2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kan ilacını doktorum 2 ye çıkardığından beri kabızlık sorunum başladı magnezyumda kullanıyorum ama çare olmuyor çözümü olan var mi kuru kayısı falanda yiyorum

Aynı durumu bende yaşadım
Elinde telefon gece gündüz bizim kızlar dedi , onu al dedi bu güzel dei indirim var dedi diye yanıma geliyorsun.
Kim bu senin kızlar diyor kocam bizi kıskanıyor

Kızlar kan ilacını doktorum 2 ye çıkardığından beri kabızlık sorunum başladı magnezyumda kullanıyorum ama çare olmuyor çözümü olan var mi kuru kayısı falanda yiyorum
Duphalac diye bir ilaç var onu kullanabilirsin doğal içerikli doktoruna da sor yada zeytinyağı varsa 2 yemek kaşığı iç akşamına rahatlarsın. Kuru kayısı da çok işe yarar suda bekletirsen o daha iyi gelir

Banada doktorum Ferrum yazmıştı 1 haftadır bende kabızdım
Halam Duphalac yazdı onu daha kullanmaya fırsatım olmadı
2-3 gün önce taze incir yedim gün boyu WC'den çıkamadım içimdeki tüm kötülüklerden arındım gibi. Taze incir dene derim

Kabuğuyla İncir demiştim ben bulambiliyorsan birde fındık ne zaman yesem tuvalete çıkartıyor beni

Ben yüzüstü yatmayı göbeğim çıkınca bıraktım öyle de dönüyordum ama göbeğim sağolsun minik falan ama yatamıyorum
Ya ben garip şekilde yüzüstü yatıyorum hala istemesem de kendimi o halde buluyorum

Aynı durumu bende yaşadım
Elinde telefon gece gündüz bizim kızlar dedi , onu al dedi bu güzel dei indirim var dedi diye yanıma geliyorsun.
Kim bu senin kızlar diyor kocam bizi kıskanıyor
Bende sizden bahsediyorum bazen ordan etkilenip kendine hamilelik belirtileri buluyorsun diyordu biara ben geçen aydan beri katıldım buraya tabi ondan önce kadınlar kulübünden tiksinmiştim girince kusuyordum

Benim karnım da dalgalanıyor dışarıdan belli oluyor
Benim plasentam önde o yüzden sadece sol tarafta görebiliyorum videoya çekeyim derim eşime göstermek için sadece 1 kere yakalayabildim. Sonra durdu resmen videoya çektiğimi anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…