- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.681
Bu ne tam olarak altından sallanıyormu yatakmı yoksaKızlar dolaptan sıfır söylemiştim 750tl ye geldi ve hiç kullanılmamış hususi kokladım bir de yeni kokusu var mı diyeeğer almayı düşünüyorsanız dolabı takip edin sürekli
Reflü yatağı işteBu ne tam olarak altından sallanıyormu yatakmı yoksa
Dolap candır bende bir sürü sıfır ürün yakaladım oradan piyasanın 3te 1 fiyatınaKızlar dolaptan sıfır söylemiştim 750tl ye geldi ve hiç kullanılmamış hususi kokladım bir de yeni kokusu var mı diyeeğer almayı düşünüyorsanız dolabı takip edin sürekli
Arkadaşlarım bir kaç kere sipariş vermiş ya aynısı gelmemiş ya da gondermemisler bende korkuyorum o yüzdenDolap candır bende bir sürü sıfır ürün yakaladım oradan piyasanın 3te 1 fiyatına
Açlık değil ama 1saatlik şekerin 202 yüksek çıkmış. Hastanenin ref değerinin üzerinde mi ?Endokrinci şeker kesin var demedi takip yapacak.
Tiroide bakacak.
Yüksek kilo hastalarda veriyormuş insilin.
Ailede şeker hikayesi vs ben istediği kriterleri sağlayamadımvalla birşeyler anlattı ama ordan mutlu ayrılmadım
Kafayı yedirdi resmen bana.
Elime bir liste verdi bakalım. 1700 kalori onu yersem şekerim kaç çıkar kim bilir.
Reflü yatağı canımBu ne tam olarak altından sallanıyormu yatakmı yoksa
Bundan sonra takip edicem sık sık, yoksa iflas edeceğizDolap candır bende bir sürü sıfır ürün yakaladım oradan piyasanın 3te 1 fiyatına
Nasil yakaliyorsunuz ya ben sanirim aramayi bilmiyorum sıkılıyorumDolap candır bende bir sürü sıfır ürün yakaladım oradan piyasanın 3te 1 fiyatına
Arama yerine bebek şeylerini yaz eksik ne varsa çoğu kapalı paket tırnak makası ıvır zıvır bir sürü şey satıyorNasil yakaliyorsunuz ya ben sanirim aramayi bilmiyorum sıkılıyorum
Senin şuan imzana göre doğuma 98 gün var yani 3ay 8 gün. 9ay 10 gün den 3ay 8 günü çıkarırsak sen şuan 6ay 2 günlüksün , yani 6ayın doldu :) S Seray94 ile ben biten ayı söylüyoruz. Siz biten değil bir sonrakini söylüyorsunuz o yüzden karışıyor :) bana sorana da ben 6buçuk ay bitti diyorum :)Sen çok geriden geliyorsun40 hafta 9 ay 10 gün yapıyor diye biliyorum
Ben aklımdaki ürünü aratıyorum filtreden etiketli sıfır olanları listeliyorum ürün kutusu duruyor mu , paketli mi garantisi var mı gibi soruları beğendim ürünlere yöneltiyorum . Satıcı hesabına girip bakıyorum güven veriyor mu puanı yüksek miNasil yakaliyorsunuz ya ben sanirim aramayi bilmiyorum sıkılıyorum
Yakın çıkmış bak aynı haftadayız26+4 günlük 945 gr olmuş... Boyunu sormayı unuttum
Bebeğe dair herşey çok iyi bu sefer yüzünü de net gördük aynı küçük oğlumuza benziyor kimse heveslenmeyecek bana benzeyecek diye bizden en küçük abisinin kopyası gibi
Gelelim kötü haberlere kötü de değil aslında
Detaylıya gittiğim doktor da amniyo sıvısı fazla demişti kendi doktorumda fazla ama dedi şuan korkulacak birşey yok orta çoklukta dedi.. Şeker ölçümü istedikendi sözümü yiyip yaptıracağım takiple falan uğraşmayacağım varsa çıksın ona göre yol izleyelim dedim 10 gün içinde yaptırıp tekrar gideceğim doktora tahlillerle birlikte bakalım o zaman ne diyecek
Şeker yoksa amniyo sıvısı neden fazla olur diyede sordum
Her zaman tehlikeli demek değildir dedi özellikle
Şeker yoksa bünyenin kendi yapısından kaynaklı oluyor dedi, gebelikler çoğaldıkça rahim kasları daha geniş oluyor geniş olunca plesanta daha çabuk ve rahat büyüyor bu yüzdende sıvı fazlalığı olabiliyor dedi
Sağlık sorunlarım için Bi kaç ilaç yazdı doktorumda dedi herşeyi erken yaşıyorsun diye inşallah daha kötü olmaz dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Şimdilik bu kadar kızlar bendeki havadisler
Kendi satıma göre bakınca doğru gibi duruyor ama bu tabloya girip bakmaya hiç gerek yok sat ne ise üstüne direkt sayın daha kolay olurBen şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acaba
Girilen ay söylenirse zaten 2 ay kaldı doğuma gibi oluyor halbuki daha 3ay var
Bakalım hangimiz önce doğuracak kaç gün olacak aramızdaYakın çıkmış bak aynı haftadayız
Süper çok sevindim . Hadi sağlıkla inşallahEvdeyim :) 3 hafta gecti serklaj uzerinden. Bugun kontrolde de cok iyi konustu doktor. Açılmayı zamaninda fark ettik, direkten donduk dedi. Artik en riskli donem gecti diyebiliriz dedi :) zaten 26 haftalik oldular, erken dogsalar bile bu bebekler eve gider dedi. Cok sevincliyim
Ama raporumu uzatti evde yatisa devam yine de.
İşte ben de buna katıldığım için dolduğum ayı söylüyorum :))Girilen ay söylenirse zaten 2 ay kaldı doğuma gibi oluyor halbuki daha 3ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?