- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.421
Kız ben onu dıtek aldımya bugun, 69 lıraya kupon falam kullanmadım, kuponum hala duruyor, ne alsam yaa, gıdıyım top kagıt mı alsamBen en son 8 li oba Makarnayi 40 TL'ye aldım
Ben de ben de :)Bız 28.haftada kutlama yapıcaz doktorla
Evet ucuc herseyde geciyor galiba. Ben son 2 haftada cok alisveris yaptim. Hepsinden %5 yuklenecekmis, alisverinten 15 gun sonra. Eylul sonuna kadar biriktirip xiaomi termometreyi alabilir miyim acabaAha tarihine bak bakalım sordun mu son tüketim tarihini?
Canım bencede bunlara gerek yok.
@Muhendisco ve S saskito bazı ürünler ya indirimli olduğu için ya da indirim kapsamı dışında olduğu için kuponlara izin vermiyor.
Ama aynı ürünlere uç uç puan kullanılıyormuş bugün onu farkettim. Uç uçları meğerse ben kullanmayı bilmiyormuşum.
Sitede reklam yasak.
Yeni üye ilk mesaj.
Ban yemek ya da üyelik iptali yemek istemiyorsanız uzak durun bunlardan.
Ay bende bende
İpler kopar mı boğazına kaçar mı ki Allah korusun
Insallah 35 ı de gecerız, detaylı da soracam dıkısı ne zaman alcak acabaBen de ben de :)
Normal dogum olacaksa 37 de aliniyor. Benim ilkinde 37 de almisti. Ama sezaryense dogumda aliniyorInsallah 35 ı de gecerız, detaylı da soracam dıkısı ne zaman alcak acaba
Valla instagram çok para istiyor. Ben çeyizime de anneme işlettim. O zamanın parasıyla 2500 istemişlerdi bir masa örtüsü takımına. Biz kumaşları ipleri almıştık annem yapmıştı. Hatta resmini ekleyim. İnstagramda kar payı çok oluyor sanırım.Bir tane instagramda satıcı da görmüştüm birebir aynısını yapıyordu annenizin yaptığının 1000 küsür lira istiyordu. Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar
37 mıNormal dogum olacaksa 37 de aliniyor. Benim ilkinde 37 de almisti. Ama sezaryense dogumda aliniyor
Dikis alindiginda 1 cm aciklik vardi bende. 1 hafta da oyle bekledi bebek37 mımasallahh allahım o gunu gorsem daha ne ısterım
İptal et kuponla tekrar alKız ben onu dıtek aldımya bugun, 69 lıraya kupon falam kullanmadım, kuponum hala duruyor, ne alsam yaa, gıdıyım top kagıt mı alsam
Amınn ınsallahh. Butun bebısler zamanında dogsunDikis alindiginda 1 cm aciklik vardi bende. 1 hafta da oyle bekledi bebeksonra donmeyince sezaryen oldum. Sanci filan da gelmedi zaten hic insallah hepimiz gorecegiz 38. Haftalari
Son bir ay yeniyor diye biliyorum arkadaşlarım öyle yapıyorlardı gebeykenKızlar doğum kolay olsun diye hurma yiyorlar ya o kaçıncı haftadan itibaren başlıyoruz?
Yok canim normal odasinda anestezisiz aliyorlarAmınn ınsallahh. Butun bebısler zamanında dogsun
Anestezı ıle mı alıyor dıkısı
Kupon her gün oluyor kız bu alışveriş çılgınlığı bizi bitirirKız ben onu dıtek aldımya bugun, 69 lıraya kupon falam kullanmadım, kuponum hala duruyor, ne alsam yaa, gıdıyım top kagıt mı alsam
Acıyor muYok canim normal odasinda anestezisiz aliyorlar
Valla haklısın bır ara hepsı buradayınzengın ettımm, sımdı n11de sıraKupon her gün oluyor kız bu alışveriş çılgınlığı bizi bitirirDaha ben hiç kupon kullanıp bir şey almadım
Domestos aldımİptal et kuponla tekrar al
Biraz aciyor canim. Hafif kanama olmustu benim.Acıyor mu
Ben bu mesajı görmedim, tamam mıKizlar hepsiburada e bebek urunlerinde yuzde 40 indirim var. Kislik urunler de eklemisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?