2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de bı kere yedım, salam ve sosıs cıkarttırdım, bıdaha da canım ıstemedı valla

Katiyen ev pizzası değil (ki annem şahane yapar) iyi pizza yapan yerlerden de değil, market türevi yerlerin dandik pizzalarından yiyesim var Allah'ım sen kurtar

Kızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
Canım acaba magnezyum/kalsiyum eksikliğin mi var ? benim de bi ara kanıyordu hatta dökülüyor gibi hissediyordum. magnezyum ve kalsiyum ikisi bir arada vitamin kullanıyorum gece yatmadan şuan kanama yok. neyden kaynakklıdır bilmiyorum ama aklıma bu geldi

Kızlar ya benim göbeğim aşırı büyük neden olabilir

burdaki kadının göbeği gibi

Bu çifti itici bulan bi ben miyim bu arada göbek yapısal bence ya tamamen bazılarının hiç çıkmıyor ne güzel. Benimde baya var

Bu çifti itici bulan bi ben miyim bu arada göbek yapısal bence ya tamamen bazılarının hiç çıkmıyor ne güzel. Benimde baya var
İtici de çekici de değil bana göre ben zayıfım normalde aşırı göbeğim filan olmaz ayva göbek bile olmuyordu sanki 8 aylık

Ay canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Ben de grip oldum yazlıktayım. Ateşim çıkmadı ama ben klimadan filan diye düşündüm. Hay allah daha okullar açılmadan böyle salgınlar filan göz korkutucu

Kızlar ya benim göbeğim aşırı büyük neden olabilir

burdaki kadının göbeği gibi

Benim de karnım haftama göre büyük, kaç haftalıkken bile bana Marmaray'da, metrobüste yer veriyorlardı Kağan Kocatepe bir videosunda eğer bebek normalse, bir sorun yoksa gerisi önemli değil diyor. Karın iç yapısı, kas dokusu, esnekliği, gaz vs etkiliyormuş büyük veya küçüklüğü. Çoğunluğu yapısal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…