2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet ucuc herseyde geciyor galiba. Ben son 2 haftada cok alisveris yaptim. Hepsinden %5 yuklenecekmis, alisverinten 15 gun sonra. Eylul sonuna kadar biriktirip xiaomi termometreyi alabilir miyim acaba
Aaa ben onu bilmiyordum bende diyorum 35 tl uç uç nerden nasıl birikti
Kimseye yollamadım vs kendi kendime takılıyorum
Dikis alindiginda 1 cm aciklik vardi bende. 1 hafta da oyle bekledi bebek sonra donmeyince sezaryen oldum. Sanci filan da gelmedi zaten hic insallah hepimiz gorecegiz 38. Haftalari
Ayy amin inşallah en çok istediğim şeylerden hayırlısıyla sağlıkla inşallah hepimiz için
Valla haklısın bır ara hepsı buradayınzengın ettımm, sımdı n11de sıra
Sen aycancablog dedin ya kadını takip ettim bir de temizlik sayfası dedin onu unuttum o neydi senin zengin ettiklerin

Başka kupon mupon diyen varsa söyle takip edelim ✌
Kaç lira uç uç birikmiş?

Kızlar civil sitesinde turuncu etiket indirimi var bir göz atmak isterseniz
Ben Hepsiburadadsn civilin iki takımını aldım hediye olarak göründüğü gibi hiç gelmedi sen daha önce aldın mı acaba bana mı öyle geldi

Ben Hepsiburadadsn civilin iki takımını aldım hediye olarak göründüğü gibi hiç gelmedi sen daha önce aldın mı acaba bana mı öyle geldi
Gecen haftalarda ben de 1 tane hediye aldim hastane cikisi. Dedigin gibi kumasi pek guzel degilmis

Ben aldım ama direk mağazasından almıştım, mesela Müslin ikili var 129tl, müslin de almıştım daha önce beğendim

Gecen haftalarda ben de 1 tane hediye aldim hastane cikisi. Dedigin gibi kumasi pek guzel degilmis
Bende eşimle kaçtır girip girip bakıyorum bir çöp dahi almadan geri çıkıyorum organik m organik yazanlar çok parçalı ise 500 e yakın.

Geçen tatlı bir 5 lı set vardı 139 tl malı içime sinmedi geri bıraktım.

İyisi bence çok pahalı .
Ama eşyalar mağazada ucuz baya.
Ana kucakları beşikleri filan bazen mağazada ucuz oluyor. Sadece teşhir mı yoksa kutulu ürünleri de mı bilmiyorum.

Sleepy yenidoğan ıslak mendilde yeşil ve sarı arasında nasıl bi fark var acaba hangisini almalı

Evimdeki temızlık o kadının onerdıgı temızlık malzemelerı de ıyı oluyor
Murat paylasıyor yenı basladım takıbe saskıto soyledı, o da n11 ındırımlerı paylasıyor
15 lıra ucuc var, ıkı kere de kullandım

Kizlar hamile taytlari da cok uyguna geliyor. Begenmezsem evde giyerim dedim

Eklentiler

• Screenshot_20230829-220733_Hepsiburada.webp
    16 KB · Görüntüleme: 58
Sitede çok güzel tok duruyordu geldi sıradan
Ne yaptın peki? Ürünü
Nasıl uç uçu ikiye mi böldün?
Ben direk 35 tl vardı yazdım hepsini tek seferde kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…