2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de acik renk seviyorum. Hatta ilk giyecegi takimi bembeyaz aldim. Cocugumun dolabi genelde toprak tonlari ve beyaz oldu, mavi hic bi seyi yok
Yenidoğdugunda bembeyaz giydirmek sunnetmis

çok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Bebek o göbek değil de seni uzmelerine izin verme

çok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Çevrenin ne dediğini duyma fazla almamışsın ya ben ne yapayım o zaman ben 53 le hamile kaldım 61 oldum 23 haftalığım üstelik ilk gebelikte gebelik şekerim vardı şimdi dikkat etmeme rağmen hızlı alıyorum

kupon olayını yapabildim 149tllik kitabi 100e aldım. Strateji olarak doğru mu yaptım acaba herkes yüz tllik ürünler almış

Eklentiler

• Screenshot_20230829-180943_n11.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
Hamuroutletin linkini de atar mısın lüffen

Sağlıkla gelsin hepsi sanırım evet büyük olunca zorluyormuş benim çok yakın bir akrabam doğurdu geçen gün onun karnı büyüktü bayağı doğumdan sonra derin bir oh çekti

Gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel haberlerle döneriz üniversitede kobay gibi oluyoruz zaten

Kızlar doğum kolay olsun diye hurma yiyorlar ya o kaçıncı haftadan itibaren başlıyoruz?

Bebek doğdun da damağına çok az hurma sürmek de sunnetmis siz de duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…