- 16 Kasım 2022
- 503
- 1.244
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.301
Bizim grup bu gidişle yılın en sevilen Ponçik Anneleri Grubu olacak inanıyorum bunu hep birlikte başaracağızBende sizden bahsediyorum bazen ordan etkilenip kendine hamilelik belirtileri buluyorsun diyordu biaraben geçen aydan beri katıldım buraya tabi ondan önce kadınlar kulübünden tiksinmiştim girince kusuyordum
canım çok kilo almamışsın öyle konuşanları hiç takma kafana hatta bebeğim istiyor yiyorum, kilo bu doğumdan sonra verilir de geç51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Cok ıyı yaBugün tetenoz aşı kartımı iş yeri hekiminden istedim.
Gebelik var sağlık ocağı istedi dedim. Doktor aa hayırlı olsun kaç haftalık dedi 6 aylık dediğimde bir sessizlik oldu doktorum bile 6 aya inanmadı36 beden kuru fasulyeyi fazla kaçırmışta daha çok gazım var gibi duran göbeğime bir bakış attı
Ben genelde yenidoğan aldım henüz, ilk listeyi tamamlayınca 5 6 ay olanlara geçicem. Valla iyi yapmışsın bende neyi seviyorsam alıyorumYeni doğan zamanı genelde beyaz tarzı da biraz ele avuca gelince tatlı tulumlar badiler güzel oluyor 5 aydan sonra filan. Oğlumda içimde kalmasın diye tavşanlı ayılı penguenli çok değişik tulumlar almıştımçocuğun alışverişi de çok tatlı heycanlı oluyor. Arkadaşlarımdan abarttığımı söyleyen de olmuştu ama yapmaktan da geri durmadım. İyi ki de yaptım.
Son aylarda çıkar herhalde ya hep böyle kalmayızBiraz çıksa anı kalsın diye hamile çekimi yapıcam ama daha küçük
Benim de minicik hangisi daha iyi bilemedimMaşallah, benim karnımı da gören haftana göre büyük diyor
İnan benim de öyle hep beyaz krem sütlü kahve falanBen de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yok
Yeter ki sağlık olsun, hepsi de iyi benceBenim de minicik hangisi daha iyi bilemedim
Sabah yaptım ama midemi bulandırdı. Akşam tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim canımSoğuk algınlığına bal limon şerbeti çok iyi geliyor her akşam yatmadan içersen koruyorda
Cigit nasıl kalitesi güzel mi çok duydum markayı ben de bişeyler alayım diyorum. Filli olan alt açma bezinden benden aldım öndeki ne acaba battaniye mi aşırı tatlış duruyorBugün ki gömülerim
Battaniyeyi bebiş doğana kadar biz sarılıp kullanıcaz
Cigit tayt 0-3 ay boyutu bence normal ve minnoş
Diğerleri 6-9 ay boyutları omlarında gayet iyi aşırı küçük değil bence ( arkada duran kapana yastığımdan boyut belli oluyor as çok )
Canım bebek büyümüş karnın çıkmış demek yerine yanlış kelime kullanmışlar kilo almışsın demişler, kafana takma bunlar çok normal.çok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Tabiki sana kilo aldın diyenleride yiceksinçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
haftada bir oluyor geneldeKızlar 36. Haftadan sonra kontroller ne sıklıkta oluyor biliyor musunuz
Çok kısa bir süre değil mi haftada 1.Tabiki sana kilo aldın diyenleride yiceksinöyle şey mi olur hamilesin sana kilo aldın diyenler hayatında hamile mi görmemiş? Ayrıca aşırı falan değil gayet normal kilo almışsın tabiki olacak o kadar zaten aşırı olunca doktor da uyarıyo
haftada bir oluyor genelde
Benim eşim tekstil işinde dün hem bataniye grubunun hemde Cigit ürünlerinin kalitesini beğendi.Cigit nasıl kalitesi güzel mi çok duydum markayı ben de bişeyler alayım diyorum. Filli olan alt açma bezinden benden aldım öndeki ne acaba battaniye mi aşırı tatlış duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?