2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet ucuc herseyde geciyor galiba. Ben son 2 haftada cok alisveris yaptim. Hepsinden %5 yuklenecekmis, alisverinten 15 gun sonra. Eylul sonuna kadar biriktirip xiaomi termometreyi alabilir miyim acaba

Bir tane instagramda satıcı da görmüştüm birebir aynısını yapıyordu annenizin yaptığının 1000 küsür lira istiyordu. Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar
Valla instagram çok para istiyor. Ben çeyizime de anneme işlettim. O zamanın parasıyla 2500 istemişlerdi bir masa örtüsü takımına. Biz kumaşları ipleri almıştık annem yapmıştı. Hatta resmini ekleyim. İnstagramda kar payı çok oluyor sanırım.

Eklentiler

• IMG_3528.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 68
37 mı masallahh allahım o gunu gorsem daha ne ısterım
Dikis alindiginda 1 cm aciklik vardi bende. 1 hafta da oyle bekledi bebek sonra donmeyince sezaryen oldum. Sanci filan da gelmedi zaten hic insallah hepimiz gorecegiz 38. Haftalari

Dikis alindiginda 1 cm aciklik vardi bende. 1 hafta da oyle bekledi bebek sonra donmeyince sezaryen oldum. Sanci filan da gelmedi zaten hic insallah hepimiz gorecegiz 38. Haftalari
Amınn ınsallahh. Butun bebısler zamanında dogsun
Anestezı ıle mı alıyor dıkısı

Kız ben onu dıtek aldımya bugun, 69 lıraya kupon falam kullanmadım, kuponum hala duruyor, ne alsam yaa, gıdıyım top kagıt mı alsam
Kupon her gün oluyor kız bu alışveriş çılgınlığı bizi bitirir Daha ben hiç kupon kullanıp bir şey almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…