2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim plasentam önde o yüzden sadece sol tarafta görebiliyorum videoya çekeyim derim eşime göstermek için sadece 1 kere yakalayabildim. Sonra durdu resmen videoya çektiğimi anlıyor
Benim de plasenta önde ama o kadar güçlü vuruyor ki maşallah eşim dışarıdan görüyor dün de tekme atıyor yine dedim elini koydu o da hissettim çok güçlü vuruyor dedi

Amazon’da 40 tl kuponum var ama ne alacağımı bilmiyorum ne alabilirim ki?
Kitaplar uygun oluyor genelde ama sen bebek eşyası soruyorsan bakmadım bayadır amozona.Göğüs kalkanı olabilir. Uygunsa fiyatları.
Kızlar bionatural ile naturalin ne farkı var? Ben sadece natural aldım 42li. Ben tanesi 1,75e denk geliyordu tekrar aldam mı diye düşündüm ama siz hiç natural almamışsınız.
Geçen video izledim bunla ilgili bel desteği var ecolojic ve bio da. Boyları daha büyük.
Sarı ve yeşil sleepy de yok.
Onlardan 2 saat fazla nemi hapsediyor.
Aldığım müslin kumaşlardan kaynanama battaniye yaptırdım. Bir tanesi bitmiş. Kv güzel çekememiş ama siz anlarsınız bence nasıl olduğunu
Güzel olmuş güle güle kullanın. Ama bir şey aklıma takıldı kızlar bu ponponlar biraz büyüyünce çocuğun boğazına kaçmaz mı?
Ağzıyla koparır filan.
Direk güvenlik geliyor aklıma.

Geçen örgü battaniye bakıyorum çok tatlı tulum şeklinde yapmişlar yandan düğmeli eşimin ilk tepkisi düğmeli olmaz kopar çocuğun boğazına kaçar.
Kv kanepenin küçük yastığına koyardı oğlumu resimleri var hatta yüz üstü kolların altında yastık öne bakar şekilde.
Kızlar sleepy 1 numaradan yanlışlıkla 4 tane sipariş vermişim. 64lü 2 paket yeter diye düşünmüştüm. Sizce iade edeyim mi fazla 2 paketi. Yoksa kullanılır mı
Ben 80+90 iki paket aldım. Ama 2 lerin de kilosu az 1 . 2-5 kilo 1.3-6 kilo mu ne.
Alacağın bezin iki nosu kaç kilo ona bak.
Kızlar emzirme yastığı aldınız mı? Aldıysanız hangisinden?
Ben oğlumda ilk aldığım ürünlerdendi ama sevemedim kullanmadım arkadaşıma verdim iki kızı var ne yapayım dedi dedim sende ver birine bana lazım değil evde ona yer yok.
Kızlar indirimdeydi tanesi 18.60 geldi 6 tane aldım 3u 3-6 aylık 3u de 9-12 aylık
Markası ne bunların?
Sola yatınca bebeğe giden kan damarları daha rahat ediyor.
Peki hametan hakkında bilginiz varmı herşeye onu kullanıyorum çok memnunum
Mavisi iyi biliyorum ama parafin demiş bizim kız.
Ya da gümüş kapak varsa uyguna bir araştırayım, fiyatı en uygun Amazon’da olan bir üründe kullanmak istiyorum
Dün n11 den kuponla 999 ayarı 344 e geldi
İçinde iki çeşit parafin var bebeklerde kullanima uygun değil ama cidden güzel bir keem
Boncuğum mühendisoğlu önermişti diye hatırlıyorum

Fulla modadan aldım etikette dorino baby yazıyor

Emzirme yastigyla filan da ayni isi gorebiliriz sanirim

Kızlar emzirme yastığı aldınız mı? Aldıysanız hangisinden?
Ben oglumda almistim. 13 ay emdi oglum hep kullandim. Ilk baslarda zaten emzirmek cok zor oluyor. Bir de kolum dayanmiyordu uzun sure emince. Emzirme yastigini her yere tasimistim. Baby jem inkini almistim, yine kullanacagim insallah

Ay bana da öyle geliyor ben hep beyaz krem ya da beyaz alıyorum o yüzden herşeyi
Oğlumda yeşil siyah badiler almıştım bıyıklı gözlüklü cool lardan filan süper baby filan ama bunda hoşuma gidiyor yine ama arada kalıyorum. Evşenden aldıklarım da koyu renkli bazıları gerçi onu aldıktan sonra eşim kafamı karıştırdı. Karı koca ikiside pimpirik iyi değil ya

Ben oglumda almistim. 13 ay emdi oglum hep kullandim. Ilk baslarda zaten emzirmek cok zor oluyor. Bir de kolum dayanmiyordu uzun sure emince. Emzirme yastigini her yere tasimistim. Baby jem inkini almistim, yine kullanacagim insallah
Kullanıp memnun olan da çok ben çok emzirmedim belki ondan yastık ağırdı ya tok bir şeydi karnımın göbeğimin üstüne bir de onun ağırlığı beceremedim.

Kullanıp memnun olan da çok ben çok emzirmedim belki ondan yastık ağırdı ya tok bir şeydi karnımın göbeğimin üstüne bir de onun ağırlığı beceremedim.
Kisiye gore degisiyor canim. Ilk zamanlar emzirirken uyuyordu. Yatagina koydugum anda uyandigi icin emzirme yaptigi uzerinde uyuttugum zamanlar bile oldu. Ama dedigin gibi hic kullanamadik diyen de cok var

Ben orada minoris incelemesi yapıp onu üreten doktoru etiketlemisti sonra altta ben baya kötü yorum okudum incelme ile ilgili sonra kendimde bakayım dedim %97 doğal içerikten bahsediyorlar içindeki kısmı da uyuyor ama o %3 ne onu bulmadım içindekiler evet doğal içindekiler sadece onlarsa niye %100 değil çok düşündüm Şikayetvar a baktım şampuana çoğu göz yakıyor yazmış Trendyolda falan baktım pişik önleyici kreme çoğu sürer sürmez döktü yazmış o gönderiden sonra artık onu takip etmeyi bıraktım ürünü görüyorum içeriklerine bakıyorum yorumlarla karşılaştırıyorum öyle karar veriyorum artık hematomu burnumda egzama çıkınca doktor vermişti 1 haftda iz bile kalmadan geçirdi Cidden çok iyi ama içeriği kötü

İçinde iki çeşit parafin var bebeklerde kullanima uygun değil ama cidden güzel bir keem
Canim yeni mi kullandin hametani. Muhendisinioglu 4 sene onceki incelemesinde paraben iceriklerinin urunden cikarildigini soylemisti. Simdiki iceriginde hala paraben var mi

Eklentiler

• Screenshot_20230829-144421_Instagram.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 35
Canim yeni mi kullandin hametani. Muhendisinioglu 4 sene onceki incelemesinde paraben iceriklerinin urunden cikarildigini soylemisti. Simdiki iceriginde hala paraben var mi
Paraben değil de parafin var içinde ben liseye gidiyordum kullandığım da dur içeriğini sana da atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…