- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.921
sadece duyuyorsa baskasinin sesini de sadece duyuyor kiminle guvenli baglanacagini nerden bilecek ?Orada ses ile etkileşim kurarsın yani güvenli bağlanmanın temelidir sen karninda konuştuğunda bebek seni dinlemiyor sadece duyuyor
D-Colefor kullanıyorum ama değerlerime etkisini bilmiyorum henüz, haftaya baktıracağım.Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana önceki doktorum ocean d3k2 vermişti. 2,5 aydır düzenli kullanıyorum. En son 3ay önce test verdim 25 ti bugün verdiğimde yine aynı çıktı . Yükselmiş olmasını bekliyordum şaşırdım. Değiştirmeyi düşünüyorum vitamini
Ocean 1000 lik olanini kullaniyorum canim
Damla canimHap mı damla mı o
Hamilelik öncesi vermişti bana da bunu . Kaçlık kullanıyorsunuz bide her gün mü alıyorsunuzD-Colefor kullanıyorum ama değerlerime etkisini bilmiyorum, henüz, haftaya baktıracağım.
Damla canim
Benimkide bu. Günde bir damla alıyorum acaba ben mi yanlış kullandım bu da binlikDamla canim
20.000'lik. Haftada bir gün kullanıyorum.Hamilelik öncesi vermişti bana da bunu . Kaçlık kullanıyorsunuz bide her gün mü alıyorsunuz
Benimki sadece d vitamini. 1 fis kullaniyorum. Ama benim doktorum coledan vermisti. Ben ocean kullanbilir miyim dedim. Olur demistiBenimkide bu. Günde bir damla alıyorum acaba ben mi yanlış kullandım bu da binlik
Canım d vitamini damla sayısını bu tabloya göre ayarlamalısın. Üstelik ilk ay düşük olduğu için D vitaminin kilo başına düşen miktarın 2 katını kullanmalısın ki yükselme olsun, sonraki aylarda kilo başına düşen damla miktarına dönebilirsinBenimkide bu. Günde bir damla alıyorum acaba ben mi yanlış kullandım bu da binlik
1 sene geçti üstünden o zaman o kadar çok uğraştık ki bıktık artık bıraktık. İnşallah tatlım sağolharam zıkkım olsun aldıkları para. tutanak tutturabilirsin veya tüketici haklarına başvur. paranı her türlü geri alırsın o zaman, ödemek zorundalar.
ikeadan bulursun inşallah canım benim
Canım ben Nates kullanıyorum.doktorum önermişti. Her eczanede olmuyor bende bugün trendyoldan sipraiş verdim eczane eczane gezmemek için.Ben memnunumKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana önceki doktorum ocean d3k2 vermişti. 2,5 aydır düzenli kullanıyorum. En son 3ay önce test verdim 25 ti bugün verdiğimde yine aynı çıktı . Yükselmiş olmasını bekliyordum şaşırdım. Değiştirmeyi düşünüyorum vitamini
Kızlar bu vitaminleri kendinjz mi alıyorsunuz yoksa reçeteli mi alıyorsunuzCanım ben Nates kullanıyorum.doktorum önermişti. Her eczanede olmuyor bende bugün trendyoldan sipraiş verdim eczane eczane gezmemek için.Ben memnunum
NATES Vm Dha - Fiyatı, Yorumları
NATES Vm Dha yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Reçeteli olarak da Vitamin D3= Desiferol yazdı doktorum yeni
Bu multi vitaminler özel alııyor canım.Kızlar bu vitaminleri kendinjz mi alıyorsunuz yoksa reçeteli mi alıyorsunuz
Aynen devlet d vitamininde coledan i karsiliyor mesela. Oceani karsilamiyorBu multi vitaminler özel alııyor canım.
Benim doktorum bunu önermişti B12 eksikliği başlamıştı bende onunda dahil olduğu bu ürünü tercih et demişti.
Balik yağını kendim alıyorum diğer demir d vitamini magnezyum filan onları doktorum reçete yazıyor onunla alıyorum da dedim acaba herkesin ki mi öyleBu multi vitaminler özel alııyor canım.
Benim doktorum bunu önermişti B12 eksikliği başlamıştı bende onunda dahil olduğu bu ürünü tercih et demişti.
En son kontrole gittiğimde vitaminlerim bitti yeniden devam edeyim mi diye sordum.
Etinden balığına kadar her ürünü tüketebiliyorsan almana gerek yok ama takviye alamadığın besinler halen mevcutsa devam ederiz demişti.
D vitamini= DesiferolBalik yağını kendim alıyorum diğer demir d vitamini magnezyum filan onları doktorum reçete yazıyor onunla alıyorum da dedim acaba herkesin ki mi öyle
Haklisin canım bende alicam insallah çok sagolBende 340 Tl ye aldım geçen hafta çok hızlı kargoladılar.Benim ürün yere düşmüş hafif leke olmuştu yıkadım 15 dk programda hemen çıktı
Battaniye gel yaz günü sarıl bana dedirtiyor resmen. Kalın battaniye henüz almadıysan bu fiyata bırak kalın battaniye setini düz müslin veriyorlar.Kaçırma derim.
Görmemişim hangisi? aldin mi sen
Arada olur oyle canım ya sonuçta iki canliyiz nefsimiz gitmesin büyüklerimizin de bir bildiği var bence afiyet olsunBen de öyle düşünüyorum ama hazır paketli ürün olunca tereddütte kaldım. Bu cevaplarla yeme bahanesi buldum, iyi geldiTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?