- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.361
Evet bunu da biliyorum ama ben korkarım öyle şeylerdenBebek doğdun da damağına çok az hurma sürmek de sunnetmis siz de duydunuz mu
Evet bunu da biliyorum ama ben korkarım öyle şeylerdenzemzem falanda içiriyorlar ben biraz korkağım öyle şeylerde
Ya ben istiyorum da gunruk islemleri icin bisiler yapiliomus. Kaydetmistim hatta. Oyuzden cok ilgilenmedim. Arkdsm aliomus cok memnunmus ole dedi ama ben hic ellemedimKızlar next baby nin kendi sitesinden alışveriş yapmayı düşünen var mı? Trendyolda çok pahalı.
Ay insanlari anlamiyorum. Nasil bir baski nasil bir hasetlik. Hic sikma canini. Evet istedim aldim istedigimde veririm de gec. Haset insanlar yaçok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
canım çok kilo almamışsın öyle konuşanları hiç takma kafana hatta bebeğim istiyor yiyorum, kilo bu doğumdan sonra verilir de geç
27+0 da3. Trimester kaçıncı haftada başlıyor
Benim 1 hafta sonra başlıyor3. Trimester kaçıncı haftada başlıyor
Benim ki 13 EylüldeBenim 1 hafta sonra başlıyorsağlık ocağı 3. İzlem için aradığında 3. Trimestr
Çok az kaldı yaBenim ki 13 Eylülde
Plesanta kaynaklı olabilir ama kesinlikle acile gitArkadaşlar ben 23 haftalik hamileyim bugün lavobaya gittim ihtiyacımı giderirken kan geldi 3 damla kan aktı ve biraz ağrılarım var benim gibi bu durumu yasayaniniz varmi aranız da
Evet son 3 aylık döneme gireceğizÇok az kaldı ya
Ihmal etmecanim. Mutlaka bir doktora gorunArkadaşlar ben 23 haftalik hamileyim bugün lavobaya gittim ihtiyacımı giderirken kan geldi 3 damla kan aktı ve biraz ağrılarım var benim gibi bu durumu yasayaniniz varmi aranız da
27. Haftada mı oluyor yaniBenim 1 hafta sonra başlıyorsağlık ocağı 3. İzlem için aradığında 3. Trimestr
Evet27. Haftada mı oluyor yani
HahahaBurun aspiratörü bakıyorum da ne aldınız kızlar? Gelen yoruma bakın az
Neden28. Haftada tüm gebelikler için çok önemliymid.
Ne özelliği varmış ki28. Haftada tüm gebelikler için çok önemliymid.
Canım murat kim instasi nedirMurat paylasıyor bunları onermış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?