- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.381
Kritik eşik haftalarında birisi demişti doktorum
Ben en son 8 li oba Makarnayi 40 TL'ye aldımKızlar bu 40 liralık kuponla ne aldınız
Instagrami murat paylaşıyorCanım murat kim instasi nedir
Link atar mısın bir şey bulamazsam alırımBen en son 8 li oba Makarnayi 40 TL'ye aldım
n11'den Oba Karışık Makarna 8 x 500 G + Tahta Kaşık seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Link atar mısın bir şey bulamazsam alırım
Çok güzel olmuş maşallahKızlar annem başladı hastane çıkışını işlemeye. Allahım gördükçe gözledimden kalpler fışkırıyor
Ayy evet biri 27 de doğurmuştu hatta çok şükür bebeği yaşıyorduKritik eşik haftalarında birisi demişti doktorumAllah korusun erken doğum vb olunca 28. Haftadan sonra yaşama şansı artıyormus
E bu 70 liran11'den Oba Karışık Makarna 8 x 500 G + Tahta Kaşık seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Oba Karışık Makarna 8 x 500 G + Tahta Kaşık Fiyatları ve Özellikleri
Bim in katologunda görmüştüm indirimli 10.90 di teki
Ucucla aldım 30 TL vardıE bu 70 lira100 lira olması lazım
Evet ama gumruk ucreti geliyor ustune. En son bildigim %30 idiben de düşünüyorum next directten getirtmeyi kalitesi çok iyi ve fiyatlar buraya göre çok uygun oluyor. mesela beğendiğim tulum seti 3lü 414 tl adet olarak kalitesine göre çok iyi.
Ben de tam karar veremedim sepetimde asagidakiler var.Kızlar 100 tl ye 40 lira kampanyasına ne alacaksınız bana da fikir verin?
Kartım patlasa da
Bana da olmustu bir kere boyle maalesefEklemisim gözüküyor, ama sepetimi onaylamak için tıklıyorum kuponlarda gözükmüyor, bir yanlışlık mı yapıyorum. Maksimum kullaniciya ulaşıldı diyor
Baska sitelerden ucuza aldiysan bence tutar fark etmez :)kupon olayını yapabildim 149tllik kitabi 100e aldım. Strateji olarak doğru mu yaptım acaba herkes yüz tllik ürünler almış
Benim de göbek deliğinin alt taraflarında yatay şeklinde 3 4 tane çok ince de değil çok kalın da değil hemen hemen fosforlu kalem ucu kalınlığında küçük küçük kahverengi lekeler var çatlamış galiba göğüslerim zaten hep bu lekelerle doluKarnımın al kısımlarında çatlakların başlamış kızlar bugün farkettim. Tabi ben üstten bakınca göremiyorum aynadan bakınca gördüm
Ay çok güzel olmuş bayıldım güle güle giysin inşallahKızlar annem başladı hastane çıkışını işlemeye. Allahım gördükçe gözledimden kalpler fışkırıyor
Teşekkür ederiz teyzesi. Tüm bebişlerimiz hayırlı uğurlu sağlıklı doğsun. Güzel güzel cicilerini giysinlerAy çok güzel olmuş bayıldım güle güle giysin inşallah
Bir tane instagramda satıcı da görmüştüm birebir aynısını yapıyordu annenizin yaptığının 1000 küsür lira istiyordu. Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarTeşekkür ederiz teyzesi. Tüm bebişlerimiz hayırlı uğurlu sağlıklı doğsun. Güzel güzel cicilerini giysinler
Hepimizin muhtemel sonu bu bugün makarna alırken fark ettimOf ben de 5li bambu corabi aldim en son, begenirsem devamina bakarim dedimbu kupon isinden kurtulmamiz lazim kizlar, ben artik alcak bir sey bulamiyorum sonra tuh bosa gitti oluyorum
Dun en son ceviz aldim
Zaten bekliyorduk yaa yavaş yavaş çatlayacaktıBenim de göbek deliğinin alt taraflarında yatay şeklinde 3 4 tane çok ince de değil çok kalın da değil hemen hemen fosforlu kalem ucu kalınlığında küçük küçük kahverengi lekeler var çatlamış galiba göğüslerim zaten hep bu lekelerle dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?