2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Muhtemelen gebelik şekerim var yrn doktora gidicem bakalım ne dicek öncesinde bnde üç gün perhiz yapılması lazımmış hiç yapmadım hatta bir gün öncesi tatlı fln yemiştim pişman oldum tekrar o kdr glikoz alıp o testi yaptırmakta istemiyorum ins diyet der tek mecbur dikkat edicem bu arada öyle sürekli idrara çıkma yada çok tatlı isteğim yok ikiz gebelik 7-8 kilo aldım sadece ekmeğe dur diyemiyorum

Maşallah 4 numara bile almışsınız cnm size yetişemiyorum kupon bitti mi bnde 1-2 numra alayım ins bebisler beğenir ısrarla Prima ile başla diyorlar bna cok kararsız kldim
1 vardı da 2 yoktu n11 de Hepsiburada Trendyol 2. +1 TL kampanyadan 55 lira falan daha uyguna geliyor Primalara baktım hermoni serisi hariç diğerleri o kadar para etmez gibi geldi bana çok temiz değil içerikleri senin bir de iki tane n11 de bionaturel düşünürsen 258 TL 50 TL de kupon var günde 3 kez veriyor 208 e düşüyor bir bez 1.65 falan oluyor 1 numarada

3u biliyorum sadece okudum gecen gun. Hormonlardan melatonin arttigi icin bazi bolgelerde kararma oluyomus. %90 hamilede normale donuyomus dogumdan sonra. Donmezse lazerle beyazlatiyolar
26+0 olsum bnde bugun son haftam yani 3. Trimester icin
Maşallah 4 numara bile almışsınız cnm size yetişemiyorum kupon bitti mi bnde 1-2 numra alayım ins bebisler beğenir ısrarla Prima ile başla diyorlar bna cok kararsız kldim
Ben 4 paket prims harmony aldim. Bi 4 daha alicam 210 a tamamlicam. Herkes gece harmony kullaniodum o en iyisi en sizdirmayani yazmis. Bi doktor anne de ilk sy eliniz alisana kdr prima kullanin yoksa yanlardan sizdirir diodu. Bende kararttım gozumi aldim
Ay imzamdaki bebiş ters dönmüş inanmıyorum. Dün düzdü bugğn 25e girince ters olmuş
Ya bende nie gorunmuo bu seyler ya
Ateş ölçer aldınız mı kızlar? Aldıysanız hangi marka model?
Benim en yakin arkdm cocukcu docent. Kulaktan alma en etkilisi ilk aylarda en dogeu vereni koltuk alti olani dedi. Omron aldim gectim. Evde uzaktan tutulan xiaomi ve su markasiz olandan da var.

Yani hem koltuk altı hem kulaktan özelliği mi olmalı?

Ateş ölçer aldınız mı kızlar? Aldıysanız hangi marka model?
Direct Nexus aldım
Dolapta sıfır ürünü yakalamıştım
Hem kulaktan hemde alından ölçülüyor
İnsatgrafamda takip ettiğim ebeler önermişti

Medisana ve Omronda öneriyorlardı bana Nexus daha mantıklı geldi

Eklentiler

• 00316F9A-81E0-4F6F-9CA3-825FAA0B6286.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
Yani hem koltuk altı hem kulaktan özelliği mi olmalı?
Ben kanz in hem uzaktan hem de kulaktan ölçen cihazını almıştım şu an olsa almazdım Braun ağızdan koltuk altından makattan ölçüm yapıyor koltuk altı ölçümü kanz ile aynı çıkmıyor hatta kanz arada 1 dakika da geçse aynı sonucu vermiyor sonra baktım ki uzaktan ölçenlerin böyle bir sorunu var

Braunun hangi modeli bu üç ölçümü de yapan?

İlk başta ben de bunu almayı düşünüyordum.Fenomenler ateşölçer konusunda en pahalısını alın bir daha almayın diye söylüyorlar hep o yüzden kaldım öyle alamadım aylardır

Molfix nasıl sizce cnm arastirdin mi bir iki arkadaşım onuda önerdi hatta baktım fiyat olarak sleepyle benzer

Teşekkürler :)
hijyen konusunda senin kadar olmasa da ben de dikkat ediyorum eşim veriyor elime sonra odadan gönderiyorum :)
Benim kol kısa..

Bu arada gece baktım da biraz incianın beyazlatıcı roll onları varmış hem temiz içerikli ondan almayı düşünüyorum vitazonda da baya uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…