- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.341
Aynen öyleEDTA da sikintili bi bilesen diye biliyorum, alkol de var. Ilginc yani yildizlar listesine koymus bunu
Yenidoğdugunda bembeyaz giydirmek sunnetmisBen de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yok
Bebek o göbek değil deçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Çevrenin ne dediğini duyma fazla almamışsın ya ben ne yapayım o zaman ben 53 le hamile kaldım 61 oldum 23 haftalığım üstelik ilk gebelikte gebelik şekerim vardı şimdi dikkat etmeme rağmen hızlı alıyorumçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Genelde ilk gebeliklerde biraz daha sıkı kontrol oluyor benimki kaçta başlar bilmiyorum ama son haftalarda rutine bağlar çoğumuzun muhtemelenBenim doktorum 33den itibaren ntsye sokuyor ay çok az kalmış gibi geldi
Hamuroutletin linkini de atar mısın lüffenBenim eşim tekstil işinde dün hem bataniye grubunun hemde Cigit ürünlerinin kalitesini beğendi.
Ürünlerin hepsi çok hoşuna gitti.
Hamur markasının bataniye serisi çok meşhur ama fiyatları piyasaya göre yüksekti.Buradaki arkadaşlar Dolap uygulması üzerinden hamuroutlet sayfasını önerdiler. Benim aldığım tüm ürünler sadece hafif yere düştüğü için lekelenmişti yıkadım saniyesinde çıktı tüm kirler hiçbir kumaş deposunada denk gelmedi.( Battaniyesi çok güzel yumoş yumoş, alt alça örtüsü kullanışlı , Organizeri iş görür gözleri ve boyutu çok yeterli öneiririm.)Ben tüm seti 340 TL 'ye aldım ( Trendyol ve Hepsiburadad şuan 630-660 TL arasında)
Battaniyesi : HAMUR Fluffy Bebek Battaniyesi 80x100 Cm Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Organizeri: HAMUR Fluffy Bebek Battaniyesi 80x100 Cm Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
***Cigit yazlık ürünler ağırlıklı ben sadece 1 tane küçük tayt aldım diğerleri yaza göre ayarladım. Ben yazlıkları 6-9 ay aldım bence boyları iyi ama normalde kalıpları küçük bulunuyor.
Kampanyasını takip etmek lazım ben 4 ürüne 300TL verdim geçen hafta şuan aynı ürünler ( trendyol ve HB 'de 600 ile 700 TL arasında)
Organik aldım ben o da sarı napcaz şimdiYenidoğdugunda bembeyaz giydirmek sunnetmis
3. Çocuğa artıkOrganik aldım ben o da sarı napcaz şimdinasıl ağartsam
Nasıl kız3. Çocuğa artık
Sağlıkla gelsin hepsiYeter ki sağlık olsun, hepsi de iyi benceAma belki ben size göre daha yakın zamanda ağırlaşmaya başlarım, bu açıdan benimki belki biraz dezavantajlı olabilir. Şimdiden bile yürüyüşüm, duruşum değişti
Gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel haberlerle dönerizKızlar çıktım çok şükür bebek iyi. Herhangi bir sorun yok dedi. Ancak çoooook nadir rastlanan bir şeye denk geldilerplasenta aksesuarı varmış. Üniversite olunca bide baya incelediler bir sürü fotoğrafını aldılar öğrenciler için. Bir zararı yok dedi ayrıntılıyı çeken doktor da kendi doktorum da. Daha detaylı bakamadım ben ne olduğuna. Eşim de bakma asla diye tembihliyor şu an yan koltukta
3. Çocuğa beyaz alırsın anlamındaNasıl kızo nasıl giyecek kargo yolda bugün gelir
İki rivayet duydumKızlar doğum kolay olsun diye hurma yiyorlar ya o kaçıncı haftadan itibaren başlıyoruz?
35 diye biliyorumİki rivayet duydum
Biri 25 ti
Diğeri 35 ten sonra
Birisi bizi aydınlatmalı
36 dan sonra diye biliyorum ben 37 den sonrada ananasİki rivayet duydum
Biri 25 ti
Diğeri 35 ten sonra
Birisi bizi aydınlatmalı
Şimdi bir doktordan video izledim 6 adet hurma doğumu başlatabiliyormuş o yüzden 35den sonra olabilirİki rivayet duydum
Biri 25 ti
Diğeri 35 ten sonra
Birisi bizi aydınlatmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?