2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
D-Colefor kullanıyorum ama değerlerime etkisini bilmiyorum henüz, haftaya baktıracağım.

Benimkide bu. Günde bir damla alıyorum acaba ben mi yanlış kullandım bu da binlik
Canım d vitamini damla sayısını bu tabloya göre ayarlamalısın. Üstelik ilk ay düşük olduğu için D vitaminin kilo başına düşen miktarın 2 katını kullanmalısın ki yükselme olsun, sonraki aylarda kilo başına düşen damla miktarına dönebilirsin

Eklentiler

• 9F78FC27-56CB-4C90-BA7D-A703D52821F9.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 159
haram zıkkım olsun aldıkları para. tutanak tutturabilirsin veya tüketici haklarına başvur. paranı her türlü geri alırsın o zaman, ödemek zorundalar.
ikeadan bulursun inşallah canım benim
1 sene geçti üstünden o zaman o kadar çok uğraştık ki bıktık artık bıraktık. İnşallah tatlım sağol

Canım ben Nates kullanıyorum.doktorum önermişti. Her eczanede olmuyor bende bugün trendyoldan sipraiş verdim eczane eczane gezmemek için.Ben memnunum

Reçeteli olarak da Vitamin D3= Desiferol yazdı doktorum yeni ( Daha önce damla kullanıyordum.Midemi bulandırmıştı.Hap formatında devam ettim)​

Eklentiler

• nates-vm-dha-30-softgel-62827-27-B.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 80
  • nates-vm-dha-30-softgel-62828-27-B.webp
    12 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bu vitaminleri kendinjz mi alıyorsunuz yoksa reçeteli mi alıyorsunuz

Kızlar bu vitaminleri kendinjz mi alıyorsunuz yoksa reçeteli mi alıyorsunuz
Bu multi vitaminler özel alııyor canım.
Benim doktorum bunu önermişti B12 eksikliği başlamıştı bende onunda dahil olduğu bu ürünü tercih et demişti.
En son kontrole gittiğimde vitaminlerim bitti yeniden devam edeyim mi diye sordum.
Etinden balığına kadar her ürünü tüketebiliyorsan almana gerek yok ama takviye alamadığın besinler halen mevcutsa devam ederiz demişti.

Balik yağını kendim alıyorum diğer demir d vitamini magnezyum filan onları doktorum reçete yazıyor onunla alıyorum da dedim acaba herkesin ki mi öyle

Balik yağını kendim alıyorum diğer demir d vitamini magnezyum filan onları doktorum reçete yazıyor onunla alıyorum da dedim acaba herkesin ki mi öyle
D vitamini= Desiferol
Kan İlacı= Ferrum
Magnezyum = Magosit
Tiroit= Euthyrox
Kendi elimdeki balık yağını içiyordum 2 haftadır bugün multiyi sipariş geçtim.( Bebişler bizi her daim sömürüyor olmasa kendi ilacım varken multiye geçmezdim.)

Haklisin canım bende alicam insallah çok sagol
Z Zeyzey2134
canım geçen gün paylaşmıştım bende şarjlı arıyorsan yorumlarına bir bak derim.
Görmemişim hangisi? aldin mi sen
Ben de öyle düşünüyorum ama hazır paketli ürün olunca tereddütte kaldım. Bu cevaplarla yeme bahanesi buldum, iyi geldi Teşekkür ederim
Arada olur oyle canım ya sonuçta iki canliyiz nefsimiz gitmesin büyüklerimizin de bir bildiği var bence afiyet olsun

Kızlar benim meme hassasiyetim inanılmaz arttı. Nasıl acıyor yanıyor anlatamam. Sabah denizden sızlaya sızlaya geldim. Yara olmuş gibi acısı var normal mi ya şimdiden bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…