2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim eşim rahat Allahtan ben pimpirikliyim ben yenidoğan bebeğe açık renk yakıştırıyorum biraz da ondan sanırım
Ben de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yok

Ben de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yok
Benim var renkli renkli eşim yüzünden ben de çok sade severim benim kızım canlı renkler giysin diye canlı renkler aldırıyor

Benim var renkli renkli eşim yüzünden ben de çok sade severim benim kızım canlı renkler giysin diye canlı renkler aldırıyor
Ben bundan sonar biraz daha renklilerden almayi dusunuyorum artik. Hepsi birbirine benziyor aldiklarimin

Ben bundan sonar biraz daha renklilerden almayi dusunuyorum artik. Hepsi birbirine benziyor aldiklarimin
Şuan zaten hep aynı tarzda kıyafetler oluyor, tulum alt üst takım falan. Yaz gelsin etekler, şortlar ahhh o zaman cıvıl cıvıl olacak

Bana da gecen hastanede kanımı alan hemsıre ikiz mi diye sordu, sanırım haftasına gore karnım buyuk
biz işyerinde odada 2 hamileyiz diğer arkadaş 8 aylık o kdar minicik bir karnı var ki benimde aksine kocaman bir karnım var, ben 6 o 8 aylık deyince çok şaşırıyorlar

çok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Kilonuzda bir şey yok. İnsanları dinlemeyin. Önceden zayıf olduğunuz için insanlara farklı geliyor olabilir. Şekeriniz yoksa, bebeğiniz sağlıklıysa, doktorunuz çok hızlı kilo aldın demiyorsa ben takmayın. Önemli olan doktorunuzun ne dediği

Bana da gecen hastanede kanımı alan hemsıre ikiz mi diye sordu, sanırım haftasına gore karnım buyuk
Bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun da varsın karnımız da büyük olsun Ama insanın yüzüne yüzüne de büyük demeseler iyi olur

51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Bence normal canım hamileyiz sonuçta kilo elbet alıyorsun şöyle düşün zaten en az bebek plasenta içindeki sıvı 3-4 kilo gelir takma kafana normal bunlar

Zayıf olunca bir iki kilo bile almak çok fark ediliyor başkaları tarafından. Şimdi hamile olunca da ayarsız ayarsız konuşan da çok oluyor maalesef. Doktorunuz her şey yolunda diyorsa hiç kimsenin lafına kulak asmayın. Gayet normal bir kilo artışı bence. Miniğinizin ve sizin sağlığınız yerinde ise hiiiiç önemsemeyin bunları

Bugün tetenoz aşı kartımı iş yeri hekiminden istedim.
Gebelik var sağlık ocağı istedi dedim. Doktor aa hayırlı olsun kaç haftalık dedi 6 aylık dediğimde bir sessizlik oldu doktorum bile 6 aya inanmadı 36 beden kuru fasulyeyi fazla kaçırmışta daha çok gazım var gibi duran göbeğime bir bakış attı
Perşembe günü gel gebelik bildirimi yapıp form doldurmamız gerkeiyor seninle dedi. Sonrada bana bakıp bebeğin kilo artışı normalse çok şanslısın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…