2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bu süt pompasını ikinci el alıp zımbırtılarını yenilesek olmaz mı kızlar?
Bana kuzenim Kraft marka elektrikli verdi parçaları biraz yıpranmıştı açıkçası biberonlar ve sağım tarafı hafif sarılaşmış biraz huylandım . Her daim elektrik yakınında olamam düşüncesi ile uygun fiyatları şarjı bir alternatif ürün aldım . Acura marka 7-8 yıldır tansiyon aletini kullanıyorduk çok memnundur markadan . Prize bağlı olmamak acil durumlarda bana mantıklı geldi .

Ben geçen hafta 380 tl ye aldım fiyat HepsiBurada ve Amazon’da daha uygun olabilir şuan fikir olsun

Eskiden bolca pazar günleri gezebileyim diye cumartesi günü 1 haftalık dip bucak temizlik yapardım çamaşırından genel temizliğine kadar . Şimdi 1 günlük işi 1 haftaya yayıyorum çünkü göbeğim çıktı ve belime ağrı vurdurtuyor
Çok çabuk yoruluyorum hepinizde var galiba bu 20 dk iş yapıp 30-40 dk dinleniyorum

Cumartesi dip köşe temizlik yapayım dedim ütü dahil 11 de başlayıp 5 te bitirdim, her iş sonrası 5-10dk uzandım mecburen geriye kalan perdeler ve mutfak dolapları

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin öncelikle. Ama yani gereksiz yere endişelenmene de gerek yok. Biz Türkiyede yaşayan insanlarız yani bi ana haber tv ekranını açsan yarım saat haber izlesen de aynı şeyleri yaşayabilme ihtimalimiz çok yüksek. Bu topraklar bizi survivor yaptı. aklına kötü şeyler getirme sen

Kizlar trendyolda ella bonna patiklerinde guzel indirimler var

Eklentiler

• Screenshot_20230830-221218_Instagram.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 75
gene yapıyormuşsun bizim evde robot süpürge olmasaydı napardık bilmiyorum ben bu yazın sıcağında kurutma kullanıyorum çamaşır asmaya üşendiğimden günlükte ütü yapıyorum yapmazsam da kocam kırışık giyiyo sağolsun

Benim robot süpürgem olmasa evimi belediye işçileri temizlik için basardı
Eşim Allah razı olsun çamaşır bulaşık genelde onda . Artık ben evde yoksam bile kendi kendine çamaşır yıkıyor asıyor gece uykusunda beyazları gidip yıkayalım diye sayıklıyor
Ütüsünüde kendi yapıyor hatta sabah 06:30 da uyanıyoruz işe gitmek için kendi ütüsünü yaparken benim kıyafetlerimide ütülüyor
Bide dışarıdan açma poğaça alma sağlıksız yaşıyorsun dedi her sabah işe götürmem için domates salatalık peynirden sandviç yada çokokremli ekmek hazırlıyor
Ben sadece bebeği içimde taşıyorum
Eşim de eşim kocamda kocam

Kesinlikle. Zaten ağırlık çöküyor üstümüze beyler yardimci olmalı.

Hanımlar bir sorum olacak
25. Haftamdayim en çok sırt üstü rahat yatıyorum şuan bir zararı var mı ?
Bebişim sırt üstü uzandığımda karnimdan çıkacak gibi hareketleniyor sizde de öyle oluyor mu bazen sırf hareketlerini izlemek için sırt üstü uzanıyorm :)

Böyle alışsınlar

Eklentiler

• Screenshot_20230830-224042_n11.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 76
S saskito çıtır leblebi ile ceviz geldi.
K Kaskade şoktan iki tane 4 numara pure aldım. Sen aldın mı?
L Lmntbrdgi elele geldi açtık kurduk kaldırdık geri.
Bugün full bebeğim odasını boşaltmaya uğraştık boya başlayacağı için çok fazla odada ıvır zıvırım varmış
Yarın gidip alıcam bende kaldıysa
Dün 3 numara aldım 2 paket Anpagros market var. Molfixler çok uygundu 450 -500 Tl arası olan 3 numara 128 adeti 320 Tlye aldım
Şokda kalmadıysa 4 numaralıda anpagros marketten alırım 2,7 ye geliyordu

Evet ben de merak edıyorum masal kıtabı hangısını alacagiz, bugun de kuponla diş macunu aldımm yarın da kitap alayım
L Lmntbrdgi bilir edebiyatcımız
Ben bebek çocuk katagorisinde en çok isbankasini seviyorum kelimeler ve cumle akışı on numara oluyor bir de hışırtıli kitap karton kitap yırtılmaz kitap gibi şeyleri sevmiyorum çünkü çocuğun ilk şemasını kitap yırtılmayan oynanan yere atılan bir şey gibi oluşturuyoruz sonra çocuk ileride kitap yirtmaya vb olumsuz davranışlara çok açık oluyor benim aldıklarımi atayım

Beklıyorum canım

Beğendim sere serpe yatar kir götürür siyah gri ya oğlumun ki turkuaz maviydi açık renk cıvıl cıvıl önce kırmızı alıp sonra çocuk enerjik olmasın diye geri soft renge geçti dimi
Eşim çok komik ortası yırtık gelmiş diyor dedim özelliğidir altta bişey için lazımdıryeni ürün seri üretim yırtık olur mu kafayı mı yedin dedim.
Biraz kokuyor havalanması lazım son ay kurar havalandırırım. Burnumun maşallahı var her kokuyu alıyor boyu eni iyi baya yatar yani en az 2-3 yaş bence

Akşam üstü gittim 4 den 2 tane alacaktım zaten iki tane vardı..
2.50 ye geldi zaten.
2.70 de iyi bence.

Eklentiler

• IMG_20230830_224924.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 77
Güle güle büyüsün

Aynen bugün yoğunlukta gidip alamadım 2.70 aklıma yattı onun rahatlığına güvendim.
Full molfix sarı paket gitmeye karar verdim ekstrem bir durum olana kadar
Çılgın kupon ve indirim haberi görünce gözümü kapatacam benim kanıma giriyor bu grup

Yalnız kızlar N11 çok iyi satış taktiği uyguluyor şuan sizin üstünüzde almayacağıbız ürünlerinde kupon aşkıyla alıyorsunuz Gelmeyin E-ticaret oyunlarına bir E ticaret uzmanı olarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…