2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şubat satlı olanlar var kız ama bence kasımda başlarız dökülmeye
ya bi farkım yok ki spontane gebelik oldu ama düşmesin tutunsun diye yemediğim ilaç kalmadı sadece karnım acıyo tek farkımız bu şuan hepimiz alalım yaa inşallah

Allah allah ilk kez duydum yeni birsey daha ogrendik bebeğe sana bir zararı yoksa neden evham yapacaksın ki detaylinda sorunsuz gecmis çok şükür arkana yaslan hamileligin tadini çıkar artik☺

Son düzenleme:
O kadar kolay ki kullanımi ucu soğuk da değil koyuyorsun bip yapıyor bitti

Kızlar ben pandemi zamanında xiaomi ateş ölçer almıştım maşallah o da baya güzel bişi çıktı hem ben hem eşim iki kere de korona olduyduk normalde de her gün ölçüyorduk yani. 3 senedir sağlamalıkta gayet iyi ölçüde doğru. Bebek sürecinde en çabuk bozulan aletlerden biri de ateş ölçer oluyormuş en iyiside olsa ikinciye almak zorunda kalabilirmişiz bilginiz olsun. Yine tecrübeli anaların kulaktan dolma tavsiyesi

Kızlar sizce 108 adet 2 numara yeterli olur mu? 202tl tanesi 1.87 geliyor

Molfix nasıl sizce cnm arastirdin mi bir iki arkadaşım onuda önerdi hatta baktım fiyat olarak sleepyle benzer
Canım ben kuzenimin önerisi ile molfix püre&soft serisi aldım . Sarı paketli olandan devam etmeye karar verdim . Dün yeni doğum yapan 2 arkadaşımla görüştüm onlara sleppy mi devam edeyim molfix mi diye sordum ikiside sarı okey olan molfix ile devam et dediler. Herkesin ortak uyarısı mavi molfix eski kalitesinde değil onu önermediler .

Yeğenimin bebeği 2.5 kilo prematüre doğmuş ilk ay prematüre bezi almış.
Sonra bir numara
İkiyi kullanmadan o da direk 3 e geçmiş bu iki de ne var çözemedim
Çocuk ya o ayda birden atağa geçiyor.
Bir de en uzun kullanılan bez 4 dedi.
1 yaşından sonra 5 e geçiliyor oda 1 yıl filan gidiyor dedi
4 ve 5 çok lazımmış.
Ama slepy sızdırdı diyor ısrarla
Bende aldım ondan. Pişik kremi, şampuan, portakallı dudak balmı vs ile kargoyu tamamladım. Benim koltuk altı şükür kararmadı ama bir göğsümde hafif ucunda kararma var.

Ama dikkat et tarçınlı dudak balmının tarihi geçmiş hala satışta sakın onu alma.
Bende bundan aldım fiyatını hatırlamıyorum. Buraya yazmıştım. Braun kulaktan var oğlumdan yaptırmak lazım. Ama en güvenilir çözüm koltuk altı bence.
Kulak yanıltıcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…