2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben dün bebeğe şapka aldım hiç şapkası yok diye birini 0-6 almışım ondan sorun yok öbürünü 6-12 almışım eşimde değiştirmeyelim kullanırız dedi. Sizce değiştireyim mi?
1 aylık bebeği olan kuzenimin tavsiyesi şapkayı küçük almamak kafasını sıkabilir şapka büyük almak daha iyi olur

Bakayım canım teşekkür ederim
Suan 340 tl sende o fiyata mi almıştın parasına değer diyorsun değil mi battaniye benimde çok hoşuma gitti kalın battaniyem de yoktu alayım o zaman çok sagol
Amaaann ye gitsin valla bebeğinin cani sagolsun gerçekten bir kere birsey olmaz ben başından beri canımın çektiğinden azar azar yiyorum çocuğumun bir yeri sismesin

Kızlar süt sağma makinesi aldınız mı hngisini öneriyorsunuz bide bnm ikiz ya iki başlıklı olandan mi alayim
Bende şuan arayış içindeyim elektrikli istiyorum ama fişe takılı sağım yapmak zor olur diye düşündüm sarjlilara baktim wee baby vardı hep dolapta o da içime sinmedi arada kaldım sen kesin cift başlık al zaten ikiz çünkü yetisemezsin ben tek başlıklı bakıyorum

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacım olduğu şu günlerde ilaç gibi bir cevap Çok teşekkür ederim
Benim neler yediğimi görseniz şok olursunuz o zaman dhshshsh ketçap, mayonez bile yiyorum. Dışarıdan hamburger ve pizza yiyorum benim doktorum da sadece çiğ eti yasakladı çok rahatım. Kahve içmeyenler bile var ben her gün soğuk kahve içiyorum

haram zıkkım olsun aldıkları para. tutanak tutturabilirsin veya tüketici haklarına başvur. paranı her türlü geri alırsın o zaman, ödemek zorundalar.
ikeadan bulursun inşallah canım benim

Bende 340 Tl ye aldım geçen hafta çok hızlı kargoladılar.Benim ürün yere düşmüş hafif leke olmuştu yıkadım 15 dk programda hemen çıktı
Battaniye gel yaz günü sarıl bana dedirtiyor resmen. Kalın battaniye henüz almadıysan bu fiyata bırak kalın battaniye setini düz müslin veriyorlar.Kaçırma derim.

Z Zeyzey2134
canım geçen gün paylaşmıştım bende şarjlı arıyorsan yorumlarına bir bak derim.

Camasir deterjani ve bulasik deterjani just green kullaniyorum suan.(ic camasirlarini yumusatici kullanmadan extra duruluma yapiorum utuleniyor sonra ole bi takintim var) Bulasik da amway da kullaniyorum gerci. Ama bebise green clean alicam. Seventh generation satilmiyor artik turkiyede 1000liraya saritiliyor abort oyuzden.

güzel günlerde kullanın inşallah, bende filli olanı alıcam. normalde battaniyemiz var ama uyguna geliyo battaniyeli olanı alayım diyorum.
Bencede öyle yap battaniyesi de çok güzel zaten ben de filli olan takımı aldım

Ben her namazdan sonra bunu okuyorum bebeğin fiziksel yapısının düzgün olması için okunması tavsiye edilmiş

Eklentiler

• IMG_1272.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 52
6 aylik bebekte dinleme beceri aranmaz ne demektir ornek verir misin malum anne karninda bile bebege muzik dinletin onla konusun deniliyor dinlemeye uygun oneriler degil mi bunlar
Orada ses ile etkileşim kurarsın yani güvenli bağlanmanın temelidir sen karninda konuştuğunda bebek seni dinlemiyor sadece duyuyor

Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana önceki doktorum ocean d3k2 vermişti. 2,5 aydır düzenli kullanıyorum. En son 3ay önce test verdim 25 ti bugün verdiğimde yine aynı çıktı . Yükselmiş olmasını bekliyordum şaşırdım. Değiştirmeyi düşünüyorum vitamini

Ocean 1000 lik olanini kullaniyorum canim

Kesinlikle cnm lansinoh fln var iki başlıklı baya oonerilmis

Oh, afiyet olsun Gözümün aradığı cevaplar Hazır ürün olunca yine de tereddüt ediyorum, destek iyi geldi

Ben de öyle düşünüyorum ama hazır paketli ürün olunca tereddütte kaldım. Bu cevaplarla yeme bahanesi buldum, iyi geldi Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…