- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.441
Benım de olur kesınn, diken ustundeyım zatenBiraz aciyor canim. Hafif kanama olmustu benim.
Aaa ben onu bilmiyordum bende diyorum 35 tl uç uç nerden nasıl biriktiEvet ucuc herseyde geciyor galiba. Ben son 2 haftada cok alisveris yaptim. Hepsinden %5 yuklenecekmis, alisverinten 15 gun sonra. Eylul sonuna kadar biriktirip xiaomi termometreyi alabilir miyim acaba
Ayy aminDikis alindiginda 1 cm aciklik vardi bende. 1 hafta da oyle bekledi bebeksonra donmeyince sezaryen oldum. Sanci filan da gelmedi zaten hic insallah hepimiz gorecegiz 38. Haftalari
Sen aycancablog dedin ya kadını takip ettim bir de temizlik sayfası dedin onu unuttum o neydi senin zengin ettiklerinValla haklısın bır ara hepsı buradayınzengın ettımm, sımdı n11de sıra
Kaç lira uç uç birikmiş?Domestos aldım
Kaçtan aldınDomestos aldım
Ben Hepsiburadadsn civilin iki takımını aldım hediye olarak göründüğü gibi hiç gelmedi sen daha önce aldın mı acaba bana mı öyle geldiKızlar civil sitesinde turuncu etiket indirimi var bir göz atmak isterseniz
Gecen haftalarda ben de 1 tane hediye aldim hastane cikisi. Dedigin gibi kumasi pek guzel degilmisBen Hepsiburadadsn civilin iki takımını aldım hediye olarak göründüğü gibi hiç gelmedi sen daha önce aldın mı acaba bana mı öyle geldi
Ben aldım ama direk mağazasından almıştım, mesela Müslin ikili var 129tl, müslin de almıştım daha önce beğendimBen Hepsiburadadsn civilin iki takımını aldım hediye olarak göründüğü gibi hiç gelmedi sen daha önce aldın mı acaba bana mı öyle geldi
Bende eşimle kaçtır girip girip bakıyorum bir çöp dahi almadan geri çıkıyorum organik m organik yazanlar çok parçalı ise 500 e yakın.Gecen haftalarda ben de 1 tane hediye aldim hastane cikisi. Dedigin gibi kumasi pek guzel degilmis
Sitede çok güzel tok duruyordu geldi sıradanGecen haftalarda ben de 1 tane hediye aldim hastane cikisi. Dedigin gibi kumasi pek guzel degilmis
Demek ki üründen ürüne değişiyorBen aldım ama direk mağazasından almıştım, mesela Müslin ikili var 129tl, müslin de almıştım daha önce beğendim
Sanirim gorerek almak gerekiyor. Oglumda civilden cok sey almistim ilk bebekliginde. Cok guzel urunleri vardiSitede çok güzel tok duruyordu geldi sıradan
Hepsiburada da falan kalan ürünleri mi satıyorlar acabaSanirim gorerek almak gerekiyor. Oglumda civilden cok sey almistim ilk bebekliginde. Cok guzel urunleri vardi
İkisi arasında naturel yazanı sleepy içinde bionaturel olani benceSleepy yenidoğan ıslak mendilde yeşil ve sarı arasında nasıl bi fark var acaba hangisini almalı
Evimdeki temızlık o kadının onerdıgı temızlık malzemelerı de ıyı oluyorAaa ben onu bilmiyordum bende diyorum 35 tl uç uç nerden nasıl birikti
Kimseye yollamadım vs kendi kendime takılıyorum
Ayy amininşallah en çok istediğim şeylerden hayırlısıyla sağlıkla inşallah hepimiz için
Sen aycancablog dedin ya kadını takip ettim bir de temizlik sayfası dedin onu unuttum o neydi senin zengin ettiklerin
Başka kupon mupon diyen varsa söyle takip edelim ✌
Kaç lira uç uç birikmiş?
147den 107 ye dustuKaçtan aldın
Ne yaptın peki? ÜrünüSitede çok güzel tok duruyordu geldi sıradan
Nasıl uç uçu ikiye mi böldün?Evimdeki temızlık o kadının onerdıgı temızlık malzemelerı de ıyı oluyor
Murat paylasıyor yenı basladım takıbe saskıto soyledı, o da n11 ındırımlerı paylasıyor
15 lıra ucuc var, ıkı kere de kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?