- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.461
Şimdi ocak grubunda olsaydık sen bana kalplinin iyi olmadığını anlatırdın ben de delicesine kalpliyi savunurdumhiç ocak grubunda olmadım ama burda yazılanları okuyunca gözümde canlandı. Sonra dgg gelir hepimiz dağılırdık ( sanırım senaryo böyle gelişiyordu)
32+0 itibariyle alabilirsin tatlım.Kizlar bu 32. Haftada dogum iznine ayrilma raporunu ne zaman almamiz lazim 32+0 da mi alacagiz yoksa 32+6 ya kadar alsak oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
Valla bı kac gun oncede kullandım, tekrar yuklendıNe yaptın peki? Ürünü
Nasıl uç uçu ikiye mi böldün?
Ben direk 35 tl vardı yazdım hepsini tek seferde kullandım.
Orası kacmaz40, super40 yazdıgımız yer
Ya cidden anlamıyorum. Rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum bende çok fazla kadın öğretmen var. Hepsi üzerime titriyor.Aslinda yapabilirim bunu ama ben onlara uyup cirkinlesmek istememistim sadece. Moralim bozuldu çünkü bana bu muameleyi yaptıkları icin ama haklisin onlarin ekmeğine yag surmektense gidip derdimi anlatmam lazim. Bizde durusmalar oluyor saatlerce sürüyor mesela bana diyolar ki ne var ya hamileysen ilk aylarin gecti bulantin da olmadığına gore girebilirsin girmeye engel durumun yok. Ben 4 5 saat hic yerimden kipirdamadan ac susuz nasil durayim belim kopar zaten ama iste maksat gıcıklık olsun isleri zorlastiralim. Tamamen art niyetliler yani anlayacağın
Oraya kacmaz40 vb yazınca kupon oluşuyor
32+0 dan sonra canın istediği zaman doğum iznine çıkabilirsin canım.O zaman da alınabilir hatta 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu aldık diyelim sonra çalışmak istemedik doktora gidip yoruluyorum vb diyince hemen izne ayrilabiliyiruz
Nasıl hepsini kullandın ve kullandıkça geri mı yüklüyorValla bı kac gun oncede kullandım, tekrar yuklendı
Eee tekrar yazabiliyor muyuz o zamanOrası kacmaz40, super40 yazdıgımız yer
Duruyor okul açılınca doğum yapan 2 öğretmen var onlara hediye götürecem zaten onlara almıştımNe yaptın peki? Ürünü
Nasıl uç uçu ikiye mi böldün?
Ben direk 35 tl vardı yazdım hepsini tek seferde kullandım.
Sen her alıiverişte oluşturuyor musun?Oraya kacmaz40 vb yazınca kupon oluşuyor
Duruyor okul açılınca doğum yapan 2 öğretmen var onlara hediye götürecem zaten onlara almıştımonları da çok sevmiyorum o yüzden değiştirmeye çalışmadım
Haftada bir tatlımKızlar 36. Haftadan sonra kontroller ne sıklıkta oluyor biliyor musunuz
Burada kacmaz40 pazar 40 falan yazıyor ya sistoko işte onlarSen her alıiverişte oluşturuyor musun?
Tüh ya o da mı gitti
Hahah yoklugumda sen atarlanmissinAha tarihine bak bakalım sordun mu son tüketim tarihini?
Canım bencede bunlara gerek yok.
@Muhendisco ve S saskito bazı ürünler ya indirimli olduğu için ya da indirim kapsamı dışında olduğu için kuponlara izin vermiyor.
Ama aynı ürünlere uç uç puan kullanılıyormuş bugün onu farkettim. Uç uçları meğerse ben kullanmayı bilmiyormuşum.
Sitede reklam yasak.
Yeni üye ilk mesaj.
Ban yemek ya da üyelik iptali yemek istemiyorsanız uzak durun bunlardan.
Ay bende bende
İpler kopar mı boğazına kaçar mı ki Allah korusun
Ay bugun asla yetiswmedim yazilanlaraNeymiş bu ocak grubunda ki egoistlik.
Hayır bizim sayfaya yetişemiyorum yapabilsem okuyacam diğerlerini de.
Bizim sayfada şuan 50-60 sayfayı okumaya çalışıyorum.
Grubu okuduğum kadar kitap okusam seri biterdi muhtemelen
Bende geriden geliyorum atlamak da istemiyorum ancak bitirdim şimdiHahah yoklugumda sen atarlanmissinkimse bizi delirtmesin
Ay bugun asla yetiswmedim yazilanlara
Kız yok reklam üyeliği nerde görsem kolay kolay affetmem şikayet et butonuyla normalde moderatöre bildirirdim de bu sefer içimden böyle geldiHahah yoklugumda sen atarlanmissinkimse bizi delirtmesin
Ay bugun asla yetiswmedim yazilanlara
Böyle gitar tellerini çekersin öyle bir hisse bebekKızlar çok tuhaf bir şey hissettim. Tam kasıklarımın ortasında bayağı aşağıda bir çekilme hissi gibi 4-5 kez bir şeyler oldu içimde. Tekmemi diye anlamaya çalıştım anlayamadım çok tuhaf bir histi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?