2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu durum çok oluyormuş bir de kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığında bebekte Rh sarılığı da olma ihtimali yüksekmiş biraz tedirgin oluyorum ama her şeyin hayırlısı
Ben deneyimlemedim ama arkadaşımın sütü az geliyor diye mama vermesi gerekti doktoru aptamil prosyneo kullan demiş. Onu kullanıyor şimdi
Ona da bakayım not alıp

Sarılık tedavisi olan bişey korkma ondan inşallah hiç olmaz. İşte olmaması için ilk 1 hafta emzirme sonrası bir şırınga mama dedi hemşire bize yaptık çok şükür olmadı bebek

Sarılık tedavisi olan bişey korkma ondan inşallah hiç olmaz. İşte olmaması için ilk 1 hafta emzirme sonrası bir şırınga mama dedi hemşire bize yaptık çok şükür olmadı bebek
Halamın kadın doğum doktoru arkadaşı vardı hatırlıyorum kuzenime hamileyken arkadaşı her gün 1 tatlı kaşığı pekmezi suyla karıştırıp iç sarılık ihtimali çok düşer demişti bir de Marul ye saçlı doğar demişti

anam hemen başlıyorum pekmeze sulandırmasak nolur ki ben benim kızın saçlı doğacağını düşünüyorum 4. haftadan beri bu kadar mide yanması çekip keltoş bir şey doğurursam zoruma gider

Ateş ölçer için en çok Braun markasını duydum ona yöneliyorum ben de almadım daha. Biberon için ise Medela Calma diyorum bana Mam marka biberon hediye geldi o da çok iyi

Arkadaşlar henüz gebeliğim yeni birşey sorucam gebeliğin başlarında ani sıçrama yaşayan varmı ben geçen haftada olmuştu ama keseyi gördük çok ŞÜKÜR dünde oldu eşimi aniden karşımda görünce 3 saniye korkmuşumdur bağırdım ama ağrı sızı yok yani çok ŞÜKÜR varmı başta bu tarz panikler yaşayan Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi Çok Aminnn

anam hemen başlıyorum pekmeze sulandırmasak nolur ki ben benim kızın saçlı doğacağını düşünüyorum 4. haftadan beri bu kadar mide yanması çekip keltoş bir şey doğurursam zoruma gider
Keltoş bebeklerde ayrı bı tatlı oluyor ya hele kızlarda sac bantları cok yakısıyor onlara

Ben de suyla karıştırıp içemiyorum annemler dışında 2 arkadaşıma hamile olduğumu söyledigim için halama da soramiyorum ama olur herhalde

Keltoş bebeklerde ayrı bı tatlı oluyor ya hele kızlarda sac bantları cok yakısıyor onlara
3 aya kadar bence bebekler küçük yaşlı dedelere benziyor dişleri yok buruşuklar sacsizlar olsa da çok az bir de üstlerine yelek giydirince selam dede diyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…