2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim bugün tişört değişince acıyordu. Duş aldım iyi geldi. Bide ben süt aktığını farketmiyorum ama sonra kuruduğunu görüyorum
Tecrübeli anneler daha sağlıklı bilgi verebilir tanı ama ben normalde de âdet öncesinde benzer sızıları yaşadığım için şu an 75'ten 90'a çıkan memelerimde dokununca hissettiğim acı/sızı bana çok tanıdık. Aşırı bir rahatsızlık da vermiyor henüz, âdet öncesinde aynı dediğiniz gibi tişört bile acitabiliyordu beni. Hiç süt akması/gelmesi durumum olmadı şimdiye kadar. Nasıl bir şey şimdilik bilmiyorum

Kızlar kuponlarıma bakınca bu kuponlar var sepette kullanamiyorum göstermiyor kategori de uyuyor neden böyle bilen var mi

Eklentiler

• Screenshot_20230831-205209_n11.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 35
Benim sürekli vardı bu sorun diş eylerim hassas, ama evet eksikmiş magnezyum falanda verdi doktor ama gün aşırı aşıyorum çünkü İshal yapıyor

Benim aylardır hassas acıyor sızlıyor ama bugün çok değişikti mayo ve deniz etkilemiş olabilir diye düşünüyorum dokunmadan sızım sızımdı,sanki yaraya tuz basıyormuş gibi, krem rahatlattı biraz

Benim de aynı 75ten 90a çıktı popo da bir o kadar arttı kıyafetlerimi giyerken aşırı zorlanıyorum önceden böyle ufacık yere oturunca sığardim şimdi totomun bir kısmı geliyor

Benim de aynı 75ten 90a çıktı popo da bir o kadar arttı kıyafetlerimi giyerken aşırı zorlanıyorum önceden böyle ufacık yere oturunca sığardim şimdi totomun bir kısmı geliyor
Benim bol tişörtlerim ve bir elbisem hariç iç -dış hiçbir kıyafetim artık olmuyor. Tüm doktor kontrol ve muayenelerime o elbisemle gidiyorum Genelde yatış hâlinde olunca su an tam bedenimi de kestiremiyorum bir tayt, pantolon alayım. Bu gidişle yine değişecek bedenim, havalar da serinlesin birkaç şey alırım diye diye bugünlere kadar geldim Evde de annemin eski, gevşemiş pijama altlarıyla hayatıma devam ediyorum

Bende eşimin tişörtlerini giyiyorum sürekli şu tişörtüm nerde diyor bakıyor üstümde

32 bedenden 36 bedene cikinca 1-2 elbisem oluyor sadece. Yaz basinda aldigim hamile sortlari ve esimin tisortleri evde yetiyor. Hava sogumaya baslayinca evdeki esofman altlari taytlar hicbiri olmayacak. Genelde yatmakla gececegi icin cok fazla bi sey almam sanirim

Hala popomu ve gobegimin boyutunu idrak edemedim. Onceden ufacik yerlerden gecebilirken, simdi gecebilecegimi saniyorum, ya popo ya gobek takiliyor

Kızlar eşim tutturdu 7.5-8 aylıkken artık yalnız kalmaman lazım bayılırsjn düşersin falan filan ya kv gelecekmis ya da biz gidecekmisiz bende kabul etmedim diyor bir şey olursa görüşürüz o zaman ben o kadar rahatım maşallah onların yanına gitsem böyle olmaz bir de hakların da o kadar şeyler duydum ki kim duysa ağzı açık kalır soğudum gitmek istemiyorum bunu eşimde bilmediği için zorluyor beni sinir ediyor

Şekerim benimde öyle ama bu dönemden sonra çok kilo almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…