- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.281
Ben de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yokBenim eşim rahat Allahtan ben pimpirikliyimben yenidoğan bebeğe açık renk yakıştırıyorum biraz da ondan sanırım
Bana da gecen hastanede kanımı alan hemsıre ikiz mi diye sordu, sanırım haftasına gore karnım buyukMaşallah, benim karnımı da gören haftana göre büyük diyor
Benim var renkli renkli eşim yüzündenBen de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yok
Ben bundan sonar biraz daha renklilerden almayi dusunuyorum artik. Hepsi birbirine benziyor aldiklariminBenim var renkli renkli eşim yüzündenben de çok sade severim benim kızım canlı renkler giysin diye canlı renkler aldırıyor
Şuan zaten hep aynı tarzda kıyafetler oluyor, tulum alt üst takım falan. Yaz gelsin etekler, şortlar ahhh o zaman cıvıl cıvıl olacakBen bundan sonar biraz daha renklilerden almayi dusunuyorum artik. Hepsi birbirine benziyor aldiklarimin
Kizlar icin cok cici seyler var. Erkeklerinkiler hep birbirine benziyorŞuan zaten hep aynı tarzda kıyafetler oluyor, tulum alt üst takım falan. Yaz gelsin etekler, şortlar ahhh o zaman cıvıl cıvıl olacak
Sola yatmayı özellikle belirten doktorlar ya da önemsiz diyen doktorlar varortalık karışık bu konuda kendi doktorum sağ sol önemsizi savunan tarafta ben de bilemiyorum ne denk gelirse yatıyorum. Bazen sırtüstü de buluyorum mesela kendimi yüzüstü asla yatamıyorum göbekten ama sırtüstü bir şekilde dönüyorum onu azaltmambende öyle canım gece uyurken kendimi kaybediyorum çok da dönerim sırt üstü olursam onu düzeltiyorum bi
biz işyerinde odada 2 hamileyiz diğer arkadaş 8 aylık o kdar minicik bir karnı var ki benimde aksine kocaman bir karnım var, ben 6 o 8 aylık deyince çok şaşırıyorlarBana da gecen hastanede kanımı alan hemsıre ikiz mi diye sordu, sanırım haftasına gore karnım buyuk
Yok ya onlara da güzel şeyler var bence ama hep pantalon şort tarzında kızları giydirmesi daha eğlenceli oluyır sadeceKizlar icin cok cici seyler var. Erkeklerinkiler hep birbirine benziyor
Herkeısn yapısı farklı ıstebiz işyerinde odada 2 hamileyiz diğer arkadaş 8 aylık o kdar minicik bir karnı var ki benimde aksine kocaman bir karnım var, ben 6 o 8 aylık deyince çok şaşırıyorlar
Kilonuzda bir şey yok. İnsanları dinlemeyin. Önceden zayıf olduğunuz için insanlara farklı geliyor olabilir. Şekeriniz yoksa, bebeğiniz sağlıklıysa, doktorunuz çok hızlı kilo aldın demiyorsa ben takmayın. Önemli olan doktorunuzun ne dediğiçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
6 kg ne kı, benım arkadsım 30 kg aldı, hıc takmayın, agzı olan konusuyorçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Tutuler, bandanalar, kulotlu corap ustu sortlarYok ya onlara da güzel şeyler var bence ama hep pantalon şort tarzında kızları giydirmesi daha eğlenceli oluyır sadece
Bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun da varsın karnımız da büyük olsunBana da gecen hastanede kanımı alan hemsıre ikiz mi diye sordu, sanırım haftasına gore karnım buyuk
Bence normal canım hamileyiz sonuçta kilo elbet alıyorsun şöyle düşün zaten en az bebek plasenta içindeki sıvı 3-4 kilo gelir takma kafana normal bunlarçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
Zayıf olunca bir iki kilo bile almak çok fark ediliyor başkaları tarafından. Şimdi hamile olunca da ayarsız ayarsız konuşan da çok oluyor maalesef. Doktorunuz her şey yolunda diyorsa hiç kimsenin lafına kulak asmayın. Gayet normal bir kilo artışı bence. Miniğinizin ve sizin sağlığınız yerinde ise hiiiiç önemsemeyin bunlarıçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
Bugün tetenoz aşı kartımı iş yeri hekiminden istedim.Bana da gecen hastanede kanımı alan hemsıre ikiz mi diye sordu, sanırım haftasına gore karnım buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?