- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.521
Aynen öyleKuzu sımdı bu 2 numaradan 3 numaraya gecerken kullanacağı deıl mı? Tanesı 1.90 a geldı kuponla
Ben de 200e 45 ı secmısım bu sefer, bezı sonra almaya karar verdımmAynen öyleben 50 TL kupon oluyor ya 258 TL 50 gidiyor 208 öyle aldım o da aklında olsun böylece normal 40 TL kuponlarım kalıyor
3. Trimester ini kutlarim canimyoğun geçen günümün ardından 25sayfayı şimdi okuyabildim ertesi güne bırakınca işin içinden çıkamıyorum , hem de uyuyamıyorumgünlük görevim gibi bellemişim., Alıntılamak aklıma gelmedi o an, biri yazmıştı hakkaten kitap okusam bitermiş
27.hafta 3.tremester ise cuma günü 3.tremester e giriyorum inşallah
Sizlere sorum var . Bilenler cevaplarsa çok sevinirim
1- Soluma yatarsam sağ göğsümün altına , sağıma yatarsam da tam tersine bir ağrıyla sancı karışık bir şey giriyor ben hala yan yatamıyorum. Yatınca hep dönüyorum kendimi sırt üstü buluyorum. Hala en rahat pozisyonum sırt üstü ( bacaklar altı yastık ile) Cumartesi muayenem var dr soracağım ama bileniniz var mıdır , göğüs altı yan yatarken ağrı girmesi normal mi sizce ?
2- Progestan fitil kullananlar, arkadaşlar nasıl yapmaya devam ediyorsunuz, zorlanmıyor musunuz ? Benim göbüş çıktığı için önceden çok ileri iterdim. Şimdi hiç itemiyorum tam girişte neredeyse
3- koltuk altım ve genitalim karardı( hele koltuk altım öyle karardı ki sanki tüylü gibi kaldırırken rahatsız oluyorum . Ne yapmak gerekir beyazlamasına için ?
Herkese iyi geceler
Ben kullanamıyorum kuponları halaKuzu sımdı bu 2 numaradan 3 numaraya gecerken kullanacağı deıl mı? Tanesı 1.90 a geldı kuponla
3 numara da kalmamış hemKuzu sımdı bu 2 numaradan 3 numaraya gecerken kullanacağı deıl mı? Tanesı 1.90 a geldı kuponla
Ben serklaj oncesı 9.haftada cok sıddetlı kanama yasamıstım o zamandan bu yana ıcıyorum, once 100luk alıyordum vajinal, serklaj sonrası 200e gectık, benım akıntım cok oluyordu vajinal koyunca, enfeksiyondan korktugum ıcın doktorum tamam içebilirsin dedi..3. Trimester ini kutlarim canim
Progestan ben 2 haftadir kullaniyorum. Serklaj sonra 1 hafta agizdan 3 aldim enfeksiyon riski sebebiyle. 1 haftadir da vajinal1 koyuyorum. Ellerimi antibakteriyel sabunla yikiyorum. Tirnaklarim kisa ama iclerini ovaliyorum sabunla. Elimi dolaptan cikardigim temiz kucuk havluya siliyorum ve tekrar tekrar kullanmiyorum( dolap icinde duran tek kullanimlik kagit havlu da olabilir) esim elime cikariyor ilaci, hic birbyere dokunmadan iceri yerlestiriyorum. Ileri ittiriyorum elimden geldiginca yavasca. hatta dikis elime geliyor hafif, o yuzden ben de eskisi kadar itemiyorum. Ama kolum uzun sanirim ileri itmede gobekten ötürü zorlanmiyorum hala :)
Koltukalti kararmasi bende de oldu, bilmiyorum su an ne yapabiliriz
3 midi bitmiş mi3 numara da kalmamış hem
Progestani serklajdan sonra ben de agizdan aliyorum. Enfeksiyon riskine karsi agizdan al demisti doktorum3. Trimester ini kutlarim canim
Progestan ben 2 haftadir kullaniyorum. Serklaj sonra 1 hafta agizdan 3 aldim enfeksiyon riski sebebiyle. 1 haftadir da vajinal1 koyuyorum. Ellerimi antibakteriyel sabunla yikiyorum. Tirnaklarim kisa ama iclerini ovaliyorum sabunla. Elimi dolaptan cikardigim temiz kucuk havluya siliyorum ve tekrar tekrar kullanmiyorum( dolap icinde duran tek kullanimlik kagit havlu da olabilir) esim elime cikariyor ilaci, hic birbyere dokunmadan iceri yerlestiriyorum. Ileri ittiriyorum elimden geldiginca yavasca. hatta dikis elime geliyor hafif, o yuzden ben de eskisi kadar itemiyorum. Ama kolum uzun sanirim ileri itmede gobekten ötürü zorlanmiyorum hala :)
1 hafta sonra bana agizdan alabilirsin dedi. O yuzden cok dikkat etmeye calisiyorum insallah olmazProgestani serklajdan sonra ben de agizdan aliyorum. Enfeksiyon riskine karsi agizdan al demisti doktorum
Maşallah2. Numara demek yerine mini 3 numara demek yerine midi yazıyorlar kilo arttıkça mini midi Maxi ... Şeklinde gidiyor
1 numara 1 tane sleepy ecologic aldım 64 lu
3 numara 2 tane bionaturel aldım
4 numara 2 tane bionaturel aldım egolocig ile devam edecektim ama çoğu yerde egolocig yoktu
Sleepyin bez kilo oranı 1 2 3 numarada çok yakın 1 ya da 2 yine alacağım
1 numara 2 5
2 numara 3 6
3 numara 4 9
Ben prima ile baslayıp sleepy ile devam edecegimMaşallah4 numara bile almışsınız cnm size yetişemiyorum kupon bitti mi bnde 1-2 numra alayım ins bebisler beğenir ısrarla Prima ile başla diyorlar bna cok kararsız kldim
Son kullanma tarihi cok uzun sureli oluyorKızlar bezlerin son kullanma tarihi oluyor mu? Ben iki ay önce 1-2 numara Sleepy almıştım hiç aklıma gelmedi kullanma tarihini sormak
Saol canım 168 adet almıştım 1-2 den hiç düşünmeden. 3 numara alıcam şimdi son kullanma tarihini sordum ama cvp gelir mi bilmiyorum gelmezse alıcamSon kullanma tarihi cok uzun sureli oluyor
W world1 kızlar koltuk altı kararması sormuşsunuz ben bir doktordandi galiba dinlemiştim aynı bu göğüs ucu koyulaşıyor ya o da onun gibi normal genital bölge koyulaşmasi da normal doğumdan sonra meme ucundaki o kahverengi yer nasıl geçiyorsa koltukaltı ve genital bölgede geçiyor demişti3. Trimester ini kutlarim canim
DimiAy imzamdaki bebiş ters dönmüş inanmıyorum. Dün düzdü bugğn 25e girince ters olmuş
Ya bakıp kendi kendine evham yapıyorsun her şeyde diye öyle dedi :) ben de ilk defa duydum çok bilgi de yok bu konuda zaten. Çift plasenta varmış gibi ama ikisi birbirine bağlıymış. Biri önde biri arkada. Ben de bebeğin hareketlerini geç hissettim diyorum. Nasıl hissedeyim bunca şey varken.Gozun aydin canım o neymiş ilk kez duydum esin neden bakma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?