- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.561
Benim 4.haftadan bu yana 200 mg ve fitil . Günde iki kez kullandığım ve ofise gittiğim günler ofisteyken ağızdan alıyordum. benim de 9.haftada şiddetli ve 13. Haftaya kadar devam eden kanamam oldu 16da teke düştük o günden beri hep fitil ilerliyorum. Çok şükür enfeksiyon problemi hiç yaşamadım başından beriBen serklaj oncesı 9.haftada cok sıddetlı kanama yasamıstım o zamandan bu yana ıcıyorum, once 100luk alıyordum vajinal, serklaj sonrası 200e gectık, benım akıntım cok oluyordu vajinal koyunca, enfeksiyondan korktugum ıcın doktorum tamam içebilirsin dedi..
Ben de ilk başta Molfix pure and soft almayı düşünüyordum bence o da güzel bir bezMolfix nasıl sizce cnm arastirdin mi bir iki arkadaşım onuda önerdi hatta baktım fiyat olarak sleepyle benzer
Prima ile başlarsan değiştirmesi kolay olmayabilir , kime sorsam prima ile başlayan değiştirememiş .Maşallah4 numara bile almışsınız cnm size yetişemiyorum kupon bitti mi bnde 1-2 numra alayım ins bebisler beğenir ısrarla Prima ile başla diyorlar bna cok kararsız kldim
Nie peki?Prima ile başlarsan değiştirmesi kolay olmayabilir , kime sorsam prima ile başlayan değiştirememiş .
Ay hadi inşallah
Transferden berı ben de fıtıl kullandım, sonra ıste agızdan almaya basladımm, şukur sımdılık bır sorun yok. Ben fıtılı lutınus kullanıyordum, hıc sıkıntı yasmaadı onda, progestanın kapsulunden mı nedır, gerı gelen o beyaz kısım irite ettı benı, o yuzden agızdan alıyorım canm, bebişimiz saglıkla dogsun progestan kelımesını duymak ıstemıyorumBenim 4.haftadan bu yana 200 mg ve fitil . Günde iki kez kullandığım ve ofise gittiğim günler ofisteyken ağızdan alıyordum. benim de 9.haftada şiddetli ve 13. Haftaya kadar devam eden kanamam oldu 16da teke düştük o günden beri hep fitil ilerliyorum. Çok şükür enfeksiyon problemi hiç yaşamadım başından beri
Benım yakın arkadasım degıstırdı, hıc sorun yasamadı, ben de onun tavsıyesı ıle prima ıle baslayıp sleepy ıle gıdıcem allah ızın verırsePrima ile başlarsan değiştirmesi kolay olmayabilir , kime sorsam prima ile başlayan değiştirememiş .
Yani daha konforlu olduğunu söylediler, pişik yapıyormuş sıkıyormuş. Bu tabi söylediğim prima premium care için geçerli. Açıkçası fiyatı da pahalı olduğu için çok ilgilenmedim . Eğer bebiş sleepy den memnun kalmazsa ben de deneyip deneyip en son prima alırımNie peki?
Kullanıyorum ama kullansam da kullanmasam da büyük ihtimalle çatlayacak zaten önemli olan sonrası. Şuan kırmızı çatlaklar beyaza dönmeden yok olması için çatlak kremi kullanıyoruz aslında. Bazılarımız hiç çatlak olmadan süreci tamamlayabilir haberini olsunÇatlak kremi kullanıyor muydun canım ?
ahahaha valla öyle ben dün ne alsam alsam diyordum uyuya kalmışım sonra
Puanı oluştururken kaçlık kupon oluşturmak istiyorsan o puanı girmelisin mesela 40puanın car 40 tl ediyor . 20 sini oluşturursan 20 tl puanın olur kalanı sonra puana dönüştürebilir veya iki kez kupon oluşturabilirsin
Hayatımın en uzun süre kullandığım ilacı olabilir, o kadar sıkıldım ki . Bebiş sağlıkla gelsin de progestanı çağrıştıran hiç bi kelime kullanmak istemiyorum ben deTransferden berı ben de fıtıl kullandım, sonra ıste agızdan almaya basladımm, şukur sımdılık bır sorun yok. Ben fıtılı lutınus kullanıyordum, hıc sıkıntı yasmaadı onda, progestanın kapsulunden mı nedır, gerı gelen o beyaz kısım irite ettı benı, o yuzden agızdan alıyorım canm, bebişimiz saglıkla dogsun progestan kelımesını duymak ıstemıyorum
bende listeye doğum tarihi ve haftası ekledim ama erken şuan Herkes zamanında doğurur inşallaheylul annelerine bakiym dedim ilk sayfasina genelde kacinci haftada dogurmuslar die. Ay 27+6da doguran var. 33-34”ler. İcim urperdi. En hic hazir degilim hic ama
Bende oksapardan nefret ettimHayatımın en uzun süre kullandığım ilacı olabilir, o kadar sıkıldım ki . Bebiş sağlıkla gelsin de progestanı çağrıştıran hiç bi kelime kullanmak istemiyorum ben de
Gerçekten Allah yardımcınız olsun normal gebelik bile insanı böyle zorlarken sizinkisi sizi kim bilir nasıl zorluyordurBende oksapardan nefret ettim
Premium care temiz icerikli degilmis ama. İceriginde petrol urunleri varmis onunda. Harmonie primanin tek temiz icerigiymis suan. Ama ben de daha sonrasinda sleepye gecerim gecersen die dusunuyorumYani daha konforlu olduğunu söylediler, pişik yapıyormuş sıkıyormuş. Bu tabi söylediğim prima premium care için geçerli. Açıkçası fiyatı da pahalı olduğu için çok ilgilenmedim . Eğer bebiş sleepy den memnun kalmazsa ben de deneyip deneyip en son prima alırım
Ay amin insallahhbende listeye doğum tarihi ve haftası ekledim ama erken şuan Herkes zamanında doğurur inşallah
Hayır sadece kulaktan. Ben ve ablama da annem hep braun kulaktan kullandı, ablam da oğluna aynı şekilde. Alışkanlık yaniKoltukaltından ölçyor mu canım ?
Nasıl görebiliyoruz bunu cnm ben göremiyorumAy imzamdaki bebiş ters dönmüş inanmıyorum. Dün düzdü bugğn 25e girince ters olmuş
Insallah yoktur ikimizde deMuhtemelen gebelik şekerim var yrn doktora gidicem bakalım ne dicek öncesinde bnde üç gün perhiz yapılması lazımmış hiç yapmadım hatta bir gün öncesi tatlı fln yemiştim pişman oldum tekrar o kdr glikoz alıp o testi yaptırmakta istemiyorum ins diyet der tek mecbur dikkat edicem bu arada öyle sürekli idrara çıkma yada çok tatlı isteğim yok ikiz gebelik 7-8 kilo aldım sadece ekmeğe dur diyemiyorum
Şuan 25+5siniz ve bu 26. Hafta demekKızlar bat 3 Mart buna göre cuma günü 27. Haftamıza giriceğiz e nabıza göre de öyle fakat hamilelik uygulamasına göre 26 haftalık olucağız hangisi doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?