2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar benim dün 150 tl kuponlar kaldı öyle bir şey almadım.
İki tane 40 tl gitti.

Bugün ne alacaksınız 100 tl ye 40 kuponundan?

Kızlar ben n11deki kuponu kullanamıyorum niye olabilir ya
Dün aynısı oldu bana çamaşır suyu alacaktım geçerli gösteriyor ama geçerli olmuyo. sonra valiz vardı eksik listesinde valiz ekleyim dedim kupon o zaman göründü ama sadece valizde göründü çamaşır suyunu ekleyince yine görünmedi değişik bişi

Valiz hangi modele baktın canım? Ben hala karar veremedim.2 aya almam gerekiyor

Valiz hangi modele baktın canım? Ben hala karar veremedim.2 aya almam gerekiyor
Ya kabin boy Polo valiz aldım rengide turkuaz orta boy vardı bende o büyük gelir bence. Anne çantamıda alcam yanıma yeterli gelir diye düşünüyorum. Son aya emzirme sütyeni ve korseyi bıraktım bilerek çünkü kilo durumum muallak bana göre

Sezeryan olsa da beklemicek misin canım 40 haftayı?
Benım bıldıgım beklemıyorlar planlı sezeryanda, ama normalı bekleyıp normal olmayınca sezeryan olnlar 40a kadar beklıyor.
Benım yuksek rısklı gebelık de oldugu ıcın normal dogumu beklmez gıbıme gelıyır, en gec 38de alır, cuma detaylı var, yıne sorarım doktora

Ben de tam tersi büyük anca yeter diye düşünmüştüm

Kızlar benim dün 150 tl kuponlar kaldı öyle bir şey almadım.
İki tane 40 tl gitti.

Bugün ne alacaksınız 100 tl ye 40 kuponundan?
Ben birakiyorum bu isi bulamiyorum artik alacak bir sey :) evde yok bebek gormeye misafir gelir lazim olur diye gezerdwn terlik bile aldim

Bir de esim de ben de kurumsalda ama evden calisiyoruz. Ikimize de markette gecen yemek karti veriyorlar. Disarda hic yemeyiz. Ben de marketten Gida deterjan herseyi onunla aliyorum bu yuzden oyle seylere hic bakmiyorum online dan

Kızlar ben n11deki kuponu kullanamıyorum niye olabilir ya

Bazi ozel avantajli fiyatlarda gecmiyor. Denemek lazim anlamak icin. Eger hic bir urunde gecerli cikmiyorsa eposta tel dogrulamak gerekiyor olabilir.

Bazen de kart bilgilerini girdikten sonra iki adet almaya izin vermiyor bir urunden. Sinir oluyorum. 2 bebem var kardesim ben napayim, tek biberonla mi besliyeyim? 1 tane alinca da kargo ucreti cikiyor. Bari bastan uyar 1 den fazla alamazsin diye, ugrastirma beni

Aynen alacak pek bir şey kalmıyor.
Ya benim de etrafımda uygun kaliteli market çok. İndirimler de güzel oluyor banka kartlarının da para puanları oluyor 500 tl ye 40 falan öyle olunca o ihtiyaçları biriktirip öyle alıyorum.
Bir de çok deterjan şu bu hastalığım yok meraktan aldım şimdi ama. Büyük boy alınca onlar da baya gidiyor. İndirim var diye alıyoruz ama inşallah pişman olmayız kart borçları gelince ayın 1 ı gelsin oğluma test kitabı alıcam artık kupon kullanıp 600 liraya 75 kuponuyla bir 40 de banka verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…