2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ertesı gun ıctıgımde hıcbırsey olmadı, 3.ve 4.gun kusma oldu, dunkunde hıc aklıma gelmedı doktora yazmak, üst üste 2 gun olunca yazdım..sımdı 3 gun ara verıcem, bakalım kusma olacak mı yıne

Kasım sonunda önce doğurmayin doğurmayalim lütfen
Amiiiiiin Amiiin ben erkeğim zaten erken geleceğini sanmıyorum ya su mu gelir ağrı mu gelir neyle gelirse bekleyeceğim doktor bulamazsam mecbur sezeryan olacağım ben zate ama kendi gelene kadar bekleyeceğim

Kaç kalorilik bir diyet verdi?
Diyetisyene mi gittin?
Evde kaç çıktı şeker ölçümün?
Ahh tümay biliyordum senin çıkacağını. Çünkü karnının sertliği şeker takibi yap demesi amniyon fazlası. İhmal etme bir an önce yaptır. Senle ikimiz lafımızı yedik.
Mesela hamilelikte karb ve tatli asla alinmamasi mi gerekiyor? Bn anlamadim neden bukdr cok oldugunu
Eylül ekim annelerine baksana doğuran doğurana
Kaç haftalık doğdu?
Küvözde kaldı mı hiç?
Yaşın kaç?

İzlemler de troite düzenli bakıliyir aslında e nabiza baksana
Doktor baktı en son Nisan'da bakılmış dedi.
Normal çıktığı için tekrar bakmadık hiç. Doktor istemedi bende ısrar etmedim. Boğaz muayenesi bulgusu temiz çıktı. Nodül filan yok dedi. İşi hormon yapacak bir şeyi yok ya şeker bakacak ya tiroid.

Tabi tabi hastane referansına göre de yüksek.
Şarj olsun telefon yemeği yiyeyim. Atıcam sonuçları hep.

Malesef yedik bacım çok üzgünüm ilkinde hiç çıkmamıştı bu sefer niye çıktı ki ya yaş gidiyor diye mi ya
Eylül ekim annelerine hiç bakmadım kaç haftalık oluyorlar şekerden mi erken doğumları oluyor

Yaşla ilgili benim diğer ikisinde de çıkmadı.
Niye erken doğurdular detay bilmiyorum.
İkiz vs olup erken doğan var ama.
Bir de sezeryan delisi olduğu için bizim doktorlar 39 -40 beklemeden alıyorlar mı bilmiyorum.

Senin su değerin kaçmış?

Niye cogu kiside bu seker cikiyor sivi fazla oluyo ben de buna takildim. Yani sdce genetikse neden yok degil ise bunu tetikleyen ne?
Mesela hamilelikte karb ve tatli asla alinmamasi mi gerekiyor? Bn anlamadim neden bukdr cok oldugunu
ben de sunu anlamiyorum ordaki
-hastanedeki-75 mg şekerli siviyi gunluk hayatta bircok hamile aliyor ya o sivi masum degil ya da gunluk 3-4dilim tatlilardan yiyenler bayagi saglam

ben de sunu anlamiyorum ordaki
-hastanedeki-75 mg şekerli siviyi gunluk hayatta bircok hamile aliyor ya o sivi masum degil ya da gunluk 3-4dilim tatlilardan yiyenler bayagi saglam
Benim bildiğim çok fazla tatlı tüketimi sonucunda olmuyor tabi ki tetikler ama çok fazla tatlı tüketmeyen bir gebe de de şeker çıkabiliyor, hamilelikte vücut yeteri kadar insülin üretemediği için oluyor

Canım ben de evde takip ediyorum ama doktor bana evde takip et dediği için. Haftaya kontrolüm benim de. Merak ediyorum kaç çıkıyor senin. Benim açlıklar 81 çıkıyor hep. Ama tokluk 133-120 filan çıkıyordu dün öğlen 1. Saat tokluğum 172 çıktı. Tek sefer oldu böyle bişey.

Amiiiiiin Amiiin ben erkeğim zaten erken geleceğini sanmıyorum ya su mu gelir ağrı mu gelir neyle gelirse bekleyeceğim doktor bulamazsam mecbur sezeryan olacağım ben zate ama kendi gelene kadar bekleyeceğim
Of evet erkeklerin gün sayısı uzayabilirmis benim gözüme büyüyor şimdiden ya

Teşekkür ederiz ben onu kullandım ama memnun kalmadım kızları bilmiyorum ben oncomed aldım onunla öğrendim silik çıktıysa vardır yarın erkenden sağlık ocağına gidin kan verin akşam olmadan sonuçlar çıkar

Ben artımed le öğrendim ama çizgiyi fazla koyu çıkartabiliyor yada hayalet çizgi yapabiliyormuş bendede gecikmenin ilk günü koyu bir çizgi çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…