- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.401
Ay imzanızda gördüm 2 haneli sayılara inmişsiniz. Doğuma 98 gün diyor baya az kalmış. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde doğsun inşallahHepimizin muhtemel sonu bu bugün makarna alırken fark ettim
Ben tummy time aktivitesi ve hem 0 6 ay hem 6 12 ay eğitici bir şey aradım zeka kartı tarzı amazonda bir ürün buldum 4 parça bez ipleri var her yerde bağlayınca oyun halısı gibi oluyor isteyince 4 unu ayirip eline bez kitap gibi veriyorsunuz arabadayken normal koltuğun arkasına bağlanabiliyor beşik kenarlarına da her 4 parçanın üstündeki temalarda farklı arkalı önlü ben çok beğendim yerinden çıkarayım da atayımEvet ama gumruk ucreti geliyor ustune. En son bildigim %30 idi
Ben de tam karar veremedim sepetimde asagidakiler var.
Mama gerecleri almiyorum ben henuz
Trendyolda 3 al 2 ode car ayni urunde. Cok almak isteyene avantajli degil
E bebekteki marka zaten 40 tl diye almadim
Goon bezleri de 100 kusur. Ben 2 defa almisti. 1 no stokta kalmamis ama
Ben de bulamayacagim gibi bu gidisle :) bazi seyler cunku diger sitelerde daha ucuz oluyor, ordan alirim diyorum.
Bunda da farkli kartli model amazonda 120 onu mu alsam diye kararsizim
Bana da olmustu bir kere boyle maalesef
Baska sitelerden ucuza aldiysan bence tutar fark etmez :)
Bu bambu coraplarin renklisinden ben de almistim. Yumusak guzel ciktiOf ben de 5li bambu corabi aldim en son, begenirsem devamina bakarim dedimbu kupon isinden kurtulmamiz lazim kizlar, ben artik alcak bir sey bulamiyorum sonra tuh bosa gitti oluyorum
Dun en son ceviz aldim
Amin canım hepimizinkiAy imzanızda gördüm 2 haneli sayılara inmişsiniz. Doğuma 98 gün diyor baya az kalmış. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde doğsun inşallah
53 ten 62 oldum 26. hafta herkes cok yakistirdi ben kotu hissettim diyetisyene basladim 20 gundur ayni kilodayim saglikli gelsinde bebialet.çok canım sıkkın kızlar çevremde herkes ne kadar kilo almışsın deyip duruyor
51 kiloydum 57 kilo olmuşum 23. Haftadamdayım çok da abartı yemiyorum ne yakmam gerek sizce
Üstlerindeki yer hışırtılu hepsinin altında cırt cırti var tek yapabiliyorsun 2 sinde dış kaşıyıcı birinde çıngırak varBen tummy time aktivitesi ve hem 0 6 ay hem 6 12 ay eğitici bir şey aradım zeka kartı tarzı amazonda bir ürün buldum 4 parça bez ipleri var her yerde bağlayınca oyun halısı gibi oluyor isteyince 4 unu ayirip eline bez kitap gibi veriyorsunuz arabadayken normal koltuğun arkasına bağlanabiliyor beşik kenarlarına da her 4 parçanın üstündeki temalarda farklı arkalı önlü ben çok beğendim yerinden çıkarayım da atayımiçinde aynası da var bir daha onu da almaya gerek kalmiyor
Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası https://amzn.eu/d/bxaiU1wBen tummy time aktivitesi ve hem 0 6 ay hem 6 12 ay eğitici bir şey aradım zeka kartı tarzı amazonda bir ürün buldum 4 parça bez ipleri var her yerde bağlayınca oyun halısı gibi oluyor isteyince 4 unu ayirip eline bez kitap gibi veriyorsunuz arabadayken normal koltuğun arkasına bağlanabiliyor beşik kenarlarına da her 4 parçanın üstündeki temalarda farklı arkalı önlü ben çok beğendim yerinden çıkarayım da atayımiçinde aynası da var bir daha onu da almaya gerek kalmiyor
Üstlerindeki yer hışırtılu hepsinin altında cırt cırti var tek yapabiliyorsun 2 sinde dış kaşıyıcı birinde çıngırak var2 sinde aynalı ama ben aynadaki bandı henüz cikarmadim
Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası : Amazon.com.tr: Bebek
Bu mu canim ? Baskaysa link verir misin
Vicloon Bebek Kitapları Oyuncakları, Bebek Banyo Kitapları, Aynalı Dokun ve Hisset Yumuşak Kitaplar, Yeni Doğan Bebekler için Buruşuk Kağıt Yürümeye Başlayan Oyuncağı, Erken Gelişim İnteraktif ve Bebek Arabası Erkekler ve Kızlar için Yumuşak Oyuncak Hediyesi https://amzn.eu/d/05RBg5HDıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası Dıy Toy Tummy Tıme Zeka Kartları Güvenli Bebek Aynası : Amazon.com.tr: Bebek
Bu mu canim ? Baskaysa link verir misin
Bu haftalarda her türlü kanama riskli canım hemen doktora gitArkadaşlar ben 23 haftalik hamileyim bugün lavobaya gittim ihtiyacımı giderirken kan geldi 3 damla kan aktı ve biraz ağrılarım var benim gibi bu durumu yasayaniniz varmi aranız da
Aha tarihine bak bakalım sordun mu son tüketim tarihini?Ben en son 8 li oba Makarnayi 40 TL'ye aldım
Canım bencede bunlara gerek yok.Evet ama gumruk ucreti geliyor ustune. En son bildigim %30 idi
Ben de tam karar veremedim sepetimde asagidakiler var.
Mama gerecleri almiyorum ben henuz
Trendyolda 3 al 2 ode car ayni urunde. Cok almak isteyene avantajli degil
E bebekteki marka zaten 40 tl diye almadim
Goon bezleri de 100 kusur. Ben 2 defa almisti. 1 no stokta kalmamis ama
Ben de bulamayacagim gibi bu gidisle :) bazi seyler cunku diger sitelerde daha ucuz oluyor, ordan alirim diyorum.
Bunda da farkli kartli model amazonda 120 onu mu alsam diye kararsizim
Bana da olmustu bir kere boyle maalesef
Baska sitelerden ucuza aldiysan bence tutar fark etmez :)
Sitede reklam yasak.Bebeği günlerce pişikten çok çekmiş ve onlarca krem kullanmış bir anneyim. Çok uzun araştırmalar yaptım hem temiz içerikli, hem pişiyi tedavi eden hem de pişiği önleyici krem LR'ı yurtdışı blog sitelerinin birinde buldum. Almanyada üretilmiş ürünler olduğu için güven verdi açıkçası. Pişik kreminden çok çok memnun kalınca nemlendirici losyonunu da aldım. Bebeğimin teni şimdi kaymakkk gibi. LR ürünlerini sadece yetkili iş ortaklarından alabiliyorsunuz. Ben de bu vesileyle iş ortağı oldum. Bilgi almak isteyen olursa seve seve yardımcı olabilirim
Ay bende bendeOf ben de 5li bambu corabi aldim en son, begenirsem devamina bakarim dedimbu kupon isinden kurtulmamiz lazim kizlar, ben artik alcak bir sey bulamiyorum sonra tuh bosa gitti oluyorum
Dun en son ceviz aldim
İpler kopar mı boğazına kaçar mı ki Allah korusunÜstlerindeki yer hışırtılu hepsinin altında cırt cırti var tek yapabiliyorsun 2 sinde dış kaşıyıcı birinde çıngırak var2 sinde aynalı ama ben aynadaki bandı henüz cikarmadim
Dikili canım kopacak gibi değilAha tarihine bak bakalım sordun mu son tüketim tarihini?
Canım bencede bunlara gerek yok.
Kumsari ve S saskito bazı ürünler ya indirimli olduğu için ya da indirim kapsamı dışında olduğu için kuponlara izin vermiyor.
Ama aynı ürünlere uç uç puan kullanılıyormuş bugün onu farkettim. Uç uçları meğerse ben kullanmayı bilmiyormuşum.
Sitede reklam yasak.
Yeni üye ilk mesaj.
Ban yemek ya da üyelik iptali yemek istemiyorsanız uzak durun bunlardan.
Ay bende bende
İpler kopar mı boğazına kaçar mı ki Allah korusun
2 hafta once benzer bir durum yaşadım ben de buraya yazmıştım hatta. Wcde 2 damla kan sonrasında kahverengi lekelenme. Doktorum baktı plesantan biraz aşağıda bebeğin kafası baskı yapınca kanatmış dedi 2 hafta istirahat et ayakta kalma dedi. 2 gün daha o kanamadan kalan kahverengi lekeler geldi sonra şükür bir daha olmadı. Mutlaka doktora gosterin istirahat etmeniz gereken bir durum olabilir plesanta kaynaklıysaArkadaşlar ben 23 haftalik hamileyim bugün lavobaya gittim ihtiyacımı giderirken kan geldi 3 damla kan aktı ve biraz ağrılarım var benim gibi bu durumu yasayaniniz varmi aranız da
Ama çok aşırı artmış ya 250 +66+90 olmuş. 20 gün önce 140 tlydi kampanyaliydiAha tarihine bak bakalım sordun mu son tüketim tarihini?
Canım bencede bunlara gerek yok.
Kumsari ve S saskito bazı ürünler ya indirimli olduğu için ya da indirim kapsamı dışında olduğu için kuponlara izin vermiyor.
Ama aynı ürünlere uç uç puan kullanılıyormuş bugün onu farkettim. Uç uçları meğerse ben kullanmayı bilmiyormuşum.
Sitede reklam yasak.
Yeni üye ilk mesaj.
Ban yemek ya da üyelik iptali yemek istemiyorsanız uzak durun bunlardan.
Ay bende bende
İpler kopar mı boğazına kaçar mı ki Allah korusun
Canım Allah korusun nişan da olabilir. Doktora gitmesinde fayda var.2 hafta once benzer bir durum yaşadım ben de buraya yazmıştım hatta. Wcde 2 damla kan sonrasında kahverengi lekelenme. Doktorum baktı plesantan biraz aşağıda bebeğin kafası baskı yapınca kanatmış dedi 2 hafta istirahat et ayakta kalma dedi. 2 gün daha o kanamadan kalan kahverengi lekeler geldi sonra şükür bir daha olmadı. Mutlaka doktora gosterin istirahat etmeniz gereken bir durum olabilir plesanta kaynaklıysa
Ya K Kaskade diyor ya e ticaret mantığı fiyatı abart sonra indirimli diye yapıştır. Geri normal fiyata sat. Kasım'a az kaldı uçup uçup geri dengeyi bulacak fiyatları.Ama çok aşırı artmış ya 250 +66+90 olmuş. 20 gün önce 140 tlydi kampanyaliydi
Amazon'un prime özel günleri o günlerde çok uygun oluyorCanım Allah korusun nişan da olabilir. Doktora gitmesinde fayda var.
Ya K Kaskade diyor ya e ticaret mantığı fiyatı abart sonra indirimli diye yapıştır. Geri normal fiyata sat. Kasım'a az kaldı uçup uçup geri dengeyi bulacak fiyatları.
Ama tabi sadece bu değil iğneden ipliğe her gün artan zamların da etkisi var tabi.
Tabii ben de oyle dedim zaten doktor sebebini belirleyip ona göre aksiyon alıyor sonuçtaCanım Allah korusun nişan da olabilir. Doktora gitmesinde fayda var.
Ya K Kaskade diyor ya e ticaret mantığı fiyatı abart sonra indirimli diye yapıştır. Geri normal fiyata sat. Kasım'a az kaldı uçup uçup geri dengeyi bulacak fiyatları.
Ama tabi sadece bu değil iğneden ipliğe her gün artan zamların da etkisi var tabi.
Bız 28.haftada kutlama yapıcaz doktorla28. Haftada tüm gebelikler için çok önemliymid.
Hesabın adı.. Murat paylasıyorCanım murat kim instasi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?