2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende ilk zamanlar korktum rüyada olsun gerçek hayatta olsun çok şükür ki bir şey olmadı yine de dikkat edin

3 aya kadar bence bebekler küçük yaşlı dedelere benziyor dişleri yok buruşuklar sacsizlar olsa da çok az bir de üstlerine yelek giydirince selam dede diyesim geliyor
Oglumun saclari dökulmustu bi kac aylikken tüpcü fikret gibi dolasiyordu

İptal mi etsem acaba trendyoldaki yorumlar gerçekten kötüymüş iptal edip büyük boy da comotomo alabilirim memnun olanı çok duydum
ben biberon kullanmamayı istediğimden çok çok araştırıyorum forumlarda güzel yorumlar vardı calma hakkında ben bile zor çekiyorum yazmıştı bir anne sonra trendyola baktım yorumlar baya kötüydü başta çok iyiymiş ama çok kısa süre sonra akma yapıyormuş

Ömer Döngeloğlu hamile kadın korkarsa 99 defa mubdi okusun inşallah rahatlatır diyordu

Oglumun saclari dökulmustu bi kac aylikken tüpcü fikret gibi dolasiyordu
Hahahahaha ya ama hep şey oluyor ya anne baba ilk zamanlar büyülenmiş gibi oluyor sonra bebek 5 6 aylık olup çok tatlı olunca ay bunun ilk hallerini nasıl sevmişim

Kızlar konserve filan yaptım demiştim şimdi de halı yorgan filan yıkadım son bir yorganım kaldı onu da yıkadım kurumasını bekliyorum ondan sonra yavaş yavaş ev temizliği yapacam dip köşe annem uzakta gelemez kaynanam desen kendi evini bile süpürmuyor kaldı ki benim ki yarın da koltukları silecem dolaplar filan derken inşallah belim ağrımaz giderek artık ağırlaşıyorum nefes almam da zorlaşıyor siz ne zaman yapacaksınız ya da siz mi yapacaksınız

Hahahahaha ya ama hep şey oluyor ya anne baba ilk zamanlar büyülenmiş gibi oluyor sonra bebek 5 6 aylık olup çok tatlı olunca ay bunun ilk hallerini nasıl sevmişim
Aynen oyle. Zayif dogdu zaten saclar da tuhaf bi sekilde dokulunce cok cirkindi 2 bucuk ayliktan sonra guzellesmisti

Biz eşimle yaptık ikimizde evde olunca yavaş yavaş yaptık bölüp yap bence bir gün 1 koltuk yap dün mutfak dolaplarını sildik çoğunu da eşim yaptı ama belim ağrıdı bugün kızım hareket etmedi üzüldüm

Canımm çok yüklenmişsin sanki bir anda biraz daha böle böle yap bence acelemiz yok nasılsa kendini de bebişi de yorma

Mutfak dolaplarim tamam bende öyle düşündüm aslında mesela yavaş yavaş bir odayı yapsam bitirsem koltukları halletsem önceki gibi de değilim ki belim ağrıyor yavaş yavaş parça parça yaparım artık. Bir de bizim bebişin odası ve bir oda daha boş ben oralara hep böyle koli filan koydum onları duzenlemem lazım

ben de kendim yapacaktım ama geçenki sancıdan sonra korktum baya. eylül ortası evimi boyatıcam boyatmadan dolaplarımı baza altımı mutfak dolaplarımı vs kendim yavaş yavaş halledeceğim. storlarımı yıkayacağım halıları vereceğim. boya sonrası temizliğe birini çağıracağım. eşime kalsa hiçbirini sen yapma diyor ama dolaplarımı kendim yapmazsam rahat edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…