- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.741
Bana kuzenim Kraft marka elektrikli verdi parçaları biraz yıpranmıştı açıkçası biberonlar ve sağım tarafı hafif sarılaşmış biraz huylandım . Her daim elektrik yakınında olamam düşüncesi ile uygun fiyatları şarjı bir alternatif ürün aldım . Acura marka 7-8 yıldır tansiyon aletini kullanıyorduk çok memnundur markadan . Prize bağlı olmamak acil durumlarda bana mantıklı geldi .bu süt pompasını ikinci el alıp zımbırtılarını yenilesek olmaz mı kızlar?
Cumartesi dip köşe temizlik yapayım dedim ütü dahil 11 de başlayıp 5 te bitirdim, her iş sonrası 5-10dk uzandım mecburenEskiden bolca pazar günleri gezebileyim diye cumartesi günü 1 haftalık dip bucak temizlik yapardım çamaşırından genel temizliğine kadar . Şimdi 1 günlük işi 1 haftaya yayıyorum çünkü göbeğim çıktı ve belime ağrı vurdurtuyor
Çok çabuk yoruluyorum hepinizde var galiba bu 20 dk iş yapıp 30-40 dk dinleniyorum
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin öncelikle. Ama yani gereksiz yere endişelenmene de gerek yok. Biz Türkiyede yaşayan insanlarız yani bi ana haber tv ekranını açsan yarım saat haber izlesen de aynı şeyleri yaşayabilme ihtimalimiz çok yüksek. Bu topraklar bizi survivor yaptı.Arkadaşlar henüz gebeliğim yeni birşey sorucam gebeliğin başlarında ani sıçrama yaşayan varmı ben geçen haftada olmuştu ama keseyi gördük çok ŞÜKÜR dünde oldu eşimi aniden karşımda görünce 3 saniye korkmuşumdur bağırdım ama ağrı sızı yok yani çok ŞÜKÜR varmı başta bu tarz panikler yaşayan Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi Çok Aminnn
gene yapıyormuşsun bizim evde robot süpürge olmasaydı napardık bilmiyorumEskiden bolca pazar günleri gezebileyim diye cumartesi günü 1 haftalık dip bucak temizlik yapardım çamaşırından genel temizliğine kadar . Şimdi 1 günlük işi 1 haftaya yayıyorum çünkü göbeğim çıktı ve belime ağrı vurdurtuyor
Çok çabuk yoruluyorum hepinizde var galiba bu 20 dk iş yapıp 30-40 dk dinleniyorum
Benim robot süpürgem olmasa evimi belediye işçileri temizlik için basardıgene yapıyormuşsun bizim evde robot süpürge olmasaydı napardık bilmiyorumben bu yazın sıcağında kurutma kullanıyorum çamaşır asmaya üşendiğimden günlükte ütü yapıyorum yapmazsam da kocam kırışık giyiyo sağolsun
Kesinlikle. Zaten ağırlık çöküyor üstümüze beyler yardimci olmalı.Biz de eşimle 3 güne yaptıkbence bu işleri erkekler yapmalı ben önceden üst dolabın içini silecem diye ninja kaplumbağa gibi tirminiyirdum eşim ufak tabureye çıktı kürek gibi elleriyle benim 3 4 kere sileceğim yeri 2 de sildi
Böyle alışsınlarBiz de öyle eşimle öyle parça parça yapıyoruz hatta eşim yapıyor ben getirini götürünü yapıyorum :). evi silme süpürme ev toplama banyo yıkama vs onlar rutin başlayınca bitiriyor eşim de büyük işleri mesela camlardan salon kaldı, dolapların üstünü yaptık altı kaldıtül perdeleri güneşlikleri bitirdik . İp perde ve storlar kaldı bir de koltuk kılıfı kaldı inşallah 2 hafta sonunda bitiririz
Kızlar n11den kitap alan olmuştu sanırım öneriniz varsa atabilir misiniz
Ben bunları aldım kızlar tavsiye üzerine, hem ellerine göre hemde karton olduğu için kolay yırtılmıyormus tavsiye ediyorlar
Beğendin mi
Bugün full bebeğim odasını boşaltmaya uğraştık boya başlayacağı için çok fazla odada ıvır zıvırım varmış
Çok tesekkürlerBen bunları aldım kızlar tavsiye üzerine, hem ellerine göre hemde karton olduğu için kolay yırtılmıyormus tavsiye ediyorlar
Ben bebek çocuk katagorisinde en çok isbankasini seviyorum kelimeler ve cumle akışı on numara oluyor
Beklıyorum canımBen bebek çocuk katagorisinde en çok isbankasini seviyorum kelimeler ve cumle akışı on numara oluyorbir de hışırtıli kitap karton kitap yırtılmaz kitap gibi şeyleri sevmiyorum çünkü çocuğun ilk şemasını kitap yırtılmayan oynanan yere atılan bir şey gibi oluşturuyoruz sonra çocuk ileride kitap yirtmaya vb olumsuz davranışlara çok açık oluyor benim aldıklarımi atayım
BeğendimBeğendin mi
Akşam üstü gittim 4 den 2 tane alacaktım zaten iki tane vardı..Bugün full bebeğim odasını boşaltmaya uğraştık boya başlayacağı için çok fazla odada ıvır zıvırım varmış
Yarın gidip alıcam bende kaldıysa
Dün 3 numara aldım 2 paket Anpagros market var. Molfixler çok uygundu 450 -500 Tl arası olan 3 numara 128 adeti 320 Tlye aldım
Şokda kalmadıysa 4 numaralıda anpagros marketten alırım 2,7 ye geliyordu
Ben bebek çocuk katagorisinde en çok isbankasini seviyorum kelimeler ve cumle akışı on numara oluyorbir de hışırtıli kitap karton kitap yırtılmaz kitap gibi şeyleri sevmiyorum çünkü çocuğun ilk şemasını kitap yırtılmayan oynanan yere atılan bir şey gibi oluşturuyoruz sonra çocuk ileride kitap yirtmaya vb olumsuz davranışlara çok açık oluyor benim aldıklarımi atayım
Güle güle büyüsünBeğendimsere serpe yatar kir götürür siyah gri ya oğlumun ki turkuaz maviydi açık renk cıvıl cıvıl önce kırmızı alıp sonra çocuk enerjik olmasın diye geri soft renge geçti dimi
Eşim çok komik ortası yırtık gelmiş diyordedim özelliğidir altta bişey için lazımdır yeni ürün seri üretim yırtık olur mu kafayı mı yedin dedim.
Biraz kokuyor havalanması lazım son ay kurar havalandırırım. Burnumun maşallahı var her kokuyu alıyorboyu eni iyi baya yatar yani en az 2-3 yaş bence
Akşam üstü gittim 4 den 2 tane alacaktım zaten iki tane vardı..
2.50 ye geldi zaten.
2.70 de iyi bence.
Aynen bugün yoğunlukta gidip alamadım 2.70 aklıma yattı onun rahatlığına güvendim.Beğendimsere serpe yatar kir götürür siyah gri ya oğlumun ki turkuaz maviydi açık renk cıvıl cıvıl önce kırmızı alıp sonra çocuk enerjik olmasın diye geri soft renge geçti dimi
Eşim çok komik ortası yırtık gelmiş diyordedim özelliğidir altta bişey için lazımdır yeni ürün seri üretim yırtık olur mu kafayı mı yedin dedim.
Biraz kokuyor havalanması lazım son ay kurar havalandırırım. Burnumun maşallahı var her kokuyu alıyorboyu eni iyi baya yatar yani en az 2-3 yaş bence
Akşam üstü gittim 4 den 2 tane alacaktım zaten iki tane vardı..
2.50 ye geldi zaten.
2.70 de iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?