2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen oyle. Zayif dogdu zaten saclar da tuhaf bi sekilde dokulunce cok cirkindi 2 bucuk ayliktan sonra guzellesmisti
Bir de şey oluyor ya inşallah yapmam o ilk doğuruyor anne baba her halini çekip atıyor ya teyjeşi oğluşum bugün büyümüş, ya da instagrama yüzünü nazar boncuğu ile kapatıp atıyorlar ya gülüyorum inşallah yapmam Allah'ım

Bende öyleyim ya başkası yapsa asla rahat edemiyorum tekrar üstünden geçmek istiyorum

Katılıyorum bölerek yapmak lazım
Konserveyi annemle yaptım.
Mutfak dolaplarıni yaptım ama 1 yeri yaptım skldm yarın devam ederim dedim bıraktım öyle yaya yaya bitirdim
Ağır yüklendiğim gün bel ağrısından bacak ağrısından gece yatamadım ve çok pişman oldum acısı sonradan çıkıyorms maalesef.
Pencere perde kadın çağıracagm muhtemelen eşim parayı bana ver ben yaparım diyor ama bakalım

Galiba bunu çoğumuz yapmışız eşim diyor ki 50 cmlik bebek için evden bir oda eşya dağıttık

O nazar boncugu olayi acayip itici ya nazar degecek diye ödüm kopuyordu zaten. 6 aya kadar hic atmamistim fotograf

Benim şey de hoşuma gitmiyor evime esylarima başka birinin dokunması
Sanırım bende öyleyim genel olarak küçük büyük eşyam kaybolsa ya da bulamazsam tamam sürekli arıyorum özellikle kalem silgi şeylere çok dikkat ederim şuan bir sürü kalemim var hangisi kaybolsa biri alsa bilirim hiç de sevmem

Ay ben marul çok yedim acaba saçlı ondan mı midem ağrıyor

Cam silme hariç gerisini ben yapcam cam silmeyi de artık rica minnet kimi bulursam ya da birini tutarım
Galiba bunu çoğumuz yapmışız eşim diyor ki 50 cmlik bebek için evden bir oda eşya dağıttık
tülüme kadar verdim

Biz de eşimle 3 güne yaptık bence bu işleri erkekler yapmalı ben önceden üst dolabın içini silecem diye ninja kaplumbağa gibi tirminiyirdum eşim ufak tabureye çıktı kürek gibi elleriyle benim 3 4 kere sileceğim yeri 2 de sildi

Cam silme hariç gerisini ben yapcam cam silmeyi de artık rica minnet kimi bulursam ya da birini tutarım

tülüme kadar verdim
Onları vermek boşaltmak çok rahatlatıyor mu bazanin altına eşim takım elbisesini koymuş onu da verecektim dedim işine yarasa burada olmaz hemen kucağına aldı Allah rızası için bu kalsın bari dedi

Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benimde ablam hep sma ve evolvia içirdi bebeğine. Bugün babymallda fiyatlarına baktım önceden evolvia daha uygundu şimdi nerdeyse smaya yetişmiş

anam hemen başlıyorum pekmeze sulandırmasak nolur ki ben benim kızın saçlı doğacağını düşünüyorum 4. haftadan beri bu kadar mide yanması çekip keltoş bir şey doğurursam zoruma gider
Ay benimde zoruma gider kesin çünkü hayatımda yaşamadığım kadar mide yanması yaşadım bende 4. Haftadan beri ama genelde sarışın bebeklerin saçı çok az yada keltoş oluyor kesin benimkide keltoş olur dbdbbdbs

Bizim babaya çekerse siyah uzun saçlı olur bana çekerse normal sarı saçlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…