2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebek tarağı , tırnak makası gibi ürünlerde ne tercih ettiniz ?
Fulia nin keci kili fircasinin buyuk boyunu aldim ben. 18,5 cm olani. Yumusacik geldi. Hepsi buradada yorumlari iyiydi.

Elektrikli tirnak torpusu alacagim ben, ayrica tirnak makasi da almam lazim sanirim. Onlari daha secmedim.

Evet bende öyle düşünüyorum. Göbeği düşmeden banyo yaptırılıyor mu ?
ya anneme falan kalsa hep yıkamışlar iyice kurularsın bir şey olmaz diyo kaç çocuk büyütmüş hepsini öyle büyütmüş ama drlar yıkamayın diyo bilmiyorum ilk birkaç gün silerim sonra yıkarım düşmese de diyorum

Bugün battaniye vs örmek için puffy ve kadife ip aldım.

E bebek mağaza da hamile eşofman altları 399 dan 199 a düşmüştü. Gri, krem, somon ve siyah rengi vardı baby mom ben beğendim bir tane aldım.

Goon bezler mağazada indirimde idi yüzde 25.
5 numara bile 2.25 e geliyordu tanesi.

L Lmntbrdgi kadının biri Sleepy sarı ekstra almıştı kasada sordum sızdırma yapıyor mu diye. Kadın çocugum beyaz tenli alerjik doğdugundan beri Sleepy kullanıyorum çok memnunum ne pişik ne sızma hiç sorun yaşamadım dedi çocuk da büyüktü yani 1.5 yaş vardır.

Demekki bez kişiden kişiye değişiyor.
Bir de kullanandan kullanana. 12 saat kuru tutar yazıyor diye bekletirsen tabi sızar ya da çok aşırı ishal oldu dar giydi kucakladın taşar bilemedim ya.

Çevrenizde çocuğu olan bez kullanan kim varsa herkes sorsun bence. şansa benim çevremde yok hiç

Şekerim benimde öyle ama bu dönemden sonra çok kilo almayız
Esas kilo tartida bu donemden sonra alinacak cunku bebek surekli kilo alacak katlayarak. 24.haftaya kdr slinan anneye geridi bebege
Kızlar bebecikler doğunca uyku rutini yapacak mısınız? Mesela her gün yıkamak, karına yağ masajı yapmak gibi.
Yess yapicam ama 40i cikinca
Bence soyle bakmak lazim onlar yaptilar doye dogru olmuo cunku onlarin zamanindaki doktor erisimi bebek gelisim bilgisi ile suan bir degil.
Bnm kv de esime 3aylikken havuc suyu vermis mesela. Hic hastanlamdi dio. Yahu verilmez yani kesin bilgi

Teşekkür ederim yarın gidip bakacağım

Dizi mi anlatıyorsun evde yaşadığın adamımı bacım

Bence soyle bakmak lazim onlar yaptilar doye dogru olmuo cunku onlarin zamanindaki doktor erisimi bebek gelisim bilgisi ile suan bir degil.
Bnm kv de esime 3aylikken havuc suyu vermis mesela. Hic hastanlamdi dio. Yahu verilmez yani kesin bilgi
beslenme vs noktasında katılıyorum ama göbeğinin düşmesi konusunda yaşadığım bir tecrübe var kuzenimin babası dr, kuzenim doğduğunda 10 gün göbeği düşmedi annem artık dinlemeyip yıkadı çocuğun göbeği düştü. o yüzden bir kaç gün içinde düşmesini bekleyip düşmezse yıkarım bence uzun süre yıkanmamakta bebeği rahatsız eder.

Bebek yıkanmaz mı kız her gün yıkayacaksın ki büyüsün

Yıkayın bebişleri Ay şöyle bir rahatlasın minnaklar hastane de mecbur bekliyoruz ama olaki eve geldiğimizilk an Allah izin verirse hemen gelirsek direk bıcı bıcı
Zaten artık doktorların çoğu yıkayabilirsiniz diyor yeter ki iyi kurutun göbek bağını diyorlar

Teşekkür ederim yarın gidip bakacağım
Benim zirkonyum sert fırça kullanınca çok kanar. O yüzden hep yumşak kullanmak zorunda kalıyorum. Çok detaylı temizlemiyor ama kanatmıyor da. Aralar için diş ipim de var üşenmesem keşke her gün yapsam. Sensodyn fırça şansa çok sert çıktı güya yumuşak o şimdi yine kanatıyor. Almışken stoklu alırım bir de. Birini yeni attım evde yine ondan vardı acil lazım oldu yine açmış bulundum. Bende başka yumşak alayım boşu boşuna kanatmayım.

Aslında kanamasından yana sıkıntım olmaz ama midemi bulandırıyor hamile olduğumdan beri, yoksa ay şunu kullanayım bir şey olmaz kafasındayım ama gidip alacağım eğer beğenirsem stok yaparım bende

Kızlar bende çok düşündüm bu hastaneden ilk gelince yıkar miyim diye bence kordona şu degmezse bir şey olmaz bende banyo yaptırmayi düşünüyorum açıkçası

Çiçeğim hafıza tutulan bir davranış yöntemi değil bebek kitap yırttığında bunu uzun belleğe atmaz unutur.
Genelleme yapmaz. İlk etap da hışırtılı, sesli, dokunmatik kitaplar hem temasa açık olduğu için öğrenmenin duyusal kısmına fayda sağlar.
Yaş ilerledikçe kitap tarzı değişir, şekli değişir,amacı değişir. Ben kalıcı bir olumsuzlama kitaba karşı yırtılan bir nesne oluşumunun olacağını düşünmüyorum mesela.
Farkındalık değiştikçe bizde süreci değiştiririz. Bir sorun olmaz gibi düşünüyorum

Zaten artık doktorların çoğu yıkayabilirsiniz diyor yeter ki iyi kurutun göbek bağını diyorlar
Valla kızımı eve getirince yıkadık direk her gün yıkamaya devam ettik zaten göbek bağı dezenfekte ilacı var sıkıyorsun mikrop kapmasını engelliyorsun bölgenin.

Fotoğrafını atabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…