- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.261
Yorumlara baktim. Parafin var icinde demislerParaben değil de parafin var içinde ben liseye gidiyordum kullandığım dadur içeriğini sana da atayım
Bana doktorum sola yatmam gerek di mi diye sorunca gülmüştüöf inanma her gördüğüne demişti ve bilimsel olarak da önemli olmadığını açıkladı ama ben açıklayamam bebiş daha az vuruyor diye sola yatıyorum yine de
Etkin madde: 100 g Merhem'de; 25 g Hamamelis virginiana distilatı (potens 3mg/100g) Yardımcı maddeler: Asetillenmiş lanolin (koyun yünü yağı), lanolin alkolleri (koyun yünü yağı), beyaz yumuşak parafin, likid parafin, setostearil alkol, oksineks LM, anhidr lanolin (koyun yünü yağı), disodyum EDTA içerir.Yorumlara baktim. Parafin var icinde demisler
sadece sırt üstü ve yüzüstü yatmamak gerek diye biliyorum o da kan akışını etkilediği için sağ sol fark etmiyor yan yatmak gerekiyorBana doktorum sola yatmam gerek di mi diye sorunca gülmüştüöf inanma her gördüğüne demişti ve bilimsel olarak da önemli olmadığını açıkladı ama ben açıklayamam bebiş daha az vuruyor diye sola yatıyorum yine de
Hıcbır bılgım yok ama heryerde sudocrem ve bepanthol gordugum ıcın dırek dıkkatımı cektı, aslında cok da masum deıllermısPeki hametan hakkında bilginiz varmı herşeye onu kullanıyorum çok memnunum
Ben ebebekten almsıtım canımmKızlar emzirme yastığı aldınız mı? Aldıysanız hangisinden?
Benim eşim rahat Allahtan ben pimpirikliyimOğlumda yeşil siyah badiler almıştım bıyıklı gözlüklü cool lardan filan süper baby filan ama bunda hoşuma gidiyor yine ama arada kalıyorum. Evşenden aldıklarım da koyu renkli bazıları gerçi onu aldıktan sonra eşim kafamı karıştırdı. Karı koca ikiside pimpirik iyi değil ya
Benim karnım minicik gören nasıl 6.ayındasın diyorValla canım doktorlar yatabiliyorken yatın sonra yatamıcaksınız diyorlar
Baktım bir sürü çeşidi varBen ebebekten almsıtım canımm
Doğumumuzda aynı zaman görünüyor benüm karnımda küçük ya dışarıdan az belli oluyor daha yeni hamile olduğumu farketmeye başladı insanlarBenim karnım minicik gören nasıl 6.ayındasın diyortabi bundan sonra birden büyüt mü bilemiyorum ama bence de ben deneyeyim arada
Aynı benim de öyleDoğumumuzda aynı zaman görünüyor benüm karnımda küçük ya dışarıdan az belli oluyor daha yeni hamile olduğumu farketmeye başladı insanlar
Sola yatmayı özellikle belirten doktorlar ya da önemsiz diyen doktorlar varsadece sırt üstü ve yüzüstü yatmamak gerek diye biliyorum o da kan akışını etkilediği için sağ sol fark etmiyor yan yatmak gerekiyor
Hadi minoris arkadaşının reklam için övebilir de devlette para ile yazılan ilacı niye övsün ilaç şirketiyle mi anlaşmış olabilir ya kime güvenicez vallaBen orada minoris incelemesi yapıp onu üreten doktoru etiketlemisti sonra altta ben baya kötü yorum okudum incelme ile ilgili sonra kendimde bakayım dedim %97 doğal içerikten bahsediyorlar içindeki kısmı da uyuyor ama o %3 ne onu bulmadım içindekiler evet doğal içindekiler sadece onlarsa niye %100 değil çok düşündümŞikayetvar a baktım şampuana çoğu göz yakıyor yazmış Trendyolda falan baktım pişik önleyici kreme çoğu sürer sürmez döktü yazmış o gönderiden sonra artık onu takip etmeyi bıraktım ürünü görüyorum içeriklerine bakıyorum yorumlarla karşılaştırıyorum öyle karar veriyorum artık hematomu burnumda egzama çıkınca doktor vermişti 1 haftda iz bile kalmadan geçirdi Cidden çok iyi ama içeriği kötü
Yeni doğan zamanı genelde beyaz tarzı da biraz ele avuca gelince tatlı tulumlar badiler güzel oluyor 5 aydan sonra filan. Oğlumda içimde kalmasın diye tavşanlı ayılı penguenli çok değişik tulumlar almıştımBenim eşim rahat Allahtan ben pimpirikliyimben yenidoğan bebeğe açık renk yakıştırıyorum biraz da ondan sanırım
Biraz çıksa anı kalsın diye hamile çekimi yapıcam ama daha küçükAynı benim de öyledetaylı da doktora sordum ilk gebelikte küçük olur 8.ayda birden çıkar dedi
Ben de anlamadım biraz takipçi buluyorlar iki reklam parası alıyorlar iş bambaşka boyuta gidiyorHadi minoris arkadaşının reklam için övebilir de devlette para ile yazılan ilacı niye övsün ilaç şirketiyle mi anlaşmış olabilir ya kime güvenicez valla
Hametan mavi pişik mişik bırakmıyor kısa sürede iyileşme sağlıyormuş. Bende aile hekimine yazdırsam diyodum. Ama mustela ve incia aldım zaten onlar yeter.
Daha oğlumdan kalan sebamedi çöpe atmam lazım kalmış öyle tarihi ne zaman geçti kim bilir
Yeni doğan zamanı genelde beyaz tarzı da biraz ele avuca gelince tatlı tulumlar badiler güzel oluyor 5 aydan sonra filan. Oğlumda içimde kalmasın diye tavşanlı ayılı penguenli çok değişik tulumlar almıştımçocuğun alışverişi de çok tatlı heycanlı oluyor. Arkadaşlarımdan abarttığımı söyleyen de olmuştu ama yapmaktan da geri durmadım. İyi ki de yaptım.
MaşallahBenim karnım minicik gören nasıl 6.ayındasın diyortabi bundan sonra birden büyüt mü bilemiyorum ama bence de ben deneyeyim arada
Dünyanın kötü düzeni be yazıkkiBen de anlamadım biraz takipçi buluyorlar iki reklam parası alıyorlar iş bambaşka boyuta gidiyor
EDTA da sikintili bi bilesen diye biliyorum, alkol de var. Ilginc yani yildizlar listesine koymus bunuEtkin madde: 100 g Merhem'de; 25 g Hamamelis virginiana distilatı (potens 3mg/100g) Yardımcı maddeler: Asetillenmiş lanolin (koyun yünü yağı), lanolin alkolleri (koyun yünü yağı), beyaz yumuşak parafin, likid parafin, setostearil alkol, oksineks LM, anhidr lanolin (koyun yünü yağı), disodyum EDTA içerir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?