- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.781
40 gün misafir ağırlamamak mi? Şimdiden eşimin akrabaları arkadaslari arıyor bebek ne zaman doğuyor gelip görelim diyeAnacim 40gun misafir agirlamazsin heralde. Gelmesinler cocugun bagisikligi gelisene kdr. Ztn ozmna kdr da ev kirlenir yine. Temizlik 3 gun derin temizlik 1 hafta gidio sonucta yordugunuza degmez hamile hamile ama aliskanlik galiba fncjjcjc
Ay düşününce bile anksiyetem tuttuBuyuk ihtimalle suan icinde oldugum durumda olsan kesersin kendinievde tadilat var ve ev insaat alanina dondu cekmecelerden bile toz cikio ve nasil temizlenicek hicbi fikrim yok fnfjfjfj cocugun odasi ve yikanicaklar doguma kdr yetismezse de hic sasirmicam btw kadinimda beni uc ay once fln terk etti kadinimfa yok suan da tatildeim mesela bole bi umursamazlik seviyesindeim fjfjfjdnxbxb ama masrapam var @sudem34
Ben herkese dedim gelmeyin diye de dediklerim hep bana güldü du bakalım doğurduktan sonra ne kıyametler kopacak40 gün misafir ağırlamamak mi? Şimdiden eşimin akrabaları arkadaslari arıyor bebek ne zaman doğuyor gelip görelim diyebiz doğuluyuz malesef oyle 40in çıkmasını beklemek falan yok bizde aynen biraz da alışkanlık gelenek gibi birsey olmuş ya
Ay düşününce bile anksiyetem tuttuAllah yardımcın olsun ben çok takıntılıyım ev o halde olsa kendi kendimi yerim heralde bulursun tekrar birini ya insallah ☺
Ay bunu bende gördüm yaa
Arkadaslar ben bez stoklamamaya karar verdim
Valla gelme desen de geliyorlar bacım değişik birsey ya bende hiç istemiyorum kimse gelsin en azından 40i çıkana kadar çünkü hem dinen hemde tibben kanıtlanmış ki 40 gün bebekler çok hassas oluyor gelip öpecekler falanBen herkese dedim gelmeyin diye de dediklerim hep bana güldü du bakalım doğurduktan sonra ne kıyametler kopacak
Ay bunu bende gördüm yaabende hem sleepy hem molfix var daha almadım almasam daha mı iyi bilemedim
Aminnn canımm ALLAH Razı olsun Teşekkür ederim Haklısın aslında hayatta her an herşey olabilio üzüntü sevinç bir arada ama doktorumada sordum hiç etkilemez dedi reflenks dedi bu tarz şeylerde takılmamak gerekiyor sanırım Artık Tevekkül edicez arkadaşım İSteyen herkes bebeğini sağlıkla alsın kucağına Çok AminnnArkadaşım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin öncelikle. Ama yani gereksiz yere endişelenmene de gerek yok. Biz Türkiyede yaşayan insanlarız yani bi ana haber tv ekranını açsan yarım saat haber izlesen de aynı şeyleri yaşayabilme ihtimalimiz çok yüksek. Bu topraklar bizi survivor yaptı.aklına kötü şeyler getirme sen
bu stoklamak değil ki bayan bebek bezi tedarikçisi olarak iş kolu bulmuş.
Arkadaslar ben bez stoklamamaya karar verdim
Hastaneye gelecek olanlsr bıle var, ben bebege bakarken maske takın dicem herkese, cok hassas olcak, ben kendı nefesımden bıle korkarken baskalarına kaplan kesılırım valla.. Az beklemedım ben bu bebegı, 4.tüp denemesi.. Ikı kısı agucuk gugucuk yapacak dıye yavrumu atese atamam. Isteyen görmemişin çocugu olmus desın hıc umrumda değil.Valla gelme desen de geliyorlar bacım değişik birsey ya bende hiç istemiyorum kimse gelsin en azından 40i çıkana kadar çünkü hem dinen hemde tibben kanıtlanmış ki 40 gün bebekler çok hassas oluyor gelip öpecekler falan
Valla bende kararsızım bionatural de sızdıriyormus baksana e ne alacaz biz şimdi nereye s.cacak bu çocuk hajajaj
Bu adamı örnek alıyorumbu stoklamak değil ki bayan bebek bezi tedarikçisi olarak iş kolu bulmuş.
3-5 paketten zarar gelmez bence biz insaniyetli stoklayalım
Ya orasına yapacak bişi yok herkes benden beter sevinçli. Biraz abartıyorlar arada ama yapacak bişi yokValla gelme desen de geliyorlar bacım değişik birsey ya bende hiç istemiyorum kimse gelsin en azından 40i çıkana kadar çünkü hem dinen hemde tibben kanıtlanmış ki 40 gün bebekler çok hassas oluyor gelip öpecekler falan
Valla bende kararsızım bionatural de sızdıriyormus baksana e ne alacaz biz şimdi nereye s.cacak bu çocuk hajajaj
Annelik onlineHastaneye gelecek olanlsr bıle var, ben bebege bakarken maske takın dicem herkese, cok hassas olcak, ben kendı nefesımden bıle korkarken baskalarına kaplan kesılırım valla.. Az beklemedım ben bu bebegı, 4.tüp denemesi.. Ikı kısı agucuk gugucuk yapacak dıye yavrumu atese atamam. Isteyen görmemişin çocugu olmus desın hıc umrumda değil.
Valla yazarken bıle sinirlendimYa orasına yapacak bişi yok herkes benden beter sevinçli. Biraz abartıyorlar arada ama yapacak bişi yok
Annelik onlinebana şimdiden diyorlar bende diyorum evet ben görmemişim bebek mi gördüm kaç sene üstüne geldi
Hışırtıli şeyler çevirmesi vb evet kazanım olabilir bunun için hışırtıli desenli çok güzel bir oyuncak aldım ama kitaplsr bence ağza götürülen oynanan kategorisinde olmamalı belli şeylerin sabit işlevleri olmalı diye düşünüyorumCanım hiç öyle düşünme öyle olmuyor. Belli bir yaş aralığında kitapları sürekli eline almak kendi çevirmek istiyor vs bunu öğrenmenin bi parçası hibi düşün. Elbette o dönemlerde kalın karton sayfalı kitaplar çok iş görüyor. Tutup çevirmesi bile bir kazanım. Hışırtılı kitap zaten muhteşem bi şey bir tane almak yeterli. 3,5 yaşında oğlum kitap kurdu diyebilirim. Her Pazar günü aktivitemiz kitapçıya gitmek ve bir kitap seçmek. Yani sen ona karton kalın kitap aldın diye sayfasını yırttı diye çocuğun olumsuz davranışları olmuyor. Süreci nasıl yönettiğinle ilgili tamamenSadece kendi deneyimimi anlattım
Ben biraz genis olanini aldim. Olcu olarak daha ensizleri de var. Cekmecelerin derinligi filan iyiLink varsa atar mısın tatlım? Bende büyük olmasın istiyorum şu sıralar lojman mevzusu var orası da küçük olur sanırım sıkışmak istemiyorum
Canım zannetmiyorum sonuçta çocuğa bizim aldığımız nefes direkt gitmiyor kandaki oksijen gidiyor o yüzden öyle birkaç dakika nefessiz kalmakla bebek etkilenmezKızlar günaydın
Gece uyurken rüyamı gördüm bilmiyorum birden tükürüğüm boğazıma kaçtı nefessiz kaldım yataktan fırladım nefes almaya çalıştım, yudum yudum su içtim. 5 6 sn sonra nefes alabildim
İlk defa başıma böyle bişey geldi o kadar korktum o an düşündüğüm tek şey bebeğe oksijen gitmemesi.. Hiç uyuyamadım bu gece
Bu adam benim idolüm.Bu adamı örnek alıyorum
Ben geçen gün avmde Adorenin mağazasına denk geldim hem şifonyeri hemde dolabı sağlam ve güzel duruyordu.Ben biraz genis olanini aldim. Olcu olarak daha ensizleri de var. Cekmecelerin derinligi filan iyi
Bu kitapları zaten bebek ya da çocuk anlasın diye kullanmıyoruz kiMesela bu aldığın kitapların neredeyse hepsi var bizde ve 2,5-3 yaşından sonra daha anlamlı olmaya başladı. Yani şu an saklasan 2,5 yıl sonra çıkarsan daha mantıklı diyebilirim.
Sıkıntı olmaz yaa bana da oldu bi kaç kereKızlar günaydın
Gece uyurken rüyamı gördüm bilmiyorum birden tükürüğüm boğazıma kaçtı nefessiz kaldım yataktan fırladım nefes almaya çalıştım, yudum yudum su içtim. 5 6 sn sonra nefes alabildim
İlk defa başıma böyle bişey geldi o kadar korktum o an düşündüğüm tek şey bebeğe oksijen gitmemesi.. Hiç uyuyamadım bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?