- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.041
Fulia nin keci kili fircasinin buyuk boyunu aldim ben. 18,5 cm olani. Yumusacik geldi. Hepsi buradada yorumlari iyiydi.Kızlar bebek tarağı , tırnak makası gibi ürünlerde ne tercih ettiniz ?
ya anneme falan kalsa hep yıkamışlar iyice kurularsın bir şey olmaz diyo kaç çocuk büyütmüş hepsini öyle büyütmüş ama drlar yıkamayın diyo bilmiyorum ilk birkaç gün silerim sonra yıkarım düşmese de diyorumEvet bende öyle düşünüyorum. Göbeği düşmeden banyo yaptırılıyor mu ?
Kuvozde ilk gunden yaptirmislardi ogluma, sampuan istemislerdi cunku bizdenEvet bende öyle düşünüyorum. Göbeği düşmeden banyo yaptırılıyor mu ?
Esas kilo tartida bu donemden sonra alinacak cunku bebek surekli kilo alacak katlayarak. 24.haftaya kdr slinan anneye geridi bebegeŞekerim benimde öyle ama bu dönemden sonra çok kilo almayız
Yess yapicam ama 40i cikincaKızlar bebecikler doğunca uyku rutini yapacak mısınız? Mesela her gün yıkamak, karına yağ masajı yapmak gibi.
Bence soyle bakmak lazim onlar yaptilar doye dogru olmuo cunku onlarin zamanindaki doktor erisimi bebek gelisim bilgisi ile suan bir degil.ya anneme falan kalsa hep yıkamışlar iyice kurularsın bir şey olmaz diyo kaç çocuk büyütmüş hepsini öyle büyütmüş ama drlar yıkamayın diyo bilmiyorum ilk birkaç gün silerim sonra yıkarım düşmese de diyorum
Teşekkür ederim yarın gidip bakacağımİkea kargo on numara
Evet @hamuroutlet
Yumuşak diş fırçası al. Ama sensodyn yumuşak bile kazık gibi sakın onu alma. Colgate sanırım siyah bir tane var yumuşacık
Burun kanaması bahar alerjisi kaynaklı olabilir
Dizi mi anlatıyorsun evde yaşadığın adamımı bacımBenim robot süpürgem olmasa evimi belediye işçileri temizlik için basardı
Eşim Allah razı olsun çamaşır bulaşık genelde onda . Artık ben evde yoksam bile kendi kendine çamaşır yıkıyor asıyor gece uykusunda beyazları gidip yıkayalım diye sayıklıyor
Ütüsünüde kendi yapıyor hatta sabah 06:30 da uyanıyoruz işe gitmek için kendi ütüsünü yaparken benim kıyafetlerimide ütülüyor
Bide dışarıdan açma poğaça alma sağlıksız yaşıyorsun dedi her sabah işe götürmem için domates salatalık peynirden sandviç yada çokokremli ekmek hazırlıyor
Ben sadece bebeği içimde taşıyorum
Eşim de eşim kocamda kocam
beslenme vs noktasında katılıyorum ama göbeğinin düşmesi konusunda yaşadığım bir tecrübe var kuzenimin babası dr, kuzenim doğduğunda 10 gün göbeği düşmedi annem artık dinlemeyip yıkadı çocuğun göbeği düştü. o yüzden bir kaç gün içinde düşmesini bekleyip düşmezse yıkarım bence uzun süre yıkanmamakta bebeği rahatsız eder.Bence soyle bakmak lazim onlar yaptilar doye dogru olmuo cunku onlarin zamanindaki doktor erisimi bebek gelisim bilgisi ile suan bir degil.
Bnm kv de esime 3aylikken havuc suyu vermis mesela. Hic hastanlamdi dio. Yahu verilmez yani kesin bilgi
Yok canım yaptırılmıyor, bebegı koruyan vernıks tabakası oluyor zaten, gobek dustukten sonra yapılıyor.. 7-10gun ıcınde dusuyormusEvet bende öyle düşünüyorum. Göbeği düşmeden banyo yaptırılıyor mu ?
Bebek yıkanmaz mı kız her gün yıkayacaksın ki büyüsünya anneme falan kalsa hep yıkamışlar iyice kurularsın bir şey olmaz diyo kaç çocuk büyütmüş hepsini öyle büyütmüş ama drlar yıkamayın diyo bilmiyorum ilk birkaç gün silerim sonra yıkarım düşmese de diyorum
acaba artık mezurayla ölçümle mi daha doğru sonuç alırızEsas kilo tartida bu donemden sonra alinacak cunku bebek surekli kilo alacak katlayarak. 24.haftaya kdr slinan anneye geridi bebege
Zaten artık doktorların çoğu yıkayabilirsiniz diyor yeter ki iyi kurutun göbek bağını diyorlarYıkayın bebişleri Ay şöyle bir rahatlasın minnaklar hastane de mecbur bekliyoruz ama olaki eve geldiğimizilk an Allah izin verirse hemen gelirsek direk bıcı bıcı
Benim zirkonyum sert fırça kullanınca çok kanar. O yüzden hep yumşak kullanmak zorunda kalıyorum. Çok detaylı temizlemiyor ama kanatmıyor da. Aralar için diş ipim de var üşenmesem keşke her gün yapsam. Sensodyn fırça şansa çok sert çıktı güya yumuşak o şimdi yine kanatıyor. Almışken stoklu alırım bir de. Birini yeni attım evde yine ondan vardı acil lazım oldu yine açmış bulundum. Bende başka yumşak alayım boşu boşuna kanatmayım.Teşekkür ederim yarın gidip bakacağım
Aslında kanamasından yana sıkıntım olmaz ama midemi bulandırıyor hamile olduğumdan beri, yoksa ay şunu kullanayım bir şey olmaz kafasındayımBenim zirkonyum sert fırça kullanınca çok kanar. O yüzden hep yumşak kullanmak zorunda kalıyorum. Çok detaylı temizlemiyor ama kanatmıyor da. Aralar için diş ipim de var üşenmesem keşke her gün yapsam. Sensodyn fırça şansa çok sert çıktı güya yumuşak o şimdi yine kanatıyor. Almışken stoklu alırım bir de. Birini yeni attım evde yine ondan vardı acil lazım oldu yine açmış bulundum. Bende başka yumşak alayım boşu boşuna kanatmayım.
Hiç düşünmedim ama yaparım galibaKızlar bebecikler doğunca uyku rutini yapacak mısınız? Mesela her gün yıkamak, karına yağ masajı yapmak gibi.
Çiçeğim hafıza tutulan bir davranış yöntemi değil bebek kitap yırttığında bunu uzun belleğe atmaz unutur.Hışırtıli şeyler çevirmesi vb evet kazanım olabilir bunun için hışırtıli desenli çok güzel bir oyuncak aldım ama kitaplsr bence ağza götürülen oynanan kategorisinde olmamalı belli şeylerin sabit işlevleri olmalı diye düşünüyorumgünün her saatinde ya da canı sıkıldığında ya da bir yere giderken al sana hisirtili kitap al bakalım sana sesli kitap olayını sevmiyorum bu tip öğrenmeler 15. Günden sonra başlıyor oradaki kitap olayı 2. Aya kadar temel güveninin bir parçası olmalı kitap geldi anne geldi annenin kucağında beraber baktık demek ki kitap sevilebilecek bir şey bu söylediğimo de pavlovun deneyinden yola çıkarak klâsik koşullanma baglaminda davranış oluşturma şeklinde bakıyorum basettigim karton kitabı yırttı diğer kitaplarda yırtılmaz düşüncesi eğitim bilimlerinin ana konularından birisi zaten çocuk koyunu görür beyaz ve tüylü bu bir koyun koyunun melemesini duyar demek beyaz ve tüylü şeyler meler beyaz köpek görür köpek havlar aynı deneyim 2 farklı şema oluşur deney bu şekilde başlar bu konuda iki farklı şemasınun oluşmasını istemiyorum ya da bu sesli kitaplar oluyor onları da olumsuz buluyorum. Bebek için aldığım her kitabın ulama sayısına bakarim çünkü bir kitapta ulama sayısı oranı ne kadar fazlaysa çocukta o kadar kelime ve cümle yapısı oluşturur
Valla kızımı eve getirince yıkadık direk her gün yıkamaya devam ettik zaten göbek bağı dezenfekte ilacı var sıkıyorsun mikrop kapmasını engelliyorsun bölgenin.Zaten artık doktorların çoğu yıkayabilirsiniz diyor yeter ki iyi kurutun göbek bağını diyorlar
Fotoğrafını atabilir misinSelam kızlar
Hamurun alt açması ve organizeri geldi.Benden çok eşim bayıldı bir heycanlandı adamben bu kadar güzel beklemiyordum diyo. Defo filan göremedim. Yumşacıktı.Tavsiye edenlere teşekkürler.
D d_g_g çamaşır deterjanı ve bulaşık sabunu bebeğe ne aldın?
@Zeyzey2134 bence alemin delisi desinler kolay süreç geçirmedin başından beri sende çocuğu koru eşinle konuş tembihle.
Uyuzu var covidi var. El alem şapur şupur sevecek diye çocuk hasta olup antibiyotik mi yesin Allah korusun her şey var. Yeni varyant çıkmış kaç ülkede zaten.
Ben hala eve iki öh diyen biri çıksa maske veriyorum ben hamileyim ilaç alamam diye. Kendi öz yeğenim geldi ona da.
Geçen eşimin kuzeni geldi ateşi var gibiydi eşim kızdı hastaydın niye geldin niye haber etmedin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?