- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.761
Evet evet ben kestim bugun hic bir sey almadimAynen bugün yoğunlukta gidip alamadım 2.70 aklıma yattı onun rahatlığına güvendim.
Full molfix sarı paket gitmeye karar verdim ekstrem bir durum olana kadar
Çılgın kupon ve indirim haberi görünce gözümü kapatacambenim kanıma giriyor bu grup
Yalnız kızlar N11 çok iyi satış taktiği uyguluyor şuan sizin üstünüzde almayacağıbız ürünlerinde kupon aşkıyla alıyorsunuzGelmeyin E-ticaret oyunlarına bir E ticaret uzmanı olarak söylüyorum
Canım hiç öyle düşünme öyle olmuyor. Belli bir yaş aralığında kitapları sürekli eline almak kendi çevirmek istiyor vs bunu öğrenmenin bi parçası hibi düşün. Elbette o dönemlerde kalın karton sayfalı kitaplar çok iş görüyor. Tutup çevirmesi bile bir kazanım. Hışırtılı kitap zaten muhteşem bi şey bir tane almak yeterli. 3,5 yaşında oğlum kitap kurdu diyebilirim. Her Pazar günü aktivitemiz kitapçıya gitmek ve bir kitap seçmek. Yani sen ona karton kalın kitap aldın diye sayfasını yırttı diye çocuğun olumsuz davranışları olmuyor. Süreci nasıl yönettiğinle ilgili tamamenBen bebek çocuk katagorisinde en çok isbankasini seviyorum kelimeler ve cumle akışı on numara oluyorbir de hışırtıli kitap karton kitap yırtılmaz kitap gibi şeyleri sevmiyorum çünkü çocuğun ilk şemasını kitap yırtılmayan oynanan yere atılan bir şey gibi oluşturuyoruz sonra çocuk ileride kitap yirtmaya vb olumsuz davranışlara çok açık oluyor benim aldıklarımi atayım
İki markayıda ilk defa duydum canımAteş ölçer için en çok Braun markasını duydum ona yöneliyorum ben de almadım daha. Biberon için ise Medela Calma diyorumbana Mam marka biberon hediye geldi o da çok iyi
Adore nin sifonyerini aldim ben canim. Gayet yeterli bizim icinKızlar bişey sorucam. Bebeğin kıyafetlerini koymak için böyle minik şifonyer tarzı bir dolap istiyorum. Kiracıyım ve tayinciyim o yüzden büyük bişey istemiyorum. Böyle 6 raflı falan minik bişey. Karşısınız çıkarsa ya da bildiğiniz varsa söylerseniz çok sevinirim
İndirim yapmayan sıtelere göre fiyatlar uygun oluyor, ben trendyol ve hepsı burada ıle karsılastırıp alıyorumAynen bugün yoğunlukta gidip alamadım 2.70 aklıma yattı onun rahatlığına güvendim.
Full molfix sarı paket gitmeye karar verdim ekstrem bir durum olana kadar
Çılgın kupon ve indirim haberi görünce gözümü kapatacambenim kanıma giriyor bu grup
Yalnız kızlar N11 çok iyi satış taktiği uyguluyor şuan sizin üstünüzde almayacağıbız ürünlerinde kupon aşkıyla alıyorsunuzGelmeyin E-ticaret oyunlarına bir E ticaret uzmanı olarak söylüyorum
Ben biseyi anlamadim. Neden herkes butun evi kirkliyor?
Evet bende öyleyim belim ağrıyor ayaklarımın altı ağrıyor daha zorlarsam tansiyonum düşüyorEskiden bolca pazar günleri gezebileyim diye cumartesi günü 1 haftalık dip bucak temizlik yapardım çamaşırından genel temizliğine kadar . Şimdi 1 günlük işi 1 haftaya yayıyorum çünkü göbeğim çıktı ve belime ağrı vurdurtuyor
Çok çabuk yoruluyorum hepinizde var galiba bu 20 dk iş yapıp 30-40 dk dinleniyorum
Benimde aynısı oluyor aksine sırt üstü yatınca rahat ediyorumKesinlikle. Zaten ağırlık çöküyor üstümüze beyler yardimci olmalı.
Hanımlar bir sorum olacak
25. Haftamdayim en çok sırt üstü rahat yatıyorum şuan bir zararı var mı ?
Bebişim sırt üstü uzandığımda karnimdan çıkacak gibi hareketleniyor sizde de öyle oluyor mu bazen sırf hareketlerini izlemek için sırt üstü uzanıyorm :)
Hahaha ben 32. Den sonra izne çıkınca yapicam insallah çünkü gelen giden olur bebek gormeye gelirler bir de bebek küçük olunca haliyle büyük temizlik yapamayız diye doğumdan önce genelde herkes büyük temizlik yaparBen biseyi anlamadim. Neden herkes butun evi kirkliyor?
Bebek doğunca daha böyle yapar mıyım bilmiyorum birde nebliyim özeneyim dedim halıları zaten yikacaktim ama yine de herşey temiz olsun istedim ya ne kadar temiz olsa da içime sinmiyor
Anacim 40gun misafir agirlamazsin heralde. Gelmesinler cocugun bagisikligi gelisene kdr. Ztn ozmna kdr da ev kirlenir yine. Temizlik 3 gun derin temizlik 1 hafta gidio sonucta yordugunuza degmez hamile hamile ama aliskanlik galiba fncjjcjcHahaha ben 32. Den sonra izne çıkınca yapicam insallah çünkü gelen giden olur bebek gormeye gelirler bir de bebek küçük olunca haliyle büyük temizlik yapamayız diye doğumdan önce genelde herkes büyük temizlik yapar
Ya cok gecmis olsun canim. Acil sifalar dilerimKızlar dua istemeye geldim ben hala çok hastayım grip salgını varmış ve ben faranjit olmuşum. Parol ve agumentin verdi. Dün hastahanede geçti tüm gün. Serum iğne falan ateşim düşmedi bi türlü. Neyse ki şimdi düştü 37ler civarında. Ama baş ağrım hala ara ara ateşle beraber yükseliyor. Dua edin hemencecik geçsin. Sizlerde dikkat edin.
Buyuk ihtimalle suan icinde oldugum durumda olsan kesersin kendiniHahaha ben 32. Den sonra izne çıkınca yapicam insallah çünkü gelen giden olur bebek gormeye gelirler bir de bebek küçük olunca haliyle büyük temizlik yapamayız diye doğumdan önce genelde herkes büyük temizlik yapar
Teşekkür ederim canım doktor herkeste var ben bile dün kendime serum taktım özellikle dikkat edin sizler dedi. Bizim hastahaneye gittim aşırı kalabalıktı ve herkesin şikayeti aynı.Ya cok gecmis olsun canim. Acil sifalar dilerim
Link varsa atar mısın tatlım? Bende büyük olmasın istiyorum şu sıralar lojman mevzusu var orası da küçük olur sanırım sıkışmak istemiyorumAdore nin sifonyerini aldim ben canim. Gayet yeterli bizim icin
Ne aldın maşrapa ve kovayı?Buyuk ihtimalle suan icinde oldugum durumda olsan kesersin kendinievde tadilat var ve ev insaat alanina dondu cekmecelerden bile toz cikio ve nasil temizlenicek hicbi fikrim yok fnfjfjfj cocugun odasi ve yikanicaklar doguma kdr yetismezse de hic sasirmicam btw kadinimda beni uc ay once fln terk etti kadinimfa yok suan da tatildeim mesela bole bi umursamazlik seviyesindeim fjfjfjdnxbxb ama masrapam var sudem34
ben kendi işimiz olduğu için süresiz ara verebildim çok şükürBenim robot süpürgem olmasa evimi belediye işçileri temizlik için basardı
Eşim Allah razı olsun çamaşır bulaşık genelde onda . Artık ben evde yoksam bile kendi kendine çamaşır yıkıyor asıyor gece uykusunda beyazları gidip yıkayalım diye sayıklıyor
Ütüsünüde kendi yapıyor hatta sabah 06:30 da uyanıyoruz işe gitmek için kendi ütüsünü yaparken benim kıyafetlerimide ütülüyor
Bide dışarıdan açma poğaça alma sağlıksız yaşıyorsun dedi her sabah işe götürmem için domates salatalık peynirden sandviç yada çokokremli ekmek hazırlıyor
Ben sadece bebeği içimde taşıyorum
Eşim de eşim kocamda kocam
o kadar haklısın kiBen biseyi anlamadim. Neden herkes butun evi kirkliyor?
çok geçmiş olsun kuzum dikkat etKızlar dua istemeye geldim ben hala çok hastayım grip salgını varmış ve ben faranjit olmuşum. Parol ve agumentin verdi. Dün hastahanede geçti tüm gün. Serum iğne falan ateşim düşmedi bi türlü. Neyse ki şimdi düştü 37ler civarında. Ama baş ağrım hala ara ara ateşle beraber yükseliyor. Dua edin hemencecik geçsin. Sizlerde dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?