım giyebilir yazın
Bende sizden bahsediyorum bazen ordan etkilenip kendine hamilelik belirtileri buluyorsun diyordu biaraAynı durumu bende yaşadım
Elinde telefon gece gündüz bizim kızlar dedi , onu al dedi bu güzel dei indirim var dedi diye yanıma geliyorsun.
Kim bu senin kızlar diyorkocam bizi kıskanıyor
Çok heyecanlıKızlar detaylı ultrasonum var bugün bize dua edin
Ben yatıyorumBen yüzüstü yatmayı göbeğim çıkınca bıraktım öyle de dönüyordum ama göbeğim sağolsun minik falan ama yatamıyorum
Kuru degil canım yaş kayısı yeKızlar kan ilacını doktorum 2 ye çıkardığından beri kabızlık sorunum başladı magnezyumda kullanıyorum ama çare olmuyor çözümü olan var mi kuru kayısı falanda yiyorum
Benim karnım da dalgalanıyor dışarıdan belli oluyorBazen tekmeleri dışarıdan görüyorum bebeğin çok hoşuma gidiyor
Benim plasentam önde o yüzden sadece sol tarafta görebiliyorum videoya çekeyim derim eşime göstermek için sadece 1 kere yakalayabildim. Sonra durdu resmen videoya çektiğimi anlıyorBenim karnım da dalgalanıyor dışarıdan belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?