2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende avent almaya gidiyorum bu kadar aventçi varsa eğer vardır bir bildiğiniz. Emzirme pompasını elektrikli mi aldın canım
Şöyle herkes kullanmamış pompayı gerek olmadığı için. Şimdilik manuel aldım çünkü bazen ön sağım gerekebiliyor nolur nolmaz elimin altında olsun diye. Duruma göre yine bakacam ihtiyaç halinde elektrikli alcam. Ama senin bebeklerin ikiz ihtiyaç durumun benimkinden fazla olabilir o yüzden bence sen elektrikli al.

Ben ilk olarak sunu alacagim
Ve bir de basit wee cam biberon alacagim. Meme reddi olmamasi icin.

Sonrasinda da genel tavsiye avent yonunde. Dogunca hemsirelere mi sorsam acaba diye de dusunuyorum. Zaten kuvozde ihtiyacini hastane karsiliyor,eve cikmadan Hemen siparis veririm. ya da hastane karsilamiyorsa daha oradayken sana onlarin kendi tercihini aldiriyorlar. Biberon ile ilgili tavsiye yazilarini biriktiriyorum hep, senin icin de ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20230520_224930_Chrome.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20230717_081259_Chrome.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20230717_101500_Chrome.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 63
Ben doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj

Ben de termos almayı düşünüyorum buradaki markaya bakayım vakumlu kap demiş ya onun yerine Kaşıklı yemek termosu oluyor çocuk için ondan almak mantıklı olur mu

Zaten ikinciyi yaptırmak istemiyordum şimdi kesin olarak istemiyorum. Hemşireye sordun mu ekstre ne yapabilirsin
uyudum dinlendim biraz daha iyi uyandım yarına geçeceğini düşünüyorum ben 5e tamamlayacağım ömür boyu koruyucu olması adına.
Benim çok hafif geçti soğuk uygulaması yapsan azaltır belki
ne güzel dinlenmek iyi geldi belki ekstra üşütmüşümdür de dün kınaya gittim kalabalığa girdim bilmiyorum ilkinde böyle değildim kesinlikle

Ben doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj
Ben deneyimlemedim ama arkadaşımın sütü az geliyor diye mama vermesi gerekti doktoru aptamil prosyneo kullan demiş. Onu kullanıyor şimdi

Aptamil 2 Devam Sütü Içime Hazır 200 Ml 6-12 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol

boyle icime hazir mamalar var

O da iyi ama aventin akış hızı daha yavaş karşılaştırna videoları var izle içine sineni al bence
Tamam canım
Ayy çok sağol canım ya küvez konusunda hiç öyle olacakmış gibi düşünme ama ben kendimi olumluya şartladım. Komşumuzun kızı 27. Haftada acil doğum yaptı ve sadece 3 gün kaldı bebeği küvezde bunları düşünüp olumlama yapıyorum kendime

Ben direk elektrikli alıcam canım senin gibi düşünüyorum

Evet dün ben atmıştım o videoyu ama aklıma kova ve maşrapanın plastiği gelmedi. Ona dikkat etmek gerekir mi bilmiyorum

Artık her doğumdan sonra 1 hafta mama verin diyorlar sarılık olmaması için. Geçen hafta kuzenim doğum yaptı yanında kaldım hemşire 1 hafta şırıngayla mama verilecek dedi, dün de yine çok yakın bir arkadaşım ona da aynı şekilde. Bize hemşire aptamil aldırdı ama tabii daha iyisi vardır belki. Mama gerekiyor

Biz ne kadar meme reddi yapmasin diye aventler dr browns lar alsak da bebek kuvoze girerse klasik biberonlarla besliyorlar. Bize biberon ucu aldirmislardi eczaneden yeni.
Her hastanenin imkanlari farkli oluyor. Bizim mamayi da karsilamislardi kaldigi sure boyunca. Ama bezi biz vermistik.
Mama olarak da sma ve evolviayi tavsiye etmislerdi. Onlardan kullanmistim sonrasinda

Benim bi arkadasim enfamil kullandi cok iyiyimis zart zurt ama baktim turkiyede yok galiba. Bi de golden goat anne sutune en yakın die biliyorum ama cok bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…