2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar dolaptan sıfır söylemiştim 750tl ye geldi ve hiç kullanılmamış hususi kokladım bir de yeni kokusu var mı diye eğer almayı düşünüyorsanız dolabı takip edin sürekli

Eklentiler

• 81CBB7CE-50BE-4055-94C1-AC6A4765A898.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar dolaptan sıfır söylemiştim 750tl ye geldi ve hiç kullanılmamış hususi kokladım bir de yeni kokusu var mı diye eğer almayı düşünüyorsanız dolabı takip edin sürekli
Bu ne tam olarak altından sallanıyormu yatakmı yoksa

Kızlar dün HepsiBurada sepette %30 indirimden aldığım Stylo Marka anne bebek çantam geldi
Eşimle ben kalitesini beğendik
Kampanyası devam ederken almayı düşünenlere tavsiye ederim beklediğimden daha şık ve kullanışlı geldi

Eklentiler

• 9998A13B-42D2-4CE2-94F1-ABFEA04FE86E.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 65
Dolap candır bende bir sürü sıfır ürün yakaladım oradan piyasanın 3te 1 fiyatına

Açlık değil ama 1saatlik şekerin 202 yüksek çıkmış. Hastanenin ref değerinin üzerinde mi ?
Ben ikinci bi doktora da danışmanı öneririm. Atıl Yüksel’den randevu alabiliyorsan al istersen. Ya da bütçeni zorlar ise Zeynep kamilde kadın hastalıklarına gözük orada da perinatolog var diye biliyorum.

Sen çok geriden geliyorsun 40 hafta 9 ay 10 gün yapıyor diye biliyorum
Senin şuan imzana göre doğuma 98 gün var yani 3ay 8 gün. 9ay 10 gün den 3ay 8 günü çıkarırsak sen şuan 6ay 2 günlüksün , yani 6ayın doldu :) S Seray94 ile ben biten ayı söylüyoruz. Siz biten değil bir sonrakini söylüyorsunuz o yüzden karışıyor :) bana sorana da ben 6buçuk ay bitti diyorum :)

Nasil yakaliyorsunuz ya ben sanirim aramayi bilmiyorum sıkılıyorum
Ben aklımdaki ürünü aratıyorum filtreden etiketli sıfır olanları listeliyorum ürün kutusu duruyor mu , paketli mi garantisi var mı gibi soruları beğendim ürünlere yöneltiyorum . Satıcı hesabına girip bakıyorum güven veriyor mu puanı yüksek mi
Ben şimdilik hiç aksilik yaşamadım

Eklentiler

• 9E36CE9F-9B54-4D18-95DA-CC381C852112.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 68
Yakın çıkmış bak aynı haftadayız

Ben şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acaba
Kendi satıma göre bakınca doğru gibi duruyor ama bu tabloya girip bakmaya hiç gerek yok sat ne ise üstüne direkt sayın daha kolay olur benim 24.02 sat bugün 06.09 olduğu için 6buçuk ay ediyor (1-2 günün hesabını yapmayalım )

Kızlar şeker taraması testi 1 saatlik 114 çıktı. Doktorum herşey yolunda dedi çok şükür. Böyle yani. Ama onun dışında benim evde bişiler yıkılıp kırılıp döklüyo sabahtan beri hastane ve ev arasında kaldım bide bebekler bence bu glikozu sevmiyo hareketi azaldı çocuğumun

Girilen ay söylenirse zaten 2 ay kaldı doğuma gibi oluyor halbuki daha 3ay var

Süper çok sevindim . Hadi sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…