- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.701
Canımm çok yüklenmişsin sanki bir andabiraz daha böle böle yap bence acelemiz yok nasılsa kendini de bebişi de yorma
Bir de şey oluyor ya inşallah yapmamAynen oyle. Zayif dogdu zaten saclar da tuhaf bi sekilde dokulunce cok cirkindi2 bucuk ayliktan sonra guzellesmisti
lansinohun sitesinde yedek parça kısmında var canımParcalari satiliyor mu ki onlarin
Bende öyleyim ya başkası yapsa asla rahat edemiyorum tekrar üstünden geçmek istiyorumben de kendim yapacaktım ama geçenki sancıdan sonra korktum baya. eylül ortası evimi boyatıcam boyatmadan dolaplarımı baza altımı mutfak dolaplarımı vs kendim yavaş yavaş halledeceğim. storlarımı yıkayacağım halıları vereceğim. boya sonrası temizliğe birini çağıracağım. eşime kalsa hiçbirini sen yapma diyor ama dolaplarımı kendim yapmazsam rahat edemem
Kızlar konserve filan yaptım demiştim şimdi de halı yorgan filan yıkadım son bir yorganım kaldı onu da yıkadım kurumasını bekliyorum ondan sonra yavaş yavaş ev temizliği yapacam dip köşe annem uzakta gelemez kaynanam desen kendi evini bile süpürmuyor kaldı ki benim ki yarın da koltukları silecem dolaplar filan derken inşallah belim ağrımaz giderek artık ağırlaşıyorum nefes almam da zorlaşıyor siz ne zaman yapacaksınız ya da siz mi yapacaksınız
Biz eşimle yaptık ikimizde evde olunca yavaş yavaş yaptıkbölüp yap bence bir gün 1 koltuk yap dün mutfak dolaplarını sildik çoğunu da eşim yaptı ama belim ağrıdı bugün kızım hareket etmedi üzüldüm
Galiba bunu çoğumuz yapmışızMutfak dolaplarim tamambende öyle düşündüm aslında mesela yavaş yavaş bir odayı yapsam bitirsem koltukları halletsem önceki gibi de değilim ki belim ağrıyor yavaş yavaş parça parça yaparım artık. Bir de bizim bebişin odası ve bir oda daha boş ben oralara hep böyle koli filan koydum onları duzenlemem lazım
O nazar boncugu olayi acayip itici yaBir de şey oluyor ya inşallah yapmamo ilk doğuruyor anne baba her halini çekip atıyor ya teyjeşi oğluşum bugün büyümüş, ya da instagrama yüzünü nazar boncuğu ile kapatıp atıyorlar ya gülüyorum inşallah yapmam Allah'ım
Galiba bunu çoğumuz yapmışızeşim diyor ki 50 cmlik bebek için evden bir oda eşya dağıttık
Benim şey de hoşuma gitmiyor evime esylarima başka birinin dokunmasıBende öyleyim ya başkası yapsa asla rahat edemiyorum tekrar üstünden geçmek istiyorum
En mantıklısi bence buO nazar boncugu olayi acayip itici yanazar degecek diye ödüm kopuyordu zaten. 6 aya kadar hic atmamistim fotograf
Ben de oyleyim. Kimse dokunmasin istiyorum esyalarima. Kimsenin yaptigi icime sinmiyorBenim şey de hoşuma gitmiyor evime esylarima başka birinin dokunması
Sanırım bende öyleyim genel olarak küçük büyük eşyam kaybolsa ya da bulamazsam tamam sürekli arıyorum özellikle kalem silgi şeylere çok dikkat ederim şuan bir sürü kalemim var hangisi kaybolsa biri alsa bilirim hiç de sevmemBenim şey de hoşuma gitmiyor evime esylarima başka birinin dokunması
Ay ben marul çok yedim acaba saçlı ondan mı midem ağrıyorHalamın kadın doğum doktoru arkadaşı vardı hatırlıyorum kuzenime hamileyken arkadaşı her gün 1 tatlı kaşığı pekmezi suyla karıştırıp iç sarılık ihtimali çok düşer demişti bir de Marul ye saçlı doğar demişti
Cam silme hariç gerisini ben yapcam cam silmeyi de artık rica minnet kimi bulursam ya da birini tutarımKızlar konserve filan yaptım demiştim şimdi de halı yorgan filan yıkadım son bir yorganım kaldı onu da yıkadım kurumasını bekliyorum ondan sonra yavaş yavaş ev temizliği yapacam dip köşe annem uzakta gelemez kaynanam desen kendi evini bile süpürmuyor kaldı ki benim ki yarın da koltukları silecem dolaplar filan derken inşallah belim ağrımaz giderek artık ağırlaşıyorum nefes almam da zorlaşıyor siz ne zaman yapacaksınız ya da siz mi yapacaksınız
tülüme kadar verdimGaliba bunu çoğumuz yapmışızeşim diyor ki 50 cmlik bebek için evden bir oda eşya dağıttık
Biz de eşimle 3 güne yaptıkKatılıyorum bölerek yapmak lazım
Konserveyi annemle yaptım.
Mutfak dolaplarıni yaptım ama 1 yeri yaptım skldm yarın devam ederim dedim bıraktım öyle yaya yaya bitirdim
Ağır yüklendiğim gün bel ağrısından bacak ağrısından gece yatamadım ve çok pişman oldum acısı sonradan çıkıyorms maalesef.
Pencere perde kadın çağıracagm muhtemelen eşim parayı bana ver ben yaparım diyor amabakalım
Onları vermek boşaltmak çok rahatlatıyor muCam silme hariç gerisini ben yapcam cam silmeyi de artık rica minnet kimi bulursam ya da birini tutarım
tülüme kadar verdim
İnşallah öyle olur yaAy ben marul çok yedim acaba saçlı ondan mı midem ağrıyor
Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benimde ablam hep sma ve evolvia içirdi bebeğine. Bugün babymallda fiyatlarına baktım önceden evolvia daha uygundu şimdi nerdeyse smaya yetişmişBiz ne kadar meme reddi yapmasin diye aventler dr browns lar alsak da bebek kuvoze girerse klasik biberonlarla besliyorlar. Bize biberon ucu aldirmislardi eczaneden yeni.
Her hastanenin imkanlari farkli oluyor. Bizim mamayi da karsilamislardi kaldigi sure boyunca. Ama bezi biz vermistik.
Mama olarak da sma ve evolviayi tavsiye etmislerdi. Onlardan kullanmistim sonrasinda
Ay benimde zoruma gider kesin çünkü hayatımda yaşamadığım kadar mide yanması yaşadım bende 4. Haftadan beri ama genelde sarışın bebeklerin saçı çok az yada keltoş oluyor kesin benimkide keltoş olur dbdbbdbsanam hemen başlıyorum pekmeze sulandırmasak nolur kiben benim kızın saçlı doğacağını düşünüyorum 4. haftadan beri bu kadar mide yanması çekip keltoş bir şey doğurursam zoruma gider
Ay benimde zoruma gider kesin çünkü hayatımda yaşamadığım kadar mide yanması yaşadım bende 4. Haftadan beri ama genelde sarışın bebeklerin saçı çok az yada keltoş oluyor kesin benimkide keltoş olur dbdbbdbs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?