2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar benim meme hassasiyetim inanılmaz arttı. Nasıl acıyor yanıyor anlatamam. Sabah denizden sızlaya sızlaya geldim. Yara olmuş gibi acısı var normal mi ya şimdiden bu kadar?
Normal süt te gelebilir
Kızlar hiç vajinanız atıyor gibi bir his oluyor mu?
bebeğin hıçkırığıda olabilir bir ihtimal ben bugün baya aşağıda hissettim ilk defa kalp atışı gibi

Ben anlamıyorum tekmeyi hep atma hissi oluyor bende günlerdir göbeğimde de düzenli atmalar var ama vajinada olunca tuhaf oluyor boşluğa çekiliyormuşum gibi
Senin hafta biraz erken o yüzden evet değişik oluyor güçlü tekmeleri mesela yeni yeni hissediyorum 30a gelince düşünemiyorum

Kızlar benim meme hassasiyetim inanılmaz arttı. Nasıl acıyor yanıyor anlatamam. Sabah denizden sızlaya sızlaya geldim. Yara olmuş gibi acısı var normal mi ya şimdiden bu kadar?
Benim de aynı şekilde haftalardır. Dokunmadigim müddetçe çok acısı/sızısı yok ama hafif kızarıklık ve kılcal damar belirginleşmesi var. Arkadaşım aile hekimliğinde ebe. Geçen ona gösterdim, süt kanalları dolmaya başladığı için olması çok normal ama senin biraz erken başlamış. Ağrı/ateş/ciddi rahatsızlık verme gibi şeyler yaşarsan mutlaka doktora göster dedi. Sizi de çok rahatsız ediyorsa bir doktora gösterin isterseniz.

Kızlar ben hamileliğim 10-12. Haftalarındaydı sanırım bi anda meme ucumdan ipince böyle ip gibi bi uç daha çıktı ve kıpkırmızıydı. Göğüslerim de bi anda çok dolu dolu olmuştı. O hafta kontrolüm vardı doktora bahsettim. Müsade edersen bi muayene edebilir miyim dedi. Neyse bi baktı dedi ki burda süt damarın tıkanmış o da enfeksiyon yapmış kendine yeni bi yol yapmış bi de ordan. İğneyle süt damarını açmaya çalıştı 2-3 kez batırdı. Pansuman yaptı sonra o diğer çıkan ucun kızarıklığı geçti

Benim bugün tişört değişince acıyordu. Duş aldım iyi geldi. Bide ben süt aktığını farketmiyorum ama sonra kuruduğunu görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…