2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuzu sımdı bu 2 numaradan 3 numaraya gecerken kullanacağı deıl mı? Tanesı 1.90 a geldı kuponla
Aynen öyle ben 50 TL kupon oluyor ya 258 TL 50 gidiyor 208 öyle aldım o da aklında olsun böylece normal 40 TL kuponlarım kalıyor

3. Trimester ini kutlarim canim

Progestan ben 2 haftadir kullaniyorum. Serklaj sonra 1 hafta agizdan 3 aldim enfeksiyon riski sebebiyle. 1 haftadir da vajinal1 koyuyorum. Ellerimi antibakteriyel sabunla yikiyorum. Tirnaklarim kisa ama iclerini ovaliyorum sabunla. Elimi dolaptan cikardigim temiz kucuk havluya siliyorum ve tekrar tekrar kullanmiyorum( dolap icinde duran tek kullanimlik kagit havlu da olabilir) esim elime cikariyor ilaci, hic birbyere dokunmadan iceri yerlestiriyorum. Ileri ittiriyorum elimden geldiginca yavasca. hatta dikis elime geliyor hafif, o yuzden ben de eskisi kadar itemiyorum. Ama kolum uzun sanirim ileri itmede gobekten ötürü zorlanmiyorum hala :)

Koltukalti kararmasi bende de oldu, bilmiyorum su an ne yapabiliriz

Ben serklaj oncesı 9.haftada cok sıddetlı kanama yasamıstım o zamandan bu yana ıcıyorum, once 100luk alıyordum vajinal, serklaj sonrası 200e gectık, benım akıntım cok oluyordu vajinal koyunca, enfeksiyondan korktugum ıcın doktorum tamam içebilirsin dedi..

Progestani serklajdan sonra ben de agizdan aliyorum. Enfeksiyon riskine karsi agizdan al demisti doktorum

Maşallah 4 numara bile almışsınız cnm size yetişemiyorum kupon bitti mi bnde 1-2 numra alayım ins bebisler beğenir ısrarla Prima ile başla diyorlar bna cok kararsız kldim

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlarım, öncesinde anladınız mı şekeriniz olduğunu yoksa testten sonra mı bildiniz? Ben bu gece ilk defa 5 saate 5-6 kere WC kalktım ve su içme ihtiyacım oldu her defasında doktoruma 3 hafta sonra gitcem eğer şekerim varsa bişiler için gec kalmış olur muyum?

Kızlar bezlerin son kullanma tarihi oluyor mu? Ben iki ay önce 1-2 numara Sleepy almıştım hiç aklıma gelmedi kullanma tarihini sormak

W world1 kızlar koltuk altı kararması sormuşsunuz ben bir doktordandi galiba dinlemiştim aynı bu göğüs ucu koyulaşıyor ya o da onun gibi normal genital bölge koyulaşmasi da normal doğumdan sonra meme ucundaki o kahverengi yer nasıl geçiyorsa koltukaltı ve genital bölgede geçiyor demişti

Gozun aydin canım o neymiş ilk kez duydum esin neden bakma diyor
Ya bakıp kendi kendine evham yapıyorsun her şeyde diye öyle dedi :) ben de ilk defa duydum çok bilgi de yok bu konuda zaten. Çift plasenta varmış gibi ama ikisi birbirine bağlıymış. Biri önde biri arkada. Ben de bebeğin hareketlerini geç hissettim diyorum. Nasıl hissedeyim bunca şey varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…