- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.641
Şöyle herkes kullanmamış pompayı gerek olmadığı için. Şimdilik manuel aldım çünkü bazen ön sağım gerekebiliyor nolur nolmaz elimin altında olsun diye. Duruma göre yine bakacam ihtiyaç halinde elektrikli alcam. Ama senin bebeklerin ikiz ihtiyaç durumun benimkinden fazla olabilir o yüzden bence sen elektrikli al.Bende avent almaya gidiyorumbu kadar aventçi varsa eğer vardır bir bildiğiniz. Emzirme pompasını elektrikli mi aldın canım
O da iyi ama aventin akış hızı daha yavaş karşılaştırna videoları var izle içine sineni al benceBende lansinoh mu alsam diyordum acaba aventede bir bakayım hemen
Ben ilk olarak sunu alacagimKızlarrrr biberon ve ateş ölçer işini halletmek istiyorum artık. Biberon tavsiyeniz varmı? Antikolik olsun ve meme reddi yapmasın istiyorum ama bir sürü seçenek var araştıranınız varmı?
Not: Belki çocuk emer doğumdan sonra karar ver dicek arkadaşlar ikiz gebelik her türlü mama vereceğim sütümün 2 bebeğe yeteceğini hiç sanmıyorum
Ben de termos almayı düşünüyorum buradaki markaya bakayım vakumlu kap demiş ya onun yerine Kaşıklı yemek termosu oluyor çocuk için ondan almak mantıklı olur muBen ilk olarak sunu alacagim
Ve bir de basit wee cam biberon alacagim. Meme reddi olmamasi icin.
Sonrasinda da genel tavsiye avent yonunde. Dogunca hemsirelere mi sorsam acaba diye de dusunuyorum. Zaten kuvozde ihtiyacini hastane karsiliyor,eve cikmadan Hemen siparis veririm. ya da hastane karsilamiyorsa daha oradayken sana onlarin kendi tercihini aldiriyorlar. Biberon ile ilgili tavsiye yazilarini biriktiriyorum hep, senin icin de ekliyorum.
Hip organik araştır ben hep onu kullandımBen doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj
Bakayım hemenHip organik araştır ben hep onu kullandım
uyudum dinlendim biraz daha iyi uyandım yarına geçeceğini düşünüyorum ben 5e tamamlayacağım ömür boyu koruyucu olması adına.Zaten ikinciyi yaptırmak istemiyordum şimdi kesin olarak istemiyorum. Hemşireye sordun mu ekstre ne yapabilirsin
ne güzel dinlenmek iyi geldi belki ekstra üşütmüşümdür de dün kınaya gittim kalabalığa girdim bilmiyorum ilkinde böyle değildim kesinlikleBenim çok hafif geçti soğuk uygulaması yapsan azaltır belki
Ben deneyimlemedim ama arkadaşımın sütü az geliyor diye mama vermesi gerekti doktoru aptamil prosyneo kullan demiş. Onu kullanıyor şimdiBen doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj
Hastanene bir sor canim. Ben sordum hastanedeki tum ihtiyaclari veriliyormus. Mama ve bez dahil.Ben doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj
Ben doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj
Aptamil 2 Devam Sütü Içime Hazır 200 Ml 6-12 Ay Fiyatı, Yorumları - TrendyolBen doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj
Tamam canımO da iyi ama aventin akış hızı daha yavaş karşılaştırna videoları var izle içine sineni al bence
Ayy çok sağol canım yaBen ilk olarak sunu alacagim
Ve bir de basit wee cam biberon alacagim. Meme reddi olmamasi icin.
Sonrasinda da genel tavsiye avent yonunde. Dogunca hemsirelere mi sorsam acaba diye de dusunuyorum. Zaten kuvozde ihtiyacini hastane karsiliyor,eve cikmadan Hemen siparis veririm. ya da hastane karsilamiyorsa daha oradayken sana onlarin kendi tercihini aldiriyorlar. Biberon ile ilgili tavsiye yazilarini biriktiriyorum hep, senin icin de ekliyorum.
Ben direk elektrikli alıcam canım senin gibi düşünüyorumŞöyle herkes kullanmamış pompayı gerek olmadığı için. Şimdilik manuel aldım çünkü bazen ön sağım gerekebiliyor nolur nolmaz elimin altında olsun diye. Duruma göre yine bakacam ihtiyaç halinde elektrikli alcam. Ama senin bebeklerin ikiz ihtiyaç durumun benimkinden fazla olabilir o yüzden bence sen elektrikli al.
Evet dün ben atmıştım o videoyu ama aklıma kova ve maşrapanın plastiği gelmedi. Ona dikkat etmek gerekir mi bilmiyorum
Ben aldım normal işteKızlar wee baby göğüs pompası nasıl sizce alan varmı
Artık her doğumdan sonra 1 hafta mama verin diyorlar sarılık olmaması için. Geçen hafta kuzenim doğum yaptı yanında kaldım hemşire 1 hafta şırıngayla mama verilecek dedi, dün de yine çok yakın bir arkadaşım ona da aynı şekilde. Bize hemşire aptamil aldırdı ama tabii daha iyisi vardır belki. Mama gerekiyorBen doğum çantasına mama da koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye insanın başına her şey geliyor tavsiye edeceğiniz bir marka var mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?