- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.481
Boşlukta bir şeyler oluyormuş gibi değişik bir çekilme oldu içimdeBöyle gitar tellerini çekersin öyle bir hisse bebek
Bebeğin hareket eder yer değiştirir canımBoşlukta bir şeyler oluyormuş gibi değişik bir çekilme oldu içimde
Bebek oBoşlukta bir şeyler oluyormuş gibi değişik bir çekilme oldu içimde
Gaviskon yok mu cnmBugün inanılmaz bir mide yanmam var
4 5 gunluk n11 kullanıcısıyımNasıl hepsini kullandın ve kullandıkça geri mı yüklüyorben daha bugün keşfettim ya uç uç kullanmayı bilmiyormuşum meğerse
Eee tekrar yazabiliyor muyuz o zaman
Uç uç oluyor mu bilmiyorum da normal bir tane kupon hangisini kullanırsan kullan 1 taneye izin veriyor diye biliyorumPeki uç uç hem normal indirim kaçmaz 40 mesela kullanıp hemde uç uç kullanılıyor mu ikisi de birlikte
Bende sürekli var mide bulantım hiç olmadı ama en başından beri yanma çekiyorum resmen. Gaviskon ile yaşıyorumBugün inanılmaz bir mide yanmam var
Mağaza geleceğin ilçeye göre değişkenlik gösterebilir canım ama biz sayfadaki pekçok arkadaşla elele markasından tercih ettik park yataklarıİyi aksamlar arkadaslar istanbulda yasayanlara yada bilenlere birsey sormak istiyordum bebek arabasi park yatak vb urunleri alabilecegimiz cesit marka secenegi olan bebek magazalari biliyormusunuz? Sehir disindan ayrintili ultrason icin gidecegizde gitmisken buyuk guzel bir magazadan bakmak istiyoruz da
MasallahKızlar eylül ayının okuyordum biri “9.40 da doğurdum sütümde geldi” yazmış ay çok özendim kızzzz
İnşallahMasallahbizde görürüz Allahın izniyle cnm
KullaniliyorPeki uç uç hem normal indirim kaçmaz 40 mesela kullanıp hemde uç uç kullanılıyor mu ikisi de birlikte
Hayy ben ogrenicem onlari anlamiyorum tabi daha reklam fln oldugunuuKız yok reklam üyeliği nerde görsem kolay kolay affetmem şikayet et butonuyla normalde moderatöre bildirirdim de bu sefer içimden böyle geldi
Dedektif gibi hemen profilde gezipHayy ben ogrenicem onlari anlamiyorum tabi daha reklam fln oldugunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?