2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Kızlar bilen yanıtlasın S saskito L Lmntbrdgi Sohrab

Yukarda indirimi uyguladıktan sonra bir de kupon kodu diye bir yer daha çıktı diğer alışverillerimde dikkatimi hiç çekmemişti ne işe yarıyor?

Yazının altında kupon oluştur bölümü var ya bir de.

Neymiş bu ocak grubunda ki egoistlik.

Hayır bizim sayfaya yetişemiyorum yapabilsem okuyacam diğerlerini de.
Bizim sayfada şuan 50-60 sayfayı okumaya çalışıyorum.
Grubu okuduğum kadar kitap okusam seri biterdi muhtemelen

Kizlar bu 32. Haftada dogum iznine ayrilma raporunu ne zaman almamiz lazim 32+0 da mi alacagiz yoksa 32+6 ya kadar alsak oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
32+0 itibariyle alabilirsin tatlım.
Yada çalışabilir raporunu da gene aynı şekilde almak gerekiyor.

Ya cidden anlamıyorum. Rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum bende çok fazla kadın öğretmen var. Hepsi üzerime titriyor.
Yardımcı personel plastik sandalye taşımama izin vermiyor. Müdürüm geçen yanıma geldi ağır öğrenci yazarsam beni uyar dedi.
Diğer arkadaşlar öğrenciler ağır olursa hemen bizi arıyorsun sen alma diyolar.
Bazı insanlara bahane bulmaya gerek yok gerçekten kötüler.
Bizimkilerin de olumsuz davranışı var yok değil ama hamilelik konusunda hepsi tek yürek oldu mesela.

İyi aksamlar arkadaslar istanbulda yasayanlara yada bilenlere birsey sormak istiyordum bebek arabasi park yatak vb urunleri alabilecegimiz cesit marka secenegi olan bebek magazalari biliyormusunuz? Sehir disindan ayrintili ultrason icin gidecegizde gitmisken buyuk guzel bir magazadan bakmak istiyoruz da

Ne yaptın peki? Ürünü

Nasıl uç uçu ikiye mi böldün?
Ben direk 35 tl vardı yazdım hepsini tek seferde kullandım.
Duruyor okul açılınca doğum yapan 2 öğretmen var onlara hediye götürecem zaten onlara almıştım onları da çok sevmiyorum o yüzden değiştirmeye çalışmadım

Hahah yoklugumda sen atarlanmissinkimse bizi delirtmesin
Ay bugun asla yetiswmedim yazilanlara

Kızlar çok tuhaf bir şey hissettim. Tam kasıklarımın ortasında bayağı aşağıda bir çekilme hissi gibi 4-5 kez bir şeyler oldu içimde. Tekmemi diye anlamaya çalıştım anlayamadım çok tuhaf bir histi

Böyle gitar tellerini çekersin öyle bir hisse bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…