- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.981
BendeBugun hıc para harcamadım
Migros da oluyor ya sadece şeffaf kaplı ondan al ye ama sucuk salamsızKatiyen ev pizzası değil (ki annem şahane yapar) iyi pizza yapan yerlerden de değil, market türevi yerlerin dandik pizzalarından yiyesim var Allah'ım sen kurtar
Normal süt te gelebilirKızlar benim meme hassasiyetim inanılmaz arttı. Nasıl acıyor yanıyor anlatamam. Sabah denizden sızlaya sızlaya geldim. Yara olmuş gibi acısı var normal mi ya şimdiden bu kadar?
bebeğin hıçkırığıda olabilir bir ihtimal ben bugün baya aşağıda hissettim ilk defa kalp atışı gibiKızlar hiç vajinanız atıyor gibi bir his oluyor mu?
Evet aşağıda oluyor herhalde o an diye düşünüyorumKızlar hiç vajinanız atıyor gibi bir his oluyor mu?
Senin hafta biraz erken o yüzden evet değişik oluyor güçlü tekmeleri mesela yeni yeni hissediyorum 30a gelince düşünemiyorumBen anlamıyorum tekmeyi hep atma hissi oluyor bende günlerdir göbeğimde de düzenli atmalar var ama vajinada olunca tuhaf oluyor boşluğa çekiliyormuşum gibi
Evet tekme atınca oluyorTekme atınca bazen
Acaba bu sipalar bize 30 hafta nasıl atacak daha güçlü oluyormuşEvet tekme atınca oluyor
30 heralde çıktı cikicak diye beklerizAcaba bu sipalar bize 30 hafta nasıl atacak daha güçlü oluyormuş
Bir şekilde bu isteğime uygun bir çıkış bulacağımMigros da oluyor ya sadece şeffaf kaplı ondan al ye ama sucuk salamsız
Cingirakli corap ve bileklikler; su hayvan sesleri cikaran minik piyanolar, ilk zeka kartlari cok ilgilerini cekiyorilk 6 ay için hangi oyuncakları almalıyız kızlar?
Canım genelde pusete takılan çıngıraklı şeyler güzel oluyor ama kesin bilimsel bi açıklaması vardır yanlış bişey söylemiş olabilirim.ilk 6 ay için hangi oyuncakları almalıyız kızlar?
Benim de aynı şekilde haftalardır. Dokunmadigim müddetçe çok acısı/sızısı yok ama hafif kızarıklık ve kılcal damar belirginleşmesi var. Arkadaşım aile hekimliğinde ebe. Geçen ona gösterdim, süt kanalları dolmaya başladığı için olması çok normal ama senin biraz erken başlamış. Ağrı/ateş/ciddi rahatsızlık verme gibi şeyler yaşarsan mutlaka doktora göster dedi. Sizi de çok rahatsız ediyorsa bir doktora gösterin isterseniz.Kızlar benim meme hassasiyetim inanılmaz arttı. Nasıl acıyor yanıyor anlatamam. Sabah denizden sızlaya sızlaya geldim. Yara olmuş gibi acısı var normal mi ya şimdiden bu kadar?
Kızlar ben hamileliğim 10-12. Haftalarındaydı sanırım bi anda meme ucumdan ipince böyle ip gibi bi uç daha çıktı ve kıpkırmızıydı. Göğüslerim de bi anda çok dolu dolu olmuştı. O hafta kontrolüm vardı doktora bahsettim. Müsade edersen bi muayene edebilir miyim dedi. Neyse bi baktı dedi ki burda süt damarın tıkanmış o da enfeksiyon yapmış kendine yeni bi yol yapmış bi de ordan. İğneyle süt damarını açmaya çalıştı 2-3 kez batırdı. Pansuman yaptı sonra o diğer çıkan ucun kızarıklığı geçtiBenim de aynı şekilde haftalardır. Dokunmadigim müddetçe çok acısı/sızısı yok ama hafif kızarıklık ve kılcal damar belirginleşmesi var. Arkadaşım aile hekimliğinde ebe. Geçen ona gösterdim, süt kanalları dolmaya başladığı için olması çok normal ama senin biraz erken başlamış. Ağrı/ateş/ciddi rahatsızlık verme gibi şeyler yaşarsan mutlaka doktora göster dedi. Sizi de çok rahatsız ediyorsa bir doktora gösterin isterseniz.
Benim bugün tişört değişince acıyordu. Duş aldım iyi geldi. Bide ben süt aktığını farketmiyorum ama sonra kuruduğunu görüyorumBenim de aynı şekilde haftalardır. Dokunmadigim müddetçe çok acısı/sızısı yok ama hafif kızarıklık ve kılcal damar belirginleşmesi var. Arkadaşım aile hekimliğinde ebe. Geçen ona gösterdim, süt kanalları dolmaya başladığı için olması çok normal ama senin biraz erken başlamış. Ağrı/ateş/ciddi rahatsızlık verme gibi şeyler yaşarsan mutlaka doktora göster dedi. Sizi de çok rahatsız ediyorsa bir doktora gösterin isterseniz.
Ben bugün göğüs kalkabı ile multivitabin aldım gitti paracıklqrBugun hıc para harcamadım
Oooo çok iyi fiyata gelmiş benim 24 lü 370 e gelmiştiN11 ganimetleri geldi sapasaglam sktsi 08/2025
24 paketi 260 tlye geldi çok çok iyi
İlk üye olunca güzel kupon veriyor ya n11 onlarla almıştım o yüzden bir de sendin sanırım indirime girdiğini söylemiştin sagolasinOooo çok iyi fiyata gelmiş benim 24 lü 370 e gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?