2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende sizden bahsediyorum bazen ordan etkilenip kendine hamilelik belirtileri buluyorsun diyordu biara ben geçen aydan beri katıldım buraya tabi ondan önce kadınlar kulübünden tiksinmiştim girince kusuyordum
Bizim grup bu gidişle yılın en sevilen Ponçik Anneleri Grubu olacak inanıyorum bunu hep birlikte başaracağız

çok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
canım çok kilo almamışsın öyle konuşanları hiç takma kafana hatta bebeğim istiyor yiyorum, kilo bu doğumdan sonra verilir de geç

Cok ıyı ya

Ben genelde yenidoğan aldım henüz, ilk listeyi tamamlayınca 5 6 ay olanlara geçicem. Valla iyi yapmışsın bende neyi seviyorsam alıyorum

Kızlar çıktım çok şükür bebek iyi. Herhangi bir sorun yok dedi. Ancak çoooook nadir rastlanan bir şeye denk geldiler plasenta aksesuarı varmış. Üniversite olunca bide baya incelediler bir sürü fotoğrafını aldılar öğrenciler için. Bir zararı yok dedi ayrıntılıyı çeken doktor da kendi doktorum da. Daha detaylı bakamadım ben ne olduğuna. Eşim de bakma asla diye tembihliyor şu an yan koltukta

Ben de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yok
İnan benim de öyle hep beyaz krem sütlü kahve falan renkli şeyler biraz büyüyünce daha yakışıyor gibime geliyor. Birde yeni doğmuş saf miniş bişey beyaz daha güzel oluyor

Benim de minicik hangisi daha iyi bilemedim
Yeter ki sağlık olsun, hepsi de iyi bence Ama belki ben size göre daha yakın zamanda ağırlaşmaya başlarım, bu açıdan benimki belki biraz dezavantajlı olabilir. Şimdiden bile yürüyüşüm, duruşum değişti

Cigit nasıl kalitesi güzel mi çok duydum markayı ben de bişeyler alayım diyorum. Filli olan alt açma bezinden benden aldım öndeki ne acaba battaniye mi aşırı tatlış duruyor

51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Canım bebek büyümüş karnın çıkmış demek yerine yanlış kelime kullanmışlar kilo almışsın demişler, kafana takma bunlar çok normal.

Tabiki sana kilo aldın diyenleride yiceksin öyle şey mi olur hamilesin sana kilo aldın diyenler hayatında hamile mi görmemiş? Ayrıca aşırı falan değil gayet normal kilo almışsın tabiki olacak o kadar zaten aşırı olunca doktor da uyarıyo
Kızlar 36. Haftadan sonra kontroller ne sıklıkta oluyor biliyor musunuz
haftada bir oluyor genelde

Çok kısa bir süre değil mi haftada 1.

Cigit nasıl kalitesi güzel mi çok duydum markayı ben de bişeyler alayım diyorum. Filli olan alt açma bezinden benden aldım öndeki ne acaba battaniye mi aşırı tatlış duruyor
Benim eşim tekstil işinde dün hem bataniye grubunun hemde Cigit ürünlerinin kalitesini beğendi.
Ürünlerin hepsi çok hoşuna gitti.
Hamur markasının bataniye serisi çok meşhur ama fiyatları piyasaya göre yüksekti.Buradaki arkadaşlar Dolap uygulması üzerinden hamuroutlet sayfasını önerdiler. Benim aldığım tüm ürünler sadece hafif yere düştüğü için lekelenmişti yıkadım saniyesinde çıktı tüm kirler hiçbir kumaş deposunada denk gelmedi.( Battaniyesi çok güzel yumoş yumoş, alt alça örtüsü kullanışlı , Organizeri iş görür gözleri ve boyutu çok yeterli öneiririm.)Ben tüm seti 340 TL 'ye aldım ( Trendyol ve Hepsiburadad şuan 630-660 TL arasında)
Battaniyesi : HAMUR Fluffy Bebek Battaniyesi 80x100 Cm Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Organizeri: HAMUR Fluffy Bebek Battaniyesi 80x100 Cm Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol

***Cigit yazlık ürünler ağırlıklı ben sadece 1 tane küçük tayt aldım diğerleri yaza göre ayarladım. Ben yazlıkları 6-9 ay aldım bence boyları iyi ama normalde kalıpları küçük bulunuyor.
Kampanyasını takip etmek lazım ben 4 ürüne 300TL verdim geçen hafta şuan aynı ürünler ( trendyol ve HB 'de 600 ile 700 TL arasında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…