2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
25. Hafta icin 5 kilo normal degil mi? Hamileyken kilo alsak bile bebek 1 yasina geldiginde aldigimjz kilolarin cogunu vermis olacagiz

Eğer herhangi bir sağlık sorunu, doktorunuzun özellikle uyarısı, gebelik şekeri vs gibi bir durumunuz yoksa kiloyu kafanıza takmayın, doğumdan sonra verirsiniz. İştahımızın daha açık olduğu bir dönem sonuçta. Takriben 5 kilo gayet iyi bir artış, fazla değil.

Ben 9 kilo aldım bence takma zaten hepsi gidecek O ofsistimcidden

gerçekten mi bana hep asıl kilo son aylarda alınıyor dediler

inşallah ben biraz da çevremden body shaming görüyorum ondan daha fazla takıyorum herhalde
Aman şimdi kilo almayacak da ne zaman alacam zaten doğumdan sonra yoğun tempo olacak gider hiç takma

hadi bakalım ya biraz daha zayıf hamile kalsaymışım keşke
Ben de kesinlikle buna pişmanım. Son 6 7 ayda bi 5 kilo falan alıp sonrasında hamile kaldım . O kiloyu almadan kalsam çok İyiymiş

Canım doktora mutlaka git. Ciğerlerine inen bir enfeksiyon varsa ilaçsız geçmesi hamilelikte zor gibi. Enfeksiyon çocuk için daha tehlikeli. Hem bize de yazık ben de şuan öyleyim. Öksürürken bırak kusmayı bazen altıma kaçırıyorum

Seyreltilmiş sirkeli su ile temizlen canım. O iyi gelecektir.

İkea kargo on numara
Evet @hamuroutlet

Kızlar sizinde diş etleriniz kanıyor mu? Benim hep kanıyordu ama bu kadar değildi çocuk fırçası alsam acaba daha mı az tahriş eder
Yumuşak diş fırçası al. Ama sensodyn yumuşak bile kazık gibi sakın onu alma. Colgate sanırım siyah bir tane var yumuşacık
Yok canım önceden kullanıyordum 12. Haftadan itibaren bıraktım
Burun kanaması bahar alerjisi kaynaklı olabilir

Kızlar dolaptan sıfır Juno aldım. Almak isteyen varsa dolaba baksın. K Kaskade dediğin gibi hediye gelip hiç kullanılmamış iyi bakmak lazım.

Canım çok teşekkür ederim şuan daha iyi gibiyim. Dualar kabul oluyor inşallah. Ciğerlerime inmeden öksürükle atıyorum. Antibiyotik kullanıyorum ve baş ağrısı için parol. İlaç etkisi geçince tekrar yükseliyor her şey ama geçecek inşallah. Evet okullar açılmadan korkutucu ama bağışıklık kazandım diye kendimi avutuyorum ben de sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Benim bi arkadasim enfamil kullandi cok iyiyimis zart zurt ama baktim turkiyede yok galiba. Bi de golden goat anne sutune en yakın die biliyorum ama cok bi fikrim yok
Keçi sütlü mama çünkü golden goat besleyici özelliği güzel.
Ya Aptamil şekerli diye doktorlar direk onu söylüyor. Bebelerin hoşuna gidiyor çünkü. Sma, hip bunlarda iyi markalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…