- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.881
ne kadara ne zaman almıştınız? şimdi 340 a satılıyo tüm setTrendyolda içinin fotoğrafları var canım. Dolapta da @hamuroutlet ya da @hediyelikoutlett sayfalarına bakabilirsin ben birinden organizer ve alt açma diğerinden battaniye aldım ikisi de gayet güzel geldi. Hatta ben aldığımda daha uygundu zamlandırdılar duyuldukça
canım bu görseldeki organizer olanıİkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.link.dolap.com
Alt açma bunu mu aldınız kızlar güzel miydi içinde ne var biri beni aydınlatabilir mi
O zaman tüm set 307ydi sanırım. Ben ayrı ayrı almıştım da aynı hesaba geldine kadara ne zaman almıştınız? şimdi 340 a satılıyo tüm set
güzel günlerde kullanın inşallah, bende filli olanı alıcam. normalde battaniyemiz var ama uyguna geliyo battaniyeli olanı alayım diyorum.O zaman tüm set 307ydi sanırım. Ben ayrı ayrı almıştım da aynı hesaba geldi
Ben de çok vesveseli biriyim.Kızlar bu gece çok korkuttular, sıçrayarak uyandım direk elim karnıma gitti karnım yumuşacıktı sanki bebek yok gibi. Sabaha kadar uyumadım acaba hareket ediyor mı diye sürekli kontrol ettim
doktora gittin mi canım ? eğer doktor ilaç veriyorsa iç ben hamileliiğimin ilk zamanlarında çok öksürdüm, ilaç kullanmayayım dedim zencefillerle vs idare ettim ama mikrop ciğerlere inmişti, antibiyotik kullanmak zorunda kaldim şimdi diyorum ki en başta kullansaydım keşke o kadar ilerlemesini beklemeden, öksürdükçe ıkkınılıyor çünkükızlar size bişey danışmak istiyorum. benim bi haftadır geçmek bilmeyen bi öksürüğüm var ama öyle böyle değil baya ciğerlerden geliyo zorluyo da beni. geçen hafta bi çok fena kustmuştum boğazım çok acıdı ondan sonra bikaç gün sürdü ağrısı sonra da öksürüğe döndü. ne yapmam lazımbazen gıcık tutuyo öksürmekten karnım ağrıyo. bazen de öksürürken kusuyorum yanlışlıkla.
detaylı aktarımın için ben kendi adıma teşekkür ederim, dediklerin çok mantıklıBu kitapları zaten bebek ya da çocuk anlasın diye kullanmıyoruz kiböyle bir amacimiz olsa paragraf barındıran kitaplar alırız buradaki amaç 2 yaşına kadar güvenli iletişim kurabileceğin bir araç oluşturmak o yüzden kuşe kağıda basılı zaten diğer türlü anlam ve öğrenme çabası için zeka kartları kullanılabilir fakültede saha çalışması tezim 0- 6 yaş dil gelişiminin ekollestirilmesiydi bu konuda dil okullari yaklaşımlarından tut sahada yapılan pedegog çalışmalarına kadar okumuştum 2 ayda düzenli dil gelişim seansına katıldım yazdığım her şeyi de bilimsel ve psikolojik kuramlar baglantisinda açıklayabilecek kadar biliyorum 2.5 3 yaşındaki çocuğa bu kitapları okursak ya da o yaşa kadar bekletirsem cümle sayısı çok az olduğu için çocuğun dil gelişimine esktra katkı da bulunamam dil gelişimi aslında çocuğun düşünce gelişimini özgüveni davranışlarını oluşturan en büyük etken gittiğim seansların birinde 3 yaşında bir çocuk sürekli ishal oluyormuş Doktora vb her yere gidiyorlar sebep yok en son pedegog görsün diyorlar pedagog a getiriyor annesi 2 hafta geçti hocam annesine sordu bu çocuğun bebekliginden beri altını degistirirken konuşur musun annesi de evet dedi tuvalet eğitimde evet dedi peki tuvalet eğitimi verirken yanına oturup konuşur muydunuz evet sonra bu davranışı ne zaman bıraktınız dedi 6 ay kadar oluyor dedi çocuk ne zamandir sürekli ishal dedi 4.5 5 aydır dedi hocam güvenli bağlanmayı bebekliginden beri dışkılamayla vermişsiniz dedi bu davranışi kesince de çocuk boşluğa düşmüş sizle tekrar o güvenli vakti geçirmek için tuvalet süresini uzatıyor demişti. Bu davranışı bıraktırmazsaniz dışkılama psikolojik olarak sürekli vücuttan bir şey vermektir ileride birileri onu sevsin ilgilensin diye kendinden tavizler verir demişti. Basit bir konuşma+süreklilik ne kadar farklı bir yere taşımıştı olayı siz öyle kullanmışsiniz ben de kendi bilgime göre farklı şekilde süreci atlatmayı düşünüyorum inşallah herkes için en güzeli olur
Canım bende yenidoğan iki tane aldım ilk zamanlarda saçları da az olacak kış bebeği daha çok kullanicaz herhalde, 6 12de başında tutmak istemeyebiliyor bebekler tutarsa o zamanda kullanırsınız.Kızlar ben dün bebeğe şapka aldım hiç şapkası yok diye birini 0-6 almışım ondan sorun yok öbürünü 6-12 almışım eşimde değiştirmeyelim kullanırız dedi. Sizce değiştireyim mi?
Amin inşallah canımBen de çok vesveseli biriyim.L Lmntbrdgi 'nin etiketlediği hocayı dinlemiştim. O zamandan beri her gün 99'ar defa El-Mübdî, Er-Rakî ve El-Musavvir çekmeye çalışıyorum. Sabah yataktan çıkmadan Ayetel Kürsi, Fatiha, İhlas, Nas, Felak okumaya çalışıyorum. Yatarken de aynı şekilde. Allah'a emanet ediyorum. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah.
Er-Rakîb*Ben de çok vesveseli biriyim.L Lmntbrdgi 'nin etiketlediği hocayı dinlemiştim. O zamandan beri her gün 99'ar defa El-Mübdî, Er-Rakî ve El-Musavvir çekmeye çalışıyorum. Sabah yataktan çıkmadan Ayetel Kürsi, Fatiha, İhlas, Nas, Felak okumaya çalışıyorum. Yatarken de aynı şekilde. Allah'a emanet ediyorum. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah.
Canım ben her türlü paketli gıdayı tüketiyorum, doktorum nasıl besleniyorsan öyle devam et dediSevgili anneler/anne adayları,
Bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Benim canım aşırı derecede pizza çekiyor ama şu bim, a101 pizzalarındanGüzel, iyi pizza da değil Şimdiye kadar ambalajlı ürün bile tüketmemeye çalıştım, dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum ama yatarken de kalkarken de aklımda bu pizza var Bir kereden bir şey olmaz, diyen tecrübeli annelerin desteğini bekliyorum
yok gitmedim kuzu, 3 hafta önce yüzümde uçuk çıktı antibiyotik kullandım bende. şimdi yine antibiyotik vericek diye korkuyorumdoktora gittin mi canım ? eğer doktor ilaç veriyorsa iç ben hamileliiğimin ilk zamanlarında çok öksürdüm, ilaç kullanmayayım dedim zencefillerle vs idare ettim ama mikrop ciğerlere inmişti, antibiyotik kullanmak zorunda kaldim şimdi diyorum ki en başta kullansaydım keşke o kadar ilerlemesini beklemeden, öksürdükçe ıkkınılıyor çünkü
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacım olduğu şu günlerde ilaç gibi bir cevapCanım ben her türlü paketli gıdayı tüketiyorum, doktorum nasıl besleniyorsan öyle devam et deditek yasak çiğ etlerden uzak durmak.Hiçbir şey olmaz kola içen sigara içen anneler var daha masumdur diye düşünüyorum yediklerimiz
of bana da öyle geliyo ya bazı ülkelerde maske yasakları geliyormuş hastanede de maske takmaya başlamış sağlık çalışanları gördüm geliyor gelmekte olan gibi. ben eve zaten dışardan birini kabul etmeyi düşünmüyordum da eşimin ailesi falan gelirdi pandemi başlarsa tekrar pimpirikle kucaklarına veresim gelmez kesinValla ben de hıcbırını ıstemıyorum ama esımın kardeslerı eslerıyle bı gelıp gorur gıderler, uzun kalmazlar ama hayırlamaya kesın gelirler.. O yuzden hedıyleık de yaptırmam gerek, baklaım 2 ay daha gecsın ne olacak salgın ısı, belkı hastane kabul etmez zıyaretcı
benim canım bir şu biscolatanın kutulu atıştırmalıklarından istiyor ki kutuyu bitirsem yetmez gibi geliyoCanım ben her türlü paketli gıdayı tüketiyorum, doktorum nasıl besleniyorsan öyle devam et deditek yasak çiğ etlerden uzak durmak.Hiçbir şey olmaz kola içen sigara içen anneler var daha masumdur diye düşünüyorum yediklerimiz
Hiç sorma adını bile duymak istemiyorum gerçekten. Kırık geldi iade istiyoruz diyoruz, diyor ki kargoda kırılmıştır benim yapabileceğim bişey yok. Tam anlamıyla sorun yani başka bişey değil. Tamamdır canım ben bakınayım akşam inşallah bulurumgeçenlerde burda yine konusu geçmişti yazmıştım ben asla vivense den bişey almayın diye :d etrafımda hangi arkadaşım aldıysa hep sıkıntı yaşadı. biz ikeadan çok aldık öyle hep sorunsuz geldi kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?