- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.661
Bu durum çok oluyormuş bir de kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığında bebekte Rh sarılığı da olma ihtimali yüksekmiş biraz tedirgin oluyorum ama her şeyin hayırlısıArtık her doğumdan sonra 1 hafta mama verin diyorlar sarılık olmaması için. Geçen hafta kuzenim doğum yaptı yanında kaldım hemşire 1 hafta şırıngayla mama verilecek dedi, dün de yine çok yakın bir arkadaşım ona da aynı şekilde. Bize hemşire aptamil aldırdı ama tabii daha iyisi vardır belki. Mama gerekiyor
Ona da bakayım not alıpBen deneyimlemedim ama arkadaşımın sütü az geliyor diye mama vermesi gerekti doktoru aptamil prosyneo kullan demiş. Onu kullanıyor şimdi
Canım bunun ayı büyük sanırımAptamil 2 Devam Sütü Içime Hazır 200 Ml 6-12 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol
boyle icime hazir mamalar var
Aptamil 2 Devam Sütü Içime Hazır 200 Ml 6-12 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol
boyle icime hazir mamalar var
Bunu da not alayımBenim bi arkadasim enfamil kullandi cok iyiyimis zart zurt ama baktim turkiyede yok galiba. Bi de golden goat anne sutune en yakın die biliyorum ama cok bi fikrim yok
Sarılık tedavisi olan bişey korkma ondan inşallah hiç olmaz. İşte olmaması için ilk 1 hafta emzirme sonrası bir şırınga mama dedi hemşire bize yaptık çok şükür olmadı bebekBu durum çok oluyormuş bir de kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığında bebekte Rh sarılığı da olma ihtimali yüksekmiş biraz tedirgin oluyorum ama her şeyin hayırlısı
Ona da bakayım not alıp
Halamın kadın doğum doktoru arkadaşı vardı hatırlıyorum kuzenime hamileyken arkadaşı her gün 1 tatlı kaşığı pekmezi suyla karıştırıp iç sarılık ihtimali çok düşer demişti bir de Marul ye saçlı doğar demiştiSarılık tedavisi olan bişey korkma ondan inşallah hiç olmaz. İşte olmaması için ilk 1 hafta emzirme sonrası bir şırınga mama dedi hemşire bize yaptık çok şükür olmadı bebek
i gündü bende de var mantarın yağı biraz rahatlatıyorKızlar günaydın hamilelik öncesi hemoroid fln yoktu son bir iki gündür mahvoldum ilaç kullanan yada bu sıkıntıdan muzdarip olup etkili bir yöntem bulan var mı
anam hemen başlıyorum pekmeze sulandırmasak nolur kiHalamın kadın doğum doktoru arkadaşı vardı hatırlıyorum kuzenime hamileyken arkadaşı her gün 1 tatlı kaşığı pekmezi suyla karıştırıp iç sarılık ihtimali çok düşer demişti bir de Marul ye saçlı doğar demişti
Ateş ölçer için en çok Braun markasını duydum ona yöneliyorum ben de almadım daha. Biberon için ise Medela Calma diyorumKızlarrrr biberon ve ateş ölçer işini halletmek istiyorum artık. Biberon tavsiyeniz varmı? Antikolik olsun ve meme reddi yapmasın istiyorum ama bir sürü seçenek var araştıranınız varmı?
Not: Belki çocuk emer doğumdan sonra karar ver dicek arkadaşlar ikiz gebelik her türlü mama vereceğim sütümün 2 bebeğe yeteceğini hiç sanmıyorum
Madela 250 ml si amazonda 350 almanyadan geliyor diğer sitelerde 1000li fiyatlar bakınnAteş ölçer için en çok Braun markasını duydum ona yöneliyorum ben de almadım daha. Biberon için ise Medela Calma diyorumbana Mam marka biberon hediye geldi o da çok iyi
ben de calmayı araştırdım ama trendyolda çok fazla olumsuz yorum var kafamı karıştırdı.Madela 250 ml si amazonda 350 almanyadan geliyor diğer sitelerde 1000li fiyatlar bakınn
Keltoş bebeklerde ayrı bı tatlı oluyor yaanam hemen başlıyorum pekmeze sulandırmasak nolur kiben benim kızın saçlı doğacağını düşünüyorum 4. haftadan beri bu kadar mide yanması çekip keltoş bir şey doğurursam zoruma gider
Ben 250 ml aldım. Amazonda uygun diye ilk zamanlar için comotomo aldım. Yorumları da çok iyiben de calmayı araştırdım ama trendyolda çok fazla olumsuz yorum var kafamı karıştırdı.
Görmemiştim o yorumları bakayım ben de canımben de calmayı araştırdım ama trendyolda çok fazla olumsuz yorum var kafamı karıştırdı.
Ben de suyla karıştırıp içemiyorumanam hemen başlıyorum pekmeze sulandırmasak nolur kiben benim kızın saçlı doğacağını düşünüyorum 4. haftadan beri bu kadar mide yanması çekip keltoş bir şey doğurursam zoruma gider
Nee hala söylemedin mii?Ben de suyla karıştırıp içemiyorumannemler dışında 2 arkadaşıma hamile olduğumu söyledigim için halama da soramiyorum ama olur herhalde
3 aya kadar bence bebekler küçük yaşlı dedelere benziyorKeltoş bebeklerde ayrı bı tatlı oluyor yahele kızlarda sac bantları cok yakısıyor onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?