- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.741
Troid ise troid hemen kontrol altına alınabiliyorDoktor baktı en son Nisan'da bakılmış dedi.
Normal çıktığı için tekrar bakmadık hiç. Doktor istemedi bende ısrar etmedim. Boğaz muayenesi bulgusu temiz çıktı. Nodül filan yok dedi. İşi hormon yapacak bir şeyi yok ya şeker bakacak ya tiroid.
Olabilir takipte kalmak lazım sadece hamilelik kaynaklı da olabiliyorBir kaç kere farklı günlerde çarpıntı oldu bundan mıydı acaba. Ben önceden de olduğunu düşünüyorum çünkü ben kilo alırken zor alıyor verirken de 1 hafta da 3-4 kilo veriyordum isteyerek yaptığım bir şey değil ama kilom gidiyordu, çok üşürum kimse üşümez ben üşürum bir de saç dökülmesi oldukça fazla demekki bu tiroidden dolayı böyle
İyi de tiroid amniyon fazlası yapar mı?Troid ise troid hemen kontrol altına alınabiliyor
Troid çıksa da çıkmasa da sağlık ocağı izlemlerinde bakmak zorundalar aslında çünkü bebek büyüdükçe troid artıyor xSen niye tiroit baktırcan şuan?
Troid kontrol altına alınmazsa ilk aylar düşük riskini artırıyor sonra erken doğuma sebep oluyor hiçbirini de yapmazsa bebeğin zekasını etkiliyor benim normalde yoktu ama gebelikte troidim oluştu her ay troid testi veriyorum her gün ilaç içiyorum çok şükür anında kontrol altına alınan bir şey. Belki de erken doğuma sebep olma nedeni aminyon sıvıyı arttirmasidirİyi de tiroid amniyon fazlası yapar mı?
Ssvd istiyosan dr semra sozer ı takip et. Ssvd yapio surekliAmiiiiiin Amiiinben erkeğim zaten erken geleceğini sanmıyorum ya su mu gelir ağrı mu gelir neyle gelirse bekleyeceğim doktor bulamazsam mecbur sezeryan olacağım ben zate ama kendi gelene kadar bekleyeceğim
Yav orda 27+6da doguran var. Benim sali gunu dogurmam oluyo Allah korusun. Aklim cikti. Bakip bakip moralim bozuluoKaç kalorilik bir diyet verdi?
Diyetisyene mi gittin?
Evde kaç çıktı şeker ölçümün?
Ahh tümay biliyordum senin çıkacağını. Çünkü karnının sertliği şeker takibi yap demesi amniyon fazlası. İhmal etme bir an önce yaptır. Senle ikimiz lafımızı yedik.
Eylül ekim annelerine baksana doğuran doğurana
Kaç haftalık doğdu?
Küvözde kaldı mı hiç?
Yaşın kaç?
Aşkım insanlari yanlis yonlendiriyolar ve neden ben anlamiyorum. Seker yuklemesinin bi ziyani yok ama seker cikmasinin erken dogum vs riski var.ben de sunu anlamiyorum ordaki
-hastanedeki-75 mg şekerli siviyi gunluk hayatta bircok hamile aliyor ya o sivi masum degil ya da gunluk 3-4dilim tatlilardan yiyenler bayagi saglam
Emin olmak istiosan predictor early al. Kesin sonuc verir regliden 6gun onceden itibarenMerhaba kızlar hayırlı olsun bebisleriniz banada dua ederseniz sevinirimsizlere bir sorum olacaktı gebeligini artimed testle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik ckti da adet günümü sorarsaniz bellisiz çünkü düzensiz oluyorum ilişki üzerinden de 14 gün geçti
Eder ac vericeksinKızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
Hayir icmeme. Gerekiyor kuzum. Ben yuzyillik tiroid hastasiyimİlacı sabah aç karnına alıyorum ilaç içmem gerekli mi acaba
Farkedio kuzum. Hele ki tiriodi olanda sinirlarda fwrkediyor. Ac olmadi lazim.Sağlık ocağında biraz geç çıkıyor sonuçlar cumaya çıkar inş . Aç tok fark etmiyor bence ben sabahtan ilacı içip sonra öğleden sonra gidip kan verdiğim falan oldu
Benim var tiroidim ama. İlaç kullanıyorum şimdi iyi. Nasıl fark ediyor ki ona göre ben de bida aç gidimSsvd istiyosan dr semra sozer ı takip et. Ssvd yapio surekli
Yav orda 27+6da doguran var. Benim sali gunu dogurmam oluyo Allah korusun. Aklim cikti. Bakip bakip moralim bozuluo
Aşkım insanlari yanlis yonlendiriyolar ve neden ben anlamiyorum. Seker yuklemesinin bi ziyani yok ama seker cikmasinin erken dogum vs riski var.
Ayrica sadece tatli degil ki meyveyi deli gibi yemek pilav makarna borek vs yemek hepsi şekeri cikartiyor
Emin olmak istiosan predictor early al. Kesin sonuc verir regliden 6gun onceden itibaren
Eder ac vericeksin
Hayir icmeme. Gerekiyor kuzum. Ben yuzyillik tiroid hastasiyim
Farkedio kuzum. Hele ki tiriodi olanda sinirlarda fwrkediyor. Ac olmadi lazim.
Açken troid vücudunda salgilandigi kadar ölçülüyor tokken daha fazlaBenim var tiroidim ama. İlaç kullanıyorum şimdi iyi. Nasıl fark ediyor ki ona göre ben de bida aç gidim
1.saat değerin referansın %26 üzerinde , ikincisi %9 üzerinde. Doktor insülin gerek yok demiş ama %26 bana sapma değerinin üzerinde geldi.Kızlar endokrin ben diyetisyen değilim diyetisyene gidip ondan diyabet listesi alabilirsiniz. Ama isterseniz kaba bir taslak vereyim dedi bu listeyi verdi. Ben yine bildiğim gibi kh olmadan beslendim.
Eki Görüntüle 3297279
Eki Görüntüle 3297281
D d_g_g baksana bir listeye
Şeker sonuçlarımda hastane referansları ile şu
Eki Görüntüle 3297282
Yani mesela sekeri olan insana aksam ara ogununde meyve verilmez tahminimceKızlar endokrin ben diyetisyen değilim diyetisyene gidip ondan diyabet listesi alabilirsiniz. Ama isterseniz kaba bir taslak vereyim dedi bu listeyi verdi. Ben yine bildiğim gibi kh olmadan beslendim.
Eki Görüntüle 3297279
Eki Görüntüle 3297281
D d_g_g baksana bir listeye
Şeker sonuçlarımda hastane referansları ile şu
Eki Görüntüle 3297282
Katiliyorum. Bu listeyle de olmaz kafaya gore de olmaz bu isi bilen biriyle devam etmesi lazim1.saat değerin referansın %26 üzerinde , ikincisi %9 üzerinde. Doktor insülin gerek yok demiş ama %26 bana sapma değerinin üzerinde geldi.
Bir de doktorun verdiği listede ton balık var, bilemedim.
Bence bi doktordan daha görüş almanda fayda var.
Bir de sıfır kh beslemek belki vücuda birden kh girdiğinde farklı tepkime verebilir. Ben vücuttan hiçbir şeyin komple kısıtlanmamalı gerektiğini düşünüyorum. Basit kh yerine komplex kh tüketilebilir diye düşünüyorum.
İlk haftalarda takip gerekiyor da sonrası için bana da bişi demediler duymadım da. Olur canım takip edilmesi gerekirTroid çıksa da çıkmasa da sağlık ocağı izlemlerinde bakmak zorundalar aslında çünkü bebek büyüdükçe troid artıyor x
Hangi hastanede ki o bakıyorum hemenSsvd istiyosan dr semra sozer ı takip et. Ssvd yapio surekli
Yav orda 27+6da doguran var. Benim sali gunu dogurmam oluyo Allah korusun. Aklim cikti. Bakip bakip moralim bozuluo
Aşkım insanlari yanlis yonlendiriyolar ve neden ben anlamiyorum. Seker yuklemesinin bi ziyani yok ama seker cikmasinin erken dogum vs riski var.
Ayrica sadece tatli degil ki meyveyi deli gibi yemek pilav makarna borek vs yemek hepsi şekeri cikartiyor
Emin olmak istiosan predictor early al. Kesin sonuc verir regliden 6gun onceden itibaren
Eder ac vericeksin
Tsh kadın doğuma ilk ayda gittgmde bakıldı az yuksek cıktı eutrox 25 kullanıyorum sabah ac karna. Kan verdım gecen olması gerekn dengede. 6 aydır kullanıyorum Tsh sorun yok .İyi de tiroid amniyon fazlası yapar mı?
Bulamadım o isimde çıkmıyor kuzumSsvd istiyosan dr semra sozer ı takip et. Ssvd yapio surekli
Eder ac vericeksin
Sendeki cihaz hangisi bende iki ayrı cihaz var biri kayinvalidemden aldım onun ki diğeri ilk gebelikten benim kalan contour plus ve ime-dc markaları arada çok bi oynama olmuyor bi kaç gün sağlık ocağında yaptım ölçümlerimi cihazı doğrulamak için çok fark çıkmadı.Amniyon fazlası mı var?
Neden evde ölçüm?
Cihazın markası ne?
Aceba benimki eksik mı ölçüyor diye şüpheye düştüm bende. En yüksek 133 çıktı.
Sadece birinci saat ölçümü demi?
173 çıktığında karbonhidrat çok almış mıydınız?
Yaa ben de hiç sormadım ama şeker de bakılacağı için aç gideceğim zaten.
Gamze yaptırıyor düzenli ona soralım.
D d_g_g
Benimki de ben üst üste sorunca söylemek zorunda kaldı. Kafaya takmıyom diye herhalde başta yüksek dedi. Ne kadar yüksek diye üsteledikçe söyledi.
Eskiler yaparmış ya. Amaç çocuk sarılık olmasın mı diye. Bir yaşa kadar şeker yasak halbuki.
İzlemler varya orada otomatik bakıyorlarİlk haftalarda takip gerekiyor da sonrası için bana da bişi demediler duymadım da. Olur canım takip edilmesi gerekir
https://instagram.com/drsemraozer?igshid=MzRlODBiNWFlZA==Bulamadım o isimde çıkmıyor kuzum
Daha diyetisyenle görüşemedim cuma gidicem o zaman belli olacak. Zaten bugün bakıldı evde ölçüme başlamadım dahaKaç kalorilik bir diyet verdi?
Diyetisyene mi gittin?
Evde kaç çıktı şeker ölçümün?
Ahh tümay biliyordum senin çıkacağını. Çünkü karnının sertliği şeker takibi yap demesi amniyon fazlası. İhmal etme bir an önce yaptır. Senle ikimiz lafımızı yedik.
Eylül ekim annelerine baksana doğuran doğurana
Kaç haftalık doğdu?
Küvözde kaldı mı hiç?
Yaşın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?