2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana da hiç yer vermiyor vicdansızlar kendim tombişim kesin bunun göbeği var diyolar içinden

Hiçbir sey olmaz böyle diye diye bize oraya buraya mahkum ediyorlar sadece.
Hamilelik hastalık falan değil.
Öyle yani birsey olmuyor fazla abartıyorlar. İlk hamileliğim de bende aynı tufaya düştüm. Bu kez düşmem.
Öyle minnacık sancı da doğum başlamıyor zaten. Bu kez anlarım ben deyip duruyorum.
Kendimi öyle Bi şeye mahkum etmiycem evet kocalarımız bizi düşünüyor farkındayım ama gereksiz bir teklif.

Kızlar bu alt açma çok açık renk değil mi çabuk kirlenir gibi geldi bana başka desenler bekliyorum o yüzden alanlar sizce nasıl?
Bunu örnek olsun diye attım bende beğenmedim zaten bu rengi mavi filli var onu alcam insallah
Kızlar niye bu kadar acil yıkama isteği duyuyosunuz bebeği, risk almasına degmez on gün dursun ne var , gelen misafirlere pis daha yıkanmadı almayın kucağınıza deriz
Hahaha sesli güldüm buna çok mantıklı

Kızlar niye bu kadar acil yıkama isteği duyuyosunuz bebeği, risk almasına degmez on gün dursun ne var , gelen misafirlere pis daha yıkanmadı almayın kucağınıza deriz
Pis mi kalsın yavrumuz Sen 10 gün yıkanma dan durabilirmisin bebiş

Simdi ben cok bilmedigim icin canim bbf im cocoomun da doktoruna yazdim kendisi docent cocuk doktorudur rahattir bi de pimoirikli bi tip degil 2de cocugu var bakim ne diycek
acaba artık mezurayla ölçümle mi daha doğru sonuç alırız
Ben ilk bastan beri mezura ile olcuyorum gobek buyuyo

Kızlar bebecikler doğunca uyku rutini yapacak mısınız? Mesela her gün yıkamak, karına yağ masajı yapmak gibi.
Uyku rutini falan yapmayacaz iki saatte emzirecez. Uyanmayacaklar topuğunu sıkacaz rahatsız edecez uyansınlar diye.
Gazları olacak onunla uğraşacaz. Rutin bizim neyimize bacım hele az büyüsünler bakarız sonra

ben de böyle düşünüyorum o kadar süre bekletemem ben 10 gün yıkanmasam sıkıntıdan isilik atarım ilk iki üç gün verniksten ötürü yıkamam bebeğin cildi ve sağlığı için çok kıymetli.
Kızlar bebek tarağı , tırnak makası gibi ürünlerde ne tercih ettiniz ?
bebek tırnak bakımında bir sorum var kızlar ben tırnak yatağı uzun insanların ellerine bayılırım kendiminki kısacıktır. acaba sadece ucundan ucundan törpüleyip tırnak yatağının uzun olmasını sağlayabilir miyiz? deneyimli anaların yorumlarını bekliyorum.

Genetiktir o baciko. Büyüsün güzellik merkezi ile çözeriz işi üzülme sen

Ben canım sıkıldıkça hemen girerim duşa hiç üşenmem bayılırım suya ama bebeğin göbeği enfeksiyon kaptı diyenleri çok duyuyorm hic riske atamam, pamuklarla silerim yavrumu herhalde tabi bazı şeyleri yolda öğrenicez şimdiden planlamakla olmuyorda bakalım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende muzdaribim bu konudan tırnaklarımı yeme sorunum var, seninde var mıydı ondan mı küçük kaldi acaba diye düşünüyorum, çocuklardan bile küçüktür benimde. Bide çocuğum benden görüp yemez inşallah cok zor bir ihtimal ama

Genetiktir o baciko. Büyüsün güzellik merkezi ile çözeriz işi üzülme sen
bence genetik kadar kesme şekli de etkili derinden derinden kesince ister istemez kısa oluyor tırnak yatağı
evet ya ben de yerdim önceden şimdi sadece stresliysem ama düzelmiyor ellerimde küçüktür zaten ama tırnaklarım çocuk tırnağı gibi eşimde kardeşleri de hiç yemez ama annesi o kadar derinden kesmiş ki onların da tırnak yatakları kısa çirkin duruyo

Dene o zaman balım tecrübe olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…