2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ne kadara ne zaman almıştınız? şimdi 340 a satılıyo tüm set

canım bu görseldeki organizer olanı
bende aldım dolaptan bu setin filli olanını ürünler cidden çok iyi
Alt Açma Ürünü ( İç alanı kalın bir müşammba bezeri ürün var yıkanıp silmeye müsait boyutuda gayet iyi
ORganizer
HAMUR Bebek Alt Açma Bakım Çantası Organizer Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Organizer hem tatlı hem hafif hemde kullanışlı
Battaniye yumoş yumoş yumoşşş
HAMUR Fluffy Bebek Battaniyesi 80x100 Cm Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ama ürünlerden almayı düşünürsen @hamuroutlet sayfasından tercih et biz öyle yaptık

Kızlar ben dün bebeğe şapka aldım hiç şapkası yok diye birini 0-6 almışım ondan sorun yok öbürünü 6-12 almışım eşimde değiştirmeyelim kullanırız dedi. Sizce değiştireyim mi?

Kızlar bu gece çok korkuttular, sıçrayarak uyandım direk elim karnıma gitti karnım yumuşacıktı sanki bebek yok gibi. Sabaha kadar uyumadım acaba hareket ediyor mı diye sürekli kontrol ettim
Ben de çok vesveseli biriyim. L Lmntbrdgi 'nin etiketlediği hocayı dinlemiştim. O zamandan beri her gün 99'ar defa El-Mübdî, Er-Rakî ve El-Musavvir çekmeye çalışıyorum. Sabah yataktan çıkmadan Ayetel Kürsi, Fatiha, İhlas, Nas, Felak okumaya çalışıyorum. Yatarken de aynı şekilde. Allah'a emanet ediyorum. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah.

doktora gittin mi canım ? eğer doktor ilaç veriyorsa iç ben hamileliiğimin ilk zamanlarında çok öksürdüm, ilaç kullanmayayım dedim zencefillerle vs idare ettim ama mikrop ciğerlere inmişti, antibiyotik kullanmak zorunda kaldim şimdi diyorum ki en başta kullansaydım keşke o kadar ilerlemesini beklemeden, öksürdükçe ıkkınılıyor çünkü

detaylı aktarımın için ben kendi adıma teşekkür ederim, dediklerin çok mantıklı

Kızlar ben dün bebeğe şapka aldım hiç şapkası yok diye birini 0-6 almışım ondan sorun yok öbürünü 6-12 almışım eşimde değiştirmeyelim kullanırız dedi. Sizce değiştireyim mi?
Canım bende yenidoğan iki tane aldım ilk zamanlarda saçları da az olacak kış bebeği daha çok kullanicaz herhalde, 6 12de başında tutmak istemeyebiliyor bebekler tutarsa o zamanda kullanırsınız.

Kitap konusunda kızlar iki farklı fikir var şuan herkes kendi fikrini söylüyor zaten grubun amacı bu. Tek doğru olsaydı bir çeşit kitap çıkardı yenidoganda bu kullanilacak derlerdi. Herkes fikrine uygun olanı söylesin, fikrine uygun olanı degerlendirsin diyorum ben, biraz kisisellesmeye girdi konu aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey moduna girdim bende

Sevgili anneler/anne adayları,

Bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Benim canım aşırı derecede pizza çekiyor ama şu bim, a101 pizzalarından Güzel, iyi pizza da değil Şimdiye kadar ambalajlı ürün bile tüketmemeye çalıştım, dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum ama yatarken de kalkarken de aklımda bu pizza var Bir kereden bir şey olmaz, diyen tecrübeli annelerin desteğini bekliyorum

Amin inşallah canım

Er-Rakîb*

Canım ben her türlü paketli gıdayı tüketiyorum, doktorum nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi tek yasak çiğ etlerden uzak durmak.Hiçbir şey olmaz kola içen sigara içen anneler var daha masumdur diye düşünüyorum yediklerimiz

yok gitmedim kuzu, 3 hafta önce yüzümde uçuk çıktı antibiyotik kullandım bende. şimdi yine antibiyotik vericek diye korkuyorum

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu batağına bende düştüm, dün ağda yaptırmıştım yağı fln derken orada olduğunu düşünüyorum, hemen antibiyotige gecmesem bol suyla gecirebilir miyim kendim dikkat ederek, olanlar hep ilacla mi geçirdi

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacım olduğu şu günlerde ilaç gibi bir cevap Çok teşekkür ederim

of bana da öyle geliyo ya bazı ülkelerde maske yasakları geliyormuş hastanede de maske takmaya başlamış sağlık çalışanları gördüm geliyor gelmekte olan gibi. ben eve zaten dışardan birini kabul etmeyi düşünmüyordum da eşimin ailesi falan gelirdi pandemi başlarsa tekrar pimpirikle kucaklarına veresim gelmez kesin

benim canım bir şu biscolatanın kutulu atıştırmalıklarından istiyor ki kutuyu bitirsem yetmez gibi geliyo ucunu kaçırmaya başladığımdan kendimi durduruyorum yoksa bir anda çok hızlı kilo alacağım

Hiç sorma adını bile duymak istemiyorum gerçekten. Kırık geldi iade istiyoruz diyoruz, diyor ki kargoda kırılmıştır benim yapabileceğim bişey yok. Tam anlamıyla sorun yani başka bişey değil. Tamamdır canım ben bakınayım akşam inşallah bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…