- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.941
Cocuk fircasi degil de ekstra yumusak fircalardan kullanabilirsin canimKızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
Bir bakayım çocuk fırçası iyi temizler mi emin olamadım çünkü, teşekkür ederimCocuk fircasi degil de ekstra yumusak fircalardan kullanabilirsin canim
benimde kanıyordu kuzenim diş hekimi ona sordum ekstra yumuşak olan fırçalardan kullanmamı söyledi magnezyumu da arttırdıktan sonra oldukça azaldıKızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
3 doktor derken hangi doktorlar onaylamali3 doktor onayı, bızım perınatolojı katında 3 doktor vsr zaten hemen onaylatıyor benım doktorum yuksek rısklı gebelık kategorısındeyız zaten.. 45 gun alırsın
Magnezyum da kullanıyorum aslındabenimde kanıyordu kuzenim diş hekimi ona sordum ekstra yumuşak olan fırçalardan kullanmamı söyledi magnezyumu da arttırdıktan sonra oldukça azaldı
Zaten bu yüzden sürekli konuşun diyorlar sesi diğer seslerden ayırt edebilsin diyesadece duyuyorsa baskasinin sesini de sadece duyuyor kiminle guvenli baglanacagini nerden bilecek ?
Allah korusun bebeklerımıze hıcbısey olmasın, ben cok korkuyorum ondanof bana da öyle geliyo ya bazı ülkelerde maske yasakları geliyormuş hastanede de maske takmaya başlamış sağlık çalışanları gördüm geliyor gelmekte olan gibi. ben eve zaten dışardan birini kabul etmeyi düşünmüyordum da eşimin ailesi falan gelirdi pandemi başlarsa tekrar pimpirikle kucaklarına veresim gelmez kesin
Ocean kullanıyorum fısfıslıdanKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana önceki doktorum ocean d3k2 vermişti. 2,5 aydır düzenli kullanıyorum. En son 3ay önce test verdim 25 ti bugün verdiğimde yine aynı çıktı . Yükselmiş olmasını bekliyordum şaşırdım. Değiştirmeyi düşünüyorum vitamini
3 tane kadın dogum uzmanı onaylamalı3 doktor derken hangi doktorlar onaylamali
Kan sulandirici mi kullaniyorsun cnm bnmde ilk aylar baya oldu zamanla azaldıKızlar hamilelikte burun yarası neden olur? Bi vitaminim falan mı eksik geliyor acaba? İki burun deliğimde yara. Ve temizledikçe kanıyor. Nasıl iyileşir?
Yok canım önceden kullanıyordum 12. Haftadan itibaren bıraktımKan sulandirici mi kullaniyorsun cnm bnmde ilk aylar baya oldu zamanla azaldı
Newvit de alabilirsin ocean da. İkisi de piyasasaki en lerden. Ama yaz mevsiminde keske guneslenseydin hergun 15-20 dk kol ici ve yuz yeterli d aliniyorduKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana önceki doktorum ocean d3k2 vermişti. 2,5 aydır düzenli kullanıyorum. En son 3ay önce test verdim 25 ti bugün verdiğimde yine aynı çıktı . Yükselmiş olmasını bekliyordum şaşırdım. Değiştirmeyi düşünüyorum vitamini
Annenin sesini iceideki titresimlerden de aliyor oyuzden dogdugunda anne sesini (esasen kalp atis sesini tanidigi soyleniyor) seslerden ne kdr cok maruz kalirsa okdr asina oluyor. Baba konussun dedikleri sese asina olsun die. Hergun ayni masal muhabbeti de o. Asina olmasi bebegin vssadece duyuyorsa baskasinin sesini de sadece duyuyor kiminle guvenli baglanacagini nerden bilecek ?
Sevgili anneler/anne adayları,
Bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Benim canım aşırı derecede pizza çekiyor ama şu bim, a101 pizzalarındanGüzel, iyi pizza da değil Şimdiye kadar ambalajlı ürün bile tüketmemeye çalıştım, dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum ama yatarken de kalkarken de aklımda bu pizza var Bir kereden bir şey olmaz, diyen tecrübeli annelerin desteğini bekliyorum
Ocean 1 fis mi kullaniyorsunAllah korusun bebeklerımıze hıcbısey olmasın, ben cok korkuyorum ondan
Ocean kullanıyorum fısfıslıdan
3 tane kadın dogum uzmanı onaylamalı
Maşallah size de miniğinize deBir kereden bir şey olmazzzzzben cips de yedim, çikolata da hatta çok canım istedi kola da içtim he keşke yapmasaydım ama hamilelik çok ilginç bir durum insanın canı çekti mi geçmiyor. Doktorum da sen nasıl besleniyorsan aynen devam bebek harika sen harikasın demişti. Bebişş 3-4 gün önde bense toplamda 4 kilo aldım onlarda başta verdiğim 4 kiloydu zaten. Çiğ yumurta, çiğ et gibi şeylere dikkat etmekte yarar var tabii
Evet, 1000lıkten, bazen emın olamayıp 2 fıs gıdıyo olabılırOcean 1 fis mi kullaniyorsun
Ben de 1 fis kullaniyorum da. Yanlis mi kullaniyorum demistim. Tesekkur ederim canimEvet, 1000lıkten, bazen emın olamayıp 2 fıs gıdıyo olabılır
Tabikide grubun sevimsizi olarak yazmamak icin ugrassam da dayanamicamSevgili anneler/anne adayları,
Bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Benim canım aşırı derecede pizza çekiyor ama şu bim, a101 pizzalarındanGüzel, iyi pizza da değil Şimdiye kadar ambalajlı ürün bile tüketmemeye çalıştım, dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum ama yatarken de kalkarken de aklımda bu pizza var Bir kereden bir şey olmaz, diyen tecrübeli annelerin desteğini bekliyorum
Eczacı bana kahvaltıdan sonra kullan dedı, cay kahve ıcmemek gerekmıs ustuneBen de 1 fis kullaniyorum da. Yanlis mi kullaniyorum demistim. Tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?