- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.721
7senedir evde lazım olur diye yedekte tuttuğum ama hiç kullanmadığım herşeyi verdim halısı paspas bilmem nesi. Bi rahatlama geliyo açıkçası zaten fazla gereksiz eşya bulundurmak evin enerjisini düşürüyormuş. Bide eksikliğini hissetmiyorsun fazlalıkların inanOnları vermek boşaltmak çok rahatlatıyor mubazanin altına eşim takım elbisesini koymuş onu da verecektim dedim işine yarasa burada olmaz hemen kucağına aldı Allah rızası için bu kalsın bari dedi
zıkkım çıksın huyuma asla içim rahat etmiyorBende öyleyim ya başkası yapsa asla rahat edemiyorum tekrar üstünden geçmek istiyorum
Nerde mağazası var kiCigite gittim bugün kocamda hazır yokken alayım dedim annem zorla çıkardı en son benibüyük indirim vardı etikette ve ekstra kasada
müslim takımlar 150 civarıydı indirimle
Eşofmanlı takımlar 90
Sarı olanı lc den aldım çok tatlıydı
Şuan yaz ürünlerinde büyük indirim var ben diğer sene için yazlık aldım kış biterkende kış ihtiyaçlarını alacağım böyle daha avantajlı oluyor sanırım
Maraştayım ben avm bugün açıldı depremden hasarlıydı kapatmışlardı piazza avm de var başka nerde var bilmiyorum ben önceden pahalı buluyordum ama fiyatları görğnce şok oldumNerde mağazası var ki
Şuan baktım ankara, izmir ve kahramanmaraş da varmışNerde mağazası var ki
Anladım canımm teşekkür ederim doktorumla görüştüm bu tarz şeyler bebeği etkilemezmiş reflenks Doğal hamileliktede olabilirmiş direk hayır etkilemez bu tarz şeyler dediBende ilk zamanlar korktum rüyada olsun gerçek hayatta olsun çok şükür ki bir şey olmadı yine de dikkat edin
Benim babası bayağı esmer ona benzerse kesin saçlı tüylü olurİnşallah öyle olur ya
Hadi yaa çok iyi fiyatlarMaraştayım ben avm bugün açıldı depremden hasarlıydı kapatmışlardı piazza avm de var başka nerde var bilmiyorum ben önceden pahalı buluyordum ama fiyatları görğnce şok oldum
İstanbul’da da kapanmış görünüyorŞuan baktım ankara, izmir ve kahramanmaraş da varmış
Biz de öyle eşimle öyle parça parça yapıyoruz hatta eşim yapıyor ben getirini götürünü yapıyorum :). evi silme süpürme ev toplama banyo yıkama vs onlar rutin başlayınca bitiriyor eşim de büyük işleri mesela camlardan salon kaldı, dolapların üstünü yaptık altı kaldıBiz de eşimle 3 güne yaptıkbence bu işleri erkekler yapmalı ben önceden üst dolabın içini silecem diye ninja kaplumbağa gibi tirminiyirdum eşim ufak tabureye çıktı kürek gibi elleriyle benim 3 4 kere sileceğim yeri 2 de sildi
Hem de nasıl rahatlatıyor ben hamileyim diye şuan olmayan tüm mevsimlik kıyafetleri kardeşlerime verdim . Biz çok değiştiririz zaten aramızda benzer ölçüyüz o bile rahatlattı beni dolap bomboş mis7senedir evde lazım olur diye yedekte tuttuğum ama hiç kullanmadığım herşeyi verdim halısı paspas bilmem nesi. Bi rahatlama geliyo açıkçası zaten fazla gereksiz eşya bulundurmak evin enerjisini düşürüyormuş. Bide eksikliğini hissetmiyorsun fazlalıkların inanyer boşalınca da rahatlama geliyo.
Pskolog arkadaşlarımız daha iyi bilir tabi Doğan cüceloğlunun geliştiren anne baba kitabı kısa özet güzel içerikli bir kitap varsa alabilrisiniz şuan alanımızKızlar n11den kitap alan olmuştu sanırım öneriniz varsa atabilir misiniz
Ben de bunu düşündümBen biseyi anlamadim. Neden herkes butun evi kirkliyor?
Yok kız bebek için kitap sordumPskolog arkadaşlarımız daha iyi bilir tabi Doğan cüceloğlunun geliştiren anne baba kitabı kısa özet güzel içerikli bir kitap varsa alabilrisiniz şuan alanımız
Braun 6520 oğluma doğduğundan beri kullanıyorum çok sağlam çıktı .Kızlar ben pandemi zamanında xiaomi ateş ölçer almıştım maşallah o da baya güzel bişi çıktı hem ben hem eşim iki kere de korona olduyduk normalde de her gün ölçüyorduk yani. 3 senedir sağlamalıkta gayet iyi ölçüde doğru. Bebek sürecinde en çabuk bozulan aletlerden biri de ateş ölçer oluyormuş en iyiside olsa ikinciye almak zorunda kalabilirmişiz bilginiz olsun. Yine tecrübeli anaların kulaktan dolma tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?