2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sezeryan olunca tabi kilo ciğer tamamlanınca almak istiyorlar ben asla müsaade etmicem ilk gebeliğimde de son haftasına kadar söylememiştğm doktora zaten sezeryan istediğimi şimdide konuşacağım bebek kendi hazır olana kadar gün istemeyeceğim
Değeri söyledi mi valla unuttum ama çok yüksek değil dedi yada beni korkutmamak için öyle dedi bilmiyorum
ben de sunu anlamiyorum ordaki
-hastanedeki-75 mg şekerli siviyi gunluk hayatta bircok hamile aliyor ya o sivi masum degil ya da gunluk 3-4dilim tatlilardan yiyenler bayagi saglam
Bende aynı sebepten dolayı yaptırmayı Red ettim hep ama baksana onu yaptırmadan da netleşmeyecek birşeyim çok üzgünüm bu yüzden
Artı med bazen yalancı pozitif veriyor ama artı med t2 kesin sonuç veriyor en hassas test laboquik erken testlerdenbile daha iyi yanılma payı yok 5 ml değeri bile görüyor gölge olarak çıkarıyor yarın tekrar et ama yine pozitifse doğrudur artı med

İlacı sabah aç karnına alıyorum ilaç içmem gerekli mi acaba
Kanı ver öyle iç zaten sağlık ocağında yaptıracaksan 10.30 a kadar vermiş olman gerekiyor çünkü saat sınırlaması var. En azından buradaki sağlık ocaklarında var bu oradakileri çok bilememde

Kanı ver öyle iç zaten sağlık ocağında yaptıracaksan 10.30 a kadar vermiş olman gerekiyor çünkü saat sınırlaması var. En azından buradaki sağlık ocaklarında var bu oradakileri çok bilememde
Teşekkür ederim yarın erkenden arayıp sorayım kaça kadar var

Ben onunla öğrendim

Sağlık ocağında biraz geç çıkıyor sonuçlar cumaya çıkar inş . Aç tok fark etmiyor bence ben sabahtan ilacı içip sonra öğleden sonra gidip kan verdiğim falan oldu

39 da doğdu kalmadı kuvözde ebem sende şeker vardı kan şekeri düşer deyip mamaya şeker katmıştı hala aklıma geldikçe içim sızlar basiretim bağlanıp nasıl müsade etmişim diye.oğlumu doğurduğumda 30 yaşındaydım şimdi 36 yım

Açlıklar 80 85 87 gibi tokluklar sınırlarda 137 145 135 gibi

Kızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
Gittiğim tüm dahiliye doktorları aç gelmemi söylüyor, her ay ölçtürüyorum. Gebelik tiroidim var, kan tahlili gününde de tiroid ilacımı almıyorum. Doktorlar doğru sonuç için ilaç almamam gerektiğini söyledi.

Son düzenleme:
Amniyon fazlası mı var?
Neden evde ölçüm?
Cihazın markası ne?
Aceba benimki eksik mı ölçüyor diye şüpheye düştüm bende. En yüksek 133 çıktı.
Sadece birinci saat ölçümü demi?
173 çıktığında karbonhidrat çok almış mıydınız?
Siİn Kızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
Yaa ben de hiç sormadım ama şeker de bakılacağı için aç gideceğim zaten.
Gamze yaptırıyor düzenli ona soralım.
D d_g_g
Benimki de ben üst üste sorunca söylemek zorunda kaldı. Kafaya takmıyom diye herhalde başta yüksek dedi. Ne kadar yüksek diye üsteledikçe söyledi.
Eskiler yaparmış ya. Amaç çocuk sarılık olmasın mı diye. Bir yaşa kadar şeker yasak halbuki.

Aa ilacı var yaa biraz kalp çarpıntısı yapıyo yüksek olması ilaç kullanınca düzeliyor gebelikte çoğu kişide oluyo bide

Aa ilacı var yaa biraz kalp çarpıntısı yapıyo yüksek olması ilaç kullanınca düzeliyor gebelikte çoğu kişide oluyo bide
Bir kaç kere farklı günlerde çarpıntı oldu bundan mıydı acaba. Ben önceden de olduğunu düşünüyorum çünkü ben kilo alırken zor alıyor verirken de 1 hafta da 3-4 kilo veriyordum isteyerek yaptığım bir şey değil ama kilom gidiyordu, çok üşürum kimse üşümez ben üşürum bir de saç dökülmesi oldukça fazla demekki bu tiroidden dolayı böyle

Artimed çok fazla yabancı pozitif çıkarıyor o grubun en güveniliri laboquick kaset test hcg 6 bile olsa algılıyor

Amiiiiiin Amiiin ben erkeğim zaten erken geleceğini sanmıyorum ya su mu gelir ağrı mu gelir neyle gelirse bekleyeceğim doktor bulamazsam mecbur sezeryan olacağım ben zate ama kendi gelene kadar bekleyeceğim
Zamanında sağlıkla gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…