- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.241
Benim de plasenta önde ama o kadar güçlü vuruyor ki maşallahBenim plasentam önde o yüzden sadece sol tarafta görebiliyorum videoya çekeyim derim eşime göstermek için sadece 1 kere yakalayabildim. Sonra durdu resmen videoya çektiğimi anlıyor
Kitaplar uygun oluyor genelde ama sen bebek eşyası soruyorsan bakmadım bayadır amozona.Göğüs kalkanı olabilir. Uygunsa fiyatları.Amazon’da 40 tl kuponum var ama ne alacağımı bilmiyorum ne alabilirim ki?
Geçen video izledim bunla ilgili bel desteği var ecolojic ve bio da. Boyları daha büyük.Kızlar bionatural ile naturalin ne farkı var? Ben sadece natural aldım 42li. Ben tanesi 1,75e denk geliyordu tekrar aldam mı diye düşündüm ama siz hiç natural almamışsınız.
Güzel olmuş güle güle kullanın. Ama bir şey aklıma takıldı kızlar bu ponponlar biraz büyüyünce çocuğun boğazına kaçmaz mı?Aldığım müslin kumaşlardan kaynanama battaniye yaptırdım. Bir tanesi bitmiş. Kv güzel çekememiş ama siz anlarsınız bence nasıl olduğunu
Kv kanepenin küçük yastığına koyardı oğlumu resimleri var hattaÖncelikli alınacaklar ihtiyaç listesinde değil ya canım onun için dedim, o yastığın işlevini bir battaniye ya da başka bir şey görmez mi gibisinden, bu konuda pek bilgim yok illa alınması gereken bir şeyse alırım
Ben 80+90 iki paket aldım. Ama 2 lerin de kilosu az 1 . 2-5 kilo 1.3-6 kilo mu ne.Kızlar sleepy 1 numaradan yanlışlıkla 4 tane sipariş vermişim. 64lü 2 paket yeter diye düşünmüştüm. Sizce iade edeyim mi fazla 2 paketi. Yoksa kullanılır mı
Ben oğlumda ilk aldığım ürünlerdendi ama sevemedim kullanmadım arkadaşıma verdim iki kızı var ne yapayım dedi dedim sende ver birine bana lazım değil evde ona yer yok.Kızlar emzirme yastığı aldınız mı? Aldıysanız hangisinden?
Markası ne bunların?Kızlar indirimdeydi tanesi 18.60 geldi 6 tane aldım 3u 3-6 aylık 3u de 9-12 aylık
Sola yatınca bebeğe giden kan damarları daha rahat ediyor.Sırt üstü yatmak evet anne için zararlı çünkü yük omurgaya biniyor falan ama sağ sol konusunda son dönemlerde pek fark olmadığını söyleyenler de var, kafalar karışık yanibirde ben sola asla yatamam babam hep sağa yatın elinizi yüzünüze koyun diyordu öyle alışmışım sola yatsam da bir zaman sonra dönüyorum
Mavisi iyi biliyorum ama parafin demiş bizim kız.Peki hametan hakkında bilginiz varmı herşeye onu kullanıyorum çok memnunum
Dün n11 den kuponla 999 ayarı 344 e geldiYa da gümüş kapak varsa uyguna bir araştırayım, fiyatı en uygun Amazon’da olan bir üründe kullanmak istiyorum
Boncuğum mühendisoğlu önermişti diye hatırlıyorumİçinde iki çeşit parafin var bebeklerde kullanima uygun değilama cidden güzel bir keem
Fulla modadan aldım etikette dorino baby yazıyorKitaplar uygun oluyor genelde ama sen bebek eşyası soruyorsan bakmadım bayadır amozona.Göğüs kalkanı olabilir. Uygunsa fiyatları.
Geçen video izledim bunla ilgili bel desteği var ecolojic ve bio da. Boyları daha büyük.
Sarı ve yeşil sleepy de yok.
Onlardan 2 saat fazla nemi hapsediyor.
Güzel olmuş güle güle kullanın. Ama bir şey aklıma takıldı kızlar bu ponponlar biraz büyüyünce çocuğun boğazına kaçmaz mı?
Ağzıyla koparır filan.
Direk güvenlik geliyor aklıma.
Geçen örgü battaniye bakıyorum çok tatlı tulum şeklinde yapmişlar yandan düğmeli eşimin ilk tepkisi düğmeli olmaz kopar çocuğun boğazına kaçar.
Kv kanepenin küçük yastığına koyardı oğlumu resimleri var hattayüz üstü kolların altında yastık öne bakar şekilde.
Ben 80+90 iki paket aldım. Ama 2 lerin de kilosu az 1 . 2-5 kilo 1.3-6 kilo mu ne.
Alacağın bezin iki nosu kaç kilo ona bak.
Ben oğlumda ilk aldığım ürünlerdendi ama sevemedim kullanmadım arkadaşıma verdim iki kızı var ne yapayım dedi dedim sende ver birine bana lazım değil evde ona yer yok.
Markası ne bunların?
Sola yatınca bebeğe giden kan damarları daha rahat ediyor.
Mavisi iyi biliyorum ama parafin demiş bizim kız.
Dün n11 den kuponla 999 ayarı 344 e geldi
Boncuğum mühendisoğlu önermişti diye hatırlıyorum
Emzirme yastigyla filan da ayni isi gorebiliriz sanirimÖncelikli alınacaklar ihtiyaç listesinde değil ya canım onun için dedim, o yastığın işlevini bir battaniye ya da başka bir şey görmez mi gibisinden, bu konuda pek bilgim yok illa alınması gereken bir şeyse alırım
Valla uykuda napıypruz bilmiyorumYa ben garip şekilde yüzüstü yatıyorum halaistemesem de kendimi o halde buluyorum
Aklımı çeldiniz kızlar bende mi yatsam özledim öyle uyumayıBen yatıyorumhatta şimdi yüzüstü 10 dk güneşlendim
Boya kokmuyor mu?Fulla modadan aldım etikette dorino baby yazıyor
Yok kokmuyorBoya kokmuyor mu?
Renkli kıyafetler sanki hep petrol kokacak gibi bir his geliyor bana ya.
Ay bana da öyle geliyor ben hep beyaz krem ya da beyaz alıyorum o yüzden herşeyiBoya kokmuyor mu?
Renkli kıyafetler sanki hep petrol kokacak gibi bir his geliyor bana ya.
Ben oglumda almistim. 13 ay emdi oglum hep kullandim. Ilk baslarda zaten emzirmek cok zor oluyor. Bir de kolum dayanmiyordu uzun sure emince. Emzirme yastigini her yere tasimistim. Baby jem inkini almistim, yine kullanacagim insallahKızlar emzirme yastığı aldınız mı? Aldıysanız hangisinden?
Oğlumda yeşil siyah badiler almıştım bıyıklı gözlüklü cool lardan filan süper baby filan ama bunda hoşuma gidiyor yine ama arada kalıyorum. Evşenden aldıklarım da koyu renkli bazıları gerçi onu aldıktan sonra eşim kafamı karıştırdı. Karı koca ikiside pimpirik iyi değil yaAy bana da öyle geliyor ben hep beyaz krem ya da beyaz alıyorum o yüzden herşeyi
Kullanıp memnun olan da çok ben çok emzirmedim belki ondan yastık ağırdı ya tok bir şeydi karnımın göbeğimin üstüne bir de onun ağırlığı beceremedim.Ben oglumda almistim. 13 ay emdi oglum hep kullandim. Ilk baslarda zaten emzirmek cok zor oluyor. Bir de kolum dayanmiyordu uzun sure emince. Emzirme yastigini her yere tasimistim. Baby jem inkini almistim, yine kullanacagim insallah
Ben de incia almayi dusunuyordum temiz icerikli diye. Bi de incianin catlak kremi bile cok guzel nemlendiriyor, pisik kremi de oyledir muhtemelenBen pişik için baya araştırıp incia aldım bakabilirsin istersen
Kisiye gore degisiyor canim. Ilk zamanlar emzirirken uyuyordu. Yatagina koydugum anda uyandigi icin emzirme yaptigi uzerinde uyuttugum zamanlar bile oldu. Ama dedigin gibi hic kullanamadik diyen de cok varKullanıp memnun olan da çok ben çok emzirmedim belki ondan yastık ağırdı ya tok bir şeydi karnımın göbeğimin üstüne bir de onun ağırlığı beceremedim.
Valla canım doktorlar yatabiliyorken yatın sonra yatamıcaksınız diyorlarAklımı çeldiniz kızlar bende mi yatsam özledim öyle uyumayı
Ben de öyle düşündüm çok fazla parça almak istemiyorumEmzirme yastigyla filan da ayni isi gorebiliriz sanirim
Ben orada minoris incelemesi yapıp onu üreten doktoru etiketlemisti sonra altta ben baya kötü yorum okudum incelme ile ilgili sonra kendimde bakayım dedim %97 doğal içerikten bahsediyorlar içindeki kısmı da uyuyor ama o %3 ne onu bulmadım içindekiler evet doğal içindekiler sadece onlarsa niye %100 değil çok düşündümKitaplar uygun oluyor genelde ama sen bebek eşyası soruyorsan bakmadım bayadır amozona.Göğüs kalkanı olabilir. Uygunsa fiyatları.
Geçen video izledim bunla ilgili bel desteği var ecolojic ve bio da. Boyları daha büyük.
Sarı ve yeşil sleepy de yok.
Onlardan 2 saat fazla nemi hapsediyor.
Güzel olmuş güle güle kullanın. Ama bir şey aklıma takıldı kızlar bu ponponlar biraz büyüyünce çocuğun boğazına kaçmaz mı?
Ağzıyla koparır filan.
Direk güvenlik geliyor aklıma.
Geçen örgü battaniye bakıyorum çok tatlı tulum şeklinde yapmişlar yandan düğmeli eşimin ilk tepkisi düğmeli olmaz kopar çocuğun boğazına kaçar.
Kv kanepenin küçük yastığına koyardı oğlumu resimleri var hattayüz üstü kolların altında yastık öne bakar şekilde.
Ben 80+90 iki paket aldım. Ama 2 lerin de kilosu az 1 . 2-5 kilo 1.3-6 kilo mu ne.
Alacağın bezin iki nosu kaç kilo ona bak.
Ben oğlumda ilk aldığım ürünlerdendi ama sevemedim kullanmadım arkadaşıma verdim iki kızı var ne yapayım dedi dedim sende ver birine bana lazım değil evde ona yer yok.
Markası ne bunların?
Sola yatınca bebeğe giden kan damarları daha rahat ediyor.
Mavisi iyi biliyorum ama parafin demiş bizim kız.
Dün n11 den kuponla 999 ayarı 344 e geldi
Boncuğum mühendisoğlu önermişti diye hatırlıyorum
Şampuanınin dokusu falan da çok güzelBen de incia almayi dusunuyordum temiz icerikli diye. Bi de incianin catlak kremi bile cok guzel nemlendiriyor, pisik kremi de oyledir muhtemelen
Canim yeni mi kullandin hametani. Muhendisinioglu 4 sene onceki incelemesinde paraben iceriklerinin urunden cikarildigini soylemisti. Simdiki iceriginde hala paraben var miİçinde iki çeşit parafin var bebeklerde kullanima uygun değilama cidden güzel bir keem
Paraben değil de parafin var içinde ben liseye gidiyordum kullandığım daCanim yeni mi kullandin hametani. Muhendisinioglu 4 sene onceki incelemesinde paraben iceriklerinin urunden cikarildigini soylemisti. Simdiki iceriginde hala paraben var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?