2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Banada bunlar kıymetli bebek riske atamayiz sezeryan olursun dediler yaşta 37 oldu ya bilmiyorum ondan dolayı mı acaba
Spontan gebelik olunca bebek riske atılabilir mantığı mı çıkıyor buradan. Doktorlar gerçekten böyle mi düşünüyor. Normal doğumdan uzaklaşıyorum gittikçe

Spontan gebelik olunca bebek riske atılabilir mantığı mı çıkıyor buradan. Doktorlar gerçekten böyle mi düşünüyor. Normal doğumdan uzaklaşıyorum gittikçe
Eşimin kuzeni de tüp bebekle hamile kaldı ikiz kızları oldu onlar süreç çok zor ve yıpratıcı diye tekrar çocuk sahibi olmak istemediler o yüzden doktor sezeryanla aldı. Sezeryandan sonra sezeryan yapılan yere kese yerlesirse düşuk olma ihtimali çok artıyormus doğal yolla hamile kalan bir kadın da hamilelik sınırlamasi olmadığı için sezeryana yönlendirmiyorlar çok

Tüp bebekte ekstra ilaçlar kullanılması doğumu etkiliyor birazda o sebeple. Normal doğum ihtimali de biraz daha az. Ama yapanlarda var eğer bebek normal doğuma hazırsa oluyor.

Benım de gorumcem gelecek doguma, o soyler kendı aılesı zaten cogunluk, benım aılem uzakta annem de yaslı gelemez, soylemese bıle kendımde söylerim bımde dogum şu malum vırusun zortladagı zamana gelecek, ben en cok da ondan korkuyorum. Salgın boyutu olmaz dıyolar ama bebek korunmasz olcak

Ayy evet onu benım kaynana da cok anlatır, onun zamanında cok olurmus, hatta bebek öldü deyip çalarlarmıs

ben bime gelmişti, katlananlardan aldım. baya uyguna geldi hatta internete göre

aynen öyle, riske girmeye gerek yok. hastalığın nerden geleceği belli olmaz. bizim doğumlar kışa denk gelecek bide

Ayy evet onu benım kaynana da cok anlatır, onun zamanında cok olurmus, hatta bebek öldü deyip çalarlarmıs
Cidden olmuş bu olaylar ben gülüyordum Esra Erol'a çıktı hastanede bütün bebekleri değiştirmişler kim kimin annesi babası belli değildi Raşit miydi adamın adı neydi

kızlar size bişey danışmak istiyorum. benim bi haftadır geçmek bilmeyen bi öksürüğüm var ama öyle böyle değil baya ciğerlerden geliyo zorluyo da beni. geçen hafta bi çok fena kustmuştum boğazım çok acıdı ondan sonra bikaç gün sürdü ağrısı sonra da öksürüğe döndü. ne yapmam lazım bazen gıcık tutuyo öksürmekten karnım ağrıyo. bazen de öksürürken kusuyorum yanlışlıkla.

ya evet nasıl yapıcaz onu nasıl korunacaz, ben kendimi korumaya çalıştıkça bi yerden bişey pırtlıyo
Yoğurdu mayalarken içine probiyotik katın yiyin o bağışıklığı çok yüksektir diyordu bir tane kadın doğum doktoru haleydi galiba adı ama ne kadar etkili olur bilmiyorum bizim burada lohusanin mezarı 40 gün açık kalır derler ne kadar psikolojik bir deyim o yüzden o sürede anneye de çok iyi bakılması lazim

Tarhanaları hazır edın, ben temmuzda bı nezle gıbı oldum tarhana corbası ıyılestırdı benı, bı bas sarımsak koydum ıcıne
Tarhana cidden çok iyi oluyor halam kızı doğum yapmadan kendi yapmıştı içine kaymak koymuştu bol süt yapar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…