2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben de düşünüyorum next directten getirtmeyi kalitesi çok iyi ve fiyatlar buraya göre çok uygun oluyor. mesela beğendiğim tulum seti 3lü 414 tl adet olarak kalitesine göre çok iyi.
Evet ama gumruk ucreti geliyor ustune. En son bildigim %30 idi
Kızlar 100 tl ye 40 lira kampanyasına ne alacaksınız bana da fikir verin?
Kartım patlasa da
Ben de tam karar veremedim sepetimde asagidakiler var.

Mama gerecleri almiyorum ben henuz

Trendyolda 3 al 2 ode car ayni urunde. Cok almak isteyene avantajli degil

E bebekteki marka zaten 40 tl diye almadim

Goon bezleri de 100 kusur. Ben 2 defa almisti. 1 no stokta kalmamis ama
Ben de bulamayacagim gibi bu gidisle :) bazi seyler cunku diger sitelerde daha ucuz oluyor, ordan alirim diyorum.

Bunda da farkli kartli model amazonda 120 onu mu alsam diye kararsizim
Eklemisim gözüküyor, ama sepetimi onaylamak için tıklıyorum kuponlarda gözükmüyor, bir yanlışlık mı yapıyorum. Maksimum kullaniciya ulaşıldı diyor
Bana da olmustu bir kere boyle maalesef
kupon olayını yapabildim 149tllik kitabi 100e aldım. Strateji olarak doğru mu yaptım acaba herkes yüz tllik ürünler almış
Baska sitelerden ucuza aldiysan bence tutar fark etmez :)

Karnımın al kısımlarında çatlakların başlamış kızlar bugün farkettim. Tabi ben üstten bakınca göremiyorum aynadan bakınca gördüm
Benim de göbek deliğinin alt taraflarında yatay şeklinde 3 4 tane çok ince de değil çok kalın da değil hemen hemen fosforlu kalem ucu kalınlığında küçük küçük kahverengi lekeler var çatlamış galiba göğüslerim zaten hep bu lekelerle dolu

Teşekkür ederiz teyzesi. Tüm bebişlerimiz hayırlı uğurlu sağlıklı doğsun. Güzel güzel cicilerini giysinler
Bir tane instagramda satıcı da görmüştüm birebir aynısını yapıyordu annenizin yaptığının 1000 küsür lira istiyordu. Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar

Of ben de 5li bambu corabi aldim en son, begenirsem devamina bakarim dedim bu kupon isinden kurtulmamiz lazim kizlar, ben artik alcak bir sey bulamiyorum sonra tuh bosa gitti oluyorum
Dun en son ceviz aldim
Hepimizin muhtemel sonu bu bugün makarna alırken fark ettim

Zaten bekliyorduk yaa yavaş yavaş çatlayacaktı görünce şaşırdım ama mutlu da oldum öyle tuhafta bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…