- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.961
Ben de bı kere yedım, salam ve sosıs cıkarttırdım, bıdaha da canım ıstemedı vallaTabikide grubun sevimsizi olarak yazmamak icin ugrassam da dayanamicamtabikide yememelisin. Ve ayrica a101 in enerji tasarrufu adi altinda donduruculari aksamlari kapatip milleti hastanelik ettigi haberleri de hatirlatmak isterim pizza ye. Ama ya kendin yap ya disaridan margarita ye bacim
Yaa arada cay iciyordum ustune acik. O zaman kahvaltidan biraz gecince kullanayim ben deEczacı bana kahvaltıdan sonra kullan dedı, cay kahve ıcmemek gerekmıs ustune
Ben multıvıtamın ve d vıtamınını lahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum, magnezyumu aksam 9 gıbı, yeme ıcmeyı kesımceYaa arada cay iciyordum ustune acik. O zaman kahvaltidan biraz gecince kullanayim ben de
Katiyen ev pizzası değil (ki annem şahane yapar) iyi pizza yapan yerlerden de değil, market türevi yerlerin dandik pizzalarından yiyesim var Allah'ım sen kurtarTabikide grubun sevimsizi olarak yazmamak icin ugrassam da dayanamicamtabikide yememelisin. Ve ayrica a101 in enerji tasarrufu adi altinda donduruculari aksamlari kapatip milleti hastanelik ettigi haberleri de hatirlatmak isterim pizza ye. Ama ya kendin yap ya disaridan margarita ye bacim
Haha yeme ozmn ya. Az kaldi 3ay daha sabretKatiyen ev pizzası değil (ki annem şahane yapar) iyi pizza yapan yerlerden de değil, market türevi yerlerin dandik pizzalarından yiyesim var Allah'ım sen kurtar
Canım acaba magnezyum/kalsiyum eksikliğin mi var ? benim de bi ara kanıyordu hatta dökülüyor gibi hissediyordum. magnezyum ve kalsiyum ikisi bir arada vitamin kullanıyorum gece yatmadan şuan kanama yok. neyden kaynakklıdır bilmiyorum ama aklıma bu geldiKızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
Kızlar ya benim göbeğim aşırı büyük neden olabilir
burdaki kadının göbeği gibi
İtici de çekici de değil bana göreBu çifti itici bulan bi ben miyimbu arada göbek yapısal bence ya tamamen bazılarının hiç çıkmıyor ne güzel. Benimde baya var
Ay canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Ben de grip oldum yazlıktayım. Ateşim çıkmadı ama ben klimadan filan diye düşündüm. Hay allah daha okullar açılmadan böyle salgınlar filan göz korkutucuKızlar dua istemeye geldim ben hala çok hastayım grip salgını varmış ve ben faranjit olmuşum. Parol ve agumentin verdi. Dün hastahanede geçti tüm gün. Serum iğne falan ateşim düşmedi bi türlü. Neyse ki şimdi düştü 37ler civarında. Ama baş ağrım hala ara ara ateşle beraber yükseliyor. Dua edin hemencecik geçsin. Sizlerde dikkat edin.
ben de kullanıyordum da 2ye çıkardıkMagnezyum da kullanıyorum aslında
Kızlar ya benim göbeğim aşırı büyük neden olabilir
burdaki kadının göbeği gibi
Tekme atınca bazenKızlar hiç vajinanız atıyor gibi bir his oluyor mu?
Çıngırak aldım başka da pek fikrim yok araştırmadımilk 6 ay için hangi oyuncakları almalıyız kızlar?
O zaman tekme atıyor ama ben anlamıyorumTekme atınca bazen
Bilmem attığını net hissediyorum ben öne vurunca plasenta önde olduğu için pek değil amaO zaman tekme atıyor ama ben anlamıyorum
Ben anlamıyorum tekmeyi hep atma hissi oluyor bende günlerdir göbeğimde de düzenli atmalar var ama vajinada olunca tuhaf oluyor boşluğa çekiliyormuşum gibiBilmem attığını net hissediyorum ben öne vurunca plasenta önde olduğu için pek değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?