- 16 Kasım 2022
- 503
- 1.244
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.581
TeşekkürlerŞuan 25+5siniz ve bu 26. Hafta demek
Cuma gün 26+0 siniz bu 27 demek her yazdığınız doğru yani, sayının yanına artı gelince bir sonraki hafta gibi düşünün
Şubat satlı olanlar var kız ama bence kasımda başlarız dökülmeyePremium care temiz icerikli degilmis ama. İceriginde petrol urunleri varmis onunda. Harmonie primanin tek temiz icerigiymis suan. Ama ben de daha sonrasinda sleepye gecerim gecersen die dusunuyorum
Ay amin insallahh
1 mart sat li 6kisiyiz
Yanlis saymadiysam 3 tane de ikiz bekleyen var
Topun agzindaki ilk 10
ya bi farkım yok ki spontane gebelik oldu ama düşmesin tutunsun diye yemediğim ilaç kalmadıGerçekten Allah yardımcınız olsun normal gebelik bile insanı böyle zorlarken sizinkisi sizi kim bilir nasıl zorluyordurinşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar
Allah allah ilk kez duydum yeni birsey daha ogrendikYa bakıp kendi kendine evham yapıyorsun her şeyde diye öyle dedi :) ben de ilk defa duydum çok bilgi de yok bu konuda zaten. Çift plasenta varmış gibi ama ikisi birbirine bağlıymış. Biri önde biri arkada. Ben de bebeğin hareketlerini geç hissettim diyorum. Nasıl hissedeyim bunca şey varken.
Ben de bunu aldim. En ucuz n11 de idi yone kupon fln 360 tl ye geldi.
O kadar kolay ki kullanımi ucu soğuk da değil koyuyorsun bip yapıyor bittiBen de bunu aldim. En ucuz n11 de idi yone kupon fln 360 tl ye geldi.
8-10 daniyede sonuc veriyor koltuk altindan. Ama en guvenilir sonuc koltukalti cihazlar diye bunu tercih ettim. Beceremezsem uzaktan olcerleri incelerim dedim. Her turlu bir koltukalti vihaz evde olmali bence.
Yetiskin icin kolay da, bebekte sabit tutabilir miyim diye bir korkum olduO kadar kolay ki kullanımi ucu soğuk da değil koyuyorsun bip yapıyor bitti
Arkadaşımın oğlu var 5 aylıktı denedim 8 saniyede başı da soğuk değil ya zorlamadiYetiskin icin kolay da, bebekte sabit tutabilir miyim diye bir korkum oldu
26+0 oluyorsun. Ben 24 şubatım cuma günü 27+0 oluyorumKızlar bat 3 Mart buna göre cuma günü 27. Haftamıza giriceğiz e nabıza göre de öyle fakat hamilelik uygulamasına göre 26 haftalık olucağız hangisi doğru
Canım ben kuzenimin önerisi ile molfix püre&soft serisi aldım . Sarı paketli olandan devam etmeye karar verdim . Dün yeni doğum yapan 2 arkadaşımla görüştüm onlara sleppy mi devam edeyim molfix mi diye sordum ikiside sarı okey olan molfix ile devam et dediler. Herkesin ortak uyarısı mavi molfix eski kalitesinde değil onu önermediler .Molfix nasıl sizce cnm arastirdin mi bir iki arkadaşım onuda önerdi hatta baktım fiyat olarak sleepyle benzer
Ben 160 tane 1 numara aldımKızlar sizce 108 adet 2 numara yeterli olur mu? 202tl tanesi 1.87 geliyor
Bebisi kucagımıza aldıgımız gun gecmısı unutucaz ınsallahhHayatımın en uzun süre kullandığım ilacı olabilir, o kadar sıkıldım ki . Bebiş sağlıkla gelsin de progestanı çağrıştıran hiç bi kelime kullanmak istemiyorum ben de
Yarısı bitti yalnızBebisi kucagımıza aldıgımız gun gecmısı unutucaz ınsallahh
Yarıdan da fazlası, sezeryan olursak en gec 38 olurYarısı bitti yalnız
Yeğenimin bebeği 2.5 kilo prematüre doğmuş ilk ay prematüre bezi almış.2. Numara demek yerine mini 3 numara demek yerine midi yazıyorlar kilo arttıkça mini midi Maxi ... Şeklinde gidiyor
1 numara 1 tane sleepy ecologic aldım 64 lu
3 numara 2 tane bionaturel aldım
4 numara 2 tane bionaturel aldım egolocig ile devam edecektim ama çoğu yerde egolocig yoktu
Sleepyin bez kilo oranı 1 2 3 numarada çok yakın 1 ya da 2 yine alacağım
1 numara 2 5
2 numara 3 6
3 numara 4 9
Bende aldım ondan. Pişik kremi, şampuan, portakallı dudak balmı vs ile kargoyu tamamladım. Benim koltuk altı şükür kararmadı ama bir göğsümde hafif ucunda kararma var.Teşekkürler :)
hijyen konusunda senin kadar olmasa da ben de dikkat ediyorum eşim veriyor elime sonra odadan gönderiyorum :)
Benim kol kısa..
Bu arada gece baktım da biraz incianın beyazlatıcı roll onları varmış hem temiz içerikli ondan almayı düşünüyorum vitazonda da baya uygun
Bende bundan aldım fiyatını hatırlamıyorum. Buraya yazmıştım. Braun kulaktan var oğlumdan yaptırmak lazım. Ama en güvenilir çözüm koltuk altı bence.Ben de bunu aldim. En ucuz n11 de idi yone kupon fln 360 tl ye geldi.
8-10 saniyede sonuc veriyor koltuk altindan. Ama en guvenilir sonuc koltukalti cihazlar diye bunu tercih ettim. Beceremezsem kulaktan olcerleri incelerim dedim. Her turlu bir koltukalti cihaz evde olmali bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?