- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.861
Hahahaha aynen bende onu düşündüm bu kadar çok bez kullanır mı ki bir bebek bezi bırakana kadarbu stoklamak değil ki bayan bebek bezi tedarikçisi olarak iş kolu bulmuş.
3-5 paketten zarar gelmez bence biz insaniyetli stoklayalım
Haklisin valla senin yerinde olsam bende öyle yapardımHastaneye gelecek olanlsr bıle var, ben bebege bakarken maske takın dicem herkese, cok hassas olcak, ben kendı nefesımden bıle korkarken baskalarına kaplan kesılırım valla.. Az beklemedım ben bu bebegı, 4.tüp denemesi.. Ikı kısı agucuk gugucuk yapacak dıye yavrumu atese atamam. Isteyen görmemişin çocugu olmus desın hıc umrumda değil.
İşimiz Allaha kaldi insallah bize sizdirmayanlar denk gelirBu konu çözüme ulaştırılamiyor her marka için sızdırıyor yorumu var
Seninkiler geldi mi benimki Hala gelmedi baya da oldu alaliN11 den aldığımız bionaturel ıslak mendillerin son kullanma tarihi 06.2026 ymis
Bana da oldu gecen daha uykuya dalmamisken gözüm kapalıydı bir anda eşimin suretiyle kötü bir varlık üstüme doğru geliyormus gibi oldum hemen obur tarafıma dönüp dua okudum gecti çok şükür. Evinde bakara süresini ac youtube dan kendi kendine okusun bakara suresi okunan eve şeytan giremez peygamberimizin hadisiKızlar bu gece çok korkuttular, sıçrayarak uyandım direk elim karnıma gitti karnım yumuşacıktı sanki bebek yok gibi. Sabaha kadar uyumadım acaba hareket ediyor mı diye sürekli kontrol ettim
Ay ben hiç hastaneye gelsinler istemiyorum sezaryen de olsa normal doğumda olsa çekemezmişim gibi geliyor inşanları. Bir de ben tesettürlüyüm sürekli orayı burayı kapa aman saçım mı görünüyor falan diye uğraşmak istemiyorum. Bide hastalık falan derdide var bağışıklık falan düşük oluyor minicik bebeğin. Biraz zaman geçsin eve alırım ya. Bide önce kv gelecek o biraz duracak sonra annem gelecek. Ev bile çok kalabalık olmasın istemiyorum. Zaten doğurup eve geçerlen çağırıcam kvHastaneye gelecek olanlsr bıle var, ben bebege bakarken maske takın dicem herkese, cok hassas olcak, ben kendı nefesımden bıle korkarken baskalarına kaplan kesılırım valla.. Az beklemedım ben bu bebegı, 4.tüp denemesi.. Ikı kısı agucuk gugucuk yapacak dıye yavrumu atese atamam. Isteyen görmemişin çocugu olmus desın hıc umrumda değil.
Bende bez stoklamaktan vaz geçicem ya gözüm korktu.Bezler 2026 ymis
Güle güle kullansın canımben bime gelmişti, katlananlardan aldım. baya uyguna geldi hatta internete göre
Bence doktora görün kulak burun boğazkızlar size bişey danışmak istiyorum. benim bi haftadır geçmek bilmeyen bi öksürüğüm var ama öyle böyle değil baya ciğerlerden geliyo zorluyo da beni. geçen hafta bi çok fena kustmuştum boğazım çok acıdı ondan sonra bikaç gün sürdü ağrısı sonra da öksürüğe döndü. ne yapmam lazımbazen gıcık tutuyo öksürmekten karnım ağrıyo. bazen de öksürürken kusuyorum yanlışlıkla.
Valla ben de hıcbırını ıstemıyorum ama esımın kardeslerı eslerıyle bı gelıp gorur gıderler, uzun kalmazlar ama hayırlamaya kesın gelirler.. O yuzden hedıyleık de yaptırmam gerek, baklaım 2 ay daha gecsın ne olacak salgın ısı, belkı hastane kabul etmez zıyaretcıAy ben hiç hastaneye gelsinler istemiyorum sezaryen de olsa normal doğumda olsa çekemezmişim gibi geliyor inşanları. Bir de ben tesettürlüyüm sürekli orayı burayı kapa aman saçım mı görünüyor falan diye uğraşmak istemiyorum. Bide hastalık falan derdide var bağışıklık falan düşük oluyor minicik bebeğin. Biraz zaman geçsin eve alırım ya. Bide önce kv gelecek o biraz duracak sonra annem gelecek. Ev bile çok kalabalık olmasın istemiyorum. Zaten doğurup eve geçerlen çağırıcam kv
bence de doğum sonrası duruma göre bakarsın. ben normalde hiç almayacaktım doğumdan sonra bakarım demiştim uyguna gelince aldım hemen. belki senin hiç ihtiyacın olmayacak. hem avent işe yarar bence hepsi aynı mantık çok farkları var mıdır sanmıyorumkuzenimin eşinde aventin makinesi varmış onu getirecek bir bakacağım eğer işimi görmezse doğum sonrası ihtiyacıma göre alırım dedim
ikea onun garantisini veriyo kırılırsa yenisini gönderir hemen hiç korkma.Bir inceleyeyim bunu teşekkürler canım
Oraya da bakayım da alalım artık çünkü dolabım kıyafetleriyle doldu minik beyin
Burda ikea yok herhalde yaama İnternet sitesine bakayım kargoda gelirken kırılmazsa inşallah tabi
aaa ilk defa duydum bunu akşam eşime diyimde baksın alalım olmadı. artık geçmesi lazım bi haftadan fazla oldu belki de hala ciğerlerimden geliyoKisin ben de uzun sure cekmistim oksuruk. Beytonik cok iyi gelmisti. Deneyebilirsin istersen. Bir de oksuruk tuttugu zaman sicak su doldutuyordum kupama yudum yudum omu iciyordum biraz yumusatiyordu
İnternetten iki kez vivense marka tv 0nitesi ve masa aldım ikisi de kırık geldi kargoyla alakalı bizlik durum yok dediler iade edene kadar kaç gün uğraştık o yüzden korkuyorum açıkçası artık bu tür şeyleri İnternet alışverişiyle almaya. Ama dediğin gibi olursa ordan alırım yani ikea kaliteli bir markaikea onun garantisini veriyo kırılırsa yenisini gönderir hemen hiç korkma.
Bana çok düşüncesizce geliyor ben kimsenin doğumuna gitmem kimsede bana gelmesin modundayımValla ben de hıcbırını ıstemıyorum ama esımın kardeslerı eslerıyle bı gelıp gorur gıderler, uzun kalmazlar ama hayırlamaya kesın gelirler.. O yuzden hedıyleık de yaptırmam gerek, baklaım 2 ay daha gecsın ne olacak salgın ısı, belkı hastane kabul etmez zıyaretcı
Internetten alabilrisin canim eczanede var midir bilmiyorum. Zencefil zerdecal sirke karabiber gibi seyler var icinde. Ben hamileyken kullandim. Ama zencefil, zerdecal kullanmamiz sikintili degil sanirim hamilelikteaaa ilk defa duydum bunu akşam eşime diyimde baksın alalım olmadı. artık geçmesi lazım bi haftadan fazla oldu belki de hala ciğerlerimden geliyo
rakamlari sayilari vs ogretmekBu alanın o kadar uzmanı değilim sadece yazdığım okuduğum deneyimledigim bildiğim kadarıyla biz önce fonetik öğreniriz daha sonra anlam öğreniriz aslında bebeğe kartı gösterip bu araba dediğimiz zaman çocuk onun araba olduğunu öğrenmiyor harflerin bağlanmasını soylenisini öğreniyor anne karnında konuşmaya başlayın doğunca sizi tanısindaki olayda bu çocuk ilk güvenli bağlanmayı dil sayesinde yapıyor doğuyor fonetik olarak bu süreç devam ediyor mesela Arapçada 3 tane h harfi var ve hepsinin çıkış yeri farklı ama biz 3 h harfini farklı şekilde çıkaramıyoruz çünkü fonetik olarak öyle bir şemamiz yok Türkçedeki Ş ç ğ gibi harfleri de yabancı ülkede yaşayan biri bizim kadar rahat kullanamıyor çünkü fonetikte öyle bir şemaları yok. Ben o yüzden aktive olarak kitap şeklinde olmayan hışırtıli oyuncaklar seçtim kitap olarak da ulama sayısı diğerlerine göre fazla , az cümleli ve cümlelerin resimlerin arasinda neredeyse görülemeyecek kadar az olduğu , kullanılan cümlelerin şiir gibi fonetikte olduğu kitapları seçmeye çalıştım bebek anne kitap koordinasyonu kurup okumanin çok faydalı olduğunu da biliyorum inşallah yapabilirimisbankasinin serileri bu konuda beni tatmin etti ama hepimizin dünyaya bakışi çok farklı benim o dil seanslarından sonra hayatım o kadar değişti ki bebek ne anlar döneminin aslında hiç öyle olmadığıni öğrenmiştim orada. Fisher price oyuncakları sesli kitapları vb evime sokmak istemediğim ürünlerinin en başında geliyor. Piyonulu oyun halısı mesela dil aşırı farklı bir olay bence fisher price reklamlarıni izliyorum eğitici köpekle rakamları öğreniyorum diyor mesela oysa rakam öğrenmek eğitim değil öğretimdir. Eğitimle öğretimin birbirine karistigi yerde olumsuz davranışlar başlıyor
Dolaptan mi aldın sende bu hamurun alt açma şeysini bende bir bakayım link var mı sana zahmetSelam kızlar
Hamurun alt açması ve organizeri geldi.Benden çok eşim bayıldı bir heycanlandı adamben bu kadar güzel beklemiyordum diyo. Defo filan göremedim. Yumşacıktı.Tavsiye edenlere teşekkürler.
D d_g_g çamaşır deterjanı ve bulaşık sabunu bebeğe ne aldın?
Z Zeyzey2134 bence alemin delisi desinler kolay süreç geçirmedin başından beri sende çocuğu koru eşinle konuş tembihle.
Uyuzu var covidi var. El alem şapur şupur sevecek diye çocuk hasta olup antibiyotik mi yesin Allah korusun her şey var. Yeni varyant çıkmış kaç ülkede zaten.
Ben hala eve iki öh diyen biri çıksa maske veriyorum ben hamileyim ilaç alamam diye. Kendi öz yeğenim geldi ona da.
Geçen eşimin kuzeni geldi ateşi var gibiydi eşim kızdı hastaydın niye geldin niye haber etmedin dedi.
Sizin için umarım kolay olur herşeyi çok fazla kitap ezberi gibi yapıyorsunuz yazdıklarınızı hep takip ediyorum ilgimi çekiyor. Umarım doğacak olan çocuğunuzun karakterine de alan tanırsınız. Çünkü sizden bambaşka birisi olacak ve inanın kafanızda yarattığınız annelikle yaşadığınız annelik çok farklı olacak. Ankarada 60lı yaşlarında( çok iyi olduğu için ) isim yapmış bir çocuk doktorumuz var. Şey demişti yenidoğan döneminde “Bu çocuk bakma işi anne baba çok bildikçe çok daha da zorlaşıyor”.Keşke okusaydin bunları yazmazdin6 aylık bebekte zaten dinleme becerisi aranmaz bu konu üzerine bir sürü şey yazabilirim ama sonuç olarak iş ben çocuğuma 1 yaş öncesi inek sütü verdim hiçbir şey olmadı anlayışına çıkıyor o yüzden herkese başarılar
6 aylik bebekte dinleme beceri aranmaz ne demektir ornek verir misin malum anne karninda bile bebege muzik dinletin onla konusun deniliyor dinlemeye uygun oneriler degil mi bunlarKeşke okusaydin bunları yazmazdin6 aylık bebekte zaten dinleme becerisi aranmaz bu konu üzerine bir sürü şey yazabilirim ama sonuç olarak iş ben çocuğuma 1 yaş öncesi inek sütü verdim hiçbir şey olmadı anlayışına çıkıyor o yüzden herkese başarılar
geçenlerde burda yine konusu geçmişti yazmıştım ben asla vivense den bişey almayın diye :d etrafımda hangi arkadaşım aldıysa hep sıkıntı yaşadı. biz ikeadan çok aldık öyle hep sorunsuz geldi kuzucum.İnternetten iki kez vivense marka tv 0nitesi ve masa aldım ikisi de kırık geldi kargoyla alakalı bizlik durum yok dediler iade edene kadar kaç gün uğraştık o yüzden korkuyorum açıkçası artık bu tür şeyleri İnternet alışverişiyle almaya. Ama dediğin gibi olursa ordan alırım yani ikea kaliteli bir marka
yok değildir sanmıyorum, yine de doktora sorarım bi sakınca yok derse kullanırımInternetten alabilrisin canim eczanede var midir bilmiyorum. Zencefil zerdecal sirke karabiber gibi seyler var icinde. Ben hamileyken kullandim. Ama zencefil, zerdecal kullanmamiz sikintili degil sanirim hamilelikte
Trendyolda içinin fotoğrafları var canım. Dolapta da @hamuroutlet ya da @hediyelikoutlett sayfalarına bakabilirsin ben birinden organizer ve alt açma diğerinden battaniye aldım ikisi de gayet güzel geldi. Hatta ben aldığımda daha uygundu zamlandırdılar duyuldukçaİkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.link.dolap.com
Alt açma bunu mu aldınız kızlar güzel miydi içinde ne var biri beni aydınlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?