- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.321
Gozun aydin canım o neymiş ilk kez duydum esin neden bakma diyorKızlar çıktım çok şükür bebek iyi. Herhangi bir sorun yok dedi. Ancak çoooook nadir rastlanan bir şeye denk geldilerplasenta aksesuarı varmış. Üniversite olunca bide baya incelediler bir sürü fotoğrafını aldılar öğrenciler için. Bir zararı yok dedi ayrıntılıyı çeken doktor da kendi doktorum da. Daha detaylı bakamadım ben ne olduğuna. Eşim de bakma asla diye tembihliyor şu an yan koltukta
KaptımKupon haberciniz geldi.
Kupon ekle alanina super40 yaziyoruz.
100 tl ye 40 tl :)
Canım bitti diyor ben mi yanlışlık yapıyorum yoksa yetisemiyor muyum emin olamadımKupon haberciniz geldi.
Süper sen atlattın, darısı bana, cuma gunu de ben gıdıcem ınsallahKızlar çıktım çok şükür bebek iyi. Herhangi bir sorun yok dedi. Ancak çoooook nadir rastlanan bir şeye denk geldilerplasenta aksesuarı varmış. Üniversite olunca bide baya incelediler bir sürü fotoğrafını aldılar öğrenciler için. Bir zararı yok dedi ayrıntılıyı çeken doktor da kendi doktorum da. Daha detaylı bakamadım ben ne olduğuna. Eşim de bakma asla diye tembihliyor şu an yan koltukta
Ben de fikir istiyorum dün cıngırak almsıtık, bugun de masal kıtabı mı alsak kıKızlar 100 tl ye 40 lira kampanyasına ne alacaksınız bana da fikir verin?
Kartım patlasa da
Eklemisim gözüküyor, ama sepetimi onaylamak için tıklıyorum kuponlarda gözükmüyor, bir yanlışlık mı yapıyorum. Maksimum kullaniciya ulaşıldı diyorKupon haberciniz geldi.
Murat paylasıyor bunları onermışKızlar 100 tl ye 40 lira kampanyasına ne alacaksınız bana da fikir verin?
Kartım patlasa da
Ya duruma göre değişiyor ama hafta bir genelde bebek ters olabilir herkes 40.haftada doğurmuyor 38de gelmeye hazırlanabilir kanala yerleşmeye başlamış olabilir. Zaten nst ye gircez sancıya ve bebeğe göre şekillenecek gidişatÇok kısa bir süre değil mi haftada 1.
Saol canım yaKupon haberciniz geldi.
Bebek askısı aldım 36liKızlar 100 tl ye 40 lira kampanyasına ne alacaksınız bana da fikir verin?
Kartım patlasa da
Ben onu aldım, bugun geldı kargo, 36 yeter mı acabaBebek askısı aldım 36li
Yeter herhaldeBen onu aldım, bugun geldı kargo, 36 yeter mı acaba
Emzirme yastığı benimde oğlumda aldığım iyiki dediklerimin başındaydı anneme kayinvalidemlere nereye gidersem ilk onu atıyordum arabaya özellikle geceleri ben onunla çok rahat emziriyordumBen oglumda almistim. 13 ay emdi oglum hep kullandim. Ilk baslarda zaten emzirmek cok zor oluyor. Bir de kolum dayanmiyordu uzun sure emince. Emzirme yastigini her yere tasimistim. Baby jem inkini almistim, yine kullanacagim insallah
Hep birlikte ınsallahYeter herhaldegüle güle kullanın
bende şimdi aynı mesajı yazacaktım.Kızlar 100 tl ye 40 lira kampanyasına ne alacaksınız bana da fikir verin?
Kartım patlasa da
Benim doktorum 33den itibaren ntsye sokuyor ay çok az kalmış gibi geldiYa duruma göre değişiyor ama hafta bir genelde bebek ters olabilir herkes 40.haftada doğurmuyor 38de gelmeye hazırlanabilir kanala yerleşmeye başlamış olabilir. Zaten nst ye gircez sancıya ve bebeğe göre şekillenecek gidişat
Aynen ben onu hastaneye de goturcemEmzirme yastığı benimde oğlumda aldığım iyiki dediklerimin başındaydı anneme kayinvalidemlere nereye gidersem ilk onu atıyordum arabaya özellikle geceleri ben onunla çok rahat emziriyordum
Cidden öyle insanlar da güveniyorDünyanın kötü düzeni be yazıkki
Her şey para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?