- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.681
Bende ilk zamanlar korktum rüyada olsun gerçek hayatta olsun çok şükür ki bir şey olmadı yine de dikkat edinArkadaşlar henüz gebeliğim yeni birşey sorucam gebeliğin başlarında ani sıçrama yaşayan varmı ben geçen haftada olmuştu ama keseyi gördük çok ŞÜKÜR dünde oldu eşimi aniden karşımda görünce 3 saniye korkmuşumdur bağırdım ama ağrı sızı yok yani çok ŞÜKÜR varmı başta bu tarz panikler yaşayan Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi Çok Aminnn
Yok ya hepsı oyle olmuyor, bazılarını yıyesım gelıyor benım3 aya kadar bence bebekler küçük yaşlı dedelere benziyordişleri yok buruşuklar sacsizlar olsa da çok az bir de üstlerine yelek giydirince selam dede diyesim geliyor
Biraz daha büyüsün söylerim diye diye evlendirecek yaşa getirce söyleyecemNee hala söylemedin mii?helal olsunnnnn sabırlı kadınsınn he
Oglumun saclari dökulmustu bi kac aylikken tüpcü fikret gibi dolasiyordu3 aya kadar bence bebekler küçük yaşlı dedelere benziyordişleri yok buruşuklar sacsizlar olsa da çok az bir de üstlerine yelek giydirince selam dede diyesim geliyor
ben biberon kullanmamayı istediğimden çok çok araştırıyorum forumlarda güzel yorumlar vardı calma hakkında ben bile zor çekiyorum yazmıştı bir anne sonra trendyola baktım yorumlar baya kötüydü başta çok iyiymiş ama çok kısa süre sonra akma yapıyormuşİptal mi etsem acaba trendyoldaki yorumlar gerçekten kötüymüşiptal edip büyük boy da comotomo alabilirim memnun olanı çok duydum
Ömer Döngeloğlu hamile kadın korkarsa 99 defa mubdi okusun inşallah rahatlatır diyorduArkadaşlar henüz gebeliğim yeni birşey sorucam gebeliğin başlarında ani sıçrama yaşayan varmı ben geçen haftada olmuştu ama keseyi gördük çok ŞÜKÜR dünde oldu eşimi aniden karşımda görünce 3 saniye korkmuşumdur bağırdım ama ağrı sızı yok yani çok ŞÜKÜR varmı başta bu tarz panikler yaşayan Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi Çok Aminnn
Hahahahaha ya ama hep şey oluyor ya anne baba ilk zamanlar büyülenmiş gibi oluyor sonra bebek 5 6 aylık olup çok tatlı olunca ay bunun ilk hallerini nasıl sevmişimOglumun saclari dökulmustu bi kac aylikken tüpcü fikret gibi dolasiyordu
Aynen oyle. Zayif dogdu zaten saclar da tuhaf bi sekilde dokulunce cok cirkindiHahahahaha ya ama hep şey oluyor ya anne baba ilk zamanlar büyülenmiş gibi oluyor sonra bebek 5 6 aylık olup çok tatlı olunca ay bunun ilk hallerini nasıl sevmişim
Manuel alacaksan uygun fiyatlı var ama elektrikliyi bilmiyorumbu süt pompasını ikinci el alıp zımbırtılarını yenilesek olmaz mı kızlar?
elektrikli alayım almışken diyorum lansinohun ikinci ellerini gördüm dolapta lansinohun sitesinde de yedek parçaları pahalı değil.Manuel alacaksan uygun fiyatlı var ama elektrikliyi bilmiyorum
Parcalari satiliyor mu ki onlarinbu süt pompasını ikinci el alıp zımbırtılarını yenilesek olmaz mı kızlar?
Bu süt geçen yerleri alacaksan neden olmasınelektrikli alayım almışken diyorum lansinohun ikinci ellerini gördüm dolapta lansinohun sitesinde de yedek parçaları pahalı değil.
Biz eşimle yaptık ikimizde evde olunca yavaş yavaş yaptıkKızlar konserve filan yaptım demiştim şimdi de halı yorgan filan yıkadım son bir yorganım kaldı onu da yıkadım kurumasını bekliyorum ondan sonra yavaş yavaş ev temizliği yapacam dip köşe annem uzakta gelemez kaynanam desen kendi evini bile süpürmuyor kaldı ki benim ki yarın da koltukları silecem dolaplar filan derken inşallah belim ağrımaz giderek artık ağırlaşıyorum nefes almam da zorlaşıyor siz ne zaman yapacaksınız ya da siz mi yapacaksınız
Bence de mantıklıbu süt pompasını ikinci el alıp zımbırtılarını yenilesek olmaz mı kızlar?
Canımm çok yüklenmişsin sanki bir andaKızlar konserve filan yaptım demiştim şimdi de halı yorgan filan yıkadım son bir yorganım kaldı onu da yıkadım kurumasını bekliyorum ondan sonra yavaş yavaş ev temizliği yapacam dip köşe annem uzakta gelemez kaynanam desen kendi evini bile süpürmuyor kaldı ki benim ki yarın da koltukları silecem dolaplar filan derken inşallah belim ağrımaz giderek artık ağırlaşıyorum nefes almam da zorlaşıyor siz ne zaman yapacaksınız ya da siz mi yapacaksınız
Mutfak dolaplarim tamamBiz eşimle yaptık ikimizde evde olunca yavaş yavaş yaptıkbölüp yap bence bir gün 1 koltuk yap dün mutfak dolaplarını sildik çoğunu da eşim yaptı ama belim ağrıdı bugün kızım hareket etmedi üzüldüm
ben de kendim yapacaktım ama geçenki sancıdan sonra korktum baya. eylül ortası evimi boyatıcam boyatmadan dolaplarımı baza altımı mutfak dolaplarımı vs kendim yavaş yavaş halledeceğim. storlarımı yıkayacağım halıları vereceğim. boya sonrası temizliğe birini çağıracağım. eşime kalsa hiçbirini sen yapma diyor ama dolaplarımı kendim yapmazsam rahat edememKızlar konserve filan yaptım demiştim şimdi de halı yorgan filan yıkadım son bir yorganım kaldı onu da yıkadım kurumasını bekliyorum ondan sonra yavaş yavaş ev temizliği yapacam dip köşe annem uzakta gelemez kaynanam desen kendi evini bile süpürmuyor kaldı ki benim ki yarın da koltukları silecem dolaplar filan derken inşallah belim ağrımaz giderek artık ağırlaşıyorum nefes almam da zorlaşıyor siz ne zaman yapacaksınız ya da siz mi yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?