- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.021
25. Hafta icin 5 kilo normal degil mi? Hamileyken kilo alsak bile bebek 1 yasina geldiginde aldigimjz kilolarin cogunu vermis olacagizbugün 25. haftaya girdik tartıda 68i gördüm 63le hamile kalmıştım bir iştahım var anlatamam önce zayıfladım sonra kilo aldım falan kötü hissediyorum hızlı kilo alıyorum diye yedikçe vicdan yapıyorum
Tarak ebebkten aldım tırnak makası da wee baby de set vardı onu aldımKızlar bebek tarağı , tırnak makası gibi ürünlerde ne tercih ettiniz ?
Eğer herhangi bir sağlık sorunu, doktorunuzun özellikle uyarısı, gebelik şekeri vs gibi bir durumunuz yoksa kiloyu kafanıza takmayın, doğumdan sonra verirsiniz. İştahımızın daha açık olduğu bir dönem sonuçta. Takriben 5 kilo gayet iyi bir artış, fazla değil.bugün 25. haftaya girdik tartıda 68i gördüm 63le hamile kalmıştım bir iştahım var anlatamam önce zayıfladım sonra kilo aldım falan kötü hissediyorum hızlı kilo alıyorum diye yedikçe vicdan yapıyorum
Ben 9 kilo aldım bence takma zaten hepsi gidecek O ofsistimciddenEğer herhangi bir sağlık sorunu, doktorunuzun özellikle uyarısı, gebelik şekeri vs gibi bir durumunuz yoksa kiloyu kafanıza takmayın, doğumdan sonra verirsiniz. İştahımızın daha açık olduğu bir dönem sonuçta. Takriben 5 kilo gayet iyi bir artış, fazla değil.
gerçekten mi bana hep asıl kilo son aylarda alınıyor dedilerŞekerim benimde öyle ama bu dönemden sonra çok kilo almayız
inşallahBen 9 kilo aldım bence takma zaten hepsi gidecek O ofsistimcidden
Aman şimdi kilo almayacak da ne zaman alacam zaten doğumdan sonra yoğun tempo olacak gider hiç takmagerçekten mi bana hep asıl kilo son aylarda alınıyor dediler
inşallahben biraz da çevremden body shaming görüyorum ondan daha fazla takıyorum herhalde
hadi bakalım ya biraz daha zayıf hamile kalsaymışım keşkeAman şimdi kilo almayacak da ne zaman alacam zaten doğumdan sonra yoğun tempo olacak gider hiç takma
Ben de kesinlikle buna pişmanım. Son 6 7 ayda bi 5 kilo falan alıp sonrasında hamile kaldım . O kiloyu almadan kalsam çok İyiymişhadi bakalım ya biraz daha zayıf hamile kalsaymışım keşke
Canım doktora mutlaka git. Ciğerlerine inen bir enfeksiyon varsa ilaçsız geçmesi hamilelikte zor gibi. Enfeksiyon çocuk için daha tehlikeli. Hem bize de yazık ben de şuan öyleyim. Öksürürken bırak kusmayı bazen altıma kaçırıyorumkızlar size bişey danışmak istiyorum. benim bi haftadır geçmek bilmeyen bi öksürüğüm var ama öyle böyle değil baya ciğerlerden geliyo zorluyo da beni. geçen hafta bi çok fena kustmuştum boğazım çok acıdı ondan sonra bikaç gün sürdü ağrısı sonra da öksürüğe döndü. ne yapmam lazımbazen gıcık tutuyo öksürmekten karnım ağrıyo. bazen de öksürürken kusuyorum yanlışlıkla.
Ben de önce kış sonra ramazan derken çok güzel kilo almıştım, ramazandan sonra spora başlayacaktım güyahadi bakalım ya biraz daha zayıf hamile kalsaymışım keşke
Kızlar bu alt açma çok açık renk değil mi çabuk kirlenir gibi geldi bana başka desenler bekliyorum o yüzden alanlar sizce nasıl?İkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.link.dolap.com
Alt açma bunu mu aldınız kızlar güzel miydi içinde ne var biri beni aydınlatabilir mi
Seyreltilmiş sirkeli su ile temizlen canım. O iyi gelecektir.Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu batağına bende düştüm, dün ağda yaptırmıştım yağı fln derken orada olduğunu düşünüyorum, hemen antibiyotige gecmesem bol suyla gecirebilir miyim kendim dikkat ederek, olanlar hep ilacla mi geçirdi
İkea kargo on numaraİnternetten iki kez vivense marka tv 0nitesi ve masa aldım ikisi de kırık geldi kargoyla alakalı bizlik durum yok dediler iade edene kadar kaç gün uğraştık o yüzden korkuyorum açıkçası artık bu tür şeyleri İnternet alışverişiyle almaya. Ama dediğin gibi olursa ordan alırım yani ikea kaliteli bir marka
Evet @hamuroutletDolaptan mi aldın sende bu hamurun alt açma şeysini bende bir bakayım link var mı sana zahmet
Doğru diyorsun valla şimdiden benim ailem benimle dalga geçiyor işte zeynep in çocuğu doğsa bize sevdirmez opturmez bende şakayla karışık opturmem tabi diyorum . Eşim benden beter diyor kimse cocuguma dokunmasın öpmesin bakalım nolcak
Trendyolda içinin fotoğrafları var canım. Dolapta da @hamuroutlet ya da @hediyelikoutlett sayfalarına bakabilirsin ben birinden organizer ve alt açma diğerinden battaniye aldım ikisi de gayet güzel geldi. Hatta ben aldığımda daha uygundu zamlandırdılar duyuldukça
Yumuşak diş fırçası al. Ama sensodyn yumuşak bile kazık gibi sakın onu alma. Colgate sanırım siyah bir tane var yumuşacıkKızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
Burun kanaması bahar alerjisi kaynaklı olabilirYok canım önceden kullanıyordum 12. Haftadan itibaren bıraktım
evet canım 40ından sonra daha sürdürülebilir olur muhtemelen o zaman başlarımKızlar bebecikler doğunca uyku rutini yapacak mısınız? Mesela her gün yıkamak, karına yağ masajı yapmak gibi.
Canım çok teşekkür ederim şuan daha iyi gibiyim. Dualar kabul oluyor inşallah. Ciğerlerime inmeden öksürükle atıyorum. Antibiyotik kullanıyorum ve baş ağrısı için parol. İlaç etkisi geçince tekrar yükseliyor her şey ama geçecek inşallah. Evet okullar açılmadan korkutucu ama bağışıklık kazandım diye kendimi avutuyorum ben deAy canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Ben de grip oldum yazlıktayım. Ateşim çıkmadı ama ben klimadan filan diye düşündüm. Hay allah daha okullar açılmadan böyle salgınlar filan göz korkutucu
Keçi sütlü mama çünkü golden goat besleyici özelliği güzel.Benim bi arkadasim enfamil kullandi cok iyiyimis zart zurt ama baktim turkiyede yok galiba. Bi de golden goat anne sutune en yakın die biliyorum ama cok bi fikrim yok
Evet bende öyle düşünüyorum. Göbeği düşmeden banyo yaptırılıyor mu ?evet canım 40ından sonra daha sürdürülebilir olur muhtemelen o zaman başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?