- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.901
1 aylık bebeği olan kuzenimin tavsiyesi şapkayı küçük almamakKızlar ben dün bebeğe şapka aldım hiç şapkası yok diye birini 0-6 almışım ondan sorun yok öbürünü 6-12 almışım eşimde değiştirmeyelim kullanırız dedi. Sizce değiştireyim mi?
Bakayım canım teşekkür ederimTrendyolda içinin fotoğrafları var canım. Dolapta da @hamuroutlet ya da @hediyelikoutlett sayfalarına bakabilirsin ben birinden organizer ve alt açma diğerinden battaniye aldım ikisi de gayet güzel geldi. Hatta ben aldığımda daha uygundu zamlandırdılar duyuldukça
Suan 340 tl sende o fiyata mi almıştın parasına değer diyorsun değil mi battaniye benimde çok hoşuma gitti kalın battaniyem de yoktu alayım o zaman çok sagolcanım bu görseldeki organizer olanı
bende aldım dolaptan bu setin filli olanını ürünler cidden çok iyi
Alt Açma Ürünü ( İç alanı kalın bir müşammba bezeri ürün var yıkanıp silmeye müsait boyutuda gayet iyi
ORganizerHAMUR Anne Bebek Bakım Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Pedi Minderi Örtüsü Elephant - Fiyatı, Yorumları
HAMUR Anne Bebek Bakım Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Pedi Minderi Örtüsü Elephant yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
HAMUR Bebek Alt Açma Bakım Çantası Organizer Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Organizer hem tatlı hem hafif hemde kullanışlı
Battaniye yumoş yumoş yumoşşş
HAMUR Fluffy Bebek Battaniyesi 80x100 Cm Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ama ürünlerden almayı düşünürsen @hamuroutlet sayfasından tercih et biz öyle yaptık
Amaaann ye gitsin valla bebeğinin cani sagolsun gerçekten bir kere birsey olmaz ben başından beri canımın çektiğinden azar azar yiyorum çocuğumun bir yeri sismesinSevgili anneler/anne adayları,
Bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Benim canım aşırı derecede pizza çekiyor ama şu bim, a101 pizzalarındanGüzel, iyi pizza da değil Şimdiye kadar ambalajlı ürün bile tüketmemeye çalıştım, dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum ama yatarken de kalkarken de aklımda bu pizza var Bir kereden bir şey olmaz, diyen tecrübeli annelerin desteğini bekliyorum
O zaman kalsın ya1 aylık bebeği olan kuzenimin tavsiyesi şapkayı küçük almamakkafasını sıkabilir şapka büyük almak daha iyi olur
Bende şuan arayış içindeyim elektrikli istiyorum ama fişe takılı sağım yapmak zor olur diye düşündüm sarjlilara baktim wee baby vardı hep dolapta o da içime sinmedi arada kaldım sen kesin cift başlık al zaten ikiz çünkü yetisemezsin ben tek başlıklı bakıyorumKızlar süt sağma makinesi aldınız mı hngisini öneriyorsunuz bide bnm ikiz ya iki başlıklı olandan mi alayim
Benim neler yediğimi görseniz şok olursunuz o zaman dhshshshBirlik ve beraberliğe en çok ihtiyacım olduğu şu günlerde ilaç gibi bir cevapÇok teşekkür ederim
haram zıkkım olsun aldıkları para. tutanak tutturabilirsin veya tüketici haklarına başvur. paranı her türlü geri alırsın o zaman, ödemek zorundalar.Hiç sorma adını bile duymak istemiyorum gerçekten. Kırık geldi iade istiyoruz diyoruz, diyor ki kargoda kırılmıştır benim yapabileceğim bişey yok. Tam anlamıyla sorun yani başka bişey değil. Tamamdır canım ben bakınayım akşam inşallah bulurum
Bende 340 Tl ye aldım geçen hafta çok hızlı kargoladılar.Benim ürün yere düşmüş hafif leke olmuştu yıkadım 15 dk programda hemen çıktıBakayım canım teşekkür ederim
Suan 340 tl sende o fiyata mi almıştın parasına değer diyorsun değil mi battaniye benimde çok hoşuma gitti kalın battaniyem de yoktu alayım o zaman çok sagol❤
Amaaann ye gitsin valla bebeğinin cani sagolsun gerçekten bir kere birsey olmaz ben başından beri canımın çektiğinden azar azar yiyorum çocuğumun bir yeri sismesin
Z Zeyzey2134Bana kuzenim Kraft marka elektrikli verdi parçaları biraz yıpranmıştı açıkçası biberonlar ve sağım tarafı hafif sarılaşmış biraz huylandım . Her daim elektrik yakınında olamam düşüncesi ile uygun fiyatları şarjı bir alternatif ürün aldım . Acura marka 7-8 yıldır tansiyon aletini kullanıyorduk çok memnundur markadan . Prize bağlı olmamak acil durumlarda bana mantıklı geldi .
Ben geçen hafta 380 tl ye aldım fiyat HepsiBurada ve Amazon’da daha uygun olabilir şuan fikir olsun
Eki Görüntüle 3294094
Camasir deterjani ve bulasik deterjani just green kullaniyorum suan.(ic camasirlarini yumusatici kullanmadan extra duruluma yapiorum utuleniyor sonra ole bi takintim var) Bulasik da amway da kullaniyorum gerci. Ama bebise green clean alicam. Seventh generation satilmiyor artik turkiyede 1000liraya saritiliyor abort oyuzden.Selam kızlar
Hamurun alt açması ve organizeri geldi.Benden çok eşim bayıldı bir heycanlandı adamben bu kadar güzel beklemiyordum diyo. Defo filan göremedim. Yumşacıktı.Tavsiye edenlere teşekkürler.
D d_g_g çamaşır deterjanı ve bulaşık sabunu bebeğe ne aldın?
Z Zeyzey2134 bence alemin delisi desinler kolay süreç geçirmedin başından beri sende çocuğu koru eşinle konuş tembihle.
Uyuzu var covidi var. El alem şapur şupur sevecek diye çocuk hasta olup antibiyotik mi yesin Allah korusun her şey var. Yeni varyant çıkmış kaç ülkede zaten.
Ben hala eve iki öh diyen biri çıksa maske veriyorum ben hamileyim ilaç alamam diye. Kendi öz yeğenim geldi ona da.
Geçen eşimin kuzeni geldi ateşi var gibiydi eşim kızdı hastaydın niye geldin niye haber etmedin dedi.
Bencede öyle yap battaniyesi de çok güzel zaten ben de filli olan takımı aldımgüzel günlerde kullanın inşallah, bende filli olanı alıcam. normalde battaniyemiz var ama uyguna geliyo battaniyeli olanı alayım diyorum.
Ben her namazdan sonra bunu okuyorum bebeğin fiziksel yapısının düzgün olması için okunması tavsiye edilmişBen de çok vesveseli biriyim.L Lmntbrdgi 'nin etiketlediği hocayı dinlemiştim. O zamandan beri her gün 99'ar defa El-Mübdî, Er-Rakî ve El-Musavvir çekmeye çalışıyorum. Sabah yataktan çıkmadan Ayetel Kürsi, Fatiha, İhlas, Nas, Felak okumaya çalışıyorum. Yatarken de aynı şekilde. Allah'a emanet ediyorum. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah.
Orada ses ile etkileşim kurarsın yani güvenli bağlanmanın temelidir sen karninda konuştuğunda bebek seni dinlemiyor sadece duyuyor6 aylik bebekte dinleme beceri aranmaz ne demektir ornek verir misin malum anne karninda bile bebege muzik dinletin onla konusun deniliyor dinlemeye uygun oneriler degil mi bunlar
Ocean 1000 lik olanini kullaniyorum canimKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana önceki doktorum ocean d3k2 vermişti. 2,5 aydır düzenli kullanıyorum. En son 3ay önce test verdim 25 ti bugün verdiğimde yine aynı çıktı . Yükselmiş olmasını bekliyordum şaşırdım. Değiştirmeyi düşünüyorum vitamini
Kesinlikle cnm lansinoh fln var iki başlıklı baya oonerilmisBende şuan arayış içindeyim elektrikli istiyorum ama fişe takılı sağım yapmak zor olur diye düşündüm sarjlilara baktim wee baby vardı hep dolapta o da içime sinmedi arada kaldım sen kesin cift başlık al zaten ikiz çünkü yetisemezsin ben tek başlıklı bakıyorum
Oh, afiyet olsunBenim neler yediğimi görseniz şok olursunuz o zaman dhshshshketçap, mayonez bile yiyorum. Dışarıdan hamburger ve pizza yiyorum benim doktorum da sadece çiğ eti yasakladı çok rahatım. Kahve içmeyenler bile var ben her gün soğuk kahve içiyorum
Çok teşekkür ederim, bunu da kaydedeyimBen her namazdan sonra bunu okuyorum bebeğin fiziksel yapısının düzgün olması için okunması tavsiye edilmiş
Çok abartmadan herşeyi yiyin afiyet olsunOh, afiyet olsunGözümün aradığı cevaplar Hazır ürün olunca yine de tereddüt ediyorum, destek iyi geldi
Ben de öyle düşünüyorum ama hazır paketli ürün olunca tereddütte kaldım. Bu cevaplarla yeme bahanesi buldum, iyi geldiBakayım canım teşekkür ederim
Suan 340 tl sende o fiyata mi almıştın parasına değer diyorsun değil mi battaniye benimde çok hoşuma gitti kalın battaniyem de yoktu alayım o zaman çok sagol❤
Amaaann ye gitsin valla bebeğinin cani sagolsun gerçekten bir kere birsey olmaz ben başından beri canımın çektiğinden azar azar yiyorum çocuğumun bir yeri sismesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?