2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yorumlara baktim. Parafin var icinde demisler
Etkin madde: 100 g Merhem'de; 25 g Hamamelis virginiana distilatı (potens 3mg/100g) Yardımcı maddeler: Asetillenmiş lanolin (koyun yünü yağı), lanolin alkolleri (koyun yünü yağı), beyaz yumuşak parafin, likid parafin, setostearil alkol, oksineks LM, anhidr lanolin (koyun yünü yağı), disodyum EDTA içerir.

sadece sırt üstü ve yüzüstü yatmamak gerek diye biliyorum o da kan akışını etkilediği için sağ sol fark etmiyor yan yatmak gerekiyor

Benim eşim rahat Allahtan ben pimpirikliyim ben yenidoğan bebeğe açık renk yakıştırıyorum biraz da ondan sanırım

Benim karnım minicik gören nasıl 6.ayındasın diyor tabi bundan sonra birden büyüt mü bilemiyorum ama bence de ben deneyeyim arada
Doğumumuzda aynı zaman görünüyor benüm karnımda küçük ya dışarıdan az belli oluyor daha yeni hamile olduğumu farketmeye başladı insanlar

sadece sırt üstü ve yüzüstü yatmamak gerek diye biliyorum o da kan akışını etkilediği için sağ sol fark etmiyor yan yatmak gerekiyor
Sola yatmayı özellikle belirten doktorlar ya da önemsiz diyen doktorlar var ortalık karışık bu konuda kendi doktorum sağ sol önemsizi savunan tarafta ben de bilemiyorum ne denk gelirse yatıyorum. Bazen sırtüstü de buluyorum mesela kendimi yüzüstü asla yatamıyorum göbekten ama sırtüstü bir şekilde dönüyorum onu azaltmam lazım

Hadi minoris arkadaşının reklam için övebilir de devlette para ile yazılan ilacı niye övsün ilaç şirketiyle mi anlaşmış olabilir ya kime güvenicez valla

Hametan mavi pişik mişik bırakmıyor kısa sürede iyileşme sağlıyormuş. Bende aile hekimine yazdırsam diyodum. Ama mustela ve incia aldım zaten onlar yeter.

Daha oğlumdan kalan sebamedi çöpe atmam lazım kalmış öyle tarihi ne zaman geçti kim bilir
Benim eşim rahat Allahtan ben pimpirikliyim ben yenidoğan bebeğe açık renk yakıştırıyorum biraz da ondan sanırım
Yeni doğan zamanı genelde beyaz tarzı da biraz ele avuca gelince tatlı tulumlar badiler güzel oluyor 5 aydan sonra filan. Oğlumda içimde kalmasın diye tavşanlı ayılı penguenli çok değişik tulumlar almıştım çocuğun alışverişi de çok tatlı heycanlı oluyor. Arkadaşlarımdan abarttığımı söyleyen de olmuştu ama yapmaktan da geri durmadım. İyi ki de yaptım.

Ben de anlamadım biraz takipçi buluyorlar iki reklam parası alıyorlar iş bambaşka boyuta gidiyor

EDTA da sikintili bi bilesen diye biliyorum, alkol de var. Ilginc yani yildizlar listesine koymus bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…