- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.061
Neyin?Fotoğrafını atabilir misin
Bana da hiç yer vermiyor vicdansızlar kendim tombişim kesin bunun göbeği var diyolar içindenBenim de karnım haftama göre büyük, kaç haftalıkken bile bana Marmaray'da, metrobüste yer veriyorlardıKağan Kocatepe bir videosunda eğer bebek normalse, bir sorun yoksa gerisi önemli değil diyor. Karın iç yapısı, kas dokusu, esnekliği, gaz vs etkiliyormuş büyük veya küçüklüğü. Çoğunluğu yapısal yani
Hiçbir sey olmaz böyle diye diye bize oraya buraya mahkum ediyorlar sadece.Kızlar eşim tutturdu 7.5-8 aylıkken artık yalnız kalmaman lazım bayılırsjn düşersin falan filan ya kv gelecekmis ya da biz gidecekmisiz bende kabul etmedim diyor bir şey olursa görüşürüz o zamanben o kadar rahatım maşallah onların yanına gitsem böyle olmaz bir de hakların da o kadar şeyler duydum ki kim duysa ağzı açık kalır soğudum gitmek istemiyorum bunu eşimde bilmediği için zorluyor beni sinir ediyor
Bunu örnek olsun diye attım bende beğenmedim zaten bu rengi mavi filli var onu alcam insallahKızlar bu alt açma çok açık renk değil mi çabuk kirlenir gibi geldi bana başka desenler bekliyorum o yüzden alanlar sizce nasıl?
Hahaha sesli güldüm buna çok mantıklıKızlar niye bu kadar acil yıkama isteği duyuyosunuz bebeği, risk almasına degmez on gün dursun ne var , gelen misafirlere pis daha yıkanmadı almayın kucağınıza deriz
Pis mi kalsın yavrumuzKızlar niye bu kadar acil yıkama isteği duyuyosunuz bebeği, risk almasına degmez on gün dursun ne var , gelen misafirlere pis daha yıkanmadı almayın kucağınıza deriz
adı ne canım ilacınValla kızımı eve getirince yıkadık direk her gün yıkamaya devam ettik zaten göbek bağı dezenfekte ilacı var sıkıyorsun mikrop kapmasını engelliyorsun bölgenin.
Simdi ben cok bilmedigim icin canim bbf im cocoomun da doktoruna yazdim kendisi docent cocuk doktorudur rahattir bi de pimoirikli bi tip degil 2de cocugu var bakim ne diycekbeslenme vs noktasında katılıyorum ama göbeğinin düşmesi konusunda yaşadığım bir tecrübe var kuzenimin babası dr, kuzenim doğduğunda 10 gün göbeği düşmedi annem artık dinlemeyip yıkadı çocuğun göbeği düştü. o yüzden bir kaç gün içinde düşmesini bekleyip düşmezse yıkarım bence uzun süre yıkanmamakta bebeği rahatsız eder.
Ben ilk bastan beri mezura ile olcuyorum gobek buyuyoacaba artık mezurayla ölçümle mi daha doğru sonuç alırız
Uyku rutini falan yapmayacaz iki saatte emzirecez. Uyanmayacaklar topuğunu sıkacaz rahatsız edecez uyansınlar diye.Kızlar bebecikler doğunca uyku rutini yapacak mısınız? Mesela her gün yıkamak, karına yağ masajı yapmak gibi.
Hamurdan aldığın organizeriNeyin?
Unuttum da bulurum ben ismini sprey şeklinde oluyor tatlımadı ne canım ilacın
Şimdi tırnak törpüsü varmış bebekler için pilli galiba çok mennun kullananlar.Kızlar bebek tarağı , tırnak makası gibi ürünlerde ne tercih ettiniz ?
ben de böyle düşünüyorum o kadar süre bekletemem ben 10 gün yıkanmasam sıkıntıdan isilik atarımPis mi kalsın yavrumuzSen 10 gün yıkanma dan durabilirmisin bebiş
bebek tırnak bakımında bir sorum var kızlar ben tırnak yatağı uzun insanların ellerine bayılırım kendiminki kısacıktır. acaba sadece ucundan ucundan törpüleyip tırnak yatağının uzun olmasını sağlayabilir miyiz? deneyimli anaların yorumlarını bekliyorum.Kızlar bebek tarağı , tırnak makası gibi ürünlerde ne tercih ettiniz ?
Genetiktir o baciko. Büyüsün güzellik merkezi ile çözeriz işi üzülme senben de böyle düşünüyorum o kadar süre bekletemem ben 10 gün yıkanmasam sıkıntıdan isilik atarımilk iki üç gün verniksten ötürü yıkamam bebeğin cildi ve sağlığı için çok kıymetli.
bebek tırnak bakımında bir sorum var kızlar ben tırnak yatağı uzun insanların ellerine bayılırım kendiminki kısacıktır. acaba sadece ucundan ucundan törpüleyip tırnak yatağının uzun olmasını sağlayabilir miyiz? deneyimli anaların yorumlarını bekliyorum.
Ben canım sıkıldıkça hemen girerim duşa hiç üşenmem bayılırım suya ama bebeğin göbeği enfeksiyon kaptı diyenleri çok duyuyorm hic riske atamam, pamuklarla silerim yavrumu herhaldePis mi kalsın yavrumuzSen 10 gün yıkanma dan durabilirmisin bebiş
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende muzdaribim bu konudan tırnaklarımı yeme sorunum var, seninde var mıydı ondan mı küçük kaldi acaba diye düşünüyorum, çocuklardan bile küçüktür benimde. Bide çocuğum benden görüp yemez inşallah cok zor bir ihtimal amabebek tırnak bakımında bir sorum var kızlar ben tırnak yatağı uzun insanların ellerine bayılırım kendiminki kısacıktır. acaba sadece ucundan ucundan törpüleyip tırnak yatağının uzun olmasını sağlayabilir miyiz? deneyimli anaların yorumlarını bekliyorum.
bence genetik kadar kesme şekli de etkili derinden derinden kesince ister istemez kısa oluyor tırnak yatağıGenetiktir o baciko. Büyüsün güzellik merkezi ile çözeriz işi üzülme sen
evet ya ben de yerdim önceden şimdi sadece stresliysem ama düzelmiyor ellerimde küçüktür zaten ama tırnaklarım çocuk tırnağı gibiSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende muzdaribim bu konudan tırnaklarımı yeme sorunum var, seninde var mıydı ondan mı küçük kaldi acaba diye düşünüyorum, çocuklardan bile küçüktür benimde. Bide çocuğum benden görüp yemez inşallah cok zor bir ihtimal ama
ben senin mesajını daha yeni görüyorum ya.. sory beybiKız erkek ? Sana da öneri de bulunalım belki içine sinen olur
Dene o zaman balım tecrübe olurbence genetik kadar kesme şekli de etkili derinden derinden kesince ister istemez kısa oluyor tırnak yatağı
evet ya ben de yerdim önceden şimdi sadece stresliysem ama düzelmiyor ellerimde küçüktür zaten ama tırnaklarım çocuk tırnağı gibieşimde kardeşleri de hiç yemez ama annesi o kadar derinden kesmiş ki onların da tırnak yatakları kısa çirkin duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?