- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.701
Hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunlardaBakalım hangimiz önce doğuracak kaç gün olacak aramızda
Filtre kısmında yeni etiketli gir baya öyle şey çıkıyorNasil yakaliyorsunuz ya ben sanirim aramayi bilmiyorum sıkılıyorum
Bakalım hangimiz önce doğuracak kaç gün olacak aramızda
Ben dayanacak gibi değilimKasım sonunda önce doğurmayin doğurmayalim lütfen
Canım ertesı gun ıctıgımde hıcbırsey olmadı, 3.ve 4.gun kusma oldu, dunkunde hıc aklıma gelmedı doktora yazmak, üst üste 2 gun olunca yazdım..sımdı 3 gun ara verıcem, bakalım kusma olacak mı yıneCanım söyledim ya aynı durumu ben de yaşadım, sabah aç karna alma Demir ilacını. Öğlen alırsan böyle bir sıkıntın olmaz. Kendine eziyet etme niye zorluyorsun bedenini, illa aç karna içmek zorunda değilsin, bedenini dinle
Amiiiiiin AmiiinKasım sonunda önce doğurmayin doğurmayalim lütfen
Olmadı bende , bitti demek kiN11 kuponu geldi 100 tlye 40 indirim olan
indirim40
Kaç kalorilik bir diyet verdi?Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı. 24+5 çıktık ultrasonda haftasına uyumlu ama bundan önce hep ileri çıkıyordu. Suyu vs herşey normal dedi doktor. Açlık 95 1.saat 218 2.saat 176 çıktı insülin vermedi diyet yapacaksın dediler evde kendim ölçüm yapıp haber vericem . Çok canım sıkıldı ilk gebeliğim sizce nasıl değerler
Ahh tümay biliyordum senin çıkacağını. Çünkü karnının sertliği şeker takibi yap demesi amniyon fazlası. İhmal etme bir an önce yaptır. Senle ikimiz lafımızı yedik.26+4 günlük 945 gr olmuş... Boyunu sormayı unuttum
Bebeğe dair herşey çok iyi bu sefer yüzünü de net gördük aynı küçük oğlumuza benziyor kimse heveslenmeyecek bana benzeyecek diye bizden en küçük abisinin kopyası gibi
Gelelim kötü haberlere kötü de değil aslında
Detaylıya gittiğim doktor da amniyo sıvısı fazla demişti kendi doktorumda fazla ama dedi şuan korkulacak birşey yok orta çoklukta dedi.. Şeker ölçümü istedikendi sözümü yiyip yaptıracağım takiple falan uğraşmayacağım varsa çıksın ona göre yol izleyelim dedim 10 gün içinde yaptırıp tekrar gideceğim doktora tahlillerle birlikte bakalım o zaman ne diyecek
Şeker yoksa amniyo sıvısı neden fazla olur diyede sordum
Her zaman tehlikeli demek değildir dedi özellikle
Şeker yoksa bünyenin kendi yapısından kaynaklı oluyor dedi, gebelikler çoğaldıkça rahim kasları daha geniş oluyor geniş olunca plesanta daha çabuk ve rahat büyüyor bu yüzdende sıvı fazlalığı olabiliyor dedi
Sağlık sorunlarım için Bi kaç ilaç yazdı doktorumda dedi herşeyi erken yaşıyorsun diye inşallah daha kötü olmaz dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Şimdilik bu kadar kızlar bendeki havadisler
Eylül ekim annelerine baksana doğuran doğuranaMesela hamilelikte karb ve tatli asla alinmamasi mi gerekiyor? Bn anlamadim neden bukdr cok oldugunu
Kaç haftalık doğdu?Oğlumda haftası hep ilerden gittiği için şekerden şüphelenmişti doktorum öylede olmuştu diyet ve ölçümle ilerleyip dengelemiştik şekeri hatta öyleki son haftalar artık diyete dikkat etmediğimde bile yüksek çıkmıyordu ama bebek 3.900 oldu diye doktorum beni resmen aç gezdirdi ama sonuç 3700 doğdu normaldi aslında bu sefer tam tersi ilerden gitmiyor hatta nazlı nazlı haftasından bazı aylar bir iki gün geride çıktığı oldu amniyon ile ilgili fazla falan demedi hiç oglumdada sadece ilerden gitmesi kilolu bebek olmasıydı doktorumu korkutan 34. Haftadan sonra beni hep nst ye almıştı
Doktor baktı en son Nisan'da bakılmış dedi.İzlemler de troite düzenli bakıliyir aslında e nabiza baksana
Tabi tabi hastane referansına göre de yüksek.Açlık değil ama 1saatlik şekerin 202 yüksek çıkmış. Hastanenin ref değerinin üzerinde mi ?
Ben ikinci bi doktora da danışmanı öneririm. Atıl Yüksel’den randevu alabiliyorsan al istersen. Ya da bütçeni zorlar ise Zeynep kamilde kadın hastalıklarına gözük orada da perinatolog var diye biliyorum.
Malesef yedik bacım çok üzgünüm ilkinde hiç çıkmamıştı bu sefer niye çıktı ki ya yaş gidiyor diye mi yaKaç kalorilik bir diyet verdi?
Diyetisyene mi gittin?
Evde kaç çıktı şeker ölçümün?
Ahh tümay biliyordum senin çıkacağını. Çünkü karnının sertliği şeker takibi yap demesi amniyon fazlası. İhmal etme bir an önce yaptır. Senle ikimiz lafımızı yedik.
Eylül ekim annelerine baksana doğuran doğurana
Kaç haftalık doğdu?
Küvözde kaldı mı hiç?
Yaşın kaç?
Yaşla ilgili benim diğer ikisinde de çıkmadı.Malesef yedik bacım çok üzgünüm ilkinde hiç çıkmamıştı bu sefer niye çıktı ki ya yaş gidiyor diye mi ya
Eylül ekim annelerine hiç bakmadım kaç haftalık oluyorlar şekerden mi erken doğumları oluyor
ben de sunu anlamiyorum ordakiNiye cogu kiside bu seker cikiyor sivi fazla oluyo ben de buna takildim. Yani sdce genetikse neden yok degil ise bunu tetikleyen ne?
Mesela hamilelikte karb ve tatli asla alinmamasi mi gerekiyor? Bn anlamadim neden bukdr cok oldugunu
Benim bildiğim çok fazla tatlı tüketimi sonucunda olmuyor tabi ki tetikler ama çok fazla tatlı tüketmeyen bir gebe de de şeker çıkabiliyor, hamilelikte vücut yeteri kadar insülin üretemediği için oluyorben de sunu anlamiyorum ordaki
-hastanedeki-75 mg şekerli siviyi gunluk hayatta bircok hamile aliyor ya o sivi masum degil ya da gunluk 3-4dilim tatlilardan yiyenler bayagi saglam
Canım ben de evde takip ediyorum ama doktor bana evde takip et dediği için. Haftaya kontrolüm benim de. Merak ediyorum kaç çıkıyor senin. Benim açlıklar 81 çıkıyor hep. Ama tokluk 133-120 filan çıkıyordu dün öğlen 1. Saat tokluğum 172 çıktı. Tek sefer oldu böyle bişey.sudem34 gecmis olsun en azından kafan daha rahat olur şimdi.bende senin gibi bu gebelikte şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ilk gebelikte gebelik şekerim olduğu icin diyet ve ölçümle ilerliyorum şuan açlık iyi ama tokluklar sınırlarda çıkıyor gözüm korktu şimdi senin sonucu görünce kontrolüm 20 Eylül’de doktoruma da danışacam yukletmelimiyim diye
Of evet erkeklerin gün sayısı uzayabilirmis benim gözüme büyüyor şimdiden yaAmiiiiiin Amiiinben erkeğim zaten erken geleceğini sanmıyorum ya su mu gelir ağrı mu gelir neyle gelirse bekleyeceğim doktor bulamazsam mecbur sezeryan olacağım ben zate ama kendi gelene kadar bekleyeceğim
Teşekkür ederiz ben onu kullandım ama memnun kalmadım kızları bilmiyorum ben oncomed aldım onunla öğrendim silik çıktıysa vardır yarın erkenden sağlık ocağına gidin kan verin akşam olmadan sonuçlar çıkarMerhaba kızlar hayırlı olsun bebisleriniz banada dua ederseniz sevinirimsizlere bir sorum olacaktı gebeligini artimed testle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik ckti da adet günümü sorarsaniz bellisiz çünkü düzensiz oluyorum ilişki üzerinden de 14 gün geçti
Ben artımed le öğrendim ama çizgiyi fazla koyu çıkartabiliyor yada hayalet çizgi yapabiliyormuş bendede gecikmenin ilk günü koyu bir çizgi çıkmıştıMerhaba kızlar hayırlı olsun bebisleriniz banada dua ederseniz sevinirimsizlere bir sorum olacaktı gebeligini artimed testle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik ckti da adet günümü sorarsaniz bellisiz çünkü düzensiz oluyorum ilişki üzerinden de 14 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?