2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
Cocuk fircasi degil de ekstra yumusak fircalardan kullanabilirsin canim

Kızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
benimde kanıyordu kuzenim diş hekimi ona sordum ekstra yumuşak olan fırçalardan kullanmamı söyledi magnezyumu da arttırdıktan sonra oldukça azaldı

Kızlar hamilelikte burun yarası neden olur? Bi vitaminim falan mı eksik geliyor acaba? İki burun deliğimde yara. Ve temizledikçe kanıyor. Nasıl iyileşir?

Allah korusun bebeklerımıze hıcbısey olmasın, ben cok korkuyorum ondan
Ocean kullanıyorum fısfıslıdan
3 doktor derken hangi doktorlar onaylamali
3 tane kadın dogum uzmanı onaylamalı

Newvit de alabilirsin ocean da. İkisi de piyasasaki en lerden. Ama yaz mevsiminde keske guneslenseydin hergun 15-20 dk kol ici ve yuz yeterli d aliniyordu
sadece duyuyorsa baskasinin sesini de sadece duyuyor kiminle guvenli baglanacagini nerden bilecek ?
Annenin sesini iceideki titresimlerden de aliyor oyuzden dogdugunda anne sesini (esasen kalp atis sesini tanidigi soyleniyor) seslerden ne kdr cok maruz kalirsa okdr asina oluyor. Baba konussun dedikleri sese asina olsun die. Hergun ayni masal muhabbeti de o. Asina olmasi bebegin vs

Kızlar aranızda gebelik diyabeti olup diyet yapan vardı baya geride kaldı hatırlayamadım

Bir kereden bir şey olmazzzzz ben cips de yedim, çikolata da hatta çok canım istedi kola da içtim he keşke yapmasaydım ama hamilelik çok ilginç bir durum insanın canı çekti mi geçmiyor. Doktorum da sen nasıl besleniyorsan aynen devam bebek harika sen harikasın demişti. Bebişş 3-4 gün önde bense toplamda 4 kilo aldım onlarda başta verdiğim 4 kiloydu zaten. Çiğ yumurta, çiğ et gibi şeylere dikkat etmekte yarar var tabii

Maşallah size de miniğinize deÇok teşekkür ederim

Tabikide grubun sevimsizi olarak yazmamak icin ugrassam da dayanamicam tabikide yememelisin. Ve ayrica a101 in enerji tasarrufu adi altinda donduruculari aksamlari kapatip milleti hastanelik ettigi haberleri de hatirlatmak isterim pizza ye. Ama ya kendin yap ya disaridan margarita ye bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…