- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.001
Tecrübeli anneler daha sağlıklı bilgi verebilir tanı ama ben normalde de âdet öncesinde benzer sızıları yaşadığım için şu an 75'ten 90'a çıkan memelerimde dokununca hissettiğim acı/sızı bana çok tanıdık.Benim bugün tişört değişince acıyordu. Duş aldım iyi geldi. Bide ben süt aktığını farketmiyorum ama sonra kuruduğunu görüyorum
Şuan var bannerda yer alıyor ama kupon kodu ne bilmiyorum , ben gene kullanmamak üzere yükledim :)N11 kuponu var mi kızlar bilginiz mi var mi ateşolcer alcamda
Benim sürekli vardı bu sorun diş eylerim hassas, ama evet eksikmiş magnezyum falanda verdi doktor ama gün aşırı aşıyorum çünkü İshal yapıyorCanım acaba magnezyum/kalsiyum eksikliğin mi var ? benim de bi ara kanıyordu hatta dökülüyor gibi hissediyordum. magnezyum ve kalsiyum ikisi bir arada vitamin kullanıyorum gece yatmadan şuan kanama yok. neyden kaynakklıdır bilmiyorum ama aklıma bu geldi
Ordaki tam miktar var mı sepette mesela 350 bir kuruş eksik olsa bile olmuyorKızlar kuponlarıma bakınca bu kuponlar var sepette kullanamiyorum göstermiyor kategori de uyuyor neden böyle bilen var mi
Benim aylardır hassas acıyor sızlıyor ama bugün çok değişikti mayo ve deniz etkilemiş olabilir diye düşünüyorum dokunmadan sızım sızımdı,sanki yaraya tuz basıyormuş gibi, krem rahatlattı birazBenim de aynı şekilde haftalardır. Dokunmadigim müddetçe çok acısı/sızısı yok ama hafif kızarıklık ve kılcal damar belirginleşmesi var. Arkadaşım aile hekimliğinde ebe. Geçen ona gösterdim, süt kanalları dolmaya başladığı için olması çok normal ama senin biraz erken başlamış. Ağrı/ateş/ciddi rahatsızlık verme gibi şeyler yaşarsan mutlaka doktora göster dedi. Sizi de çok rahatsız ediyorsa bir doktora gösterin isterseniz.
Çok geçmiş olsunBenim aylardır hassas acıyor sızlıyor ama bugün çok değişikti mayo ve deniz etkilemiş olabilir diye düşünüyorum dokunmadan sızım sızımdı,sanki yaraya tuz basıyormuş gibi, krem rahatlattı biraz
Benim de aynı 75ten 90a çıktı popo da bir o kadar arttıTecrübeli anneler daha sağlıklı bilgi verebilir tanı ama ben normalde de âdet öncesinde benzer sızıları yaşadığım için şu an 75'ten 90'a çıkan memelerimde dokununca hissettiğim acı/sızı bana çok tanıdık.Aşırı bir rahatsızlık da vermiyor henüz, âdet öncesinde aynı dediğiniz gibi tişört bile acitabiliyordu beni. Hiç süt akması/gelmesi durumum olmadı şimdiye kadar. Nasıl bir şey şimdilik bilmiyorum
Benim bol tişörtlerim ve bir elbisem hariç iç -dış hiçbir kıyafetim artık olmuyor. Tüm doktor kontrol ve muayenelerime o elbisemle gidiyorumBenim de aynı 75ten 90a çıktı popo da bir o kadar arttıkıyafetlerimi giyerken aşırı zorlanıyorum önceden böyle ufacık yere oturunca sığardim şimdi totomun bir kısmı geliyor
Bende eşimin tişörtlerini giyiyorum sürekliBenim bol tişörtlerim ve bir elbisem hariç iç -dış hiçbir kıyafetim artık olmuyor. Tüm doktor kontrol ve muayenelerime o elbisemle gidiyorumGenelde yatış hâlinde olunca su an tam bedenimi de kestiremiyorum bir tayt, pantolon alayım. Bu gidişle yine değişecek bedenim, havalar da serinlesin birkaç şey alırım diye diye bugünlere kadar geldim Evde de annemin eski, gevşemiş pijama altlarıyla hayatıma devam ediyorum
Benım de yarın 1000lıradan fazla gıdıcek vitamınler alıncakBen bugün göğüs kalkabı ile multivitabin aldım gitti paracıklqr
Evet canim fazlası bile varOrdaki tam miktar var mı sepette mesela 350 bir kuruş eksik olsa bile olmuyor
Dün aynısı bana da oldu alamadım hata veriyor bazen saçma şekildeEvet canim fazlası bile var
32 bedenden 36 bedene cikinca 1-2 elbisem oluyor sadece. Yaz basinda aldigim hamile sortlari ve esimin tisortleri evde yetiyor. Hava sogumaya baslayinca evdeki esofman altlari taytlar hicbiri olmayacak. Genelde yatmakla gececegi icin cok fazla bi sey almam sanirimBenim bol tişörtlerim ve bir elbisem hariç iç -dış hiçbir kıyafetim artık olmuyor. Tüm doktor kontrol ve muayenelerime o elbisemle gidiyorumGenelde yatış hâlinde olunca su an tam bedenimi de kestiremiyorum bir tayt, pantolon alayım. Bu gidişle yine değişecek bedenim, havalar da serinlesin birkaç şey alırım diye diye bugünlere kadar geldim Evde de annemin eski, gevşemiş pijama altlarıyla hayatıma devam ediyorum
Hala popomu ve gobegimin boyutunu idrak edemedim. Onceden ufacik yerlerden gecebilirken, simdi gecebilecegimi saniyorum, ya popo ya gobek takiliyorBenim de aynı 75ten 90a çıktı popo da bir o kadar arttıkıyafetlerimi giyerken aşırı zorlanıyorum önceden böyle ufacık yere oturunca sığardim şimdi totomun bir kısmı geliyor
Evet bu benHala popomu ve gobegimin boyutunu idrak edemedim. Onceden ufacik yerlerden gecebilirken, simdi gecebilecegimi saniyorum, ya popo ya gobek takiliyor
Şekerim benimde öyle ama bu dönemden sonra çok kilo almayızbugün 25. haftaya girdik tartıda 68i gördüm 63le hamile kalmıştım bir iştahım var anlatamam önce zayıfladım sonra kilo aldım falan kötü hissediyorum hızlı kilo alıyorum diye yedikçe vicdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?