2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay evet çok uyuzlar yaa

Kızlar bilen yanıtlasın dün burda plastik pp oranı filan atmıştı N nimolik sanırım.
Kova ve maşrapasının plastiği ne alacaksınız?
Pp oranı vs neye dikkat etmek lazım.

Katlananlar pratik eşimde sıcak suya temas edecek silikon kısımları olmaz dedi.
Yine arada kaldığım bir konu

2 . Si yine eşimle uzlaşamadık babyjörn muadili ana kucağı istiyorum efendim erkek çocuk üreme organı üstünde olacak sıkıntı yük oraya binecek dşye ona da izin vermedi. Civil mağaza da teşhir mi değil mi bilmiyorum 899 a Pierre cardin bile denk geldi ama zararlı diye inat etti.
Oğlumda da dikkat ettik yürüteç olsun kanguru olsun pek kullanmadık. Kilotlu çorap mecbur pek giydirmedik. Ateş yükselmesine pek müsade etmedik. Erkek çocuk da üreme sağlığına zarar veriyor diye.

Bilenler aydınlatsın.

Bugğn 100 e 40₺ indirim şeysi var mı yaa gördün mü ne yazınca çıkıyodu onu da göremedim belki öyle çıkar

Ben katlanır aldım da içine konacak su ısısı o kadar yüksek olmadığı için zarar vermez diye düşünüyorum
2. Ben de eşin gibi düşünüyorum kızıma da o yüzden tercih etmedim

Kızlarrrr biberon ve ateş ölçer işini halletmek istiyorum artık. Biberon tavsiyeniz varmı? Antikolik olsun ve meme reddi yapmasın istiyorum ama bir sürü seçenek var araştıranınız varmı?
Not: Belki çocuk emer doğumdan sonra karar ver dicek arkadaşlar ikiz gebelik her türlü mama vereceğim sütümün 2 bebeğe yeteceğini hiç sanmıyorum

Bence o grubun en iyisi avent başlangıç seti hem de her biberondan iki tane var

Zaten ikinciyi yaptırmak istemiyordum şimdi kesin olarak istemiyorum. Hemşireye sordun mu ekstre ne yapabilirsin

Benim çok hafif geçti soğuk uygulaması yapsan azaltır belki

Baby jorn muadillerini inceledin mi gorerek canim. Yuk ureme organi uzerine binmiyor ki. Anakucaginda oturma yeri gibi cukur var. Hatta ilk aylar kullanamam diye dusundum o yuzden ben. Yurutec de ayni senin gibi dusunuyorum. Ilk ogluma kuanmadim. Bunda da almayacagim ayni sebepten
O katlanan kuvet setleri benim de hosuma gitmisti. Ama ici su doluyken katlaniveren kovalari gordukten sonra almaktan vazgectim. Oglumda baby jem almistim kuvet kova seti. Simdi de onu kullanacagim

Kızlar ben n11deki kuponu kullanamıyorum niye olabilir ya
Kupon hesabıma yüklenmiş değil mi?
Geçerli olan ürünlerde kullanmayı denemelisin
Bir de örnek veriyorum bez ve şampuan sepete koydun eğer bez geçerli kategori değilse ikisinde de kullanamazsın. Ya hepsi geçerli kategori olması lazım yada sadece bir tane ürünü almayı dene

Oglum 2500 yoktu dogdugunda. Avent natural kullandim. Ilk baslarda hic ememiyordu. Once emzirip arkasindan sagdigim sutu aventle verdim. Meme reddi yasamadik cok sukur

Kızlar benim dün 150 tl kuponlar kaldı öyle bir şey almadım.
İki tane 40 tl gitti.

Bugün ne alacaksınız 100 tl ye 40 kuponundan?
Ben bayadır mutfak dolabı içine yükseltici raf almayı düşünüyordum onu aldım :) bebekle ilgili alacak bişeyim yok sanki . Biberon kaşığı ve burun aspiratörü eksiğim var onlardan da ne alacağıma karar veremedim hala

Kartim doldu baya. 1 hafta alisveris yapmayacagim artik. 7sinde tekrar baslarim sut saklama poseti, sut saklama kabi, emzik kutusu, emzik askisi gibi ivir zivirlardan filan alacagim

Oglum 2500 yoktu dogdugunda. Avent natural kullandim. Ilk baslarda hic ememiyordu. Once emzirip arkasindan sagdigim sutu aventle verdim. Meme reddi yasamadik cok sukur
Bende avent aldım emzirme pompası lansinoh aldım
Bende avent almaya gidiyorum bu kadar aventçi varsa eğer vardır bir bildiğiniz. Emzirme pompasını elektrikli mi aldın canım

Ben katlanır aldım da içine konacak su ısısı o kadar yüksek olmadığı için zarar vermez diye düşünüyorum
2. Ben de eşin gibi düşünüyorum kızıma da o yüzden tercih etmedim
Oğlumda araştırıp almıştım hatta İzmir'den gelmişti kovası küveti. Ama kova maşrapa artık kullanılmaz kaç sene geçmiş biz kullandık yani onu. Markasını hiç hatırlamıyorum .
Mağazada gittik 3 model inceledik.
Üçünde de kemer yeri cinsel bölgeye geliyor ve oturma yerinin üstünde hopladıkça yük binecek diye inat etti.

Hatta 3 kademelisini gösterdim bak aşağıda kalır yük binme dedim çocuğun sağlığı mı diyor istek mi diyor.

Çocugun kendi kendinin gazını rahat çıkarması yemek yerken kahvaltı yaparken onunla oyalanma kısmı filan beni çok cezbetti açıkçası. Katlanır olması yer kaplamaması.

Çünkü bizdeki salıncak elektirikli müzikli idi yer kaplıyordu ama ondan tabi kemer karın bölgesinde düz yatar şekilde idi. İlk aylardan itibaren.

Nasıl ısı etkisiyle mi dolu kova katlanıyor yoksa yanlıklıkla dokunup hafif bastırınca mı?
Küvetin katlandığını duymuştum kullanışlı olmadığını da zaten küvet duruyor oğlumun.Kovayı duymadım.
İyi yapmışsın.

Yanlislikla dokununca kapaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…