2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Troid ise troid hemen kontrol altına alınabiliyor

Olabilir takipte kalmak lazım sadece hamilelik kaynaklı da olabiliyor

Kızlar endokrin ben diyetisyen değilim diyetisyene gidip ondan diyabet listesi alabilirsiniz. Ama isterseniz kaba bir taslak vereyim dedi bu listeyi verdi. Ben yine bildiğim gibi kh olmadan beslendim.

D d_g_g baksana bir listeye

Şeker sonuçlarımda hastane referansları ile şu

İyi de tiroid amniyon fazlası yapar mı?
Troid kontrol altına alınmazsa ilk aylar düşük riskini artırıyor sonra erken doğuma sebep oluyor hiçbirini de yapmazsa bebeğin zekasını etkiliyor benim normalde yoktu ama gebelikte troidim oluştu her ay troid testi veriyorum her gün ilaç içiyorum çok şükür anında kontrol altına alınan bir şey. Belki de erken doğuma sebep olma nedeni aminyon sıvıyı arttirmasidir

Amiiiiiin Amiiin ben erkeğim zaten erken geleceğini sanmıyorum ya su mu gelir ağrı mu gelir neyle gelirse bekleyeceğim doktor bulamazsam mecbur sezeryan olacağım ben zate ama kendi gelene kadar bekleyeceğim
Ssvd istiyosan dr semra sozer ı takip et. Ssvd yapio surekli
Yav orda 27+6da doguran var. Benim sali gunu dogurmam oluyo Allah korusun. Aklim cikti. Bakip bakip moralim bozuluo
ben de sunu anlamiyorum ordaki
-hastanedeki-75 mg şekerli siviyi gunluk hayatta bircok hamile aliyor ya o sivi masum degil ya da gunluk 3-4dilim tatlilardan yiyenler bayagi saglam
Aşkım insanlari yanlis yonlendiriyolar ve neden ben anlamiyorum. Seker yuklemesinin bi ziyani yok ama seker cikmasinin erken dogum vs riski var.
Ayrica sadece tatli degil ki meyveyi deli gibi yemek pilav makarna borek vs yemek hepsi şekeri cikartiyor
Emin olmak istiosan predictor early al. Kesin sonuc verir regliden 6gun onceden itibaren
Kızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
Eder ac vericeksin
İlacı sabah aç karnına alıyorum ilaç içmem gerekli mi acaba
Hayir icmeme. Gerekiyor kuzum. Ben yuzyillik tiroid hastasiyim
Sağlık ocağında biraz geç çıkıyor sonuçlar cumaya çıkar inş . Aç tok fark etmiyor bence ben sabahtan ilacı içip sonra öğleden sonra gidip kan verdiğim falan oldu
Farkedio kuzum. Hele ki tiriodi olanda sinirlarda fwrkediyor. Ac olmadi lazim.

Benim var tiroidim ama. İlaç kullanıyorum şimdi iyi. Nasıl fark ediyor ki ona göre ben de bida aç gidim

1.saat değerin referansın %26 üzerinde , ikincisi %9 üzerinde. Doktor insülin gerek yok demiş ama %26 bana sapma değerinin üzerinde geldi.
Bir de doktorun verdiği listede ton balık var, bilemedim.

Bence bi doktordan daha görüş almanda fayda var.

Bir de sıfır kh beslemek belki vücuda birden kh girdiğinde farklı tepkime verebilir. Ben vücuttan hiçbir şeyin komple kısıtlanmamalı gerektiğini düşünüyorum. Basit kh yerine komplex kh tüketilebilir diye düşünüyorum.

Yani mesela sekeri olan insana aksam ara ogununde meyve verilmez tahminimce
Yumurtada hergun yemen gerekiyor bebek icin protein almak icin mesela
Ogle yemegine yogurt vermis okey ama et ile yogurt yenmez demir emilimini azaltir
Yani ben bu doywtisyenleri anlamiyorum doktorlari hic anlamiyorum
Kopyala yapistir ile is yapiyorlar
Dusgun bir diyetisyen bul bence kendine. Bu herkese verilen sacma listelerle olucak is degil. Biliosun kisiye ozel olmak zorunda ve sen suan cok hassas bir donemdesin
Bnm yorumum bu

Katiliyorum. Bu listeyle de olmaz kafaya gore de olmaz bu isi bilen biriyle devam etmesi lazim

Troid çıksa da çıkmasa da sağlık ocağı izlemlerinde bakmak zorundalar aslında çünkü bebek büyüdükçe troid artıyor x
İlk haftalarda takip gerekiyor da sonrası için bana da bişi demediler duymadım da. Olur canım takip edilmesi gerekir

Hangi hastanede ki o bakıyorum hemen

İyi de tiroid amniyon fazlası yapar mı?
Tsh kadın doğuma ilk ayda gittgmde bakıldı az yuksek cıktı eutrox 25 kullanıyorum sabah ac karna. Kan verdım gecen olması gerekn dengede. 6 aydır kullanıyorum Tsh sorun yok .
Sıvı fazla olması bazen sebepsizmıs youtube hocalara baktım sebepsiz dıenler var okumaktan kafamda kurmaktan şiştim stres yaptım ay erken mı doğacak ne olacak kac gundur, az sakınledım napayım dualarla yasın lokman enbiya haşr surelerini dinliyorum.

Bulamadım o isimde çıkmıyor kuzum

Sendeki cihaz hangisi bende iki ayrı cihaz var biri kayinvalidemden aldım onun ki diğeri ilk gebelikten benim kalan contour plus ve ime-dc markaları arada çok bi oynama olmuyor bi kaç gün sağlık ocağında yaptım ölçümlerimi cihazı doğrulamak için çok fark çıkmadı.
Ben ilk gebeliğimde artık neyin çıkardığını be yiyince düşük olduğunu zamanla cozmustum mesela balık bende şekerimi nerdeyse hiç yükseltmiyordu bir tava yesem bile düşük çıktığı olmuştu o yüzden balık mevsimi açıldıktan sonra haftada 3 gün yedim hep ilk hamileliğimde

Daha diyetisyenle görüşemedim cuma gidicem o zaman belli olacak. Zaten bugün bakıldı evde ölçüme başlamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…