- 18 Temmuz 2022
- 6.437
- 10.874
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.821
Spontan gebelik olunca bebek riske atılabilir mantığı mı çıkıyor buradan. Doktorlar gerçekten böyle mi düşünüyor. Normal doğumdan uzaklaşıyorum gittikçeBanada bunlar kıymetli bebek riske atamayiz sezeryan olursun dediler yaşta 37 oldu ya bilmiyorum ondan dolayı mı acaba
ben öyle aldım valla. medela aldım, dedim bana parçasını yeniler misiniz? sonuçta pahalı olan kısmı mekanik kısım. tertemiz yepyeni geldibu süt pompasını ikinci el alıp zımbırtılarını yenilesek olmaz mı kızlar?
Eşimin kuzeni de tüp bebekle hamile kaldı ikiz kızları oldu onlar süreç çok zor ve yıpratıcı diye tekrar çocuk sahibi olmak istemediler o yüzden doktor sezeryanla aldı. Sezeryandan sonra sezeryan yapılan yere kese yerlesirse düşuk olma ihtimali çok artıyormus doğal yolla hamile kalan bir kadın da hamilelik sınırlamasi olmadığı için sezeryana yönlendirmiyorlar çokSpontan gebelik olunca bebek riske atılabilir mantığı mı çıkıyor buradan. Doktorlar gerçekten böyle mi düşünüyor. Normal doğumdan uzaklaşıyorum gittikçe
Bezler 2026 ymisN11 den aldığımız bionaturel ıslak mendillerin son kullanma tarihi 06.2026 ymis
Tüp bebekte ekstra ilaçlar kullanılması doğumu etkiliyor birazda o sebeple. Normal doğum ihtimali de biraz daha az. Ama yapanlarda var eğer bebek normal doğuma hazırsa oluyor.Spontan gebelik olunca bebek riske atılabilir mantığı mı çıkıyor buradan. Doktorlar gerçekten böyle mi düşünüyor. Normal doğumdan uzaklaşıyorum gittikçe
Benım de gorumcem gelecek doguma, o soyler kendı aılesı zaten cogunluk, benım aılem uzakta annem de yaslı gelemez, soylemese bıle kendımde söylerim bımde dogum şu malum vırusun zortladagı zamana gelecek, ben en cok da ondan korkuyorum. Salgın boyutu olmaz dıyolar ama bebek korunmasz olcakbiz görümcemde öyle yaptık odaya girenlere maske verdik tek tek. hatta görümcem ve eşine siz söyleyemezsiniz biz söyleyelim dedik. 1. dereceden akrabasınız siz takmayın dedi ama ben küçücük bebişin günahına giremem. keşke herkes biraz düşünceli olsa ya.
kendi doğumumda da Allah nasip ederse öyle yapcam vercem kızkardeşimin eline maskeleri
Ayy evet onu benım kaynana da cok anlatır, onun zamanında cok olurmus, hatta bebek öldü deyip çalarlarmısBir de eskiden bebekleri çok değiştiriyorlarmis yaannem onun planıni da yapıyor diyor ki babanla eşini bebeğin peşinden yollarız ben seni beklerim baban çocuğu tutar öyle çok deldirtmez anne diyorum artık öyle şeyler yok belli olmaz diyor
ben bime gelmişti, katlananlardan aldım. baya uyguna geldi hatta internete göreKızlar bilen yanıtlasın dün burda plastik pp oranı filan atmıştı @nimolik sanırım.
Kova ve maşrapasının plastiği ne alacaksınız?
Pp oranı vs neye dikkat etmek lazım.
Katlananlar pratik eşimde sıcak suya temas edecek silikon kısımları olmaz dedi.
Yine arada kaldığım bir konu
2 . Si yine eşimle uzlaşamadık babyjörn muadili ana kucağı istiyorum efendim erkek çocuk üreme organı üstünde olacak sıkıntı yük oraya binecek dşye ona da izin vermedi. Civil mağaza da teşhir mi değil mi bilmiyorum 899 a Pierre cardin bile denk geldi ama zararlı diye inat etti.
Oğlumda da dikkat ettik yürüteç olsun kanguru olsun pek kullanmadık. Kilotlu çorap mecbur pek giydirmedik. Ateş yükselmesine pek müsade etmedik. Erkek çocuk da üreme sağlığına zarar veriyor diye.
Bilenler aydınlatsın.
aynen öyle, riske girmeye gerek yok. hastalığın nerden geleceği belli olmaz. bizim doğumlar kışa denk gelecek bideBenım de gorumcem gelecek doguma, o soyler kendı aılesı zaten cogunluk, benım aılem uzakta annem de yaslı gelemez, soylemese bıle kendımde söylerim bımde dogum şu malum vırusun zortladagı zamana gelecek, ben en cok da ondan korkuyorum. Salgın boyutu olmaz dıyolar ama bebek korunmasz olcak
Cidden olmuş bu olaylar ben gülüyordum Esra Erol'a çıktı hastanede bütün bebekleri değiştirmişler kim kimin annesi babası belli değildi Raşit miydi adamın adı neydiAyy evet onu benım kaynana da cok anlatır, onun zamanında cok olurmus, hatta bebek öldü deyip çalarlarmıs
Aynen. Biri hapsursa aklımız cıkar kesınaynen öyle, riske girmeye gerek yok. hastalığın nerden geleceği belli olmaz. bizim doğumlar kışa denk gelecek bide
Valla neler neler oluyor, şaşırmıyorumCidden olmuş bu olaylar ben gülüyordum Esra Erol'a çıktı hastanede bütün bebekleri değiştirmişler kim kimin annesi babası belli değildi Raşit miydi adamın adı neydi
Bizim de hasta olmamız lazım o dönemde anne çok hastalanıyormus bağışıklık olmadığı icinaynen öyle, riske girmeye gerek yok. hastalığın nerden geleceği belli olmaz. bizim doğumlar kışa denk gelecek bide
Tarhanaları hazır edın, ben temmuzda bı nezle gıbı oldum tarhana corbası ıyılestırdı benı, bı bas sarımsak koydum ıcıneBizim de hasta olmamız lazım o dönemde anne çok hastalanıyormus bağışıklık olmadığı icin
herkesin bebeği değerli ama biz çok zor dönemler geçirdik. düşüncesiz biri yüzünden riske atamayız minnaklarımızıAynen. Biri hapsursa aklımız cıkar kesın
Allahım saglıkla gelısınler ınsallahherkesin bebeği değerli ama biz çok zor dönemler geçirdik. düşüncesiz biri yüzünden riske atamayız minnaklarımızı
ya evet nasıl yapıcaz onu nasıl korunacaz, ben kendimi korumaya çalıştıkça bi yerden bişey pırtlıyoBizim de hasta olmamız lazım o dönemde anne çok hastalanıyormus bağışıklık olmadığı icin
Yoğurdu mayalarken içine probiyotik katın yiyin o bağışıklığı çok yüksektir diyordu bir tane kadın doğum doktoru haleydi galiba adı ama ne kadar etkili olur bilmiyorumya evet nasıl yapıcaz onu nasıl korunacaz, ben kendimi korumaya çalıştıkça bi yerden bişey pırtlıyo
Tarhana cidden çok iyi oluyor halam kızı doğum yapmadan kendi yapmıştı içine kaymak koymuştu bol süt yapar demiştiTarhanaları hazır edın, ben temmuzda bı nezle gıbı oldum tarhana corbası ıyılestırdı benı, bı bas sarımsak koydum ıcıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?