- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.721
Aç gitmen gerekiyor diye biliyorumKızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
İlacı sabah aç karnına alıyorum ilaç içmem gerekli mi acabaAç gitmen gerekiyor diye biliyorum
Sezeryan olunca tabi kilo ciğer tamamlanınca almak istiyorlar ben asla müsaade etmicem ilk gebeliğimde de son haftasına kadar söylememiştğm doktora zaten sezeryan istediğimi şimdide konuşacağım bebek kendi hazır olana kadar gün istemeyeceğimYaşla ilgili benim diğer ikisinde de çıkmadı.
Niye erken doğurdular detay bilmiyorum.
İkiz vs olup erken doğan var ama.
Bir de sezeryan delisi olduğu için bizim doktorlar 39 -40 beklemeden alıyorlar mı bilmiyorum.
Senin su değerin kaçmış?
Bende aynı sebepten dolayı yaptırmayı Red ettim hep ama baksana onu yaptırmadan da netleşmeyecek birşeyim çok üzgünüm bu yüzdenben de sunu anlamiyorum ordaki
-hastanedeki-75 mg şekerli siviyi gunluk hayatta bircok hamile aliyor ya o sivi masum degil ya da gunluk 3-4dilim tatlilardan yiyenler bayagi saglam
Artı med bazen yalancı pozitif veriyor ama artı med t2 kesin sonuç veriyor en hassas test laboquik erken testlerdenbile daha iyi yanılma payı yok 5 ml değeri bile görüyor gölge olarak çıkarıyor yarın tekrar et ama yine pozitifse doğrudur artı medMerhaba kızlar hayırlı olsun bebisleriniz banada dua ederseniz sevinirimsizlere bir sorum olacaktı gebeligini artimed testle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik ckti da adet günümü sorarsaniz bellisiz çünkü düzensiz oluyorum ilişki üzerinden de 14 gün geçti
Kanı ver öyle iç zaten sağlık ocağında yaptıracaksan 10.30 a kadar vermiş olman gerekiyor çünkü saat sınırlaması var. En azından buradaki sağlık ocaklarında var bu oradakileri çok bilememdeİlacı sabah aç karnına alıyorum ilaç içmem gerekli mi acaba
Teşekkür ederimKanı ver öyle iç zaten sağlık ocağında yaptıracaksan 10.30 a kadar vermiş olman gerekiyor çünkü saat sınırlaması var. En azından buradaki sağlık ocaklarında var bu oradakileri çok bilememde
Sen niye tiroit baktırcan şuan?Teşekkür ederimyarın erkenden arayıp sorayım kaça kadar var
Tiroid yüksek çıktı ilaç başladı doktor cuma günü randevu var sağlık ocağı hastaneden yakın bize orda ölçtüreyim bir daha gel git olmasın hastaneye diye. Yüksek çıkmıştı o yüzdenSen niye tiroit baktırcan şuan?
Ben onunla öğrendimMerhaba kızlar hayırlı olsun bebisleriniz banada dua ederseniz sevinirimsizlere bir sorum olacaktı gebeligini artimed testle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik ckti da adet günümü sorarsaniz bellisiz çünkü düzensiz oluyorum ilişki üzerinden de 14 gün geçti
Sağlık ocağında biraz geç çıkıyor sonuçlar cumaya çıkar inş . Aç tok fark etmiyor bence ben sabahtan ilacı içip sonra öğleden sonra gidip kan verdiğim falan olduTiroid yüksek çıktı ilaç başladı doktor cuma günü randevu var sağlık ocağı hastaneden yakın bize orda ölçtüreyim bir daha gel git olmasın hastaneye diye. Yüksek çıkmıştı o yüzden
39 da doğdu kalmadı kuvözde ebem sende şeker vardı kan şekeri düşer deyip mamaya şeker katmıştı hala aklıma geldikçe içim sızlar basiretim bağlanıp nasıl müsade etmişim diye.oğlumu doğurduğumda 30 yaşındaydım şimdi 36 yımKaç kalorilik bir diyet verdi?
Diyetisyene mi gittin?
Evde kaç çıktı şeker ölçümün?
Ahh tümay biliyordum senin çıkacağını. Çünkü karnının sertliği şeker takibi yap demesi amniyon fazlası. İhmal etme bir an önce yaptır. Senle ikimiz lafımızı yedik.
Eylül ekim annelerine baksana doğuran doğurana
Kaç haftalık doğdu?
Küvözde kaldı mı hiç?
Yaşın kaç?
Açlıklar 80 85 87 gibi tokluklar sınırlarda 137 145 135 gibiCanım ben de evde takip ediyorum ama doktor bana evde takip et dediği için. Haftaya kontrolüm benim de. Merak ediyorum kaç çıkıyor senin. Benim açlıklar 81 çıkıyor hep. Ama tokluk 133-120 filan çıkıyordu dün öğlen 1. Saat tokluğum 172 çıktı. Tek sefer oldu böyle bişey.
Gittiğim tüm dahiliye doktorları aç gelmemi söylüyor, her ay ölçtürüyorum. Gebelik tiroidim var, kan tahlili gününde de tiroid ilacımı almıyorum. Doktorlar doğru sonuç için ilaç almamam gerektiğini söyledi.Kızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
Amniyon fazlası mı var?Canım ben de evde takip ediyorum ama doktor bana evde takip et dediği için. Haftaya kontrolüm benim de. Merak ediyorum kaç çıkıyor senin. Benim açlıklar 81 çıkıyor hep. Ama tokluk 133-120 filan çıkıyordu dün öğlen 1. Saat tokluğum 172 çıktı. Tek sefer oldu böyle bişey.
Yaa ben de hiç sormadım ama şeker de bakılacağı için aç gideceğim zaten.Siİn Kızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
Benimki de ben üst üste sorunca söylemek zorunda kaldı. Kafaya takmıyom diye herhalde başta yüksek dedi. Ne kadar yüksek diye üsteledikçe söyledi.Sezeryan olunca tabi kilo ciğer tamamlanınca almak istiyorlar ben asla müsaade etmicem ilk gebeliğimde de son haftasına kadar söylememiştğm doktora zaten sezeryan istediğimi şimdide konuşacağım bebek kendi hazır olana kadar gün istemeyeceğim
Değeri söyledi mi valla unuttum ama çok yüksek değil dedi yada beni korkutmamak için öyle dedi bilmiyorum
Bende aynı sebepten dolayı yaptırmayı Red ettim hep ama baksana onu yaptırmadan da netleşmeyecek birşeyim çok üzgünüm bu yüzden
Artı med bazen yalancı pozitif veriyor ama artı med t2 kesin sonuç veriyor en hassas test laboquik erken testlerdenbile daha iyi yanılma payı yok 5 ml değeri bile görüyor gölge olarak çıkarıyor yarın tekrar et ama yine pozitifse doğrudur artı med
Eskiler yaparmış ya. Amaç çocuk sarılık olmasın mı diye. Bir yaşa kadar şeker yasak halbuki.39 da doğdu kalmadı kuvözde ebem sende şeker vardı kan şekeri düşer deyip mamaya şeker katmıştı hala aklıma geldikçe içim sızlar basiretim bağlanıp nasıl müsade etmişim diye.oğlumu doğurduğumda 30 yaşındaydım şimdi 36 yım
Aa ilacı var yaa biraz kalp çarpıntısı yapıyo yüksek olması ilaç kullanınca düzeliyor gebelikte çoğu kişide oluyo bideTiroid yüksek çıktı ilaç başladı doktor cuma günü randevu var sağlık ocağı hastaneden yakın bize orda ölçtüreyim bir daha gel git olmasın hastaneye diye. Yüksek çıkmıştı o yüzden
Bir kaç kere farklı günlerde çarpıntı oldu bundan mıydı acaba. Ben önceden de olduğunu düşünüyorum çünkü ben kilo alırken zor alıyor verirken de 1 hafta da 3-4 kilo veriyordum isteyerek yaptığım bir şey değil ama kilom gidiyordu, çok üşürum kimse üşümez ben üşürum bir de saç dökülmesi oldukça fazla demekki bu tiroidden dolayı böyleAa ilacı var yaa biraz kalp çarpıntısı yapıyo yüksek olması ilaç kullanınca düzeliyor gebelikte çoğu kişide oluyo bide
Ben dayanacak gibi değilim
Artimed çok fazla yabancı pozitif çıkarıyor o grubun en güveniliri laboquick kaset test hcg 6 bile olsa algılıyorMerhaba kızlar hayırlı olsun bebisleriniz banada dua ederseniz sevinirimsizlere bir sorum olacaktı gebeligini artimed testle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik ckti da adet günümü sorarsaniz bellisiz çünkü düzensiz oluyorum ilişki üzerinden de 14 gün geçti
Amiiiiiin Amiiinben erkeğim zaten erken geleceğini sanmıyorum ya su mu gelir ağrı mu gelir neyle gelirse bekleyeceğim doktor bulamazsam mecbur sezeryan olacağım ben zate ama kendi gelene kadar bekleyeceğim
Aç olmak daha iyi sonuç veriyorKızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?