2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben tummy time aktivitesi ve hem 0 6 ay hem 6 12 ay eğitici bir şey aradım zeka kartı tarzı amazonda bir ürün buldum 4 parça bez ipleri var her yerde bağlayınca oyun halısı gibi oluyor isteyince 4 unu ayirip eline bez kitap gibi veriyorsunuz arabadayken normal koltuğun arkasına bağlanabiliyor beşik kenarlarına da her 4 parçanın üstündeki temalarda farklı arkalı önlü ben çok beğendim yerinden çıkarayım da atayım içinde aynası da var bir daha onu da almaya gerek kalmiyor

Of ben de 5li bambu corabi aldim en son, begenirsem devamina bakarim dedim bu kupon isinden kurtulmamiz lazim kizlar, ben artik alcak bir sey bulamiyorum sonra tuh bosa gitti oluyorum
Dun en son ceviz aldim
Bu bambu coraplarin renklisinden ben de almistim. Yumusak guzel cikti

çok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
53 ten 62 oldum 26. hafta herkes cok yakistirdi ben kotu hissettim diyetisyene basladim 20 gundur ayni kilodayim saglikli gelsinde bebialet.

Üstlerindeki yer hışırtılu hepsinin altında cırt cırti var tek yapabiliyorsun 2 sinde dış kaşıyıcı birinde çıngırak var 2 sinde aynalı ama ben aynadaki bandı henüz cikarmadim

Eklentiler

• IMG_20230829_202212.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 66
Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası https://amzn.eu/d/bxaiU1w
Bu mu canim ? Baskaysa link verir misin

Üstlerindeki yer hışırtılu hepsinin altında cırt cırti var tek yapabiliyorsun 2 sinde dış kaşıyıcı birinde çıngırak var 2 sinde aynalı ama ben aynadaki bandı henüz cikarmadim

Eklentiler

• IMG_20230829_202145.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 60
Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası : Amazon.com.tr: Bebek

Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası : Amazon.com.tr: Bebek
Vicloon Bebek Kitapları Oyuncakları, Bebek Banyo Kitapları, Aynalı Dokun ve Hisset Yumuşak Kitaplar, Yeni Doğan Bebekler için Buruşuk Kağıt Yürümeye Başlayan Oyuncağı, Erken Gelişim İnteraktif ve Bebek Arabası Erkekler ve Kızlar için Yumuşak Oyuncak Hediyesi https://amzn.eu/d/05RBg5H
140 TL'ye düşmüştü 20 gün önce gruba da atmıştım arada kaynamış

Ben en son 8 li oba Makarnayi 40 TL'ye aldım
Aha tarihine bak bakalım sordun mu son tüketim tarihini?
Canım bencede bunlara gerek yok.
Kumsari ve S saskito bazı ürünler ya indirimli olduğu için ya da indirim kapsamı dışında olduğu için kuponlara izin vermiyor.

Ama aynı ürünlere uç uç puan kullanılıyormuş bugün onu farkettim. Uç uçları meğerse ben kullanmayı bilmiyormuşum.
Sitede reklam yasak.
Yeni üye ilk mesaj.
Ban yemek ya da üyelik iptali yemek istemiyorsanız uzak durun bunlardan.
Of ben de 5li bambu corabi aldim en son, begenirsem devamina bakarim dedim bu kupon isinden kurtulmamiz lazim kizlar, ben artik alcak bir sey bulamiyorum sonra tuh bosa gitti oluyorum
Dun en son ceviz aldim
Ay bende bende
İpler kopar mı boğazına kaçar mı ki Allah korusun

Dikili canım kopacak gibi değil

Arkadaşlar ben 23 haftalik hamileyim bugün lavobaya gittim ihtiyacımı giderirken kan geldi 3 damla kan aktı ve biraz ağrılarım var benim gibi bu durumu yasayaniniz varmi aranız da
2 hafta once benzer bir durum yaşadım ben de buraya yazmıştım hatta. Wcde 2 damla kan sonrasında kahverengi lekelenme. Doktorum baktı plesantan biraz aşağıda bebeğin kafası baskı yapınca kanatmış dedi 2 hafta istirahat et ayakta kalma dedi. 2 gün daha o kanamadan kalan kahverengi lekeler geldi sonra şükür bir daha olmadı. Mutlaka doktora gosterin istirahat etmeniz gereken bir durum olabilir plesanta kaynaklıysa

Ama çok aşırı artmış ya 250 +66+90 olmuş. 20 gün önce 140 tlydi kampanyaliydi

Sohrab murat makarna demişte kargo bedava diye galiba yüz tl altı oluyor. İki pakette fazla zaten diyetteyim ben yemiyorum evdekiler de sayemde azcık sağlıklı besleniyor doğumdan sonraya kadar da alsam kurtlanır mı kurtlanmaz mı bilmiyorum

Oğluma test kitabı alacaktık amazon daha ucuz çek kullandıktan sonra bile.
Daha almadım ben bekliyorum.

Sen ne aldın?

Canım Allah korusun nişan da olabilir. Doktora gitmesinde fayda var.
Ama çok aşırı artmış ya 250 +66+90 olmuş. 20 gün önce 140 tlydi kampanyaliydi
Ya K Kaskade diyor ya e ticaret mantığı fiyatı abart sonra indirimli diye yapıştır. Geri normal fiyata sat. Kasım'a az kaldı uçup uçup geri dengeyi bulacak fiyatları.

Ama tabi sadece bu değil iğneden ipliğe her gün artan zamların da etkisi var tabi.

Amazon'un prime özel günleri o günlerde çok uygun oluyor ama dediğin gibi arttır azaly

Tabii ben de oyle dedim zaten doktor sebebini belirleyip ona göre aksiyon alıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…