- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.601
Sepete ekledikten sonra kuponlara gidio uygula diyeceksin. Olmuyorsa o kategoride gecerli degildir kuponunKızlar ben n11deki kuponu kullanamıyorum niye olabilir ya
Öyle yaptım olmuyor ama kategori baktım uygun gözüküyordu anlamadımSepete ekledikten sonra kuponlara gidio uygula diyeceksin. Olmuyorsa o kategoride gecerli degildir kuponun
Sezeryan olsa da beklemicek misin canım 40 haftayı?Yarıdan da fazlası, sezeryan olursak en gec 38 olur
Dün aynısı oldu bana çamaşır suyu alacaktım geçerli gösteriyor ama geçerli olmuyo. sonra valiz vardı eksik listesinde valiz ekleyim dedim kupon o zaman göründüKızlar ben n11deki kuponu kullanamıyorum niye olabilir ya
Şuan bnde ona bakıyorumKızlar benim dün 150 tl kuponlar kaldı öyle bir şey almadım.
İki tane 40 tl gitti.
Bugün ne alacaksınız 100 tl ye 40 kuponundan?
Yerim ya ne güzel olmuşBattaniyesi ve ismini işlemek kaldı kızlar
Bu kuponlar her gün olmuyor mu canım? Bir gün kullanmasak sonraki günler kullanamıyor muyuz?Kızlar benim dün 150 tl kuponlar kaldı öyle bir şey almadım.
İki tane 40 tl gitti.
Bakayım
Duygulandım gene, geceden beri sebepsiz ağlıyordum
Valiz hangi modele baktın canım? Ben hala karar veremedim.2 aya almam gerekiyorDün aynısı oldu bana çamaşır suyu alacaktım geçerli gösteriyor ama geçerli olmuyo. sonra valiz vardı eksik listesinde valiz ekleyim dedim kupon o zaman göründüama sadece valizde göründü çamaşır suyunu ekleyince yine görünmedi değişik bişi
Kilo aralıklarına bak canım bazıları 1 ve 3 arasında etkisiz kalıyorKızlar sizce 108 adet 2 numara yeterli olur mu? 202tl tanesi 1.87 geliyor
Ya kabin boy Polo valiz aldım rengide turkuazValiz hangi modele baktın canım? Ben hala karar veremedim.2 aya almam gerekiyor
Benım bıldıgım beklemıyorlar planlı sezeryanda, ama normalı bekleyıp normal olmayınca sezeryan olnlar 40a kadar beklıyor.Sezeryan olsa da beklemicek misin canım 40 haftayı?
Ben de tam tersi büyük anca yeter diye düşünmüştümYa kabin boy Polo valiz aldım rengide turkuazorta boy vardı bende o büyük gelir bence. Anne çantamıda alcam yanıma yeterli gelir diye düşünüyorum. Son aya emzirme sütyeni ve korseyi bıraktım bilerek çünkü kilo durumum muallak bana göre
Ben birakiyorum bu isi bulamiyorum artik alacak bir sey :) evde yok bebek gormeye misafir gelir lazim olur diye gezerdwn terlik bile aldimKızlar benim dün 150 tl kuponlar kaldı öyle bir şey almadım.
İki tane 40 tl gitti.
Üzerinde saatleri yazıyor sürekli veriyorBu kuponlar her gün olmuyor mu canım? Bir gün kullanmasak sonraki günler kullanamıyor muyuz?
Ya alacaklarına göre değişir benimki bana yeter bence. Sende kendi yanında alacaklarına göre bir valiz alırsınBen de tam tersi büyük anca yeter diye düşünmüştüm
Kızlar ben n11deki kuponu kullanamıyorum niye olabilir ya
Dün aynısı oldu bana çamaşır suyu alacaktım geçerli gösteriyor ama geçerli olmuyo. sonra valiz vardı eksik listesinde valiz ekleyim dedim kupon o zaman göründüama sadece valizde göründü çamaşır suyunu ekleyince yine görünmedi değişik bişi
Aynen alacak pek bir şey kalmıyor.Ben birakiyorum bu isi bulamiyorum artik alacak bir sey :) evde yok bebek gormeye misafir gelir lazim olur diye gezerdwn terlik bile aldim
Bir de esim de ben de kurumsalda ama evden calisiyoruz. Ikimize de markette gecen yemek karti veriyorlar. Disarda hic yemeyiz. Ben de marketten Gida deterjan herseyi onunla aliyorum bu yuzden oyle seylere hic bakmiyorum online dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?