2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet evet ben kestim bugun hic bir sey almadim

Canım hiç öyle düşünme öyle olmuyor. Belli bir yaş aralığında kitapları sürekli eline almak kendi çevirmek istiyor vs bunu öğrenmenin bi parçası hibi düşün. Elbette o dönemlerde kalın karton sayfalı kitaplar çok iş görüyor. Tutup çevirmesi bile bir kazanım. Hışırtılı kitap zaten muhteşem bi şey bir tane almak yeterli. 3,5 yaşında oğlum kitap kurdu diyebilirim. Her Pazar günü aktivitemiz kitapçıya gitmek ve bir kitap seçmek. Yani sen ona karton kalın kitap aldın diye sayfasını yırttı diye çocuğun olumsuz davranışları olmuyor. Süreci nasıl yönettiğinle ilgili tamamen Sadece kendi deneyimimi anlattım

Mesela bu aldığın kitapların neredeyse hepsi var bizde ve 2,5-3 yaşından sonra daha anlamlı olmaya başladı. Yani şu an saklasan 2,5 yıl sonra çıkarsan daha mantıklı diyebilirim.

Kızlar bişey sorucam. Bebeğin kıyafetlerini koymak için böyle minik şifonyer tarzı bir dolap istiyorum. Kiracıyım ve tayinciyim o yüzden büyük bişey istemiyorum. Böyle 6 raflı falan minik bişey. Karşısınız çıkarsa ya da bildiğiniz varsa söylerseniz çok sevinirim

Ateş ölçer için en çok Braun markasını duydum ona yöneliyorum ben de almadım daha. Biberon için ise Medela Calma diyorum bana Mam marka biberon hediye geldi o da çok iyi
İki markayıda ilk defa duydum canım ateş ölçer bende hep braun duydum modeline karar veremedim verince sipariş edicem inşallah

Çocuk kitaplarıyla ilgili çok şey konuşabilirim hem çok sevdiğim hem çok ilgilendiğim hem de en çok vakit geçirdiğimiz şey. Oğlum sabahları yataktan kalksın sessizce salona gider elinde kitapla sesi çıkmaz yarım saat gidip baksan sanki okumayı biliyormuş gibi bi görüntü

Adore nin sifonyerini aldim ben canim. Gayet yeterli bizim icin

İndirim yapmayan sıtelere göre fiyatlar uygun oluyor, ben trendyol ve hepsı burada ıle karsılastırıp alıyorum
Ben 5 gunluk n11 kullanıcısıyım daha

Evet bende öyleyim belim ağrıyor ayaklarımın altı ağrıyor daha zorlarsam tansiyonum düşüyor

Benimde aynısı oluyor aksine sırt üstü yatınca rahat ediyorum

Ben biseyi anlamadim. Neden herkes butun evi kirkliyor?
Hahaha ben 32. Den sonra izne çıkınca yapicam insallah çünkü gelen giden olur bebek gormeye gelirler bir de bebek küçük olunca haliyle büyük temizlik yapamayız diye doğumdan önce genelde herkes büyük temizlik yapar

Kızlar dua istemeye geldim ben hala çok hastayım grip salgını varmış ve ben faranjit olmuşum. Parol ve agumentin verdi. Dün hastahanede geçti tüm gün. Serum iğne falan ateşim düşmedi bi türlü. Neyse ki şimdi düştü 37ler civarında. Ama baş ağrım hala ara ara ateşle beraber yükseliyor. Dua edin hemencecik geçsin. Sizlerde dikkat edin.

Bebek doğunca daha böyle yapar mıyım bilmiyorum birde nebliyim özeneyim dedim halıları zaten yikacaktim ama yine de herşey temiz olsun istedim ya ne kadar temiz olsa da içime sinmiyor
sirf pis bisey ve kirlenio die evde 1 tane hali yok desemsdce banyolarda o da bi zahmet
Anacim 40gun misafir agirlamazsin heralde. Gelmesinler cocugun bagisikligi gelisene kdr. Ztn ozmna kdr da ev kirlenir yine. Temizlik 3 gun derin temizlik 1 hafta gidio sonucta yordugunuza degmez hamile hamile ama aliskanlik galiba fncjjcjc

Ya cok gecmis olsun canim. Acil sifalar dilerim

Buyuk ihtimalle suan icinde oldugum durumda olsan kesersin kendinievde tadilat var ve ev insaat alanina donducekmecelerden bile toz cikio ve nasil temizlenicek hicbi fikrim yok fnfjfjfj cocugun odasi ve yikanicaklar doguma kdr yetismezse de hic sasirmicam btw kadinimda beni uc ay once fln terk etti kadinimfa yok suan da tatildeim meselabole bi umursamazlik seviyesindeim fjfjfjdnxbxb ama masrapam var sudem34

Ne aldın maşrapa ve kovayı?

ben kendi işimiz olduğu için süresiz ara verebildim çok şükür çalışıyor olsam mümkün değil yapamazdım. eşine de maşallah Allah desteğini muhabbetinizi daim etsin
Ben biseyi anlamadim. Neden herkes butun evi kirkliyor?
o kadar haklısın kiher gece uyumadan youtubedan cleaning motivation izleyen bi manyağım ben bu kadar iş yapmamak rahatsız ediyo
çok geçmiş olsun kuzum dikkat et ben de kurbanda hasta oldum çok daha ağır oluyor gebelikte asıl son aylarımız tam virüs ayına hastalık denk geliyo allah korusun bizi de bebişlerimizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…