2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Karnımın al kısımlarında çatlakların başlamış kızlar bugün farkettim. Tabi ben üstten bakınca göremiyorum aynadan bakınca gördüm
Çatlak kremi kullanıyor muydun canım ?
Hepimizin muhtemel sonu bu bugün makarna alırken fark ettim
ahahaha valla öyle ben dün ne alsam alsam diyordum uyuya kalmışım sonra
Ne yaptın peki? Ürünü

Nasıl uç uçu ikiye mi böldün?
Ben direk 35 tl vardı yazdım hepsini tek seferde kullandım.
Puanı oluştururken kaçlık kupon oluşturmak istiyorsan o puanı girmelisin mesela 40puanın car 40 tl ediyor . 20 sini oluşturursan 20 tl puanın olur kalanı sonra puana dönüştürebilir veya iki kez kupon oluşturabilirsin

yoğun geçen günümün ardından 25sayfayı şimdi okuyabildim ertesi güne bırakınca işin içinden çıkamıyorum , hem de uyuyamıyorum günlük görevim gibi bellemişim., Alıntılamak aklıma gelmedi o an, biri yazmıştı hakkaten kitap okusam bitermiş
27.hafta 3.tremester ise cuma günü 3.tremester e giriyorum inşallah

Sizlere sorum var . Bilenler cevaplarsa çok sevinirim
1- Soluma yatarsam sağ göğsümün altına , sağıma yatarsam da tam tersine bir ağrıyla sancı karışık bir şey giriyor ben hala yan yatamıyorum. Yatınca hep dönüyorum kendimi sırt üstü buluyorum. Hala en rahat pozisyonum sırt üstü ( bacaklar altı yastık ile) Cumartesi muayenem var dr soracağım ama bileniniz var mıdır , göğüs altı yan yatarken ağrı girmesi normal mi sizce ?

2- Progestan fitil kullananlar, arkadaşlar nasıl yapmaya devam ediyorsunuz, zorlanmıyor musunuz ? Benim göbüş çıktığı için önceden çok ileri iterdim. Şimdi hiç itemiyorum tam girişte neredeyse

3- koltuk altım ve genitalim karardı ( hele koltuk altım öyle karardı ki sanki tüylü gibi kaldırırken rahatsız oluyorum . Ne yapmak gerekir beyazlamasına için ?

Herkese iyi geceler

Canim hamilelikte napilir bilmiyorum ama dogumdan sonra lazere gidersin bembeyaz olur bosver buna takilma hormonlar koyulastiriyor muhtemelen. Sonra kendiliginden eski haline dönüyor mu onu bilmiyorum ama koyulasan koltuk altini lazerin renk actigini kendim deneyimleyerek gördüm

Arkadaşlar birrşey sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn

Bana da oluyor o ağrı, ben midemizi bastırdığımızı düşünüyorum çünkü düzelip gerilince geçiyor, bir dikkat et istersen

Merak etme bişi olmaz, korku, stres vs. olağan şeyler

Süt hormonlarinin salgılanmayw başladığı için olabilir mi

bezlerin ustunde midi mini yaziyor bunlarin anlami ne bir de kac numara hangi bezleri aldin
2. Numara demek yerine mini 3 numara demek yerine midi yazıyorlar kilo arttıkça mini midi Maxi ... Şeklinde gidiyor
1 numara 1 tane sleepy ecologic aldım 64 lu
3 numara 2 tane bionaturel aldım
4 numara 2 tane bionaturel aldım egolocig ile devam edecektim ama çoğu yerde egolocig yoktu
Sleepyin bez kilo oranı 1 2 3 numarada çok yakın 1 ya da 2 yine alacağım
1 numara 2 5
2 numara 3 6
3 numara 4 9

mini midi ye gore daha mi kucuk 1 numara 2 5 burdak i 2 ve 5 ne demek

Mini küçük mini midiye takılma bezlerin numaralarına göre alsan da aynı şey yani ikisi de 1 numara ama birisi mini birisi midi diye bir şey aynı bez markasında 2 5 kilo aralığı
mini midi ye gore daha mi kucuk 1 numara 2 5 burdak i 2 ve 5 ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…