2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Onları vermek boşaltmak çok rahatlatıyor mu bazanin altına eşim takım elbisesini koymuş onu da verecektim dedim işine yarasa burada olmaz hemen kucağına aldı Allah rızası için bu kalsın bari dedi
7senedir evde lazım olur diye yedekte tuttuğum ama hiç kullanmadığım herşeyi verdim halısı paspas bilmem nesi. Bi rahatlama geliyo açıkçası zaten fazla gereksiz eşya bulundurmak evin enerjisini düşürüyormuş. Bide eksikliğini hissetmiyorsun fazlalıkların inan yer boşalınca da rahatlama geliyo.

Cigite gittim bugün kocamda hazır yokken alayım dedim annem zorla çıkardı en son beni büyük indirim vardı etikette ve ekstra kasada
müslim takımlar 150 civarıydı indirimle
Eşofmanlı takımlar 90
Sarı olanı lc den aldım çok tatlıydı
Şuan yaz ürünlerinde büyük indirim var ben diğer sene için yazlık aldım kış biterkende kış ihtiyaçlarını alacağım böyle daha avantajlı oluyor sanırım

Eklentiler

• IMG_6431.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_6432.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_6426.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_6425.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 78
Nerde mağazası var ki

Bende ilk zamanlar korktum rüyada olsun gerçek hayatta olsun çok şükür ki bir şey olmadı yine de dikkat edin
Anladım canımm teşekkür ederim doktorumla görüştüm bu tarz şeyler bebeği etkilemezmiş reflenks Doğal hamileliktede olabilirmiş direk hayır etkilemez bu tarz şeyler dedi
İNŞALLAH Sağlıkla bebişleri kucamıza alalım Çok Aminnn

Maraştayım ben avm bugün açıldı depremden hasarlıydı kapatmışlardı piazza avm de var başka nerde var bilmiyorum ben önceden pahalı buluyordum ama fiyatları görğnce şok oldum
Hadi yaa çok iyi fiyatlar
Şuan baktım ankara, izmir ve kahramanmaraş da varmış
İstanbul’da da kapanmış görünüyor

Biz de öyle eşimle öyle parça parça yapıyoruz hatta eşim yapıyor ben getirini götürünü yapıyorum :). evi silme süpürme ev toplama banyo yıkama vs onlar rutin başlayınca bitiriyor eşim de büyük işleri mesela camlardan salon kaldı, dolapların üstünü yaptık altı kaldı tül perdeleri güneşlikleri bitirdik . İp perde ve storlar kaldı bir de koltuk kılıfı kaldı inşallah 2 hafta sonunda bitiririz

Hem de nasıl rahatlatıyor ben hamileyim diye şuan olmayan tüm mevsimlik kıyafetleri kardeşlerime verdim . Biz çok değiştiririz zaten aramızda benzer ölçüyüz o bile rahatlattı beni dolap bomboş mis

Braun 6520 oğluma doğduğundan beri kullanıyorum çok sağlam çıktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…